Casă privată cu două etaje, cu un interior confortabil și modern

După o iarnă lungă, cu gri și umezeală, cu toții așteptăm cu nerăbdare primăvara, culorile strălucitoare, soarele și buna dispoziție. Este un astfel de proiect de primăvară al unei gospodării private pe care am dori să-l demonstrăm în această publicație. O fațadă luminoasă cu detalii luminoase, camere inundate de lumina soarelui – spațioase și confortabile, culori bogate în mobilier și decor, culori colorate ale textilelor – acest design se încarcă literalmente cu o atitudine pozitivă, tonifică și te inspiră la propriile realizări. Sperăm că te va înveseli și pe tine. «solar» interiorul unei reședințe private cu două etaje.

Amenajarea teritoriului fațadei și curții casnice

Imaginea ușoară și curată a unei case private cu două etaje arată atât de impresionantă la soarele primăverii încât este dificil să ne imaginăm orice altă alegere de culoare pentru această clădire. Un pic conservator, dar în același timp, stilul modern al clădirii atrage atenția și parcă te invită să mergi mai departe și să privești interiorul casei.

Fațada albă ca zăpada a clădirii

Pridvorul destul de spațios al intrării principale este decorat într-un mod primăvară, luminos și colorat. Tonul portocaliu al ușilor și al mobilierului de grădină, care a fost instalat pentru a crea o zonă de relaxare în aer liber, conferă fațadei conservatoare a clădirii o atmosferă ludică și pozitivă. O varietate de flori în ghivece exterioare de diferite forme și dimensiuni au ajutat la completarea eficientă a imaginii atractive a intrării principale..

Culoare portocalie pentru mobilier de ușă și grădină

Din sufragerie și bucătărie există o ieșire în curtea din spate, unde o platformă de lemn cu o zonă de relaxare este situată sub un baldachin mare. Datorită extinderii impresionante a acoperișului, a mobilierului tapițat în segmentul exterior, vremea nu este cumplită. Un grup de mese cu drepturi depline este organizat în fața platformei pentru mese de familie sau recepții cu o masă. Florile în ghivece și căzi, așezate peste tot, adaugă o notă de sărbătoare și bună dispoziție atmosferei din curtea din spate, iar plantele care cresc într-un pat mic de flori, printre care sunt instalate figurine de grădină, conferă oarecare jucărie imaginii zonei locale

Zona de recreere în aer liber

Amenajarea teritoriului curții

«Solar» interiorul apartamentelor confortabile și moderne

Ne vom muta de pe stradă în casă, începând din spațiul sufrageriei, care are o ieșire în curtea din spate. Ușile glisante din sticlă vă permit să creați, pe de o parte, protecție fiabilă împotriva intemperiilor, dar pe de altă parte – pentru a menține efectul de a fi în aer curat, chiar și în interior. Ca să nu mai vorbim de fluxurile de lumină solară care inundă încăperea spațioasă prin ușile de sticlă și ferestrele mari.

Interior cameră de zi cu acces la curtea din spate

Livingul spațios este decorat într-un laconic modern, dar în același timp confortabil. Mobilierul tapițat situat vizavi de șemineu și zona video vă invită să vă relaxați și să vă relaxați. O canapea spațioasă și un puf mare într-o culoare azurie deschisă arată incredibil de organic pe fundalul modelului natural din lemn închis la culoare, care a fost folosit pentru pardoseală. O măsuță de cafea cu un blat din sticlă și un fotoliu original cu un suport moale strălucitor au completat efectiv imaginea unei zone de relaxare moi. Covorul pestriț acționează ca un fel de mediator între obiectele interioare individuale, combinând culorile colorate ale mobilierului și textilelor de tapițerie în imprimare.

Design modern și confortabil de cameră de zi cu șemineu

Camera incredibil de luminoasă de la parter pare și mai spațioasă datorită numărului mare de ferestre prin care pătrund fluxurile de lumină, se reflectă de pe suprafețele albe de zăpadă ale pereților și creează o imagine ușoară și liberă a camerei. Extinderea vizuală a spațiului este, de asemenea, facilitată de combinația contrastantă dintre podele întunecate și decoruri ușoare de pereți și tavan.

Mobilier luminos pe un fundal alb ca zăpada

La parterul unei case private există nu doar o cameră de zi spațioasă, ci și o bucătărie cu sufragerie. Segmentele funcționale sunt zonate foarte condiționat – numai cu ajutorul mobilierului, covoarelor și schemelor de culori. Planul deschis vă permite să mențineți spațiul și libertatea de mișcare între zonele de la parter, fiind în același timp o parte foarte ocupată a proprietății casei.

Tonuri colorate de tapițerie de mobilier tapițat

Pe fundalul alb ca zăpada al pereților, structura scării din lemn închis la culoare pare deosebit de impresionantă și contrastantă. Scaunele de bar sunt alese pe același ton, care, căzând în câmpul vizual al sufrageriei, devin parte a acesteia. Să aruncăm o privire mai atentă la interiorul zonei de bucătărie.

Scară întunecată pe pereți albi

Zona de bucătărie spațioasă, decorată în culori albe ca zăpada, arată foarte modernă. Fațadele netede ale setului de bucătărie, care se extind până la tavan, creează o structură monolitică, dar în același timp nu par masive, grele. Tonul alb al ansamblului de mobilier și strălucirea oțelului inoxidabil ajută la menținerea ușurinței și prospețimii în imaginea spațiului din bucătărie. Segmentul funcțional spațios este bine luminat – ferestrele și ușile din sticlă sunt responsabile pentru sursele de lumină naturală, iar lămpile încorporate ale tavanului suspendat sunt responsabile pentru cele artificiale. În plus, fundul etajului superior al dulapurilor de bucătărie este echipat cu iluminare. Drept urmare, zona de bucătărie este întotdeauna un segment luminos, curat, aproape steril al casei, cu funcționalitate și ergonomie impecabile..

Zonă de bucătărie modernă, albă ca zăpada

Alături de segmentul de bucătărie se află zona de luat masa. Spre deosebire de paleta rece a bucătăriei, culorile calde predomină în zona de luat masa. Și totul datorită modelului natural luminos și bogat din lemn, din care sunt realizate masa rotundă de mese și un set de scaune originale cu scaune moi.

Nuanțe calde ale zonei de luat masa

La etajul al doilea sunt camere private – dormitoare și băi. Interiorul dormitorului proprietarului casei poate fi numit în siguranță original. Iar ideea nu este doar că, pe lângă un pat într-o cameră spațioasă, exista spațiu liber pentru amenajarea unui mini-birou, organizarea unei zone video, instalarea sistemelor spațioase de depozitare și a unui șemineu. În plus față de mobilierul extins, camera de dormit și relaxare are un finisaj original – suprafețele albe ca zăpada de aici sunt intercalate cu zidărie, care repetă exact placarea unora dintre pereții cu vedere la curtea casei..

Design original al dormitorului

În camera copiilor, concepută pentru o fată, domnește o culoare delicată de liliac. Pereții pastelate se îmbină perfect cu tonul neutru al covorului. Mobilierul din lemn de culoare deschisă adaugă un pic de căldură naturală paletei reci a camerei. Ei bine, textilele colorate și decorul se adaugă la diversitatea și luminozitatea camerei pentru dormit, relaxare și joacă..

Tonuri delicate în camera copiilor