Keittiö-olohuoneen sisustus: pätevä kahden huoneen yhdistelmä hyödyllisiä vinkkejä ja valokuvaesimerkkejä

Avoimien ovien alue on erittäin suosittu ratkaisu. Katso, miten sisustussuunnittelijat yhdistävät keittiön ja olohuoneen. Studiohuoneiston yhteinen sisustus on erittäin muodikas ratkaisu. Se on erittäin suosittu sekä omakotitaloissa että kerrostaloissa. Se on miellyttävä ja ystävällinen tila, joka tarjoaa paljon enemmän sisustusvaihtoehtoja kuin sisätilat ja näyttää samalla paljon paremmalta..

Keittiö -olohuone – sisustus käytännön ratkaisuissa: tärkeät säännöt

Päivävyöhyke, jossa ei ole keinotekoisesti luotuja esteitä, mahdollistaa koko huoneen tilan visuaalisen laajentamisen lisäämällä siihen vähintään muutaman neliömetrin, mutta myös käyttää tilaa toiminnallisesti. Ilman ylimääräisiä väliseiniä ja lisäseiniä sisustus voi näyttää todella vaikuttavalta..

Kuitenkin, kun järjestät olohuoneen, jossa on keittiö, sinun on noudatettava joitain perussääntöjä. Ensinnäkin keittiökalusteet eivät voi hallita koko sisustusta. Päinvastoin – kuulokkeiden on vastattava täydellisesti. Siksi on muistettava, että keittiökalusteet sopivat koko päiväalueen sisustukseen. Sinun on myös huolehdittava johdonmukaisesta suunnittelukonseptista kaikilla palvelualueilla. Värien ja viimeistelyjen valinta on tärkeää. On muistettava yksittäisten vyöhykkeiden väliset suhteet – ruokasali ei saa olla suurempi kuin olohuone tai keittiö.

Olohuoneen sisustus yhdistettynä keittiöön: hyvät ja huonot puolet

Viime aikoihin asti suljetut keittiöt hallitsivat kotimaisissa huoneistoissa. Nyt tilanne on muuttunut radikaalisti. Uusissa huoneistoissa on lähes yksinomaan keittiö, joka on yhdistetty olohuoneeseen. Kuinka järjestää tällainen tila? Pienessä huoneistossa keittiön ja olohuoneen yhdistelmän avulla voit lisätä tilaa visuaalisesti. Väliseinä voi olla niemimaa. Olohuone yhdistettynä keittiöön on hallitseva ratkaisu modernissa sisustuksessa. Tällaisella korjauksella on etunsa, mutta myös haittansa..

Yksi avoin tila saa sisätilan näyttämään suuremmalta, varsinkin kun asunto ei ole kovin tilava. Lisäksi kotitalouden jäsenet voivat olla jatkuvassa yhteydessä toisiinsa, mitä erityisesti pienten lasten vanhemmat ylistävät. Tämä järjestely näyttää myös modernilta. Mitä tulee haitoihin, on huomattava, että olohuone yhdistettynä keittiöön menettää rentouttavan ja ystävällisen luonteensa. Lisäksi hajut ja äänet leviävät koko asuntoon, mikä voi olla epämiellyttävää etenkin vieraiden vastaanotossa..

Olohuoneen ja keittiön suunnittelu

Kaikissa mahdollisissa suunnitteluesimerkeissä kannattaa käyttää tämän alan asiantuntijan palveluita. Voit tehdä tämän pysyvästi suunnittelutoimistossa. Sisustussuunnittelu verkossa on toinen tapa saada apua arkkitehdiltä. Olohuoneeseen avautuvasta keittiöstä on tulossa yhä suositumpi ratkaisu. Tämäntyyppinen tilasuunnittelu on hyvin yleinen arkkitehtoninen menettely, joka parantaa optisesti pientä sisustusta. Lisäksi olohuone yhdistettynä keittiöön ja joskus ruokasaliin mahdollistaa koko perheen yhdistämisen.

Kuinka varustaa olohuone yhdistettynä keittiöön?

Olohuone yhdistettynä keittiöön säästää paljon tilaa. Onneksi nykyään on olemassa tehokkaita ratkaisuja vastustajien huomauttamiin puutteisiin, kuten kehittyneisiin liesituulettimiin, jotka ovat hiljaisia ​​ja absorboivat kaikki hajut ja näyttävät todella hyviltä. Yhdistettyä tilaa järjestettäessä kannattaa harkita molempien osien ja niiden toimivuuden tyylillistä johdonmukaisuutta..

