Camera de zi în stil mansardă a unui apartament din New York

Cum să integrezi stilul loft într-un interior modern și, în același timp, să păstrezi căldura și confortul unei atmosfere casnice? Cum se combină estetica industrială în decor și decor antic sau mobilier de designer? Răspunsurile la aceste întrebări pot fi obținute dintr-un scurt tur foto cu camera de zi a unui apartament din New York. Mediu confortabil, o combinație de design interior modern și mobilier retro, utilizarea lucrărilor de artă contemporane – toate la câțiva metri pătrați, menținând în același timp un sentiment de spațiu și libertate.

Camera de zi în stil loft

Inițial, stilul loft a apărut în timpul amenajării fostelor spații industriale pentru apartamente rezidențiale. Astăzi, nu este necesar să locuiți într-o clădire care a fost odată o fabrică sau un depozit pentru a organiza un interior cu estetică industrială. Dacă un apartament de oraș are camere suficient de spațioase, cu tavan înalt și ferestre mari, atunci decorarea interiorului său în stil mansardă nu va fi dificilă. Dacă nu vă place utilizarea unor astfel de motive de mansardă, cum ar fi comunicațiile deschise, coloanele mari și structurile de podea expuse pentru afișare, atunci organizarea zidăriei ca accent al unuia dintre pereți nu este dificilă.

Zidul de cărămidă ca accent

Zona de relaxare a sufrageriei este reprezentată de o canapea confortabilă cu tapițerie din piele într-o nuanță plăcută de ocru, o măsuță de cafea cu un design original și o lampă de podea arcuită cu o umbră mare din țesătură. Aspectul este completat de lucruri mici plăcute care creează o atmosferă confortabilă – un covor cu imprimeu și efect uzat și un suport mic dintr-un bloc de lemn.

Loft modern și confortabil

Utilizarea cânepei ca obiect interior nu este autoironie și unicitatea designului? Sunt de acord că realizarea unui stand atât de original va necesita puțin timp și bani, iar un astfel de obiect interior va aduce multă căldură naturală și note de unicitate în atmosfera din camera de zi.

Stump stand

Canapeaua cu tapițerie din piele arată grozav pe fundalul unui perete de cărămidă, creând un anumit spirit de brutalitate în interiorul sufrageriei. Aceasta este o opțiune destul de practică pentru apartamentele cu copii mici, iar canapelele albe ca zăpada pot fi prezente în interior doar ca ilustrații ale revistelor. Pentru a înmuia oarecum designul brutal al canapelei, puteți folosi mai mult «confortabil» textile ca decor pentru pernele canapelei. Velurul moale sau chiar blana vor deveni nu numai punctul culminant al zonei de recreere, dar vor aduce și varietate de culoare și textură în interiorul întregii camere..

Textile pentru perne de canapea Accentul pus pe textile

Atenție la detalii

În timpul zilei, există multă lumină naturală în camera de zi, datorită ferestrelor mari. Pentru perioada întunecată, există mai multe opțiuni de iluminare – un candelabru central pentru iluminare puternică în momentul unei întâlniri a întregii familii sau primirea oaspeților în spațiul unei camere comune. Pentru un cadru mai intim, iluminarea difuză a unei veioze cu trepied arcuit și abajur textil din in este mai potrivită..

Lampă de podea model Arch

Iluminat local

O masă de cafea albă ca zăpada, cu o suprafață superioară lucioasă și picioare din oțel, a devenit o notă de modernitate în imaginea camerei de zi. Forma confortabilă, ergonomică și designul stabil permit mesei să devină cu ușurință un loc de relaxare dacă mai multe persoane se adună în sufragerie pentru o recepție sau o petrecere.

Tapițerie de canapea din piele

Masuta de cafea alba ca zapada

Ca întotdeauna, impresia generală a designului interior nu este doar aspectul celor mai mari sau mai izbitoare articole de interior. Orice lucruri mărunte, elemente decorative, design textil – totul ne modelează percepția asupra designului spațiului respectiv. Umplând interiorul cu lucruri care îi sunt dragi inimii, nu numai că decorăm camera, dar o facem incredibil de personalizată și unică..

Paletă rece

Pe o parte a canapelei se află o masă cu scaune cu rotile pe două niveluri. Acesta este confortabil. Stația mobilă poate servi atât ca cărucior pentru băuturi, cât și pentru gustări la o petrecere sau ca stand de cărți în zilele obișnuite. Iubitorii de mese «sub televizor» vor aprecia, de asemenea, o astfel de piesă de mobilier în camera lor de zi. În plus, este ușor de transportat din bucătărie și înapoi cu vase murdare..

Masă cu roți

Stație mobilă

Pe cealaltă parte a locului de odihnă este un segment de mese scurte. Dacă două persoane locuiesc în apartament, atunci o mică masă rotundă și câteva scaune confortabile pot organiza bine o zonă de luat masa..

Zona pentru mese scurte

Lumina din punct de vedere al impresiilor exterioare, dar stabilă și puternică din punct de vedere al caracteristicilor sale, mobilierul unei mici zone de luat masa nu împovărează interiorul, contribuie la crearea unei atmosfere ușoare și relaxate în întreaga cameră de zi. Fundalul perdelelor ușoare și translucide conferă aerisire imaginii unui segment de mese scurte..

Mobilier elegant și ușor

Plante vii pe fundal alb

Puțină verdeață vie și interiorul întregului spațiu din living este transformat, plin de prospețime de primăvară și se pare că până și mirosul de frunze proaspete poate fi simțit uitându-se la fotografie.

Punerea mesei