Casă de lux decorată în stil clasic

Indiferent de cât de mult timp a trecut, indiferent de tendințele nou apărute în arhitectură și interior, vor exista întotdeauna o mulțime de iubitori de clasici. Și există multe motive pentru acest lucru – designul interior clasic are o atracție elegantă a unui aspect luxos, combinat armonios cu toate funcționalitățile necesare camerei. Clasicul este atemporal și la modă, este popular întotdeauna și peste tot, așa că mulți designeri din întreaga lume nu vor înceta să primească comenzi pentru decorarea caselor și apartamentelor în stil clasic.

Clasicul poate fi ușor integrat într-o cameră de orice dimensiune și sarcină funcțională. Puteți decora literalmente toate spațiile casei dvs. în acest stil. Dar trebuie amintit că acest stil interior canonic și nobil necesită o mulțime de resurse, atât financiare, cât și de timp. Într-un interior clasic, nu ar trebui trecut cu vederea niciun detaliu, de la materiale de finisare la textile pentru perne. Dar toate eforturile și costurile vor fi răsplătite. Un interior în stilul unui clasic vă va încânta pe dvs. și pe cei dragi de mulți ani, tocmai datorită calităților sale atemporale, nobilimii care nu se decolorează și frumuseții uimitoare.

Vă aducem în atenție un tur-foto al camerelor unei gospodării private, realizat în stil clasic. Se poate spune cu siguranță că multe soluții de design utilizate în proiectarea acestei case pot inspira mulți proprietari să își echipeze propriile case sau apartamente într-un stil similar..

Hol

Holul casei este semnul său distinctiv, tocmai din această cameră orice vizitator începe să-și formeze o impresie generală asupra întregii proprietăți a casei. Și în acest hol devine imediat evident că locuitorii unei case private sunt iubitori de mobilier tradițional, mobilier solid din materiale naturale, folosind tehnici clasice în decorarea interioară..

Sufragerie

Evident, o casă cu mobilier clasic trebuie să aibă pur și simplu un living spațios, care va deveni centrul întregii case, punctul său focal și pur și simplu cea mai impresionantă cameră din punct de vedere al designului. Poate că toate tehnicile stilului clasic în proiectarea suprafețelor, mobilierului și metodele de decorare a spațiului sunt prezente în acest living de lux. Există culori pastelate în decorarea și tapițeria mobilierului tapițat, un plafon alb cu zăpadă pe mai multe niveluri, cu stuc și cornișe și plinte ondulate, muluri și pe pereți și tapet textil cu imprimeu floral, mobilier din lemn masiv sculptat și un confortabil moale zona. Și, desigur, camera de zi clasică ar trebui să aibă un șemineu de lux (nu neapărat funcțional), cu decorațiuni din piatră sculptată cu tema coloanelor antice. Compoziția unei camere șic pentru întreaga familie este încoronată cu un candelabru frumos cu două rânduri de lămpi.

Televizor într-un interior clasic

Ramele sculptate, în care dispozitivele sunt așezate ca tablouri, vor ajuta să încadreze armonios tehnologia video modernă într-un cadru atât de clasic..

Nuanțe bej ale paletei

Nuanțele naturale utilizate în designul camerei creează o atmosferă incredibil de confortabilă și familiară, care este necesară într-o cameră cu un interior destul de pompos..

Cantină

Din incinta sufrageriei, ne găsim într-o sală de mese la fel de spațioasă. Decorarea acestei camere de luat masa repetă exact interiorul camerei de zi – aceleași tonuri de bej deschis, combinate cu elemente albe ca zăpada, parchet și un covor cu modele obligatorii, chiar și decorarea ferestrelor repetă modul de decorare a camerei de zi . Piesa centrală a mesei este, fără îndoială, grupul de mese, alcătuit dintr-o masă din lemn sculptat, cu o bază puternică și colțuri rotunjite ale blatului mesei și scaune clasice din diferite tipuri de lemn..

Dulap pentru vinuri

Piesa de mobilier originală din sala de mese este un dulap de vinuri cu zonă de degustare, care vă permite să țineți la îndemână tot ce aveți nevoie pentru a gusta băuturile preferate. Performanța retro neobișnuită a venit la îndemână în acest cadru tradițional..