Olohuone ja keittiö ovat ratkaisu, jonka modernit ihmiset valitsevat yhä enemmän. Jos sinulla on mahdollisuus kieltäytyä suljetuista keittiöistä, sinun on valittava avoimet tilat. Sekä olohuoneen että keittiön järjestely erikseen ovat erittäin tärkeitä. Huoneiden tulee olla vuorovaikutuksessa tyylillisesti. Muista ratkaista kaksi ongelmaa itse:

Taitava kaavoitus

Yleisimmät ratkaisut tämän tyyppisessä järjestelyssä ovat keittiön ja olohuoneen kaavoitus. Tämä voidaan tehdä järjestämällä huonekalut oikein. Raja voi olla sohva, keittiösaari, baari tai pöytä. Myös lasi ja taitettavat seinät, kuten harmonikka, ovat yhä yleisempiä. Toinen vaihtoehto rajan asettamiseksi on vaihtaa lattia yhdistämällä olohuoneessa oleva puu ja keittiön laatat..

Modernin olohuoneen ja keittiön ei tarvitse olla täysin auki. Yleensä rajan asettaa keittiösaari, baaritiski, kaapit, pöytä ja tuolit sekä usein sohva. Jos haluat selkeämmän rajan keittiön ja oleskelualueen välillä, voit ottaa käyttöön liukuovet, jotka voivat korvata seinän ja erottaa keittiön ja olohuoneen. Läpikuultavat lasiovet valaisevat liitoshuoneen riittävästi.

Olohuone ja keittiö: mitä siinä pitäisi olla?

Yleisin pelko yhdistää olohuone keittiöön on haju. Keittäminen kattilasta tuottaa joskus erittäin voimakkaita aromeja, jotka eivät aina ole miellyttäviä muulle perheelle. Voit välttää tämän asentamalla keittotasollesi hyvän liesituulettimen. Myymälöissä on todella koristeellisia malleja, jotka korostavat kauniisti tyylikkään sisustuksen..

Jos kieltäydyt suuresta pöydästä olohuoneessa, sinun tulee valita keittiösaari. Muista, että ruokailualue on välttämätön. Oletus, että syöt kaikki lounasastiat sohvalla, on käytännössä hankalaa, koska se häiritsee vieraiden vastaanottoa ja vaikuttaa erittäin kielteisesti henkilökohtaiseen terveyteen..

On hyvä, jos olohuoneessa on miellyttävä lisäys, joka vastaa kulinaarista ilmapiiriä. Lasitettu lipasto, jossa on astiat sohvan vieressä, antaa sisätiloille eheyden luonteen. Myös keittiösegmentissä kannattaa varata paikka kirjoille tai kukille..

Keittiö-olohuoneen sisustus: sopivat värit

Olohuoneen tulee olla vuorovaikutuksessa keittiön kanssa. Tämän pitäisi näkyä sisustuksen värissä ja johdonmukaisessa tyylissä. Jos olohuone näyttää Provencesta, älä laita siihen moderneja vaatekaappeja. Yritä pitää kiinni yhdestä esteettisyydestä. Johdonmukaisuus koskee myös värejä. Keittiön ja olohuoneen huonekalujen tulee olla samassa värimaailmassa. Muunnelmia teemasta ovat mahdollisia, esimerkiksi musta hallitseva olohuoneessa ja valkoinen keittiössä yksivärisessä sisustuksessa.

Jos remontin aikana ilmenee suuria epäilyksiä, saattaa olla syytä valita yleisratkaisut. Tietenkin niihin kuuluu valkoisia keittiöitä, jotka sopivat saumattomasti kaikkiin yhdistettyihin tiloihin..

Moderni keittiö-olohuoneen sisustus

Moderni olohuone, jossa on minikeittiö, on hyvä idea pieniin sisätiloihin. Olohuoneen ja keittiön yhdistelmä laajentaa optisesti sisätiloja. Tällainen huone voidaan järjestää eri tavoin..

