Arhitectură originală pentru o casă privată cu piscină

În zilele noastre, nu este ușor să surprinzi un profan rasfatat de proiectele originale de design. Apartamente, case, conace și vile neobișnuite sunt construite peste tot în lume. Arhitecții ne aduc la cunoștință toate noile forme și variante ale clădirilor, proiectanții introduc în mod activ idei creative în proiectarea fațadelor și a interioarelor acestor locuințe. Acesta este proiectul original de apartamente private pe care vi-l aducem în atenție în această publicație. Arhitectura neobișnuită a casei, cu multe camere rotunjite, tuneluri, terase deschise și chiar o piscină în aer liber este fascinantă și atrăgătoare. Oricine a văzut această clădire de pe stradă va dori să știe cum este decorată structura neobișnuită din interior..

Proprietate privată a casei cu arhitectură neobișnuită

Exteriorul unei proprietăți neobișnuite

O casă mare cu trei etaje are multe ramuri, camere semicirculare, pasaje originale, balcoane deschise și copertine cu platforme din lemn. O clădire neobișnuită arată non-banală din stradă, iar interiorul este un exemplu unic de arhitectură modernă.

Fațada apartamentelor la țară

Designul fațadei apartamentelor de lux de tip țară se potrivește perfect peisajului înconjurător – nuanța bogată de piersici a pereților, marginea din lemn a ferestrelor și ușilor, partea zincată a acoperișului și copertine, viziere și alte elemente structurale arată organic printre flora toamnei.

În armonie cu natura din jur

Soluții arhitecturale originale

Clădirea este situată pe un deal mic, unele dintre părțile sale au două etaje, segmentul central este reprezentat de trei niveluri. În arhitectura modernă a apartamentelor la țară, pot fi urmărite atât elemente tradiționale, cât și stilul Art Nouveau și chiar unele elemente futuriste, pentru care este încă dificil de găsit o definiție..

Fațada clădirii eclectice

Nu este surprinzător faptul că o clădire atât de spațioasă a fost dotată cu mai multe garaje. O intrare largă către garaje, porți cu placare din lemn, un design frumos al peisajului, combinat armonios cu natura din jur – totul sub forma unei gospodării private indică faptul că este important ca proprietarii să-și echipeze propria casă cu confort maxim, dar nu dăunează mediului.

În curtea din spate

Abundența suprafețelor din lemn în proiectarea fațadei clădirii și a structurilor de piatră în organizarea amenajării peisajului din zona locală ajută la încadrarea mai organică a apartamentelor de lux în peisajul rural.

Placare din lemn

Mândria proprietății private, sau mai bine zis a designului zonei locale, este o piscină mare, căptușită cu plăci albastre strălucitoare, care face ca apa din ea să pară azurie. Zona din apropierea piscinei în aer liber este cu gresie – sigură și practică atât pentru procedurile de apă, cât și pentru plajă.

Bazin mare cu gresie albastră

În apropierea piscinei, puteți face plajă, vă puteți bălăci pe paturi confortabile cu picior, cu tampoane moi, sau puteți lua o gustare în zona de luat masa în aer liber. Utilizarea mobilierului de grădină din lemn pentru a se potrivi cu culoarea fațadei casei și a otomanelor moi și strălucitoare pentru a se potrivi cu faianța din piscină, a făcut posibilă crearea unei imagini armonioase a întregului ansamblu arhitectural, împreună cu designul peisajului.

Zona de relaxare și băi de aer în fața piscinei

În sezonul rece, apa din piscină este drenată, iar bolul în sine este acoperit cu un mecanism automat de copertină. Chiar și în această versiune, spațiul site-ului lângă clădire arată atractiv, armonios.

Piscină interioară în timpul sezonului rece

Interiorul apartamentelor originale la țară

Luați în considerare și designul unora dintre interiorele unei case de țară mari, cu o arhitectură neobișnuită. Și să începem cu cea mai spațioasă cameră de la primul etaj – un living imens, împărțit de un șemineu în partiția interioară în două zone. Ferestre panoramice mari, design original al tavanelor, culori contrastante pentru decorarea interioară, elemente de finisare texturate – totul în acest spațiu funcționează pentru a crea o imagine unică a camerei de zi.

Design neobișnuit de cameră de zi

În sufrageria unei case private, orice detaliu al interiorului te face să nu mai cauți o privire mai atentă. Forma neobișnuită a camerei în sine, soluțiile originale pentru construcția tavanului, amplasarea zonei moi sub nivelul întregii camere și alegerea mobilierului – toate elementele interioare contribuie la formarea unui design non-banal. Camera a dobândit un farmec special datorită combinației spectaculoase de suprafețe albe ca zăpada și suprafețe din lemn. Punctul culminant al designului acestei zone de living este canapeaua originală cu tapițerie din piele bej deschis..

Design neobișnuit de tavan

Pe cealaltă parte a partiției cu șemineu, există o zonă video pentru o altă zonă de recreere a sufrageriei. Există, de asemenea, o canapea mare tapițată din piele vizavi de televizor, creând o zonă de relaxare spațioasă și confortabilă în sistemul home theater.

