Camera de zi verde deschis: reguli pentru combinarea culorii în interior

Culoarea verde deschis este verde deschis, cu un amestec de galben, al cărui nume provine din nuanța caracteristică a plantei. Culorile delicioase pot inspira un design interior exotic plin de culoare, revitalizează gri, pot apărea ca o culoare de accent sub formă de complemente sau se pot combina armonios cu mai multe tonuri pastelate. Există multe posibilități pentru combinații. Verde deschis este o culoare la modă care a apărut în multe camere de zi și nimic nu indică plecarea acestuia..

Verde deschis în interiorul camerei de zi: cu ce se combină?

Verde deschis este o culoare exotică, cu o nuanță caldă foarte plăcută. Este o culoare verde asociată primăverii devreme, cu iarbă tânără și primele frunze pe tufișuri care prind viață, precum și soare cald și recreere în aer liber. Puternic, energic și infecțios cu energie bună, pozitivă – așa se poate descrie o culoare verde deschis în câteva cuvinte. Utilizat în interiorul camerei de zi, aduce o prospețime reală, deschidere și modernitate în cameră. Culorile creează în mod minunat o atmosferă pozitivă plină de speranță și bună dispoziție. Verde deschis arată cel mai frumos în interiorul inundat de lumină puternică, naturală, care subliniază perfect cele mai bune tonuri ale sale. Funcționează excelent atât ca culoare de bază utilizată pe pereți, cât și ca aditivi suculenți. Duo-ul perfect este creat cu nuanțe de gri.

Pentru a combina corect culorile, merită să folosiți instrumentul principal al lucrării designerului de interior, și anume roata de culori..

Culorile situate pe cerc vă permit să combinați opuse (adiționale) sau culori adiacente, adică adiacente (similare). Verde deschis pe roata de culoare este aproape de galben (lămâie) și verde. Astfel de combinații utilizate în interior (de exemplu, pasteluri, pereți menta, o canapea verde deschis și perne de lămâie) dau efectul armoniei, dar sunt destul de evidente. Combinația de verde deschis cu turcoaz este, de asemenea, considerată corectă, de exemplu, cu nuanțe conservatoare de albastru. Persoanelor mai îndrăznețe li se poate recomanda un contrast ridicat de culori, obținut prin combinarea verde deschis cu roșu-violet, care este un contrast pe roata de culori. Culoarea verde deschis, bogată, pare, de asemenea, fascinantă pentru negru.

Camera de zi gri-verde – duo-ul perfect

Combinația de gri cu un verde deschis puternic și expresiv creează o combinație extrem de armonioasă, perfectă și, important, benefică pentru ambele culori, deoarece se completează perfect, scoțând în evidență cele mai bune din ele. Culoarea gri aparține grupului de dezactivat, calm și ușor rece. Este adesea folosit în interior, atât ca bază, cât și ca adaos, deși eleganța sa poate fi copleșitoare și chiar puțin plictisitoare. Între timp, combinați gri cu o salată plăcută, care poate varia de la verdeață îndrăzneață până la galbenele delicate pentru o dimensiune cu totul nouă la camerele de zi. Verde deschis are nevoie de flori pentru compania sa, care nu-l va domina, ci va deveni doar un fundal elegant. Cenușiu pe fundalul unei verzi strălucitoare va apărea în toată splendoarea sa. Această combinație unică de culori poate fi utilizată în multe versiuni.

Tapet verde deschis în sufragerie: culoarea peretelui

Verde deschis este o culoare intensă care poate tulpina ochii atunci când este utilizat pe o suprafață mare, mai ales cu nuanțe de neon foarte strălucitoare. În interiorul orientat spre sud, acest efect poate fi sporit de lumina puternică a soarelui. Este mai preferabil să folosiți verde deschis ca punct de culoare într-o zonă limitată, care este destinată revitalizării spațiului. Un exemplu este un perete al unei camere, care merită ales, o dungă verticală (de exemplu, un coș de fum) sau orizontală inferioară sub formă de panouri. O soluție bună este și verde deschis în interior, combinat cu mobilier și accesorii albe. Tapetul verde deschis arată interesant în combinație cu rame albe ale ferestrelor și ușilor.

Bucătărie-living verde deschis

Verde lime energic va revigora mobilierul de bucătărie acromatic în combinație cu camera de zi. Fațadele în culori albe, gri sau negre sunt perfect combinate cu accesorii în culoarea verde deschis. Exemple de accente de culoare includ un prăjitor de pâine sau un blender și o mașină de tocat piper și sare. Utilizarea unui șorț de bucătărie verde deschis, cum ar fi sticla lăcuită, este de asemenea populară..

Perdele de culoare verde deschis și alte accesorii în interiorul camerei de zi

Culorile joacă un rol extrem de important în viața noastră, iar cel mai bun exemplu în acest sens este că toată lumea are un favorit de care să se simtă grozav. Majoritatea oamenilor știu că fiecare culoare poate afecta o persoană într-un anumit mod, așa că mulți evită să fie înconjurați de roșu intens, iar atunci când vor să se relaxeze, alegerea cade pe verde. Albul sau albastrul evocă un sentiment de estetică și puritate excepționale, în timp ce nisipul, bejul sau bejul deschis sunt culori calde asociate focurilor de casă. Decorațiunile în culori selectate au, de asemenea, un rol și un efect similar, inclusiv accesorii în culori verde deschis..

În interior, verde deschis este utilizat în principal ca accent de culoare pe o suprafață limitată, însuflețind camera și adăugând energie. În culori la modă, puteți alege accesorii sub formă de perne, perdele, cuverturi de pat, rame sau vaze. Verde deschis se găsește pe lămpi, întrerupătoare de lumină, prize.

Mobilier de culoare verde deschis

Pentru iubitorii de culori verzi deschise, pe lângă accesoriile populare, pot fi recomandate mobilier tapițat de această culoare, adică canapele, pufuri și fotolii. Ea va lucra într-un interior decorat, de exemplu, în stil scandinav, rupând monotonia culorilor acromatice. Dacă vrei să calmezi un verde lime intens, îl poți combina cu o culoare mai pastelată precum verde menta. Mobilierul luminos va arăta armonios pe fundalul pereților pastel. Dacă vă plac schimbările constante de culoare din interior, în loc să cumpărați o canapea verde deschis sau un fotoliu de această culoare, puteți alege o husă de mobilier strălucitoare.

Culoarea verde deschis arată foarte bine atunci când este utilizată pe pereți. Un astfel de ton verde dominant în întreaga cameră va aduce o mulțime de emoții pozitive. Cu toate acestea, dacă ți-e frică să folosești această culoare intensă în tot interiorul, atunci apelează la accesorii. Această soluție va rupe perfect răceala interiorului. Luați în considerare galeria foto prezentată a unui living verde deschis, unde veți găsi multe idei interesante pentru introducerea verde deschis în designul unei camere.