Keittiö ja moderni olohuone ovat hyvä yhdistelmä, jota voidaan käyttää menestyksekkäästi sekä pienessä kerrostalon asunnossa että suuremmalla alueella. Olohuone, jossa on minikeittiö, tekee sisätiloista isompia ja tilavampia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että keittiön pitäisi olla täysin näkyvissä. Keittiö voidaan erottaa olohuoneesta visuaalisesti useilla ratkaisuilla. Yksi niistä on keittiösaari tai baaritiski, jossa on korotettu puoli..

Muodikas sisustus asunnon keittiö-olohuoneessa

Moderni olohuone ja keittiö voidaan saavuttaa purkamalla huoneiden välinen seinä. Jos asunnossasi on pimeä ja ahdas keittiö, tämä on paras ratkaisu. Jotta viereiset tilat saisivat yhtenäisen sisustuksen, kannattaa käyttää samaa lattiaa ja säilyttää yhtenäiset värit. Moderneissa keittiökalusteissa on tyylikkäät julkisivut, jotka voivat täydentää tai kontrastia huoneen valittujen huonekalujen kanssa. Homogeeniset keittiökalusteet ovat vähemmän näkyvissä eivätkä hallitse olohuonetta. Keittiön kalusteet eivät saa olla näyttäviä. On syytä keskittyä keittiön toimivuuteen ja moderniin muotoiluun. Kuntosalilla sitä vastoin sinulla on varaa paljon vapautta. Kannattaa sijoittaa sohvaan, joka edustaa oleskelutilaa. Moderneihin olohuoneisiin suositeltavat huonekalut ovat kulmasohva.

Kun valitset olohuoneen, jossa on minikeittiö, on hyvä suunnitella molemmat alueet ja valita huonekalut, jotka ovat sopusoinnussa keskenään. Älä unohda muistaa myös muistaa eri valaistus. Pelkkä kattolamppu ei riitä.

Keittiö-olohuoneen sisustus 20 neliömetriä

Olohuoneen ja keittiön suunnittelun on oltava harkittuja ja tilan on oltava ergonomisesti suunniteltu. Miksi? Koska tämän alueen tulee olla tyylillisen sisustuksen lisäksi toimiva ja helppokäyttöinen. Olohuone on erittäin tärkeä huone jokaisessa kodissa. Se on lepo- ja rentoutumispaikka perhe- ja sosiaalisiin kokoontumisiin. Siksi kannattaa pitää alue, jossa on riittävästi tilaa pöydälle, sohvalle tai sohvapöydän nurkkaan, jotta omistajien lisäksi myös vieraat tuntevat olonsa mukavaksi. Keittiö on puolestaan ​​jokaisen asunnon sydän. Täällä ruokaa valmistetaan ja syödään usein. Huoneen on oltava hyvin harkittu, ja siinä on runsaasti säilytystilaa ja suunnittelutilaa. Huonekalut kannattaa valita sen koon mukaan, jonka puuseppä tekee, pääsääntöisesti yksittäisen sisustuksen tarkkojen parametrien mukaan.. 

20 neliömetrin olohuoneen keittiön sisustus voi rajata nämä kaksi huonetta jakamalla ne esimerkiksi pöydän ja tuolien kanssa, keittiön saaren tai baaritiskin. Voit myös korostaa aluetta eri hyllyillä tai monitasoisella, taustavalaistulla katolla. Järjestä pohjaksi neutraalit värit. Täydentävänä aineena käytetään vahvoja värisävyjä. Yksinkertaisella ja edullisella tavalla on helppo muuttaa olohuoneen ja keittiön ulkoasua vaihtamatta huonekaluja tai maalaamatta koko huonetta. Sinun tarvitsee vain vaihtaa tarvikkeet, maalata yksi seinä uudelleen, jotta sisustus saa uuden ilmeen.

Mielenkiintoinen ratkaisu niille, jotka eivät vie liikaa aikaa keittiössä eivätkä tarvitse paljon tilaa sille ja haluavat myös saada lisää lepopaikkaa, esimerkiksi pienen huoneiston makuuhuoneeseen, on olohuone, jossa on minikeittiö. Tässä tapauksessa siirrät keittiön olohuoneeseen ja sisustat makuuhuoneen tyhjästä. Se voi olla myös lastenhuone tai toimisto – kaikki riippuu henkilökohtaisista tarpeista..

Keittiö-olohuoneen sisustus 30 neliömetriä. m: minimalismia suuressa huoneessa

Olohuoneeseen avautuva keittiö on usein välttämätön ratkaisu teollisuusrakennuksiin soveltuviin asuntoihin. Ullakko -sisätiloissa huoneiden väliset rajat ovat yleensä mielivaltaisia ​​ja niissä on pieniä materiaalimuutoksia – puuparketti menee betonilattiaan, tiili liitetään sileään seinään.

