Bucătărie neagră: idei de design îndrăznețe

Alegerea negru pentru a crea un design interior cu o atmosferă specială este o decizie îndrăzneață, și atunci când vine vorba de bucătărie și mobilier pentru aceasta. Negrul este adesea asociat cu ceva sumbru și trist. Dar, de fapt, cu utilizarea corectă a acestei culori în interior, puteți obține un design de cameră elegant, bogat și elegant..

Designul bucătăriei negre: idei de bază

În designul interior al unei bucătării negre, mai întâi de toate, trebuie să decideți unde va predomina culoarea aleasă: în decorarea camerei sau a mobilierului de bucătărie. Alegând negru pentru finisarea spațiului de bucătărie, ar trebui să țineți cont de faptul că cel mai adesea nu este utilizat pe toate suprafețele, este mai bine să-l utilizați pentru zonare sau doar să adăugați culori contrastante. De exemplu, un design de țiglă deasupra unui blat, o parte a panourilor pe un perete sau un tavan poate fi realizat în negru. Alegeți un finisaj complet negru dacă bucătăria este foarte spațioasă și mare, cu iluminare naturală și artificială bună..

Bucătărie alb-negru

Una dintre cele mai laconice și armonioase combinații de culori, care este ideală pentru designul bucătăriei în diferite stiluri de interior: clasic, hi-tech, mansardă și minimalism. Puteți implementa în siguranță o soluție alb-negru, de exemplu, într-o combinație între o zonă inferioară neagră și o zonă superioară albă și invers, contrastul original al unui set de bucătărie alb ca zăpada cu blat negru și electrocasnice mici cu un corp negru, o podea cu gresie mare neagră, un tavan întunecat cu pereți albi sau luminați și mobilier.

Bucătărie cu blat negru

Un set de mobilier de bucătărie modern, cu un top negru, este un truc de design foarte popular și la modă. O astfel de suprafață neobișnuită a unei mese de bucătărie familiare este perfect combinată cu pereții ușori și fațadele mobilierului, care face față perfect rolului unui accent îndrăzneț și eficient. Proiectanții cred că un blat întunecat pe un fundal deschis mărește vizual spațiul și arată grozav cu iluminarea din spate..

Bucătărie neagră și roșie

O altă soluție de design îndrăzneață, pasională și evocatoare pentru oameni activi, emoționanți și hotărâți. Utilizarea moderată a roșului și adăugarea obligatorie de nuanțe neutre deschise, cum ar fi gri sau alb în detaliile interioare mari și mici, sunt condiții importante pentru un design armonios și eficient în negru și roșu..

Bucătărie neagră și gri

Imaginând designul interior în tonuri de negru și gri, apare involuntar gândul că aceasta este o combinație destul de tristă și dificilă. Dar specialiștii moderni din domeniul designului ne conving cu ușurință, dând viață unor proiecte foarte elegante, confortabile și confortabile. În primul rând, griul are multe nuanțe incredibil de atractive: albastru-gri, gri perlat, gri-roz. Astfel de nuanțe plăcute și delicate, în mod necesar în tandem cu iluminarea strălucitoare pe mai multe niveluri, vor transforma literalmente și vor face bucătăria neagră să strălucească..

Bucătărie mată neagră

O bucătărie neagră cu un finisaj mat este o opțiune care se distinge prin șic special, rafinament și o anumită nobilime. Toate aceste avantaje vor fi vizibile dacă sunt îndeplinite unele condiții simple. Un set de mobilier de bucătărie cu fațade mate negre poate reduce vizual spațiul camerei. Prin urmare, este necesar să alegeți un finisaj ușor contrastant sau luminos pentru o bucătărie spațioasă. Este imperativ să plasați corect accentele cu sursele de lumină în ceea ce privește designul: acestea pot fi lămpi de tavan și de perete, lămpi fluorescente, iluminat spot al mobilierului.

Bucătărie neagră lucioasă

Întruchiparea lucioasă a bucătăriei negre ne va încânta cu jocul luminii în reflexiile fațadelor sale strălucitoare. Luciul negru în mobilierul de bucătărie nu mai este atât de sumbru la prima vedere, dar necesită și iluminare suficientă și de înaltă calitate. Luciul dezvăluie perfect profunzimea culorilor și nuanțelor cu care este combinat în interior: turcoaz, albastru, roșu, galben, violet.

Șine de bucătărie negre

Șinele de acoperiș sunt un dispozitiv destul de tânăr, dar deja foarte iubit, convenabil și funcțional pentru amplasarea diverselor accesorii de bucătărie și lucruri mici. Șinele sunt fabricate din oțel inoxidabil, lemn și plastic sub forma unei țevi cu diametru mic, cu elemente de fixare și cârlige. Amplasat în bucătărie într-o versiune suspendată, orizontal de-a lungul suprafeței de lucru a mesei de bucătărie sau vertical. Șinele de acoperiș negre sunt cele care fac față perfect funcției de accente strălucitoare și contrast pe faianța ușoară a bucătăriei..

Bucătărie cu aspect de marmură neagră

Design interior luxos, bogat și nobil. Alegerea marmurii negre naturale sau artificiale pentru a crea un interior special va depinde exclusiv de preferințele și capacitățile dvs. financiare. Dar dispunerea elementelor unui astfel de material decorativ de finisare poate varia de la pardoseli și blaturi la panouri și panouri de pereți rafinate. De asemenea, designul de marmură neagră este uneori folosit pentru fațadele seturilor de mobilier de bucătărie..

Gresie neagră în bucătărie

Rafinat lucios mat și strălucitor, confortabil, mare și laborios, mic, texturat unic și tradițional, pardoseală netedă, confortabilă și frumoase plăci de perete negre în bucătărie – acesta este unul dintre cele mai la modă și populare acoperiri moderne pentru spațiul bucătăriei și poate chiar zonarea sa daca este necesar. Gresia mată mare este o opțiune confortabilă și frumoasă pentru podea, plăcile texturate lucioase de dimensiuni medii se pot potrivi perfect pe peretele de deasupra blatului. Combinația de dale albe și negre de orice dimensiune într-un model de șah pe oricare dintre suprafețele bucătăriei arată întotdeauna foarte luminoasă și elegantă..

Designul interior al bucătăriei în negru este o decizie extraordinară și curajoasă, care, sub rezerva recomandărilor specialiștilor în design interior, va deveni, fără îndoială, justificată și cu siguranță îți va plăcea..