Luotettavia tapoja tuhota kääpiöt asunnossa

Näitä pieniä hyönteisiä voi tavata lähes missä tahansa maailmassa. Sisätilojen ulkonäkö talossa on aina erittäin ärsyttävää omistajille ja saa heidät etsimään tehokkaita tapoja käsitellä niitä. Onneksi eroon näistä ärsyttävistä hyönteisistä on tarpeeksi helppoa, jos noudatat asiantuntijoiden neuvoja..

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kääpiöiden hävittämistä suositellaan kolmessa vaiheessa:

Kun olet selvittänyt, missä näiden hyönteisten elinympäristö on, sinun pitäisi alkaa poistaa ne.

Tätä varten sinun tulee käyttää yhtä menetelmistä, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi kaikkialla maailmassa. Asiantuntijoiden neuvojen ansiosta on helppo käsitellä tätä ongelmaa lopullisesti..

Vinkki 1: ansoja!

Purkki, joka on valmistettu tölkistä tai muovikupista. Tämä kynsien houkutteleva menetelmä on hyvin yksinkertainen eikä vaadi paljon investointeja. Tarvitset vanhan jätesäiliön tai muun vastaavan säiliön. Voit käyttää jopa tavallista muovikuppia. Täytä valittu astia omenaviinietikalla (sopii myös tavallinen valkoviinietikka, jossa on muutama tippa sitruunan tuoksuvaa nestesaippuaa). Tämän seoksen tuoksu on erittäin houkutteleva hyönteisille..

Etikka -astia

Kun säiliö on täytetty, peitä se kannella tai kiristä se kalvolla. Sitten paksua neulaa, naulaa tai siipiä käyttäen puristetaan pieniä reikiä (korkeintaan midge -kokoisia) tölkin pinnalle, jolloin hyönteiset voivat tunkeutua tölkkiin. Ansa on sijoitettava kaikkiin paikkoihin, joissa on havaittu lentäviä hyönteisiä. Tällainen laite houkuttelee heidät aromillaan, mutta ei salli heidän päästä ulos. Säiliö, joka on täynnä kuolleita kääpiöitä, tulee heittää roskakoriin. Tätä menetelmää käytetään täydellisesti tapauksissa, joissa kemiallisia hyönteisten torjunta -aineita ei voida käyttää (esimerkiksi asunnossa asuvien pienten lasten tapauksessa).

Tarvittaessa etikka voidaan korvata millä tahansa kypsällä hedelmällä, joka tuoksuu aromille (persikat, päärynät, banaani), luonnollisista ainesosista valmistetulla kompotilla ja jopa käytetyllä teepussilla.

Viini- ja saippua -ansa

Tämä vaatii pienen säiliön (kuten lasikupin), joka on kolme neljäsosaa täynnä punaviiniä. Juoma, joka jää taloon tapahtuman jälkeen, on täydellinen..

Viini- ja saippua -ansa

Lisää muutama tippa nestemäistä saippuaa lasin sisältöön ja sekoita varovasti. Sen jälkeen voit jättää ansaan kääpiöiden jakelualueelle. Viinin tuoksu houkuttelee hyönteisiä ja he yrittävät laskeutua pinnalle. Kuitenkin, koska pesuaine alentaa nesteen pintajännitystä, kääpiöt hukkuvat..

Vinkki 2 – suihkuta!

Tätä tuotetta voi ostaa monista supermarketeista ja rautakaupoista..

Spray kääpiöiden tappamiseen

Vinkki 3: puhdista pesuallas

Tällä hetkellä tunnetaan useita käsittelymenetelmiä. Ensinnäkin voit käyttää mitä tahansa kasviöljyä. Öljyinen neste kaadetaan pesualtaaseen, minkä seurauksena kaikki putkissa elävät kääpiöt kuolevat.

Kasviöljy tappamaan kynsiä

Toiseksi kuori voidaan käsitellä laimealla ammoniakkiliuoksella, joka tappaa kaikki hyönteiset ja niiden toukat..

Ammoniakki kääpiöiden tuhoamiseen Hyödyllistä tietoa

lisäämällä viemäriin pääseoksen lisäksi kaksi ruokalusikallista soodaa ja lasillinen valkoviinietikkaa, voit merkittävästi neutraloida huoneen haisevan hajun.

Vinkki 4: käsittele kasveja

Usein kääpiöt alkavat kotikukkien maaperästä ja jopa munivat siihen. Ensinnäkin kannattaa lopettaa kastelu ja odottaa, että maaperän yläkerros kuivuu kokonaan, minkä seurauksena hyönteisten toukat kuolevat.

Kukkien kastelu

Sitten sinun on käsiteltävä kasvien lehdet ja varret kotona valmistetulla suihkeella. Tätä varten ruiskutetaan pulloon sitruunan tuoksuva saippualiuos. Kun ruiskutetaan sisätilojen kukkia suihkulla, on tarpeen jättää ne pariksi tunniksi – tämän ajan pitäisi riittää kaikkien hyönteisten kuolemaan. Sen jälkeen saippualiuos on poistettava kasveista lehtien vahingoittumisen välttämiseksi..

Lehtien ruiskutus

Jos kaikki nämä toimenpiteet eivät auttaneet ja huomaat edelleen hyönteisiä kiipeämässä talon kukkien yli, sinun on siirrettävä kasvit uusiin ruukkuihin ja vaihdettava maaperä kokonaan. Muista myös tyhjentää hyvin..

Kukan siirtäminen

Vinkki 5: ruoka ja hygienia

Keittiö ja tyhjät astiat on puhdistettava säännöllisesti roskista ajoissa. Kaikki ruoka on säilytettävä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa tai kaapissa. Ei ole suositeltavaa jättää ruokaa auki pöydälle. Pesualtaan likaiset astiat ovat myös loistava syötti nouseville hyönteisille, joten on suositeltavaa pestä ne heti syömisen jälkeen..

Keittiön siivous

Vinkki 6: sulje kaikki kotisi roskakorit tiukasti

Roskat kerääntyvät paikat ovat kääpiöille erittäin houkuttelevia. Kun otat roskakorin talosta joka päivä ja peität säiliöt huolellisesti pihalla olevalla ruokajätteellä, menetät hyönteisiltä lisääntymismahdollisuuden. Keittiön roska -astiat tulee puhdistaa säännöllisesti.

Roskakokoelma

Vinkki 7: Peitä ovet ja ikkunat huolellisesti

Jos huone on tuuletettava jatkuvasti, on suositeltavaa asentaa jäykkä verkko, jossa on pieniä reikiä ikkunoihin..

Peittävät ovet

Vinkki 8: vältä kosteutta kotonasi

Kääpiöt menestyvät kosteissa paikoissa, joten sinun on säännöllisesti pyyhittävä huoneen kosteat kulmat desinfiointiaineella. Älä jätä kosteita pyyhkeitä ja astianpesusieniä pöydälle. Keittiön matot on kuivattava järjestelmällisesti.

Pintakäsittely

Vinkki 9: Älä kastele huonekasvejasi liikaa

Kun kastat kukkia, varmista, että maaperä on riittävän kostea, mutta ei märkä. Tämä estää hyönteisten toukkia lisääntymästä maaperässä..

Runsaasti kastelua

Ja mikä tärkeintä – älä luovuta: onnistut varmasti.!