Tämän esimerkin mukaisesti sinun ei tarvitse etsiä keinoja jakaa 30 neliön keittiö ja olohuone. m. Tällaisissa suurissa sisätiloissa tärkeintä on luoda vaikutelma johdonmukaisuudesta ja mukavuudesta. Helpoin tapa saavuttaa tämä vaikutus on minimalistinen paletti:

  • Harmaa;
  • musta;
  • Valkoinen.

Keittiön melko suurissa sisätiloissa olohuone on 30 neliömetriä. m voit käyttää tummia ja raakoja sävyjä. Keittiössä, jossa on valkoiset huonekalut ja sileä, kiiltävä pinta, kahvin sävy, eli tummanruskea, on tehokas lisä. Tätä väriä voidaan levittää paikallisesti maalaamalla yksi suurimmista seinistä. Toisin kuin yleisesti uskotaan, tumma jalo pronssi yhdistettynä mustaan ​​lakattuun yläosaan saa yksinkertaiset terästarvikkeet näyttämään moderneilta ja tuoreilta..

Sitä vastoin keskity valoisiin ja lämpimiin väreihin olohuoneessa. Valitun valkoisen tai vaalean beige -värin ansiosta päivänvalo heijastuu tehokkaasti ja se parantaa sisätilojen laajentumista. Älä pelkää rohkeita väriyhdistelmiä – ilmeikkäät värikontrastit voivat olla erittäin tehokkaita ja toimivia.

Pienen keittiö-olohuoneen sisustus

Monille ensimmäinen asunto on studio, joka on huone, jossa on keittiö. Pienestä koostaan ​​ja rajallisesta päivänvalostaan ​​huolimatta tämäntyyppinen huoneisto voi tehdä vaikutuksen ilmastoonsa. Luonnollinen ratkaisu, joka lisää tilaa, on yhdistelmä keittiötä ja olohuonetta. Tässä tapauksessa sisustuksen yhtenäistäminen on suunnittelijoiden päätavoite. Valitse viimeistelymateriaalit, huonekalut ja värit huolellisesti. Kirkkaat ja iloiset keltaisen, beigen tai valkoisen sävyt toimivat tässä parhaiten. Käyttämällä näitä värejä voit pelata porrastustehosteella.

Sisustus keittiö-olohuone: kuva eri tyylillä

Keittiö ja olohuone ovat kaksi täysin erillistä aluetta, jotka voidaan yhdistää yhdeksi houkuttelevaksi sisustukseksi. Olohuoneeseen avautuva keittiö on pohjaratkaisu paitsi moderneissa omakotitaloissa, myös pienissä kerrostalojen huoneistoissa. Avoin tila edistää perhe -elämää. Ja pienentämällä väliseinien määrää jopa pieni asunto saa tilaa. Tavallinen raja oleskelualueen ja keittiön välillä on yleensä pöytä, korkea baari tai keittiösaari..

Kun valitset olohuoneeseen avoimen keittiön, sinun on harkittava huolellisesti näiden kahden tilan sijoittelu tyylin mukaisesti. Olohuone, jossa on keittiö, on ratkaisu, jota käytetään yhä enemmän uusissa rakennuksissa. Keittiön organisoinnin tulisi mahdollistaa kaikkien sen elementtien paras käyttö. Yritä pitää kiinni samasta tyylistä. Sitten keittiön ja olohuoneen väliset rajat rajataan luonnollisesti. Keittiön saari on ylimääräinen työtila, josta voi tulla raja molemmille vyöhykkeille – keittiölle ja rentoutumiselle. Nuoret valitsevat usein huoneistoja, joissa on keittiö olohuoneeseen. Keittiöstä yhdistettynä olohuoneeseen tulee yhtä edustava kuin eteinen. Keittiön avaaminen erityisesti pienissä huoneistoissa takaa avaruuden ja mukavuuden tunteen jokapäiväisessä työssä..

Keittiö ja olohuone monille on talon sydän, tärkein huone, johon suurin osa perhe -elämästä keskittyy, kodin lämmön symboli. Monet meistä eivät ole välinpitämättömiä keittiön kauniista ja mukavasta sisustuksesta yhdistettynä olohuoneeseen. Jos et tiedä kuinka yhdistää huone, eri tyyliset valokuvat auttavat tässä..

