Camera de zi din Burgundia: note de aristocrație și lux în interiorul elegant

Burgundia este o culoare puternică și elegantă. Această culoare în designul interior necesită multă atenție și îngrijire și, în schimb, dă roade cu un efect decorativ excelent. Aflați cu ce să combinați culoarea burgundă în sufragerie și pentru ce stil de interior este cel mai potrivit?

Camera de zi Burgundia: o caracteristică a unei culori elegante

Culoarea visiniu din interior este instantaneu izbitoare. Această culoare nu apreciază deosebit contrastul, așa că arată mai bine într-o companie cu nuanțe similare de roșu, maro sau violet. Dar, din fericire, acestea nu sunt singurele sfaturi de culoare cu burgundă. Există mult mai multe oportunități, mai ales că în acest sezon visiniu este una dintre cele mai la modă culori din interior..

Burgundia este cel mai adesea definită ca roșu cu o notă de maro. Uneori se confundă, de exemplu, cu violetul caracteristic. Este o culoare solicitantă, foarte puternică și expresivă, motiv pentru care este considerată dificilă în designul interior și stilizările la modă. Cu toate acestea, utilizarea cu pricepere asigură aroma și efectul elegant. Este important să rețineți că burgundy îi place compania mai multor culori nobile care au intrat cu îndrăzneală în sufragerie în acest sezon..

Burgundia în interiorul sufrageriei: cu ce să combinați?

Pastelurile delicate care au dominat mediile interioare în ultimele sezoane pot părea casual și neimpresionante. Astăzi, mulți sunt încântați de stilul scandinav, care este dominat de simplitate, ordine și modestie, deoarece oamenii sunt obișnuiți cu culori deschise care alcătuiesc un fundal impecabil în sufragerie. Prin urmare, culorile intense și elegante sunt considerate cu mare grijă, deoarece mulți se tem de eșec în design sub forma unei camere întunecate și posomorâte. Nuanțele întunecate și bogate ar trebui să fie introduse cu un anumit sens, dar dacă decorați interiorul corect în burgund, veți obține un efect unic, referindu-vă la interioarele luxoase decorate cu fast și gust. Bordeaux este o culoare sofisticată asociată cu elita, puterea și demnitatea. Cum să îl integrezi în interioare? Ce culori ar trebui să combinați? Iată un ghid rapid pentru o paletă armonioasă.

Burgundia arată cel mai bine atunci când este combinat cu culori similare, în special violet de prune și roșu vișiniu. Roșul îi dă ceva energie, în timp ce maro îi dă seriozitate. De asemenea, merge bine într-un duet cu roz și numeroasele sale nuanțe, precum și pasteluri și cuarț delicat. Rozul echilibrează și culoarea burgundă, care nu aglomerează interiorul..

Doriți să adăugați o notă de lux în camera dvs. de zi? Burgundia și aurul creează întotdeauna o combinație bună. Amintiți-vă doar mobilierul palatului pentru relaxare, unde tapițeria din catifea este închisă în rame de mobilier aurite. În interiorul modern, se recomandă afișarea de bibelouri aurii, care sunt deosebit de populare în acest sezon..

Iubitorii domniei gri de mai multe sezoane îl pot combina în siguranță cu un burgund expresiv. Ambele culori se vor completa – burgundul va rupe monotonia griului, care la rândul său va ușura natura dominantă a vinului roșu.

Nu uitați de clasicul alb sau bej, care va accentua caracterul condimentat de visiniu. Prin urmare, merită să adăugați accente ușoare în camera de visiniu, care să aducă prospețime și ușurință. O soluție bună ar fi o canapea mare cu tapițerie moale sau un fotoliu supradimensionat, care amintește de modelele iconice din deceniile anterioare..

Burgundia necesită însoțitori similari. Merită să vă concentrați asupra elementelor de finisare nobile și de înaltă calitate. Lemnul brut, granitul sclipitor sau marmura delicată se potrivesc bine cu visiniu. Evitați imitațiile ieftine care perturbă armonia întregii camere, certându-vă cu o nuanță elegantă de roșu închis..

Acestea nu sunt toate posibilitățile interesante de a combina visiniu cu alte culori. Culoarea se combină bine cu negru, violet, rodie, verde de sticlă, smarald și galben muștar.

Camera de zi Burgundia: fotografie cu cel mai bun stil interior

Burgundia este cea mai potrivită pentru interioare cu o notă clasică, atât în ​​culoarea pereților, cât și în țesături, mobilier și accesorii. Cu toate acestea, merită să ne amintim că aceasta este o culoare puternică care poate diminua optic interiorul. Într-o cameră de zi mică, este mai bine să te limitezi doar la detalii maro închis, iar într-o cameră mai mare poți dezvolta o fantezie de culoare.

Burgundia va fi, de asemenea, un accent distinctiv într-un interior modern decorat în tonuri dezactivate. Anul acesta, burgundia din interior este relevantă și pentru designul scandinav «nordic întunecat» tendinţă. Se poate concluziona că culoarea are o conotație clasică, dar se descurcă bine cu noile tendințe stilistice în designul interior al camerei de zi..

Pereții bordeaux în sufragerie

În camerele de zi dominate de culori blânde, versatile, peretele bordeaux aduce mai multă energie și dinamism. Dar este mai bine să vă limitați la o singură suprafață de visiniu, deoarece un exces de această culoare poate copleși interiorul. Pe acest fundal, nuanțele de aur, roz și bej vor arăta bine (de exemplu, rame foto, picturi și decorațiuni pentru pereți). Împreună cu albul, vor crea un duet elegant și răcoritor..

Perdele burgundă în interiorul sufrageriei – lux și eleganță

Burgundia poate juca, de asemenea, un rol de susținere ca decor pentru a completa estetica interiorului. Introduceți culoarea în accesoriile individuale, cum ar fi covoare moi, covoare de catifea sau perdele. Astfel, camera își va schimba aspectul, adoptând eleganța și farmecul rafinat al culorilor bogate ale regilor..

Burgundia este o nuanță profundă de roșu, care în numele său se referă la vinul nobil, eteric din Bordeaux. Din acest motiv, este asociat cu rafinament și eleganță, iar culoarea în sine a devenit un tovarăș inseparabil al tuturor evenimentelor maiestuoase ale bisericii sau ale curții. Perdelele de culoare burgundă sunt un plus excelent pentru interiorul camerei de zi. Pline de temperament și dominante, ele aduc un plus de rafinament și eleganță designului camerei principale a casei, datorită căruia chiar și un apartament obișnuit într-o clădire de apartamente se va transforma într-o reședință de lux. Textilele de la Burgundia pot fi un accent adecvat care completează un living elegant..

Introducerea burgundei în camera de zi este o soluție bună, mai ales dacă îți pasă de un interior elegant și de bun gust. Nu este necesar să acoperiți toți pereții camerei cu o nuanță închisă de roșu, conferind un muzeu și un caracter baroc pompos. Mai bine să adăugați o notă de grație echilibrată. Luați în considerare exemplele gata făcute ale unui interior frumos din sufragerie în culoarea bordo, în galeria foto prezentată.