Moderni keittiö: epätyypilliset ratkaisut, paljon suosituksia ja yli 100 valokuvaa

Monille sisätilojen nykyaikaisuus liittyy kylmään, karkeaseen ja yksityiskohtatyyppiseen. Tämä on kuitenkin virheellinen käsitys, koska suunnassa ei ole koriste -elementtejä. Ne ovat hyvin yksinkertaisia, yleensä geometrisia, melko hienovaraisia, mutta tehokkaita. Palatsin loiston ystäville Art Nouveau on varmasti liian huono, mutta minimalistit, jotka ovat herkkiä hienoille yksityiskohdille, sekä klassikoiden fanit arvostavat tyyliä varmasti. Moderni on ajaton ja tyylikäs. Näiden sanojen vahvistamiseksi riittää todisteita siitä, että tyyli syntyi 1900 -luvun alussa ja tähän päivään mennessä käytännössä mikään ei ole muuttunut. Joten miltä moderni keittiö näyttää?

Art nouveau -tyylin syntymishistoria

Modernistinen tyyli sisätiloissa ja arkkitehtuurissa syntyi 1900 -luvun alussa, noin vuonna 1918 ja kesti 1970 -luvulle asti. Hän oletti olevansa täysin erillään historiallisista suuntauksista. Nykyaika asetti alusta asti toiminnallisuuden etusijalle. Tämä arkkitehtuurin ja taiteen vallankumous liittyi moniin kapinallisten ideoihin, jotka muuttivat maailmaa ja vaikuttivat nykypäivän elämään, ei vain sisustusalalla..

Moderniin aikaan kehitettiin paljon huonekaluja, joita on helppo käyttää modernissa sisustuksessa. Sisustussuunnitelmat näyttävät edelleen hyvin moderneilta ja jotkut jopa innovatiivisilta, mikä osoittaa niiden ajattomuuden. Keittiön sisätilojen nykyaikaisuus ei tietenkään mene pois muodista nopeasti, ja oikea järjestely korostaa mielenkiintoisimpia aksentteja..

Modern syntyi viime vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla, mutta silti iskee minimalismin ja eleganssin yhdistelmällä. Modernistisissa sisätiloissa hallitsevat neutraalit värit sekä teräs, lasi ja puu. Keittiön tulee sisältää huonekaluja, joissa on mielenkiintoisia geometrisia muotoja, ja kankaita, joissa on yksivärisiä kuvioita. Riittää kuitenkin katsoa esitetty kuvagalleria, jotta sisustus voidaan järjestää ihanteellisesti tähän tyyliseen suuntaan..

Moderni keittiö: valokuvia moderneista sisätiloista

Jos haluat kutsua nykyaikaisuutta kotiisi, sinun on muistettava pitää kiinni yksinkertaisista muodoista ja keskittyä tilaan. Sisustuksen tulee perustua neutraaleihin väreihin ja materiaaleihin, kuten:

  • puu;
  • teräs;
  • lasi-.

Värit säilyvät parhaiten rikkoutuneissa tai puhtaissa valkoisen ja herkän harmaan sävyissä sekä kaikissa luonnollisissa puun väreissä. Sisätilojen nykyaikaisuus on helppo järjestää, jos käytät menneiden projektien mukaan valmistettuja huonekaluja. Jos sinulla on mahdollisuus, muista käyttää nykyaikaisuuden alkuperäisiä elementtejä. Tietenkin jokaisessa kodissa on tuoli tai pöytä viime vuosisadalta. Pienen restauroinnin jälkeen ne tuovat keittiöön ainutlaatuisen modernismin tunnelman. Tällaisia ​​huonekaluja voi myös helposti ostaa huutokaupoista ja verkkokaupoista..

On syytä muistaa, ettet liioittele sitä laitteiden määrällä. Sisätilojen nykyaikaisuus perustuu suureen määrään vapaata tilaa. Järjestelyn täydentämiseksi kannattaa valita yksinkertaisia ​​metallista, puusta tai lasista valmistettuja tarvikkeita geometrisissa muodoissa suorien viivojen ja kulmien perusteella. Moderni sisustus on varmasti erinomainen valinta niille, jotka rakastavat ajattomia ja aina muodikkaita ratkaisuja..

Moderni keittiön sisustus: miten varustaa?

Nykyaikaisen keittiön erityispiirteet ovat ensinnäkin yksinkertaisuus ja toimivuus. Vähimmäismäärä lisäyksiä ja koristeita tekee koko sisustuksesta esteettisen ja tyylikkään, ja harmoninen tila helpottaa ruoanlaittoa..

