Kuinka varustaa toimisto kotona?

Tietotekniikan aktiivisen käyttöönoton ansiosta kaikilla ihmiselämän aloilla sellaista käsitettä kuin kotona työskentelemistä on pidetty pitkään normaalina ilmiönä, ja työpaikan toimiston ulkopuolelta on tulossa suosittu ja kysytty. Ja tämä ei ole ollenkaan yllättävää, koska tällaisella toiminnalla on monia etuja, mukaan lukien ihana mahdollisuus viettää koko päivä viihtyisässä ja viihtyisässä kotiympäristössä, mikä saa sinut oikealle tuulelle ja mahdollistaa itsenäisen säätelyn aika ja työaikataulu..

Lisäksi sinun ei enää tarvitse viettää aikaa matkoilla, ruokailla ja ostaa asioita, jotka täyttävät kaikki pukeutumissäännöt. Ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse löytää yhteistä kieltä kollegoidesi kanssa ja sopeutua pomoosi joka päivä. Mikä tahansa kokous tai konferenssi voidaan aina pitää verkossa.

Mutta yhtä lupaavalta kuin tämä kotona työskentelyn luonnehdinta kuulostaa, jokaisella kolikolla on kääntöpuoli. Ja meidän tapauksessamme tämä on tarve järjestää toimisto. Kyllä kyllä. Kuulit oikein. Kaikki työt vaativat hiljaisuutta, tiettyä keskittymistä ja aikaa, joten puhumme liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, online -oppitunnin järjestämisestä tai asiakkaiden neuvomisesta ollessasi keittiössä, borschtin keitossa tai makuuhuoneessa, missä selkäsi takana pieni lapsi laittaa jonkinlaista taidetta seinille. houkutteleva idea. Siksi, jos päätät omistautua kotityöhön, sinun on ensin huolehdittava kotitoimistosi järjestämisestä. Ja kerromme sinulle kuinka tehdä tämä oikein alla..

Kotitoimiston ominaisuudet

Kotitoimiston järjestämiseen varattu huone tai paikka voi keskittyä aivan erilaisiin aktiviteetteihin. Ja juuri tätä tekijää voidaan kutsua perustavaksi kotitoimiston suunnittelun valinnassa. Tässä tapauksessa sinun on harkittava etukäteen mahdollisuutta käyttää toimistoa paitsi sinä, myös muut perheenjäsenet, mikä on erityisen tärkeää osa-aikatyössä.

Jos toimistosi on viihtyisä paikka, jossa on yksi tuoli ja tietokone hiljaisessa nurkassa, puhuminen tällaisen työpaikan monipuolisuudesta on erittäin vaikeaa. Vain yhdelle henkilölle annetaan mahdollisuus toteuttaa itsensä täällä. Tapauksissa, joissa jopa pieni huone on määritelty toimistolle, voit aina leikkiä lasten kanssa kaikissa opetuspeleissä..

Kotitoimiston suunnittelu toistaa pääsääntöisesti muiden huoneiden tyylin, ja sisustukseen kuuluvien sisustuselementtien määrä riippuu suurelta osin työskentelyalueen koosta ja omistajien mieltymyksistä. Ja mikä tärkeintä, sinun on huolehdittava kunnollisesta valaistustasosta. Varsinkin kun on kyse työpaikoista, joiden vieressä ei ole ikkuna -aukkoja.

Mistä kotitoimistosi löytyy

Kotitoimiston asentaminen tyhjään ja ei-olohuoneeseen on loistava vaihtoehto luoda täydellinen muotoilu, joka täyttää kaikki tarpeesi ja makusi. Mutta valitettavasti kaikki eivät voi ylpeillä tällaisesta mahdollisuudesta. Ja tässä tapauksessa voit lainata osan alueesta mistä tahansa käytettävistä tiloista. Katsomme tarkemmin joitain ideoita..

Kotitoimisto olohuoneessa

Koska on tapana ottaa vieraita vastaan ​​olohuoneessa ja kaikki perheenjäsenet viettävät suurimman osan ajasta tässä huoneessa, ei ole edes syytä puhua koko työpaikan järjestämisestä tässä huoneessa. Voit kuitenkin luoda toimistosta pienoisversion, jossa on vähintään kohteita. Korostamme myyntikulman alkuperäisillä kirjahyllyillä ja pienellä pöydällä, joka muuten voi olla sarjasta «muuntajat» ja muuta kokoonpanoa tarvittaessa. Vaihdamme kiinteän tietokoneen kannettavaan tietokoneeseen ja nautimme täysipainoisesta työpaikasta.

Toimistosuunnittelu parvekkeella

Tätä ajatusta pidetään melko yleisenä, koska viime aikoina on ollut erittäin muodikasta suurentaa huonetta kiinnittämällä parveke tai loggia päähuoneeseen. Tässä tapauksessa työalue näyttää aina kodikkaalta ja piilotetulta alueelta. Jos et halua rakentaa uudelleen nykyistä asuintilaa, sinun on huolehdittava tulevan toimiston lisäeristyksestä sekä varustettava työalue tarvittavilla huonekaluilla ja muilla yksityiskohdilla..

