Accente strălucitoare în interiorul unui apartament din Olanda

Vă aducem în atenție un scurt tur al interiorului apartamentelor olandeze, decorate în stil european cu decor original, colorat. În spiritul tradițiilor scandinave, aproape toate camerele locuinței sunt decorate în culori deschise, o paletă neutră este utilizată în mobilier, dar elementele decorative, textilele, covoarele și accesoriile interioare aduc luminozitate și individualitate atmosferei. Să aruncăm o privire mai atentă la mobilierul unui apartament olandez.

Vom începe turul nostru prin tradiție din camera principală și centrală a apartamentului – camera de zi. Această cameră spațioasă, cu tavan înalt, a devenit un refugiu nu numai pentru oaspeți, ci și pentru zona de luat masa. Să luăm în considerare mai întâi segmentul relaxării – o canapea confortabilă cu tapițerie practică de culoare gri închis a devenit centrul zonei moi, așezată pe un covor cald cu o grămadă lungă. În interiorul modern, puteți găsi din ce în ce mai mult o imitație constructivă a unui șemineu. Un astfel de obiect interior nu îndeplinește funcția de încălzire a camerei, dar, desigur, o decorează, ridică statutul și nivelul de atractivitate. În nișa unui șemineu improvizat, se fac de obicei compoziții de lumânări (uneori în sfeșnice cu diferite modificări). Mantel servește drept suport pentru decor și diverse dispozitive drăguțe. Deasupra șemineului este o oglindă frumos încadrată sau o pictură originală. Lămpile de perete sau aplicele sunt așezate de ambele părți ale șemineului sau deasupra căminului. Ca urmare, chiar și un șemineu inactiv devine centrul atenției..

Sufragerie

Aș dori să acord o atenție specială măsuței de cafea din designul original. Această piesă de mobilier arată mai degrabă ca un palet din diverse bucăți de lemn, vopsite în culori vii. Masa joasă nu numai că îndeplinește perfect funcția standului, ci și diversifică paleta de culori a sufrageriei, aduce un element de unicitate, deoarece o astfel de piesă de mobilier poate fi realizată cu propriile mâini, personalizând spațiul.

Măsuță de cafea

Vizavi de canapea, în spațiul dintre ferestre, a fost amplasată o zonă TV, înconjurată de un decor extins. Iată o fotografie în rame întunecate și o plantă vie mare într-o cadă făcută sub forma unui coș de răchită și un buchet într-o vază pe un suport mic.

Zona TV

Adesea, interioarele moderne iau armonios piese de mobilier antice sau elemente de decor antice. Și în acest living, nuanța albă a pereților a devenit un fundal excelent pentru o pereche de genți de călătorie antice care pot fi folosite ca sisteme de depozitare și elemente decorative pentru un interior destul de restrâns..

Valize vintage

Aici, în camera de zi, există o zonă de luat masa cu un grup de mese original. O masă spațioasă din lemn vopsită în negru a adunat în jurul său scaunele albe ca zăpada celebrului designer cu scaune albe ca zăpada și picioare din lemn de culoare deschisă. Dar liderul incontestabil al acestui grup a fost o canapea îngustă, de culoare smarald strălucitoare, cu decor.

Zona de luat masa

Camera este suficient de mare, astfel încât numai candelabrele de tavan nu sunt suficiente pentru a ilumina două zone cu funcționalități diferite. Aplicațiile de perete sunt proiectate pentru a oferi un nivel suficient de iluminare pentru întreaga cameră, iar lumânările așezate în diferite segmente ale camerei pot fi folosite pentru a crea o atmosferă mai intimă și romantică..

Masa de masa neagra

Schema de culori perfect potrivită pentru ornamentul canapelei și covoarelor a devenit o descoperire de designer. Luminoasă, dar în același timp plăcută ochiului, culoarea malachitului bogat a devenit un accent pentru zona de luat masa..

Malachit strălucitor

Grup de prânz

De-a lungul scării albe ca zăpada, trecând pe lângă o compoziție decorativă formată din mici fotografii încadrate, oglinzi și ceasuri, urcăm la etajul al doilea, unde vom vedea camerele noastre private și spațiile utilitare.

Scări sus

În primul dormitor cu finisaj alb ca zăpada, nici măcar piesa de mobilier centrală nu atrage atenția – un pat mare, cu o tăblie moale, ci o compoziție formată din noptiere de epocă, lămpi de masă cu decor original și oglinzi de o formă neobișnuită.

Dormitor

Un alt dormitor este situat într-o cameră cu tavan înclinat și o geometrie complexă a camerei. Finisajul alb în acest caz este opțiunea perfectă pentru decorarea tuturor suprafețelor și un fundal excelent pentru un pat negru din fier forjat. A fost posibil să se dilueze idila albă ca zăpada a mansardei cu ajutorul unei imagini luminoase și a textilelor de pat colorate.

Pat din fier forjat

Decor dormitor

Camera de la mansardă nu este bogată în spații pentru a găzdui sisteme de depozitare depline, așa că este necesar să sculptați orice oportunitate pentru instalarea de dulapuri sau dulapuri încorporate. O masă de toaletă improvizată, situată pe un sistem de depozitare redus, este bine luminată datorită faptului că se află sub fereastra de cămin.

Masa de toaleta

Lângă dormitor există o baie cu gresie și faianță lucioasă. «Subteran» albastru deschis». Un pic de căldură în decorul rece al camerei de scăldat a fost adus de decorarea spațiului de sub baie cu lamele din lemn..

Baie

O cameră mică, dar în același timp, de dimensiuni suficiente, găzduia toate instalațiile sanitare și atributele necesare. Pe fundalul unor nuanțe deschise de plăci ceramice albastre, albul obiectelor sanitare pare deosebit de orbitor.

Decorare baie

Chiar și într-o cameră utilitară, exista un loc pentru decor suplimentar, pentru instalarea plantelor verzi într-o vază, de exemplu.

Plantează în baie

Chiuvetă