Basme animate în interiorul caselor de țară

În viața fiecărui om urban, în special a unei persoane de familie, vine un moment în care chiar și cele mai moderne beneficii ale civilizației unei metropole încetează să mai fie o prioritate. Dimpotrivă, există dorința de a schimba peisajul, de a trăi o altă viață sau poate de a reveni la zilele copilăriei fără griji, când vacanțele de vară din sat au zburat atât de minunat în vizită la bunica citind basme, ceai cu casă gem și produse de patiserie.

Și apoi o discuție despre întrebare va fi adusă la judecata familiei și nu dacă să locuiască în afara orașului, după ce a achiziționat o casă gata făcută? Sau poate începeți cu o opțiune zero – cumpărarea unui teren pentru construcția sa? În funcție de aceasta, planurile de lucru, cu care începe orice afacere importantă, vor diferi..

Vizualizarea imaginii dorite

Următoarea etapă este o serie de discuții despre cum ar trebui să arate o casă suburbană. Este important să ajungeți la un acord aici, deși diferența de gusturi a reprezentanților unei familii de generații diferite este foarte posibil de rezolvat prin împărțirea spațiilor disponibile în zone – bucătărie, living, dormitoare, creșă, baie și punerea în aplicare a diverselor urări în designul lor. Tema sistemelor de iluminat, izolație și încălzire este dezvoltată separat. În etapa de decorare, există ceva pentru toată lumea – tinerii artiști și sculptori vor crea picturi și meșteșuguri; bunicile vor aduce confort și farmec deosebit casei cu broderiile lor, lucruri tricotate, bunicii vor putea să se exprime cu îndrăzneală prin prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor.

Vizualizarea imaginii dorite

Desigur, din punctul de vedere al țarului reformator Petru I, Palatul Monplaisir din Peterhof poate fi considerat un exemplu ideal de abordare a creării unei reședințe suburbane economice, ergonomice și extrem de artistice. Dar, dacă ambițiile proprietarilor dacha nu se extind până acum, atunci puteți împrumuta ideea inerentă numelui complexului. «Plăcerea este de partea mea», iar aceasta ar trebui să devină cheia de aur care ajută la găsirea soluției optime la problemele emergente și la reconcilierea tuturor contradicțiilor.

Fotografie interioară cabană Interiorul și designul fotografiei cabanei Provence în țară Provence în țară fotografie Decor în țară Decor la țară în baie Decor la țară în bucătărie Decor dormitor Fotografie de mobilier din răchită

Deschiderea și varietatea sistemelor informatice moderne vă permit să vă familiarizați vizual cu diferite tendințe de stil în designul interioarelor de țară, să fiți la curent cu tendințele modei și, dacă nu, să copiați, să împrumutați o tehnică sau o idee pentru propriul dvs. proiect.

Rustic

Versiune internă a stilului country american, altfel denumită «rustic». O soluție bună pentru cei care doresc să se apropie cât mai mult de natură. Diferă într-un mod destul de dur «stângaci» elaborarea (la propriu și la figurat) a detaliilor – mobilier, pereți, pardoseli, tavane.

RusticPermite utilizarea grinzilor din lemn netratate, stâlpilor, lemnului mort. Mese puternice, paturi, bănci, scaune, rafturi, noptiere sunt realizate din material natural. Produsele din lână, blană, piele, bumbac, răchită arată armonios ca decor. Obiectul central, care servește la încălzirea întregii camere și la gătit, este clasicul aragaz rusesc mare. Iluminare – stilizată ca lumânare sau sub formă de lămpi cu kerosen. Într-un cuvânt, în fața ochilor mei – o imagine reînviată dintr-un basm rusesc «Masha și ursul».

Fachwerk

Pentru iubitorii de design rațional, ordonat, dar nu mai puțin atractiv, stilul poate fi oferit «pe jumătate de lemn», un termen care, până de curând, desemna doar tipul de structură a clădirii (în ea, grinzile portante sunt vizibile din exteriorul casei, oferindu-i un aspect caracteristic).

