Kylpyhuoneen suunnittelu 2019

Kylpyhuone on yksi kodin vaikeimmista huoneista, ja siinä on oma mikroilmasto, toiminnalliset ominaisuudet ja ominaisuudet. Huolimatta siitä, että emme vietä niin paljon aikaa kylpyhuoneessa kuin esimerkiksi makuuhuoneessa tai keittiössä, moderni ihminen ei voi tehdä ilman tätä monitoimista huonetta. Kylpyhuone ei ole vain vesi- ja saniteettitoimenpiteiden tila, se on eräänlainen kylpylä kotona, paikka, jossa moderni ihminen voi rentoutua ja saada voimaa raskaan työpäivän jälkeen. Siksi jokainen asunnon tai yksityisen talon omistaja haluaa nähdä kylpyhuoneensa paitsi käytännöllisenä, toimivana, mahdollisimman mukavana, myös kauniina ja muodikkaana. Tässä julkaisussa käsitellään tulevan kauden uusimpia trendejä kylpyhuoneiden sisustamisen alalla..

Viileä kylpyhuone

Trendaavia ideoita moderniin kylpyhuoneeseen

Viime vuosisadan lopussa kaikki venäläisten kylpyhuoneet voivat poiketa vain putkistojen sijoitusvaihtoehdoista – kylpyhuone voi olla erillinen tai yhdistetty. Moderni kylpyhuone ei poikkea perinteistä, mutta samalla sillä voi olla paljon toiminnallisempaa sisältöä. Vakiovarusteiden saniteettikalusteiden – kylpyammeet, pesualtaat ja wc (kylpyhuoneen yhdistämisen) lisäksi – vesihoitohuone voidaan varustaa bideellä, suihkulla tai vesilaatikolla, jossa on monia vaihtoehtoja, sauna tai höyrysauna kompakteilla mitoilla.

Lakoninen muotoilu

Perinteiset motiivit

Harmaalla pohjalla

Pimeässä kosteudessa

Lisäksi useimmat kylpyhuoneet voivat yhdistää pyykkiä – usein se ei rajoitu pelkästään pesukoneen asentamiseen, vaan sen ympärille muodostetaan koko pohja puhtaiden liinavaatteiden lajitteluun ja kuivaamiseen ja taittamiseen. Joissakin kylpyhuoneissa on riittävästi tilaa kaiken tarvittavan vesijohto- ja säilytysjärjestelmän joukkoon, mutta myös esimerkiksi peilipöytä. Tulos riippuu vain kylpyhuoneen koosta, omistajien tarpeista ja taloudellisista mahdollisuuksista..

Alkuperäinen sisustus

Koristeelliset laatat

Herkät sävyt

Laatiessaan kylpyhuoneiden suunnitteluprojekteja tulevalle kaudelle asiantuntijat suosittelevat seuraavia trendejä:

 • moderni kylpyhuone on tilava, hyvin valaistu huone, jossa on käytännöllinen, ergonominen ja toimiva ulkoasu;
 • kylpyhuoneen tilan suunnittelu, alkaen väripaletin valinnasta, säilytysjärjestelmien sijainnista ja LVI -laitteiden asennusmenetelmästä ja päättyen koriste -elementtien valintaan – kaiken tarkoituksena on säilyttää vapaa tila ja lisätä äänenvoimakkuutta visuaalisesti huoneesta;
 • putkisto toimii usein paitsi veden välttämättömänä ominaisuutena vesi- ja hygienia-hygieniatoimenpiteille, mutta siitä tulee sisustuksen kohokohta alkuperäisen mutta samalla ergonomisen suunnittelun ansiosta;
 • varastointijärjestelmillä on useimmiten yksinkertaiset ja selkeät muodot, muotoilu on minimalistinen, mutta samalla käytännöllinen ja mukava käyttää, avoimet hyllyt ja telineet ovat yleisiä, jotka eivät voi visuaalisesti rasittaa huoneen kuvaa;
 • nykyisen suunnittelun kylpyhuoneessa on useita valaistustasoja – riippuvalaisimet tai sisäänrakennetut lamput tulisi sijoittaa paitsi kattoon, myös peilien lähelle;
 • koriste-elementtien läsnäolo minimoidaan, koristeina käytetään vain käytännöllisiä sisustusesineitä, jotka ovat välttämättömiä veden ja hygienia-hygieniamenettelyjen toteuttamiseksi.