Skandinaavinen tyyli

Skandinaaviseen keittiöön ja olohuoneeseen, kuten kaikkiin tämän estetiikan huoneisiin, on ominaista pääasiassa vaalean valkoisen ja harmaan sävyjen käyttö. Tällaisen sisustuksen tulisi myös olla hyvin valaistu, kalustettu yksinkertaisella, minimalistisella tavalla. Geometriset muodot ja lisäykset luonnollisista materiaaleista ovat vallitsevia. Tämän tyylin ominaispiirre on myös luonnonpuusta valmistettujen elementtien tai huonekalujen käyttö. Lisäksi erityisesti keittiössä tulisi olla lamput, jotka korvaavat auringonvalon pimeinä päivinä ja iltaisin..

Maalaistyyli

Maalaismainen keittiö-olohuone liittyy maaseudun ja isoäidin sisustukseen. Tämä muotoilu olisi ihanteellinen ihmisille, jotka rakastavat maaseudun elämää, maalaiskulttuuria ja luontoa. Tämän tyyliset huoneet ovat ensinnäkin kauniita, tyypillisiä puukalusteita, joita täydentävät luonnonkivielementit, laatat, joskus pitsitarvikkeet tai kansanperinteet. Tämä keittiö-olohuone korvaa maalaismaisen ja huolettoman rentoutumisen. Siksi maalaismaisen tyylin käyttö on täydellinen kesäasuntoon kaupungin ulkopuolella. Maalaismaisessa keittiössä on tyypillinen, ainutlaatuinen ja ilmeikäs ilmapiiri, ja se on samalla hyvin toimiva hyvin harkitun tilan ansiosta..

Lumoava tyyli

Lumoava tyyli liittyy usein erilaisiin kiiltäviin pintoihin ja elementteihin. Kuitenkin maltillisesti tähän suuntaan sisustettu keittiö-olohuone voi vaikuttaa erittäin tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi on käytettävä kiiltävää lakattua huonekalusarjaa, mieluiten mustaa tai valkoista. Valkoiset pinnat ovat tärkeitä, jotta huone ei tule liian ylivoimaiseksi. Koostumusta voidaan täydentää hopea -elementeillä. Valaistuksen suhteen kristallilamput ovat oikea valinta..

Klassinen tyyli

Keittiön järjestely klassiseen tyyliin sopii perinteiden ja kodin mukavuuden ystäville. Kirkkaat värit ovat välttämättömiä. Pimeä huone, joka on sisustettu tähän tyyliin, näyttää melko raskaalta ja ylivoimaiselta. Uusimpien trendien mukaan voit kuitenkin valita lämpimän, ei liian tumman harmaan sävyn, jos et pidä erittäin kevyistä keittiökalusteista. Tämä tuo sisustukseen hieman nykyaikaisuutta. Erottuvat julkisivut ja kirkkaat värit määrittävät klassisen keittiön toisen ominaisuuden – harmonian. Siksi viimeistelyssä luonnonmateriaalit, kuten puu, kivi ja keramiikka, sopivat parhaiten. Valitse lisäksi esillä oleva posliini, kristalli, tuoreet kukat maljakossa, kirkkaat, sileät tai klassiset ruudukankaat.

Minimalistinen tyyli

Minimalistinen tyyli sopii hyvin suurten ja pienten tilojen sisustamiseen. Minimalistisessa keittiö-olohuoneessa on kyse vaaleista pinnoista ja väreistä, avaruudesta ja yksinkertaisuudesta sekä samalla huonekalusuunnittelun eleganssista ja laadusta. Seinät ovat yleensä sileitä, lattialaatat kiiltävät. Vaihtoehtoisesti käytetään klassisen sävyistä kiveä tai puuta. Kaapin etuosat voivat olla mattoja tai lakattuja, mutta pääsääntöisesti niiden tulee olla yhtenäisiä, yleensä ilman kahvoja. Suosituimpia ovat valkoiset, mutta myös harmaan sävyt, grafiitti, harvemmin pastelli. Kuitenkin joskus, mikä on tyypillistä minimalistiselle tyylille, käytetään vahvempia väriaksentteja yhtenäisen sävyn rikkomiseksi. Tämä voi olla esimerkiksi mehukas vihreä tai violetti. Yksinkertaiset muodot vallitsevat huonekaluissa. Tekstiilit käyttävät luonnollisia materiaaleja, kuten pellavaa, kangasta ja puuvillaa.