Fachwerk

Dar recent, acest stil este inclus în mod activ în construcția internă și este folosit pentru decorarea interioară. Confortul german-olandez al camerei parcă îl transportă pe privitor în basmul reînviat al fraților Grimm. Caracteristici caracteristice – o abundență de structuri din lemn, plăci ca mijloc de decorare și o combinație de tonuri contrastante – alb, albastru, gri, maro.

Stil scandinav

Întruchiparea raționalității, funcționalității și simplității. Ideea principală este integrarea cu natura înconjurătoare. În interiorul casei – aceleași culori dezactivate care sunt vizibile de la fereastră – cer înnorat gri sau nori ușori, pietre și stânci, scoarță de copac și ace de pin.

Stil scandinav

Mobilierul cu un design simplu și clar realizat din lemn natural, adesea vopsit este centrul principal. Mijloacele de decor sunt obiecte de artă decorativă și aplicată, adesea realizate de proprietarii locuinței. În sistemul de încălzire și spațiul dominant de organizare, rolul principal este atribuit unui șemineu din cărămidă (piatră) sau unui șemineu din fontă, care, spre deosebire de «al nostru» burghezii sunt foarte decorativi. Există adesea un scaun balansoar confortabil cu o pătură în fața șemineului. Și dacă nu ar fi fost inovațiile tehnologice care au pătruns chiar și în spațiul suburban, atunci în fața noastră este o ilustrare video a poveștilor lui Andersen.

Provence

Unul dintre cele mai populare stiluri asociate cu mirosul verii și relaxarea rustică este stilul Provence..

Provence

Scufița Roșie a bătut la casa bunicii sale și a găsit un interior proiectat în acest stil în spatele ușii deschise. Principalele nuanțe de culoare în care este realizată camera sunt pastel (alb, albastru, verde pal), precum și florale (floarea-soarelui, lavandă, uita-mă-nu-i). Mobilier – rustic și dur, mai ales din lemn, răchită sau fier forjat. Materialele textile sunt utilizate în mod activ în decorare, inclusiv lucrate manual – șervețele, fețe de masă croșetate.

oriental

Ideile de stil oriental sunt oferite pentru interioare exotice de țară.

orientalEste puțin probabil ca un stil arab-persan magnific să fie adecvat în țară (din basme «1000 și 1 nopți»). În timp ce Orientul Îndepărtat, Japonez sau Chinezesc, cu raționalismul și estetica lor rafinate, o abundență de lemn, sticlă și piatră, designuri de camere și mobilier cu uși glisante și scaune joase, devin destul de frecvente.

Fuziune

Dar dacă nu există o opinie generală despre ce opțiune fabuloasă să preferi, atunci poți folosi întotdeauna stilul de fuziune, care se caracterizează printr-un amestec de toate stilurile – de la clasice la postmoderne, concentrând atenția asupra anumitor părți ale interiorului cu ajutorul iluminare spot.

FuziuneUn șemineu poate fi folosit ca element decorativ în sistemul de încălzire. Decorarea textilă bazată pe utilizarea țesăturilor moi (pluș și catifea) este combinată cu produse din blană, produse tricotate. Caracteristică – tulburare artistică, materiale luminoase de decorare cu modele etnice exotice, o combinație de tradiții artistice din Est și Vest.

Analiza sprijinului financiar al proiectului

Ar trebui să fie realist să se estimeze aproximativ suma pe care o familie o poate aloca pentru realizarea viselor țării sale (deși este necesar să ne amintim de legea binecunoscută că, cu orice calcul mai precis, volumul de muncă va absorbi de 2 ori mai mult decât fondurile planificate). Desigur, puteți decide cu privire la valoarea investiției inițiale, ținând cont de faptul că veniturile vă permit să contribuiți cu fonduri la construcții în etape. Ar trebui să existe cheltuieli pentru achiziționarea unei case sau a unui teren, hârtii, achiziționarea de materiale de construcție, servicii posibile ale companiilor de construcții, mobilier. Crearea unei case de țară prin eforturile tuturor membrilor familiei în sine poate deveni un basm fascinant care unește, nu obosește niciodată, poate rămâne mult timp cu un final deschis și poate aștepta continuarea creativă.