Lasipinnat

Kontrastisuunnittelu

Valoisa huone

Vaaleat pinnat

Moderni kylpyhuone

Käytännöllisen, kestävän ja kauniin kylpyhuoneen viimeistelyn valitseminen ei ole helppo tehtävä. Loppujen lopuksi tämän huoneen pinnat altistuvat jatkuvalle kosteudelle, lämpötilan muutoksille ja puhdistukselle pesuaineilla. Kylpyhuoneen korjausta voidaan oikeutetusti pitää kestävimpänä, koska osoitetun alueen viimeistelyä ei tehdä vuosia, vaan vuosikymmeniä (jos materiaalivalinta oli oikea ja niitä käytettiin niiden teknisten ominaisuuksien mukaisesti). Mutta viimeistelymateriaalien nykyaikaiset markkinat tarjoavat meille myös paljon mahdollisuuksia suojata tämän monitoimisen tilan pinnat muodikkailla ja käytännöllisillä pinnoitteilla..

Lumivalkoiset sävyt

Valoa ja avaruutta kylpyhuoneessa

Yhdistetty viimeistely

Layout

Kestävien materiaalien valinta on aina etusijalla, ei vain tulevalla kaudella. Mutta kaikilla asunnon omistajilla ei ole varaa käyttää luonnonkiveä, kuten marmoria, kylpyhuoneen pintojen viimeistelyyn. Mutta turvallisten, käytännöllisten ja samalla esteettisten keraamisten laattojen (tai posliinikivitavaran) käyttö on monien saatavilla – materiaalien hintaluokka on yhtä laaja kuin värivalikoima ja rakenne.

Muotoillut seinälaatat

Tumma viimeistely

Vaaleat kiharat laatat

Jäljitelmä tiilimuuraus

Kohokuvioidut ja kiharat laatat ovat tulossa ehdottomaksi trendiksi kylpyhuoneen suunnittelussa. On selvää, ettet yllätä ketään tavallisilla suorakaiteen tai neliön muotoisilla laattoilla, valokuvien tulostamista ja stensiilin piirtämistä käytetään edelleen, mutta ei niin aktiivisesti. Laatat, jotka jäljittelevät puuta, betonia, tiiliä ja kiveä, voivat olla keskeinen osa kylpyhuoneen sisustusta.

Luonnonkiven jäljitelmä

Kaikki harmaan sävyt

Korostusseinä

Kontrastiset yhdistelmät

Lattian koristeluun käytetään useimmiten posliinikiviä. Nämä ovat keraamisia laattoja, joiden lujuutta ja kulutuskestävyyttä parantavat erityiset lisäaineet. Tällaisten laattojen pinta ei ole sileä liukumisen estämiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi käytettäessä korkean kosteuden ympäristössä. Posliinisten kivitavaralaattojen suunnittelussa kaikki riippuu kylpyhuoneen yleisestä suunnittelusta. Voit ostaa tuotteita yhdestä kokoelmasta (seinä- ja lattialaatat myydään sarjana) tai valita oman alkuperäisen version.

Tumma pohja, vaalea yläosa

Lattian aksentti

Tummia pisteitä valoisassa huoneessa

Tilava kylpyhuoneen sisustus

Puuta tai kiveä jäljittelevät lattialaatat ovat erityisen suosittuja. On tärkeää ottaa huomioon, että kylpyhuoneen koon, erityisesti huoneen korkeuden, lisäämiseksi visuaalisesti lattiapäällysteen värin tulisi olla vähintään kaksi sävyä tummempi kuin värimaailma ja seinien puolestaan , pitäisi olla yksi tai kaksi sävyä tummempi kuin katto. Itsetasoittuvan 3D-lattian käyttö tuo omaperäisyyttä kylpyhuoneen sisustukseen. Tämä voi olla ainoa epätavallinen yksityiskohta huoneen suunnittelussa..

