Bucătărie combinată cu un balcon: idei și subtilități de reamenajare

Bucătăria, care are acces direct la balcon, are funcționalitate ascunsă. Eliminând compartimentul și combinând bucătăria cu o logie sau balcon, puteți optimiza spațiul. Această soluție va permite:

 • Înveseliți bucătăria.
 • Măriți spațiul liber și dimensiunile camerei.
 • Este mult mai bine să faceți izolare fonică și termică prin izolarea logiei / balconului.

oboi_v_gostinoy_036-650x9752017-12-12_12-00-43 2017-12-12_12-01-06 2017-12-12_12-01-24 2017-12-12_12-04-15 bucătărie-pe-balcon-2-5bucătărie albă cu logiebucătărie albă cu nuanțe de gribucătărie modernă albă cu balconbucătărie verde cu balconbucătărie cu o suprafață lucioasă

Interiorul unei astfel de bucătării este întotdeauna foarte interesant și arată în afara cutiei. Aplicând aici maximul imaginației, puteți decora și organiza spațiul liber într-un mod original și puteți utiliza balconul / loggia ca fereastră sau fereastră panoramică.

Dezavantaje ale unei bucătării combinate:

 • Reamenajarea necesită legalizare – poate fi un proces lung, costisitor atât în ​​timp și nervi, cât și în finanțe.
 • Modificările implică costuri ridicate pentru izolarea, geamurile, finisarea și îmbunătățirea pardoselii.

bucatarie combinata in stil provence bucătărie combinată cu fereastră panoramicăbucătărie luminoasă cu balcon2017-12-12_12-03-43

Pe scurt despre principalul lucru

Bucătăria poate fi combinată cu o logie într-unul din următoarele moduri:

 • Parțial – partiția este utilizată ca blat de masă sau cadru, ferestrele și ușile sunt îndepărtate.
 • Complet – se creează o singură cameră, pereții sunt îndepărtați.

Dacă eliminați doar fereastra, atunci nu sunt necesare acte și permisiuni, totuși, în timpul vânzării locuințelor, totul va trebui să fie readus la forma inițială. În cel de-al doilea caz, odată cu demolarea zidului, va fi necesară aprobarea aspectului actualizat în cazul care se ocupă de această problemă..

Dacă peretele se dovedește a fi portant, atunci combinația dintre bucătărie și logie va fi imposibilă și nimeni nu va permite o astfel de reamenajare. Este strict interzisă mutarea și transferul bateriilor de încălzire centralizate pe balcon / logie, ceea ce înseamnă că va trebui să vă gândiți în prealabil la sistemul de încălzire din această zonă.

2017-12-12_11-39-062017-12-12_11-40-092017-12-12_11-40-552017-12-12_11-43-07design creativ de bucătărie

Este important să ne amintim că este strict interzisă efectuarea oricărei lucrări pe cont propriu. Chiar dacă partiția nu este portantă, nu o puteți demola ori de câte ori doriți. Reamenajarea și combinarea unei bucătării cu o logie / balcon fără consimțământ implică pericole și probleme inutile, în plus, este o prostie și nu este rentabilă din punct de vedere financiar. De îndată ce autoritățile identifică încălcările (este foarte ușor și simplu să facă acest lucru), vor impune imediat sancțiuni contravenientului, iar bucătăria va trebui să fie readusă la forma inițială. Pentru a vă angaja calm în reamenajare, nu ar trebui să studiați această problemă pe Internet, cel mai bine este să contactați imediat ITO sau să consultați proiectantul.

bucătărie în culori alb și roșu2017-12-12_11-41-42 2017-12-12_11-42-35 2017-12-12_11-45-12

«Legalizare» efectuarea de lucrări la demolarea partiției dintre bucătărie și loggia / balcon este o problemă foarte responsabilă și serioasă. Pentru a rezolva această problemă, veți avea nevoie de pregătirea, consultarea, colectarea corespunzătoare a documentelor și documentelor necesare, ceea ce va presupune costuri de timp și financiare. Mai mult, nu există nicio garanție sută la sută că o decizie pozitivă va fi luată la finalizarea procedurii, prin urmare această angajare nu este întotdeauna justificată..

bucătărie combinată cu un balcon cu accente luminoase de decor2017-12-12_11-58-37 2017-12-12_11-59-28

Pentru a utiliza în mod eficient și cu un beneficiu maxim contoare suplimentare goale, trebuie să glazurați loggia cu profile speciale din aluminiu sau PVC, acestea păstrează bine căldura în interiorul camerei. Podeaua, pereții și tavanul trebuie să fie izolate cu lână mineralizată, precum și cu impermeabilizare de înaltă calitate. Plăcile din polistiren expandat pot fi utilizate ca material alternativ. De asemenea, o modalitate excelentă de a ieși din situație ar fi utilizarea încălzirii prin pardoseală; ca mijloc de încălzire, puteți utiliza un încălzitor cu ventilator sau un convector electric.

