Case de containere de transport cu pereți de sticlă

În mâinile designerilor talentați, multe obiecte învechite pot deveni opere de artă. Dar obiectele de artă prezintă un interes mai mic pentru populație, dar oportunitatea de a obține o locuință originală, funcțională și modernă realizată din containere de transport maritim vechi a mulțumit clienților din întreaga lume. La prima vedere, poate părea că doar o casă mică la țară sau un adăpost temporar pentru o persoană poate fi organizat dintr-un container de marfă. Dar, după vizionarea selecției noastre uimitoare, care prezintă exteriorul și interiorul caselor realizate din containere metalice cu ferestre mari, terase, verande și alte caracteristici arhitecturale, devine clar că acest subiect câștigă doar impuls și ar putea să devină popular pentru producția de locuințe accesibile și originale în unele colțuri ale planetei.

Case de containere cu ferestre mari

Clima țării noastre este atât de diversă încât este dificil să afirmăm posibilitatea de ședere permanentă în case create din containere de transport maritim cu ferestre panoramice mari. Dar, ca o casă de vară la țară, astfel de clădiri pot fi utilizate în multe regiuni ale statului nostru mare. Mai mult decât atât, cu ajutorul materialelor de finisare moderne, casele de containere pot fi ușor izolate sau, dimpotrivă, protejate de supraîncălzire pe timp cald..

Fațada și interiorul unei case metalice

Case de containere cu un etaj

Când amplasați o structură din containere metalice în afara orașului, într-o căsuță de vară sau într-un teren personal, este important să aveți grijă de problema unui aranjament sigur și durabil al cadrului – dacă clădirea nu are fundație (și acesta este cel mai adesea cazul), atunci este necesar să-l instalați pe piloți. De regulă, structurile din beton armat sunt utilizate ca suporturi, în unele cazuri este posibil să se utilizeze elemente din lemn realizate din specii de lemn dens.

Casă de containere pe piloți

La prima vedere la clădirile construite din containere, poate părea că în interior este imposibil să se organizeze o locuință cu drepturi depline, distribuind organic toate segmentele funcționale necesare în încăperi înguste. Dar, în primul rând, containerele pot fi conectate între ele, asamblate ca niște puzzle-uri și pot crea premise cu adevărat convenabile din punct de vedere al funcționării. Datorită utilizării ferestrelor mari și a ușilor din sticlă, spațiile sunt umplute cu lumina soarelui și par vizual mai mari. În plus, ferestrele panoramice ajută la ameliorarea problemelor psihologice de a fi în spații mici. Și în al doilea rând, pentru a crea un interior confortabil, ergonomic și atractiv din punct de vedere vizual, există multe tehnici de proiectare care ajută la crearea unei atmosfere confortabile chiar și în camere mici..

Interiorul casei cu cadru metalic

În grădină, puteți instala o structură dintr-un container de transport vechi pe o platformă de lemn. În acest caz, este suficient să organizați un baldachin pe lățimea platformei pentru a vă oferi nu numai un loc confortabil de ședere, ci și un loc de recreere în aer liber, cu adăpost de ploaie..

Casă la țară luminoasă

În interior, o casă atât de strălucitoare și însorită arată nu mai puțin atractivă. Finisarea ușoară a tuturor suprafețelor, mobilierul confortabil, dar ușor și planificarea competentă în camere mici duc la crearea unui interior confortabil, confortabil și modern. Folosirea suprafețelor de sticlă și oglindă ajută la extinderea vizuală a spațiului și să facă camera să arate ușoară.

Proiectarea casei de containere

Iată un alt exemplu de design izbitor al unei case de containere cu baldachin, situată pe platformă. Foi de țesătură care nu se înmoaie sunt atașate de cadrul metalic al baldachinului, care poate fi îndepărtat pe vreme rece, iar în zilele caniculare dau umbră și răcoare tuturor celor din și din jurul casei. Vă puteți relaxa și lua masa în aer liber, la umbră, bucurându-vă de priveliștile peisajului din jur.

Casă de vară originală

Interior «portocale» casa are mai multe zone funcționale. Camerele au dimensiuni modeste, dar cu ajutorul finisajelor ușoare, dispunerea ergonomică a mobilierului de dimensiuni medii și utilizarea ferestrelor panoramice și a ușilor glisante din sticlă, a fost posibil să se creeze camere cu adevărat confortabile.

Living și terasă în aer liber

Continuând «portocale» fațade, casa următoare, compusă în principal din suprafețe de sticlă. Casă mică pe piloți, cu fațadă portocalie strălucitoare și ferestre mari, incredibil de confortabilă în interior.

Metal portocaliu și ferestre mari

Fiind în atmosfera confortabilă a unei astfel de case din sticlă și metal, avem impresia unei unități complete cu natura. Abundența luminii solare și a finisajelor de suprafață în culori deschise, utilizarea mobilierului în culori pastelate, cu suprafețe de sticlă și oglindă – această greutate ne-a permis să creăm un design original, dar în același timp practic și atractiv din punct de vedere estetic casa.

Interior luminos al casei originale

Design dormitor într-o casă de containere

O casă similară cu design, cu pereți de sticlă, uși glisante din sticlă, vizor, platformă în fața clădirii și un pat întreg de flori, spart chiar pe acoperișul clădirii.