Epätavallinen viimeistely

Puupintojen jäljitelmä

Eklektinen muotoilu

Kylpyhuone sisustuksella

Mitä tulee katon suunnitteluun, monimutkaiset monikerroksiset rakenteet, jotka tekevät huoneen kuvasta raskaampaa, ovat menneisyyttä. Lumivalkoinen, täysin tasainen katto on paras suunnitteluvaihtoehto kaiken kokoisille ja kokoonpanoisille huoneille. Voit luoda tällaisen pinnan saranoidulla rakenteella (valmistettu kosteutta kestävästä kipsilevystä) tai venytyskankaalla. Venytyskankaat ovat erityisen tärkeitä kerrostalojen kattojen koristeluun. Tällaisella pinnoitteella et voi pelätä yllä olevien naapureiden tulvia – soita päällikölle, ja hän vapauttaa nopeasti ja helposti kertyneen veden lamppujen reiän läpi.

Kylpyhuone beigeillä sävyillä

Upea muotoilu

Nauhan valaistus

Putkityöt kylpyhuoneen suunnittelussa 2018

On mahdotonta kuvitella ihanteellista, mukavaa ja käytännöllistä kylpyhuoneen suunnittelua ilman nykyaikaista ja korkealaatuista saniteettitavaraa. Perinteisesti kylpyamme tai suihku, pesuallas ja wc asennetaan yhdistettyyn kylpyhuoneeseen. Tilavia huoneita voidaan täydentää bideellä, toisella pesualtaalla (voit käyttää suurta mallia, jossa on kaksi tyhjennysaukkoa ja mahdollisuus asentaa kaksi sekoitinta).

Kylpyhuoneen valkoiset pinnat

Ripustetut rakenteet

Alkuperäinen kylpyamme

Epätavalliset putkityöt

Tietenkin tärkein kriteeri kylpyhuonekalusteiden valinnassa on työn laatu. Mutta jos paitsi kylpyhuoneen sisustusesineiden tekniset, myös esteettiset ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, jos haluat luoda huoneesta modernin ja muodikkaan kuvan, valitse mallit, joilla on alkuperäinen muotoilu.

Epätavallinen putkisto

Kevyt kylpyhuoneen sisustus

Epätyypillinen asettelu

Rauhallinen väripaletti

Kun otetaan huomioon, että kylpyamme on koko huoneen putkiston keskeinen osa (ainakin siksi, että se vie eniten tilaa), voit luottaa tämän LVI -laitteen alkuperäiseen suunnitteluun. Epätavallinen, ultramoderni muoto (veneen, riippumaton muodossa, pyöreä, kaareva tai ellipsoidinen) tai päinvastoin vanha muotoilu kylpyammeesta, jossa on kaarevat jalat, auttaa sinua luomaan alkuperäisen sisustuksen, mutta siitä tulee koko kylpyhuoneen suunnittelukonseptin keskipiste.

Moderni putkisto

Tiukat muodot ja viivat

Kylpyhuone, jossa takka

Suorakulmaiset muodot

Vesijohtolaitteiden muodon valinta ja niiden värit voivat olla epätyypillisiä. Punaisen tai mustan wc -kulhon, pesualtaan tai jopa kylpyammeen löytäminen kaupoista ei ole helppoa. Mutta monet valmistajat käyttävät malleissaan alkuperäisiä, kirkkaita värejä, voit tilata putkityöt missä tahansa värimallissa..

Alkuperäinen väri uudelleen

Mukautettu väri

Varastointi keinona optimoida tilaa

Kylpyhuoneessa on vaikea tehdä ilman säilytysjärjestelmiä ollenkaan, koska on tarpeen sijoittaa erilaisia ​​kylpytuotteita jonnekin. Yksi perinteisistä ratkaisuista on pesualtaan alla oleva alaosa. Vähemmän suosittu on seinäkaappi, jossa on peiliovi pesualtaan yläpuolella. Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin käytännöllisiä, mutta eivät alkuperäisiä. Lisäksi yksi säilytysjärjestelmä ei yksinkertaisesti riitä suuren perheen kylpyhuoneeseen..