Art Nouveau -keittiöissä vallitsee usein yksi väri. Kiiltävät valkoiset ja grafiittipinnoitteet hallitsevat ylivoimaisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi rajoittua yksitoikkoisiin peilirintamiin. Rikkaiden kukkien ystäville mielenkiintoisista lisävarusteista keltaisten tuolien, turkoosin lampun tai muiden kuviomaisten elementtien muodossa tulee välttämätöntä. Muista, että vain mielikuvitus rajoittaa sinua. Nykyaikaiset lisäykset ja tarvikkeet energisissä väreissä ovat aina vastuullinen päätös, koska on harkittava huolellisesti etuosien käyttöä rohkeissa väriyhdistelmissä, esimerkiksi oranssissa, vaaleanvihreässä tai voimakkaassa punaisessa..

Ihmiset viettävät yleensä paljon aikaa keittiössä, joten tämän pitäisi olla kätevä paikka kotitaloudelle. Nykyaikaisen keittiön on oltava siisti, joten laatikoiden ja kaappien sisätilat on varustettu erityisillä säilytysjärjestelmillä. Tämä helpottaa ruoanlaittoa ja järjestyksen pitämistä. Art nouveau -keittiössä valolla leikkiminen on tärkeää. Oikea valaistus korostaa sileitä pintoja ja sisustus tuntuu kodikkaammalta. Keittiön ikkunoissa ei ole koristeita, kaikenlaiset verhot ja verhot unohdetaan, mutta tyylikkäät ja modernit kaihtimet hallitsevat.

Huonekalut: virtaviivainen ja mielenkiintoinen muoto

Keittiön jugend -sisustussuunnittelijat käyttävät suoria linjoja, luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja metallia, ja avoimia tiloja – kaikki mitä tarvitaan kutsuvan tilan luomiseen. He uskovat, että huonekalujen tulee olla erittäin toimivia, jotta kalustettu tila on tyylikäs, tilava ja yksinkertainen ilman häiriöitä ja tarpeettomia esineitä. Nykyään monet ikoniset modernistiset huonekalumallit ovat kokeneet modernin muodonmuutoksen. Jos haluat luoda jugendtyylisen sisustuksen, valitse kiehtovien ja epätavallisten muotojen kalusteet..

Tekstiilit: herkät värit ja taiteelliset mallit

Vaikka huonekalujen suunnittelussa ja muotoilussa on noudatettava selkeitä sääntöjä, kankaiden osalta sinulla on varaa hieman käsityötaitoon. Verhojen, tyynynpäällisten tai roomalaisten kaihtimien värien tulee olla sopusoinnussa keskenään, mutta kirkkaiden värien osalta voit antaa itsellesi paljon enemmän mielikuvitusta.. 

Lamput: valo suljetaan mielenkiintoisella tavalla

Nykyaikaisissa sisätiloissa valaistuksen estetiikka on avainasemassa oikean tunnelman luomisessa. Tässä tapauksessa lamppujen mielenkiintoinen muoto on kuitenkin jonkin verran tärkeämpi kuin niiden kyky korostaa tiettyä tilaa. Jugendtyylisissä keittiölampuissa on modernin muotoilun piirteitä, eli selkeitä geometrisia muotoja. Useimmiten käytetään suuria kattokruunuja, jotka istuvat ruokapöydän yläpuolella..

Pieni moderni keittiö design -laitteilla

Nykyaikaiset laitteet, joissa on uusin tekniikka, ovat välttämätön osa modernistista keittiötä. Nykyaikaiset kodinkoneet eivät ole vain kehittyneitä, vaan myös pienen keittiön todellinen sisustus. Mielenkiintoinen kahvinkeitin tai monitoimikone voi olla alkuperäinen ratkaisu. Älä unohda sisäänrakennettuja uuneja, uuneja, astianpesukoneita. Kiiltävät pinnat sopivat hyvin mattapintoihin, kuten työtasoihin ja keittiövälineisiin. Pieni, tyylikäs rauta -pesuallas on täydellinen. Suunnittelija keittiöhana sekoittuu harmonisesti moderniin muotoiluun. On syytä muistaa, että modernissa keittiössä, kuten missä tahansa muussa huoneessa, laatu ja toimivuus ovat tärkeitä. Huonekalut ja kodinkoneet ovat erityisen alttiita lialle ja vaurioille. Siksi yksittäisiä elementtejä valittaessa on parasta keskittyä mahdollisimman korkeaan laatuun..

Monia jugendtyylisiä sisustuselementtejä käytetään helposti moderneissa keittiöissä. Modernistiset huonekalut ja tarvikkeet ovat edelleen erittäin haluttuja, mikä tekee tästä tyylistä ajattoman. Siksi oikein suunnitellut keittiön sisätilat ilahduttavat ja inspiroivat sekä perheenjäseniä että vieraita pitkään..