Minitoimisto

Ensi silmäyksellä ajatus toimistotilan sijoittamisesta kaappiin tai johonkin markkinarakoon vaikuttaa hieman epätavalliselta. Suunnittelijat kuitenkin väittävät, että tällaisella ehdotuksella ei ole lainkaan merkitystä, ja toteutuksen jälkeen se oikeuttaa täysin tarkoituksensa..

Toimisto ikkunalaudalla

Tapauksissa, joissa asuintilan puute on samalla tasolla työtilan järjestämisen kanssa, päätöstä toimiston varustamisesta ikkunalaudalle voidaan kutsua melko houkuttelevaksi ajatukseksi. Tässä tapauksessa ikkunalautaa voidaan käyttää työpöydän sijasta, johon mahtuu kannettava tietokone, tarvittavat toimistotarvikkeet tai neula ja ompelukone.

Kotitoimiston suunnittelu miehelle

Useimmissa miesten toimistoissa vallitsee rauhallinen ja hillitty ilmapiiri, koska vahvan sukupuolen edustajat harjoittavat pääsääntöisesti vakavia ammatteja, jopa kun on kyse kotitoiminnasta. Tässä tapauksessa et näe kokoelmaa värikkäitä valokuvakehyksiä, peilejä ja muita työpöydälläsi. «söpö» määritteet.

Mutta tutkintotodistusten, pari matkamuistoa purjeveneen tai Buddha -hahmon muodossa on läsnä. Miesten toimistojen suunnittelussa hallitsevat ruskeat, harmaat, siniset ja klassiset valkoiset. Huonekalujen ja valonlähteiden valinta perustuu ytimekkyyteen ja toimivuuteen..

Kotitoimiston suunnittelu naiselle

Kotitoimiston perustamista naiselle voidaan verrata matkustamiseen ympäri maailmaa ilman karttaa, navigaattoria ja hyvin määriteltyä reittiä. Täällä tarvitaan kaikkea kerralla. Alkaen tavallisesta toimistosarjasta, joka koostuu huonekaluista ja laitteista, ja päättyy kaikenlaisiin lisävarusteisiin, kuten hahmoihin, kauniiseen peiliin, valokuviin, kirjoihin, sisätilojen kukkiin, koristetyynyihin ja muihin yksityiskohtiin.

Todelliset värit – harmaa, valkoinen, beige ja muut luonnolliset sävyt. Luovat ihmiset voivat sisustaa työpaikkansa kirkkailla aksentteilla, valita epätavallisen muotoisia huonekaluja tai valita seinäkoristeen alkuperäisellä painatuksella..

Millä tyylillä suunnitella kotitoimisto

Huolimatta siitä, että kotitoimiston sisustaminen ei ole helppo tehtävä. Tämä ongelma voidaan ratkaista vähimmäistiedolla sisustustyyleistä. Ja yleensä kaikki ideat voidaan jakaa karkeasti ehdotuksiin, jotka liittyvät klassiseen tyyliin ja ideoihin, jotka ovat hyväksyttäviä nykyaikaisille muotoilumuunnelmille..

Klassikko

Toimiston sisustaminen missä tahansa klassisessa tyylissä – Empire, English ja muut – sisältää kalliiden materiaalien käyttöä sisustukseen, sopivia huonekaluja ja värejä. Kaiken täällä pitäisi olla samaan aikaan rikas ja hillitty, lakoninen ja «suuressa mittakaavassa». Jos koko huone on tarkoitus järjestää, keskity tyylikkäisiin verhoihin, huonekaluihin, hienoihin lamppuihin ja lisävarusteisiin, jotka täydentävät «kuninkaallinen» tyyliin ja korostaa asemaasi ja asemaasi yhteiskunnassa. Tapauksissa, joissa toimiston luominen edellyttää useiden metrien sijoittamista jonkin huoneen kulmaan, käytä vain kaikkia vastaavia määritteitä pienemmässä mittakaavassa..

Moderni tyyli

Tällainen konsepti, kuten moderni tyyli, voi tarkoittaa minimalismia, jolla on tyypillisiä yksinkertaisia ​​muotoja, lakonisia värejä ja vähimmäismäärä asioita, jotka ovat välttämättömiä työn suorittamiseksi, tai hieman poikkeuksellista huipputekniikkaa, jossa on lasihyllyt, metalliosat ja muovi. Ja myös alkuperäinen parvi, jossa on urbanistisia muistiinpanoja kivi-, tiilimuuraus- ja metallihyllyinä, etninen tyyli, jossa on voimakkaat itämaiset, afrikkalaiset tai intialaiset motiivit tai Provence, söpöjä maljakoita, maalauksia kuivattuja kukkia ja muita yksityiskohtia. Joka tapauksessa kotitoimiston tyylin ei pitäisi erottua yleisestä käsityksestä talon tai asunnon sisustamisesta ja tietysti vastata luonnetta ja ammattiasi..

Kotitoimisto? Miksi ei? On täysin mahdollista täyttää tehtävänsä, oppia uusia asioita ja rakentaa ura poistumatta kotoa. Varsinkin jos siihen on halu. Lisäksi tiedät jo, miten voit ja haluat varustaa työpaikkasi nauttiaksesi toiminnastasi ja siirtyäksesi luottavaisesti kohti tavoitteitasi..