Kylpyhuone turhamaisuus

Alkuperäiset mallit

Tumma aksentti

Suuret huonekalut, joissa on monoliittiset julkisivut, voivat visuaalisesti tehdä sisätiloista raskaampia. Mutta avoimet riippuvat hyllyt, hyllyt tai kirjahyllyt, lasiovilla varustetut ovet voivat sopia orgaanisesti utilitaristisen huoneen moderniin muotoiluun. Erityisen suosittuja ovat hylätystä puusta valmistetut huonekalut (jotka on välttämättä käsitelty erityisillä yhdisteillä ja antiseptisillä aineilla, jotka estävät homeen ilmaantumisen ja leviämisen) ja joissa on selkeä rakenne, ikään kuin ikääntynyt pinta.

Puu kylpyhuoneessa

Varastointijärjestelmät

Hävitetty puu

Valaistusjärjestelmä ja kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuoneen tulisi olla hyvin valaistu, riippumatta sen koosta. On selvää, että yksi kattolamppu ei riitä edes pienessä utilitaristisessa huoneessa. Yleensä yksi tai useampi kattovalaisin asennetaan kylpyhuoneeseen (tai nauhavalaistus on sijoitettu kehän ympärille) ja paikallisia valonlähteitä käytetään peilin lähellä (tai peilit pesualtaiden yläpuolella).

Kaikki valkoiset sävyt

Tumma aksenttipinta

Alkuperäiset lamput

Valaistus ja sisustus

Valaistuslaitteet pystyvät paitsi täyttämään päätehtävänsä tarjotakseen huoneelle tarvittavan valaistuksen, mutta myös toimimaan koriste -elementeinä, koristamaan sisustusta ja tuomaan siihen omaperäisyyttä. Kylpyhuoneen sisustustyylistä riippuen valitaan myös valaisimia. Mutta voit mennä menetelmällä «ristiriidan kautta». Esimerkiksi moderniin tyyliin sisustetussa kylpyhuoneessa ripustaa kaunis barokkikruunu (jos vain katon korkeus mahdollistaa mallin, jossa on monia roikkuvia koriste -elementtejä). Tai minimalistiseen muotoiluun tarkoitettuun utilitaristiseen huoneeseen ripustaa katuvalaisimina valmistetut seinävalaisimet peilin lähelle..

Epätavallinen kattokruunu kylpyhuoneessa

Ylellinen kattokruunu

Kontrastit kylpyhuoneessa

Alkuperäisen kylpyhuoneen suunnitteluvaihtoehdoilla ei ole rajoituksia – paino riippuu vain toiveestasi ja ominaisuuksistasi. Ainoa asia, joka on otettava huomioon valittaessa minkä tahansa muotoisia lamppuja, on se, että ne altistuvat jatkuvasti huoneen korkealle kosteudelle, ja niiden suorituskyvyssä on otettava tämä ominaisuus huomioon.

Symmetrian valtakunta

Skandinaavinen tyyli

Kiiltävät ja mattapinnat

Mitä tulee kylpyhuoneen sisustuselementteihin vuonna 2018, niillä on pääasiassa käytännön merkitystä. Voit käyttää koristeellisina sisustusesineinä:

 • pyyhkeiden pidikkeet;
 • pyykkikorit;
 • hammasharjojen astiat;
 • koukut ja ripustimet liinavaatteille ja pyyhkeille;
 • telineet ja erilaiset pidikkeet kylpyhuonetarvikkeiden sijoittamiseen;
 • peilikehykset ja jopa kellot.

Valaisujärjestelmä

Luova lähestymistapa

Kylpyhuone suihkulla

Nykyaikaisen kylpyhuoneen sisustamisen perussääntö on, ettei sitä ole liikaa. Ei pitäisi olla erimielisyyttä. Koriste -elementtien ei missään tapauksessa saa painaa huoneen kuvaa ja viedä huomiota tärkeimmistä sisustusesineistä..

Suihkuhuone lasin takana

Alkuperäiset koriste -elementit

Lakoninen. mutta alkuperäinen