Amenajari interioare case de tara

Lumea modernă este plină de agitație. Și dorim adesea să ne ascundem de tot acest zgomot și ritmul impetuos al vieții. Prin urmare, mulți oameni își aleg locuințele undeva în afara orașului, cumpărând case de țară și cabane. Acolo vă puteți relaxa și bucura de fluxul senin al vieții.

Ne amintim cu toții că pe vremuri, casele de la țară erau doar un refugiu temporar, unde veneau pentru vară, să se relaxeze, să facă plajă și așa mai departe. Dar în prezent, astfel de case au suferit o transformare semnificativă. Acum, în casele de țară, dotate cu tehnologie de ultimă generație, poți trăi tot anul, chiar și cu plăcere.

Caracteristicile designului interior al unei case de țară

Amenajarea unei liniști atât de retrase «insulă»  necesită puțin mai mult efort decât un apartament în oraș. Cerințele pentru amenajarea interioară a unei case de țară sunt puțin mai mari, deoarece este necesar să ne gândim și să modelăm un proiect general, care va include proiectarea spațiului de locuit intern și a fațadei, precum și proiectarea generală a amplasamentului și a casă, precum și proiectarea de clădiri suplimentare și chiar tipul de teren.

Într-un astfel de design, se acordă atenție fiecărui detaliu, este important să se reflecte caracterul membrilor familiei, individualitatea și tradițiile acestora. Confortul și confortul casei vor ajuta la crearea acelor obiecte valoroase și dragi familiei. Astfel de obiecte interioare pot fi portrete de familie sau doar fotografii care pot fi așezate pe un raft sau peste un șemineu. Articolele de decor pot fi figurine din porțelan antic sau din ceramică ale unei bunici sau străbunelor. Dacă nu există niciunul, atunci folosiți orice decor care să vă fie dulce la inimă și să vă ofere confort în casă..

O soluție excelentă de proiectare într-o casă de țară va fi un șemineu, care a ocupat recent un loc puternic în viața suburbană. Este plăcut să citești în serile reci de iarnă lângă șemineu, plăcându-te în căldura și o ceașcă de ceai parfumat, sau doar să te întinzi urmărind flăcările. Desigur, șemineul poate să nu fie real, ci doar o imitație sau artificial.

Șemineu în interiorul unei case de țară Șemineu electric în interior Amenajari interioare case de tara Stilul de design al casei de țară din fotografie Șemineu în interior O idee interesantă pentru amplasarea șemineului Camera de zi cu șemineu Șemineu foarte frumos Șemineu neobișnuit în fotografie Design cameră de zi cu șemineu în fotografie Amenajare interioară confortabilă a țării

Există opțiunea de a crea o cameră separată cu șemineu, care se numește șemineu. Aici vă puteți relaxa complet, puteți arunca toate gândurile inutile și vă puteți desprinde de grijile cotidiene..

Ferestrele mari, de la tavan până la podea, pot fi, de asemenea, o soluție de design rafinată pentru o casă de țară..

Ferestre mari interioare Interior camera de zi cu ferestre mari Ferestre mari în interiorul unei case de țară Design neobișnuit al unei case de țară Vedere superbă de la ferestrele mari ale unei case de țară Interior confortabil al unei case de țară

În plus, puteți construi o piscină, o baie rusească sau o baie turcească – un hamam, o sală de biliard, o sală de divertisment pentru copii, unde vor fi multe bare orizontale, leagăne și tot ce este necesar pentru ca copiii să se relaxeze și să se joace. Iar avantajul principal și distinctiv este că nu puteți planifica toate camerele în funcție de gustul și discreția dvs., ci și de a le oferi fiecăreia dimensiunea proprie care vi se potrivește. Deci, de exemplu, puteți face o bucătărie, o sală de mese, astfel încât să nu trebuie să vă strângeți în ele, ca într-un apartament, ci să vă simțiți confortabil și convenabil acolo. Puneți o masă uriașă în sufragerie, unde puteți invita cu plăcere mulți oaspeți sau cât mai multe aparate de uz casnic în bucătărie de care aveți nevoie, fără să vă faceți griji dacă se potrivește sau nu..

Interior confortabil al bucătăriei și al livingului Interiorul spațios al unei case de țară Interior confortabil în fotografie

Scara – biblioteca – a devenit o soluție de proiectare modernă și foarte convenabilă. Pe de o parte, există o scară, iar pe lateral există rafturi încorporate, unde cărțile arată foarte armonios și elegant..

Proiectarea scărilor - Biblioteci

Sau biblioteca poate fi încorporată în dulap.

Biblioteca - dulap în interiorul unei case de țară

Canapele și fotolii moi vor completa confortul și confortul casei dvs. suburbane. În camera de zi, le puteți așeza lângă șemineu și puteți primi oaspeți care vor fi întotdeauna încântați să vină să vă viziteze. O astfel de casă va fi întotdeauna amintită și iubită.

Decoratiune interioara

Dacă vă place stilul clasic de design interior al unei case de țară, atunci este mai bine să alegeți culori deschise pentru pereți și materialele: vopsea, tapet, gresie. Pentru mobilier, culorile întunecate, dar nu strălucitoare, vor avea efect. Materialele mobilierului pot fi metal, lemn sau sticlă.

Dând preferință stilului modern al interiorului, nu trebuie să vă limitați la alegerea nuanțelor de culoare, folosind tehnica contrastului. Atunci când alegeți un material, puteți utiliza în siguranță cele sintetice: plastic, diferite tipuri de sticlă, poliuretan. Proiectanților li se recomandă să aplice crearea de linii drepte, precum și a celor stricte. Cu toate acestea, tranzițiile ușoare sunt, de asemenea, potrivite, în special pentru persoanele active..

Pentru cei care iubesc originalitatea în design, precum și stilul popular, stilul scandinav al interiorului unei case de țară este perfect. O trăsătură caracteristică a acestui stil este naturalețea. Acest lucru se aplică interiorului întregii case: aspectul tuturor încăperilor, schema de culori și materialele alese. După cum este clar, ar trebui folosite materiale naturale: piatră, lemn, chiar și țesături. La cerere, obiectele decorative mici pot fi din plastic. Dar metalul, mai ales în cantități mari, nu este cel mai bine folosit în acest stil. Culorile ar trebui să fie alese deschis sau rece, de exemplu, verde deschis, albastru deschis, bej, alb, galben deschis.

Există multe idei pentru proiectarea unei case de țară și fiecare este magnifică și unică în felul său, pentru fiecare persoană puteți alege și crea propriul stil, reflectând personalitatea și gustul său. Creându-ți propria casă la țară sau o cabană, îți poți întruchipa orice imaginație, orice vis.

 Interiorul casei de țară Decor în interiorul unei case de țară Confort și confort în interiorul unei case de țară Interior în stil clasic Stil de design clasic Stil modern de interior al unei case de țară Lemn în interiorul unei case de țară Design interesant în fotografie