bucătărie cu balcon din lemn2017-12-12_12-01-54 2017-12-12_12-02-13 2017-12-12_12-02-36 2017-12-12_12-02-57

Idei pentru o bucătărie combinată cu o logie

O serie de idei populare despre cum să echipați corect o bucătărie combinată cu o logie:

 • Amplasare pe loggia zonei de luat masa. Această opțiune este pe placul majorității oamenilor, deoarece datorită acestei idei, zona de lucru a bucătăriei crește și devine mai spațioasă. Mai mult, masa pe teritoriul loggiei este mult mai interesantă, deoarece puteți admira vederea de la fereastră sau puteți privi «mofturi» vreme în timp ce sorbi o ceașcă de ceai fierbinte. De asemenea, ca idee originală, puteți utiliza geamuri panoramice, care vor crea o atmosferă confortabilă și vor oferi bucătăriei lumină naturală maximă în timpul zilei..
 • Bucătărie cu bar pentru micul dejun. Pe logia izolată, puteți crea o zonă de luat masa sub forma unui blat de bar. Pentru a economisi bani, partiția demolată anterior poate fi utilizată ca suport de suport. De asemenea, partiția poate fi utilizată ca o masă pentru luat masa sau depozitați cutii și alte dispozitive..
 • Amenajarea unui balcon cu echipamente, amplasarea unei cămări, aragaz sau altă zonă de lucru în această zonă. Această idee trebuie să fie luată în considerare cu atenție, luând în considerare sarcina maximă admisibilă pe zona balconului. În plus, este important să se țină seama de faptul că atunci când se pune soba aici, este necesar să se efectueze comunicări adecvate. De exemplu, aici puteți amplasa o sobă, o suprafață de lucru sau un frigider, dar acest lucru nu este întotdeauna convenabil și trebuie să vă bazați pe funcționalitatea elementelor interioare. Dacă locuiți la parter, atunci puteți obține permisiunea de a transfera complet bucătăria în zona balconului.
 • Bucătărie cu zonă de relaxare sau birou. Bucătăria combinată cu loggia poate fi utilizată nu numai în scopul propus, ci și pentru a transpune ideile originale în realitate. De exemplu, aici puteți amplasa o grădină de iarnă sau un minibar. O idee originală ar fi să creeze un loc de joacă, astfel încât copilul să fie întotdeauna sub supravegherea mamei sau să își creeze un cont personal. Dacă această idee s-a dovedit a fi interesantă și va fi implementată, atunci cel mai bine este să folosiți ecrane sau «Fereastra franceză». Printre opțiunile alternative, se pot remarca perdelele și rafturile originale, care nu vor servi doar ca partiție, dar vor avea și un rol funcțional..

idee de bucătărie newfangled pe balcondesign combinat al unei logii cu o bucătărie2017-12-12_12-03-20 2017-12-12_12-04-36 2017-12-12_12-08-19

Zonare, iluminare și perdele

După lucrările efectuate la combinație, trebuie să faceți decorul și amenajarea interioară. În acest caz, trebuie să respectați sfaturile designerilor:

 • Este necesar să creați un singur stil și să combinați culori similare pentru integritatea interiorului bucătăriei și a logiei.
 • Pentru zonare, cel mai bine este să utilizați uși transparente, ecrane și «Ferestrele franceze».
 • Diferențele de podea nu pot fi eliminate sau ascunse, dar pot fi utilizate corect ca podium pentru zonele de divizare.
 • Ferestrele sunt cel mai bine decorate cu panou, rulouri sau jaluzele romane. În cazuri individuale, perdelele și jaluzelele sunt potrivite, totul depinde de stilul bucătăriei.
 • Dacă spațiul suplimentar este mic, atunci cel mai bine este să nu supraîncărcați forja cu mobilier, folosiți rafturi în locul dulapurilor.
 • Iluminatul ar trebui să se unească – cel mai bine este să folosiți spoturi pe flux, cel mai bine este să folosiți aplice pe pereți.

  2017-12-12_12-08-38 dizajn-kuhni-sovmeshchennoj-s-balkonom dizajn-kuhni-sovmeshchennoj-s-balkonom-29 kukhnya-sovmeshchennaya-s-balkonom-photo-3bucătărie mare luminoasăbucătărie elegantă cu balcon design elegant al bucătăriei moderneatmosferă confortabilă în bucătăria cu balcon