Camera de zi în stil rustic: atmosferă de confort și romantism rustic în interior

Interiorul în stil rustic se inspiră din natură și din tot ceea ce înconjoară o persoană. Cea mai importantă parte a acestei tendințe este căldura și sentimentul de comunitate. O cameră de zi în stil rustic ar trebui să fie amenajată în așa fel încât de fiecare dată când intri acolo să te poți simți cât mai confortabil..

Camera de zi în stil rustic: design la modă

De fapt, nu există o singură definiție specifică a unui living în stil rustic. Confortul și confortul sunt fundamentul. O cameră de zi în stil rustic va fi perfect mobilată numai atunci când adăugați elemente personalizate. Așadar, folosiți fotografii de familie, vaze cu modele și perne brodate manual pentru a crea o cameră de zi unică, inimitabilă, în stil rustic. Galeria foto a acestui articol va oferi o mulțime de idei. Alege ceea ce se potrivește cel mai bine gusturilor tale personale. Odată ce ați adunat câteva idei, va fi cu siguranță mai ușor să creați un living rustic perfect pentru casa dvs..

Interiorul livingului în stil rustic: ce culori să alegeți?

Camera de zi în stil rustic poate fi decorată în diferite culori, care vor depinde complet de gustul și alegerea personală. Vă rugăm să rețineți că holul este prima cameră pe care oaspeții o văd în casa dvs. Prin urmare, culorile sufrageriei ar trebui alese pentru a oferi o atmosferă liniștitoare și confortabilă. Designerii recomandă în special utilizarea nuanțelor de alb și crem. O cameră de zi în stil rustic ar trebui să radieze confortul și sentimentul de comunitate în orice mod posibil, deoarece acestea sunt funcțiile care creează atmosfera și starea de spirit potrivite. Livingul rustic este o cameră în care atât membrii familiei, cât și oaspeții invitați vor vorbi ore întregi într-o atmosferă confortabilă. Stilul este asociat cu timpul petrecut într-un grup, astfel încât o astfel de cameră de zi ar trebui să fie aranjată în jurul unor culori liniștitoare..

Camera de zi în stil rustic în apartament: decorarea pereților

Camera de zi ideală în stil rustic ar trebui să aibă pereți albi sau crem completați cu elemente din lemn, fie prin utilizarea grinzilor sau a mobilierului de perete, adică a rafturilor.

Utilizarea pe scară largă a lemnului este o condiție prealabilă absolută pentru mobilarea unui living în stil rustic. De asemenea, puteți decide asupra unui design bazat în întregime pe utilizarea lemnului, cum ar fi panouri pe pereții sufrageriei unui apartament..

Utilizarea pietrei spălate ca acoperire de perete devine o opțiune din ce în ce mai populară, deoarece creează un efect rustic pentru o cameră de zi elegantă..

O altă parte întotdeauna importantă a designului interior în stil rustic este cărămizile. Caramida roșie îngrijit vopsită sau naturală se potrivește perfect cu grinzile din lemn.

Fiecare dintre aceste opțiuni va reflecta perfect stilul de țară, așa că alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine personajului dvs., îndeplinind cerințele și așteptările dvs..

Dormitor-cameră de zi în stil rustic: selecție de podea

Când vine vorba de alegerea unei pardoseli pentru sufragerie sau în combinație cu dormitorul, veți avea o gamă largă de materiale, deci totul depinde de preferințele dumneavoastră. Într-o cameră de zi tipică în stil rustic, puteți găsi atât podele din piatră, cât și lemn, sau orice altceva între ele. Alegerea pardoselii potrivite va depinde în totalitate de gust și, mai ales, de buget. Totuși, amintiți-vă că pardoseala ar trebui să completeze alte elemente ale decorului living-dormitor. Dacă renovați o cameră, o modalitate ușoară de a obține un efect în stil rustic este utilizarea pardoselilor din lemn laminat. Pe de altă parte, dacă intenționați să construiți de la zero o cameră de zi în stil rustic, vă puteți concentra pe utilizarea panourilor de pardoseală din lemn de înaltă calitate, care arată foarte elegant atunci când sunt combinate cu alte elemente din lemn din sufragerie, cum ar fi mobilierul. Utilizarea covoarelor mari, portocalii sau maro va accentua, de asemenea, perfect farmecul rustic, organic al stilului rustic. Dacă alegeți pereți de piatră, îi puteți conecta și la podeaua de marmură. Astfel, camera va dobândi farmec și rafinament suplimentar..

Bucătărie-living în stil rustic

Decorarea camerei de zi a fost întotdeauna cea mai interesantă parte a designului interior al oricărei case, deoarece oferă un loc de petrecere a timpului pentru toți membrii familiei. Deoarece decorul camerei de zi tinde să fie destul de delicat și subtil, utilizarea judicioasă a culorilor mai strălucitoare cu perne sau perdele va da viață instantanei întregii camere. Într-o bucătărie rustică-cameră de zi, ar trebui să instalați, de obicei, mobilier din lemn de tec sau stejar. Nu ar trebui să se distingă prin decorațiuni complexe, deoarece farmecul este ascuns într-un mod aspru, natural. Livingul-bucătăria în stil rustic ar trebui să fie spațios. Această cameră este potrivită pentru întreaga familie de Crăciun sau orice altă sărbătoare. Locul ar trebui să reînvie amintirile familiale comune și să întărească legăturile. Astfel, decorarea unei bucătării-living cu fotografii de familie și suveniruri este întotdeauna o idee grozavă. S-ar putea să fii tentat și de un raft din lemn care va ține trofee, feluri de mâncare frumoase etc. Într-un astfel de mediu, veți petrece momente minunate înconjurați de familie și prieteni..

Decorarea bucătăriei-living cu flori și ierburi creează, de asemenea, o atmosferă naturală, caldă și prietenoasă acasă. Într-o cameră rustică, natura joacă întotdeauna un rol uriaș, devenind chiar parte a decorului. Atmosfera potrivită este cheia succesului. Un covor mare în sufragerie va adăuga căldură suplimentară, mai ales în lunile reci de iarnă. Elementele decorative din bucătărie din sticlă accentuează designul în stil rustic.

Sfaturi și trucuri: Cum să creați o cameră de zi în stil rustic?

Principiul de bază al creării unui living în stil rustic este de a proiecta cu mare drag, grijă și sensibilitate. Într-o cameră de zi suburbană tipică, lemnul, precum și piatra și metalul, vor cânta întotdeauna la prima vioară. Se recomandă utilizarea unor culori moi, pastelate, care vor face camera liniștită și caldă. Folosiți elemente din oțel și piatră pentru a crea un design unic. Camera de zi ideală în stil rustic ar trebui să fie plăcută și primitoare. Veți găsi chiar aceste interioare în galeria foto..