Lattia maljakot: kaunis DIY -sisustus

Sisustuksella on tietysti päärooli tilojen suunnittelussa. Mutta samaan aikaan älä aliarvioi sisustuksen merkitystä. Loppujen lopuksi sen avulla voit keskittyä valittuun tyyliin, antaa mukavuutta tietylle huoneelle tai täyttää tyhjä tila. Oman tuotantomme sisustustuotteet näyttävät erityisen alkuperäisiltä huoneessa. Esimerkiksi suuret DIY -lattiamaljakot auttavat sinua näyttämään yksilöllisyytesi ja makuaistisi sisustuksessa..

45

42 48

28 32

62 33

53 56 63

Lattia maljakot: valinnan ja sisustuksen säännöt

Riippumatta siitä, ostatko lopputuotteen vai haluatko tehdä sen itse, on tärkeää ymmärtää selvästi, minkä tyylin sinun on noudatettava. Loppujen lopuksi huoneen tulisi olla mahdollisimman harmoninen. Tämä saavutetaan paitsi huonekalujen valinnalla, myös sopivalla koristeellisella suunnittelulla..

61

3 43

dekor-vazy-svoimi-rukami-31 Jos noudatat minimalismia, onnistunein ratkaisu olisi lakoninen muotoinen maljakko, jossa on minimaalinen koristelu. Mitä tulee värimaailmaan, sen pitäisi olla hillitty. Klassinen valkoinen, musta ja punainen väri ovat tässä tapauksessa sopivimmat. Kuitenkin, jos olet ostanut läpinäkyvän maljakon, sinun ei pitäisi olla järkyttynyt. Loppujen lopuksi se voidaan maalata akryylimaaleilla..

31 34 40

Kaikki eivät pidä klassisesta tyylistä sisätiloissa. Mutta jos pidät siitä, tiedät todennäköisesti, että sisustus voi olla paitsi kuvio, myös mahdollisimman lakoninen. Siksi valitse maljakko, joka korostaa huoneesi tai koko talon..

6 29 kolmekymmentä

On mahdotonta olla puhumattakaan jugendtyylistä. Tämä on melko mielenkiintoinen suunta, josta on tulossa yhä suositumpi. Tässä tapauksessa voit turvallisesti valita maljakon, joka on valmistettu puusta tai metallipinnalla. Tämä muotoilu näyttää hämmästyttävän kauniilta, mutta samalla hillityltä..

7 12 13 neljätoista 65

Avantgarden ystävät tietävät, että tämä tyyli edellyttää epätavallisen muotoisten esineiden läsnäoloa huoneessa. Katso lähemmin alkuperäisiä suunnittelija -maljakoita. Usein tällaiset vaihtoehdot esitetään erikoisliikkeissä. Halutessasi voit jopa muuttaa yksinkertaisen lasimaljaksen sisustukseksi, joka sopii täydellisesti tällaiseen huoneeseen. Riittää vain maalata se kirkkailla väreillä sisälle tai ulos. Mutta tässä tapauksessa on välttämätöntä jättää se päiväksi, kunnes se kuivuu kokonaan..

100

DIY lattia maljakko sisustus

Tietenkin lattiamaljakot eroavat tavallisista kooltaan. Nämä ovat usein melko suuria esineitä. Siksi niiden tekeminen itse voi olla vaikeaa. Tässä tapauksessa suosittelemme kiinnittämään enemmän huomiota sisustukseen. Tämä vaatii vähemmän vaivaa ja mielikuvitusta. Mutta ole varma, että tulos on todella sen arvoinen..

5 57 58 60 69 70 71

Ehkä helpoin tapa koristella maljakko on maalata se akryylillä. Tämä vaatii myös lakkaa, harjoja ja teippiä tai kaavaimia. Ennen työskentelyä on välttämätöntä suojata työtaso, joten suosittelemme asettamaan sen päälle paperiarkkeja tai sanomalehtiä. Vasta sitten voit aloittaa työn..

Ensin sinun on maalattava maljakko valkoiseksi. Näin voit luoda eräänlaisen taustan, johon piirustus tai sisustus erottuu paljon kirkkaammin. Kaksi tai kolme kerrosta voidaan levittää tarpeen mukaan. Sinun on myös odotettava, kunnes se kuivuu, jotta kaikki tahrat eivät pilaannu. Levitä seuraavaksi maljakkoon kaavain tai liimaa teippi pystysuoriin viivoihin. Maalaa välitila kontrastivärillä. Kun kaavain tai teippi on poistettu, saat todella tyylikkään ja alkuperäisen maljakon.

101

Viime aikoina eko-sisustus on tullut varsin suosittu. Ehdottomasti jokainen voi tehdä maljan tähän tyyliin. Tätä varten sinun on vain valmisteltava tasaiset oksien leikkaukset. Hio ne karheuden välttämiseksi. Sen jälkeen sinun täytyy liimata ne maljakkoon satunnaisessa järjestyksessä. Samaa mieltä, prosessi on melko yksinkertainen, mutta tulos kannattaa..

2 25

Lattiamaljan melko epätavallinen muotoilu näyttää aina edulliselta. Tässä tapauksessa suosittelemme kolikoiden käyttöä. Tietenkin sinun on ensin valmistettava maljakko. Eli maalaa se sopivaan sävyyn ja odota, kunnes se kuivuu kokonaan. Vasta sen jälkeen voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Kiinnitämme kolikot maljakon pinnalle pienellä määrällä kuumaa liimaa ja teemme pieniä sisennyksiä.

102 51 52

Itse asiassa voit käyttää tähän peilikappaleita, pieniä puukappaleita, mosaiikkeja, simpukoita ja paljon muuta. Kaikki riippuu mielikuvituksestasi ja halusta kokeilla..

kymmenen 27 39 46 54

Jos etsit yksinkertaista vaihtoehtoa maljakon koristeluun, käytä koristeeksi lankaa tai ei liian tiukkaa köyttä. Kääri vain maljakko ja kiinnitä se liimalla. Suorittamisen yksinkertaisuudesta huolimatta tällaiset tuotteet herättävät aina huomiota ja herättävät kysymyksiä vierailta..

kahdeksan yhdeksän 23 24 59

Kylmällä kaudella teemallinen sisustus näyttää hyvältä. Voit tehdä tämän käyttämällä tarpeetonta neulottua villapaitaa. Leikkaa hiha tai muu villapaidan osa maljakon koosta riippuen. Tarvittaessa voit ommella osat yhteen. Tuloksena on erittäin kaunis, kodikas sisustus tee-se-itse-lattiamaljakolle..

yksitoista 26

Muuten, maljakkoa ei tarvitse lainkaan koristella ulkona. Täytä läpinäkyvä tuote hiekalla, kuorilla, erilaisilla oksilla, pikkukivillä tai jopa helmillä, viinikorkkeilla. Jokainen vaihtoehto näyttää omalla tavallaan alkuperäiseltä. Usein tällaisiin maljakoihin asetetaan tikkuja, tekokukkia tai puuvillan oksia. Voit myös koristella koostumuksen seppeleellä. Talvikaudella tämä sisustus näyttää hämmästyttävän kauniilta..

49 50 55

Lattia maljakko sisätiloissa

1 4 15 16 17 kahdeksantoista 19 kaksikymmentä 21 22 35 36 37 38 41 44

Ehdottomasti jokainen voi tehdä lattiamaljakon omin käsin. Tämä ei vaadi erityistaitoja, kokemusta tai tietoa. Inspiroidu ideoista, katso erilaisia ​​työpajoja ja kokeile. Tämä on ainoa tapa luoda jotain todella arvokasta..