Casă neobișnuită cu pat de flori pe acoperiș

O altă casă mică este o opțiune în care un container întreg este folosit ca o magazie acoperită, în care doi pereți au fost parțial îndepărtați. Un loc confortabil și practic pentru relaxare în aer curat, protejat de soare, ploaie și alte manifestări meteorologice, la dispoziția proprietarilor.

Casă cu cadru metalic

Clădiri pe mai multe niveluri cu pereți de sticlă

Pentru clădirile cu două sau mai multe niveluri de containere de marfă, trebuie să participați la prezența unei fundații. Adesea în astfel de case, ușile vechi cu aripi sunt lăsate ca uși sau sunt modernizate pentru o utilizare mai convenabilă. Dar cea mai comună opțiune rămâne utilizarea ușilor de sticlă pentru a crea lumină naturală maximă în interior și pentru a extinde vizual spațiul..

Clădire cu două etaje din containere de transport maritim

În interior, clădirea cu două etaje arată foarte respectabilă. Cu ajutorul unui plan deschis, este posibil să amplasați mai multe zone funcționale într-o singură cameră, menținând în același timp un sentiment de spațiu, libertate de mișcare și ușurința imaginii rezultate a interiorului.

Interior modern al clădirilor neobișnuite

Fațada originală a clădirii, asamblată din mai multe blocuri, este decorată cu ferestre mari cu oglindă. Suprafețele reflectorizante și economisitoare de energie vă permit să oferiți spațiului interior al locuinței cantitatea maximă de lumină solară, păstrând căldura în casă în sezonul rece și fără a lăsa căldura în interiorul clădirii vara..

Casă mare cu ferestre oglindite

O abordare non-banală a utilizării nu numai a containerelor ca cadru pentru o clădire, ci și a unei combinații organice de suprafețe realizate din diverse materiale, un joc de forme și linii, a făcut posibilă crearea unei structuri originale, moderne și funcționale..

Terase deschise și pasarele cu platforme din lemn

Proprietatea imensă a avut loc prin asamblarea câtorva containere metalice și folosirea multor suprafețe de sticlă. Dar această clădire practică, frumoasă și incredibil de spațioasă are nevoie nu numai de protecție împotriva afundării sub forma unei fundații sau a unei platforme, ci și de protecție împotriva razelor solare care pot încălzi acoperișul la temperaturi ridicate..

Conac din containere de transport maritim

Interiorul clădirii nu este mai puțin interesant decât fațada sa. De exemplu, camera de zi pare a fi amplasată în aer liber – datorită abundenței suprafețelor de sticlă, a senzației de imponderabilitate a camerei, se creează o ușurință incredibilă.

Interiorul original al casei de sticlă

În interior, proprietatea locuinței arată incredibil de spațioasă – finisajul alb ca zăpada, suprafețele lucioase și de sticlă adaugă vizual scară spațiilor. Într-un astfel de interior toată lumea va fi confortabilă – atât gospodăriile, cât și oaspeții lor..

Interiorul bucătăriei-sufragerie în culori deschise

Design în culori albe

Combinație de suprafețe albe ca zăpada și cele întunecate. Elementele contrastante ale interiorului vă permit să creați un design dinamic și modern. Și, în același timp, nu contează din ce materiale constă rama clădirii – containere metalice, sticlă, beton sau lemn..

Interiorul camerei de zi în combinații contrastante

În funcție de condițiile climatice ale locației casei de containere, unii dintre pereți pot fi lăsați fără izolație, iar textura originală a containerului de marfă va fi vizibilă în interior. Cu această abordare, designerii preferă pictura obișnuită a pereților ondulați pentru a crea o imagine interesantă, non-banală a camerei..

Proiectare cameră bucătărie

Baie într-o casă de containere

În casele cu ferestre panoramice mari și uși glisante din sticlă, deschiderile nu sunt acoperite nici măcar în băi și dormitoare, oferind spații cu acces maxim la lumina soarelui.

Ferestre panoramice în baie

Combinarea suprafețelor din metal, sticlă și lemn în proiectarea fațadelor construcției prefabricate, modulare reușește să creeze obiecte arhitecturale atractive, interesante și în același timp incredibil de armonioase. O astfel de proprietate asupra locuințelor nu se va amesteca cu siguranță cu aceleași fațade ale caselor obișnuite pe o stradă de oraș sau între zonele suburbane cu clădiri..

Fațada originală a clădirii

O altă clădire originală, al cărei design nu poate fi confundat cu niciuna. Spațiile lungi și înguste, conectate prin pasaje de sticlă, arată futurist, original, dar în același timp atractiv.

Construcție neobișnuită

În interiorul unei astfel de case, sentimentul de irealitate nu se lasă – interiorul original, cu toată simplitatea sa, vă permite să nu uitați despre ce constă casa și cât de non-banal este designul ei.

Casă cu ferestre imense

Abordare non-banală a arhitecturii

Și, în cele din urmă, întregul complex, alcătuit din containere de marfă conectate prin pasaje de sticlă, cu balcoane, copertine pentru a fi protejate de soare și o platformă convenabilă în fața intrării. Containerele de diferite culori și o abundență de suprafețe de sticlă se armonizează perfect, creând o imagine interesantă, modernă și pozitivă a clădirii..

Clădire luminoasă, mare, din sticlă, cu cutii metalice