Bucătărie

Este destul de logic ca din sala de mese să putem intra liber în bucătărie. Camera spațioasă pare și mai mare datorită finisajului ușor, aproape alb ca zăpada. Dulapurile de bucătărie sculptate în umbră deschisă contrastează cu tonul de cireș copt și adânc pe care îl creează placarea din spate. O placă în stil retro a fost găsită în aceeași culoare. Nu este de mirare că blaturile unei bucătării clasice sunt din piatră. Nu există nimic mai tradițional decât combinația a două materiale naturale, lemnul și piatra, într-o bucătărie clasică. Completând aspectul elegant al spațiului bucătăriei sunt veiozele forjate realizate pentru a simula veiozele..

Coridoare

Scară

Luăm o scară luxoasă, confortabilă și sigură la etajul al doilea. Într-un interior clasic, este imposibil să vă relaxați, din punct de vedere al designului spațiului, chiar și pe coridoare. Pereții coridoarelor și spațiile de lângă scări sunt un loc pentru lucrări de artă, lămpi de perete frumoase și oglinzi de lux în rame sculptate.

Cabinet

Rafturi de cărți și canapea

La etajul al doilea există un birou, care este realizat în conformitate cu toate canoanele genului clasic. Un birou masiv obligatoriu, cu sertare, care uimește prin impresionantitatea sa și oferă o dispoziție specială, de lucru, întregii camere. În birou, trebuie să existe rafturi pentru cărți, deschise sau în spatele sticlei, dar astfel încât coloana vertebrală a cărților să fie clar vizibile. Orice birou, nu doar unul clasic, are nevoie de un loc convenabil și confortabil pentru a citi. Un fotoliu sau chiar o canapea cu o lampă de podea sau de masă este ideal pentru iubitorii de carte..

Dormitor matrimonial

Dormitorul principal este, de asemenea, situat la etajul al doilea. Acest spațiu impunător, decorat în cele mai bune tradiții ale interioarelor clasice, găzduiește nu doar un pat king-size, ci și un mic budoar – un colț pentru lectură și conversație. În ciuda abundenței opțiunilor pentru țesături, covoare, tapițerie de mobilier tapițat, culorile, modelele și ornamentele acestora, camera nu arată stângace și totul datorită combinației armonioase de nuanțe pastelate, neutre, intercalate cu tonuri lemnoase de material natural.

Colț de lectură

O atenție deosebită este acordată textilelor dintr-un interior clasic – perdele, tul sau perdele, tapițerie pentru mobilier, perne pentru canapele și fotolii, chiar tapete textile – totul ar trebui să fie de cea mai înaltă calitate și să fie în echilibru cu restul interiorului.

Dormitorul fecioarei

O altă cameră privată situată la etajul al doilea este dormitorul fecioarei. Accentul se pune aici pe un pat din metal vopsit în alb, cu o tăblie din fier forjat. Cu ajutorul tapetelor textile de diferite culori și a modelelor albe ca zăpada, spațiul din capul patului a fost decorat.

Garderoba originală

Un dulap vechi decorat folosind tehnica decoupage a devenit un decor al dormitorului. Tema florală, care este prezentă în decorul pereților, se reflectă în bufnița de pe ușile dulapului. Iar mobilierul ușor și ușor pe picioarele curbate a completat aspectul proaspăt al unui dormitor clasic.

Dormitor pentru oaspeti

Dormitorul clasic pentru oaspeți este izbitor prin eleganță și simplitate. Paleta de culori calmă se ajustează la odihnă și relaxare. Un pat impunător cu un cadru din lemn sculptat și o tăblie tapițată promite un somn profund și odihnitor, în timp ce lămpile de perete vă permit să citiți cartea preferată înainte de culcare..

Baie

Lângă dormitor există o baie în culori contrastante suficient de luminoase. Placarea cu plăci ceramice cu o combinație contrastantă de culori alb-ca-zăpada și culori ultramarine a creat o atmosferă unică a băii. Mobilierul masiv din lemn de culoare închisă neutralizează oarecum finisajul activ și conferă camerei statica și stabilitatea pieselor de mobilier antice.

Baie

Chiar și o cameră la fel de modestă ca o baie nu își poate permite neutralitatea în decor și mobilier. Neutralitatea aici se aplică numai în alegerea soluțiilor de culoare, dar mobilierul este realizat la vechiul mod, oglinda este încadrată într-un cadru sculptat, din dantelă, iar aurirea este vizibilă în proiectarea lămpilor și a accesoriilor pentru instalații sanitare..

Aceste fotografii sunt oferite de studioul interior al autorului “Design cub”. Autori: Fruktov Anton și Fruktova Marina.