Pe spatele șemineului

Forma canapelei pentru zona de relaxare moale nu a fost aleasă întâmplător – repetă curbele camerei în sine. Nuanța tapițeriei mobilierului tapițat repetă exact paleta de culori a designului deschiderilor ferestrelor și a elementelor interioare din lemn. O astfel de utilizare activă a nuanțelor profunde, ciocolate, este posibilă datorită abundenței de lumină naturală care pătrunde prin ferestrele mari și sursele de lumină artificială încorporate în sistemul de tavan suspendat..

Camera de zi într-o cameră semicirculară

Nu departe de camera de zi, la parter, există o mică sală de mese, care, dacă este necesar, poate fi folosită și ca sală de ședințe. Nu este surprinzător faptul că în camera semicirculară elementul central al mobilierului este o masă rotundă din lemn cu un blat lustruit. Tapițeria din piele pentru scaunele și spătarele scaunelor grupului de mese a fost potrivită cu culoarea plăcilor de porțelan de pe podea..

Spațiul unei mici mese are tavane foarte înalte – pentru a organiza sistemul de iluminare, a fost necesar să se utilizeze lămpi cu pandantiv cu baze foarte lungi. Dar compoziția rezultată a mai multor nuanțe sub formă de muguri de flori nedeschise a completat efectiv imaginea unei săli de mese atractive și practice.

Lămpi suspendate pentru tavane înalte

Din sala de mese rotundă intrăm în spațiul de bucătărie, care, la fel ca toate camerele din apartamentele la țară, are o suprafață mare. Dacă aveți o idee despre cum ar putea arăta designul unei bucătării situate într-o casă de țară, atunci cu siguranță unele elemente ale acestei imagini vor coincide cu ceea ce poate fi văzut în această cameră de bucătărie. Finisajele din lemn combinate cu suprafețe ușoare, strălucirea lucioasă a blaturilor din piatră, plăci ceramice pe podea, multă lumină și strălucire din oțel inoxidabil sunt trăsături caracteristice unei bucătării moderne cu elemente rustice..

Țară modernă pentru zona de bucătărie

În aceeași zonă spațioasă de bucătărie există o zonă de luat masa cu o masă spațioasă din lemn cu un model natural frumos și fotolii confortabile cu tapițerie din piele închisă. Planul deschis al unei camere spațioase vă permite să păstrați un sentiment de spațiu și libertate, chiar și cu o cantitate mare de mobilier – zona de luat masa este evidențiată doar de un covor și de grupul de mese în sine.

Zona de luat masa cu o masă originală

Într-un alt spațiu de bucătărie, tema formelor rotunjite se reflectă nu numai în arhitectura camerei, ci și în decor, mobilier și decor. Aranjamentul original al setului de bucătărie corespunde pe deplin formei caracteristicilor de design ale spațiului de la parter. O caracteristică impresionantă a bucătăriei a fost designul blatului și structurile suspendate ale tavanului de deasupra acestuia – utilizarea unui material a făcut posibilă crearea unei imagini echilibrate.

Formele semicirculare și întruchiparea lor

O altă cameră de zi a unei case de țară poate îndeplini toate cerințele unui proprietar modern pentru proiectarea unei camere pentru întreaga familie pentru a se relaxa și a primi oaspeții. Stilul country se reflectă aici în materialele de finisare moderne și în soluțiile de design. Arhitectura neobișnuită a camerei a devenit punctul de plecare pentru conceptul de design al camerei de zi. Utilizarea activă a lemnului ca material de finisare, materie primă pentru suporturi și tavane, a creat o atmosferă incredibil de caldă și confortabilă chiar și într-o cameră atât de spațioasă, cu tavane înalte. Desigur, prezența unui șemineu mare adaugă căldură interiorului..

Interpretarea stilului rustic într-un living modern

Tema cercurilor este jucată în diferite modele de apartamente la țară. De exemplu, scara în spirală care duce la nivelurile superioare ale casei este realizată din lemn cu trepte semicirculare. Pentru siguranță și confort, toate treptele scării în spirală sunt mochetate. Combinația dintre o nuanță caldă de lemn și un ton gri rece al covoarelor arată luxos.

Scara din living pana la etajul al doilea

Scară în spirală

Designul original al tranzițiilor vă permite să vedeți tot ce se întâmplă în camera de zi de la primul etaj, fiind la nivelul superior. Cu ajutorul materialelor de finisare, a combinațiilor contrastante de temperatură a culorilor și a iluminării încorporate, a fost posibilă creșterea eficacității caracteristicilor arhitecturale ale unei reședințe de țară.

Soluții de design neobișnuite

Baza pentru proiectarea spațiilor interne ale unei gospodării private a fost combinația de placare din lemn în culori calde, suprafețe albe ca zăpada și utilizarea griului în covoare și finisarea cu piatră a unor suprafețe..

O abordare non-banală a finisării suprafeței

Arhitectura eclectică a casei