Teollinen tyyli

Tiiliseinät, metalli, kaarevat jakkarat, työtasot ruostumattomasta teräksestä, vesi- ja kaasuasennukset tai teollisuuskalusteet ovat teollisen keittiön selkäranka. Sisätiloille on ominaista epätavallinen toimivuus käytettyjen materiaalien kestävyyden ansiosta. Huolimatta vakavuudesta, johon ne liittyvät, parvi-keittiö-olohuone voi olla lämmin ja kodikas huone. Tällaisen alueen järjestämisessä käytettävä väripaletti tulisi rajoittaa pääasiassa mustan, harmaan, ruskean ja viininpunaisen sävyihin. Voit kuitenkin rikkoa värien yksitoikkoisuuden valitsemalla aksentteja lisävarusteissa, lampuissa tai keittiövälineissä. Ainoa tärkeä asia on, että ne ovat tyylillisesti johdonmukaisia..

Sisustusideoita olohuoneeseen, jossa on keittiö talossa

Monet kodit on suunniteltu siten, että olohuone erotetaan usein keittiöstä seinällä. Vasta purkamisen jälkeen saat hyvin valaistun päivävyöhykkeen, jossa on minikeittiö ja mukava oleskelualue. Keittiökalusteet voidaan järjestää kirjeen suunnitelman mukaisesti «U».

Seinä- ja keittiökalusteet ovat neutraali tausta muille huonekaluille ja koriste -tarvikkeille, jotka itse asiassa tulevat näkyvämmiksi ja määrittävät sisustuksen tyylikkään luonteen. Valaisimet ovat tässä tärkeä koriste – kristallikruunu ja vastaavat sävyt.

Keittiön ja olohuoneen rajaa leimaa saari, jossa on pieni kaltevuus. Olohuoneen saaren seinää nostettiin hieman keittiön sotkun piilottamiseksi. Huoneet on yhdistetty vaaleilla väreillä.

Keittiö sijaitsee olohuoneen kapealla. Tämä on toimiva ratkaisu, kun keittohuone on avoinna samanaikaisesti, mutta sillä on myös suljetun alueen edut tarvittaessa.

Keittiö sijaitsi tilavan olohuoneen kulmassa. Keittiöalue on merkitty lattiaa peittävillä laattoilla. Siinä on pöytä, jossa on puiset tuolit.

Yksinkertaiset keittiökalusteet sopivat olohuoneeseen. Elementti, joka erottaa huoneen kaksi osaa, on pöytä. Se on myös mukava ruokailupaikka.

Keittiön sisustuksen tulee olla moderni ja kodikas. Siksi kannattaa yhdistää keittiö ja olohuone. Tässä ajatuksessa keittiö on varustettu moderneilla huonekaluilla. Kodikkuutta lisääviä elementtejä ovat vaaleat puulattiat ja tiilet seinällä..

Valkoisesta MDF -keittiöstä valmistetut keittiökalusteet peittävät koko seinän. Kiven näköinen työtaso voidaan valmistaa samasta levystä, joka on päällystetty kerrosrakenteella, joka jäljittelee luonnollista materiaalia.

Keittiössä ei ole ilmeisiä uusia ratkaisuja. Vaikka sitä hallitsee kaunis skandinaavinen tyyli (vaaleat värit, puukalusteet, valkoinen pöytä ja lattia), löydät myös teollisuuskalusteille tyypillisiä elementtejä, kuten valaistuja valaisimia tai alkuperäisiä maalauksia. Olohuone on suunniteltu tarjoamaan sinulle paras mahdollinen mukavuus verhoillun sohvan muodossa.

Tämä tarjous on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat tyylikkyyttä. Huonekalut ovat hienovarainen yhdistelmä klassikkoa ja modernia. Klassikoita edustavat mustat vaatekaapit ja nykyaikaisuutta kermanväriset viimeistelyt. Yksinkertaiset, vaaleat verhot riippuvat ikkunoiden päällä, ja työtasolla on ruusuja. Hiekkapaneelit tuovat keveyttä tähän keittiöön.

Tiilen, eebenpuun ja tammen yhdistelmä merkitsee parven asettelua, joka on ollut niin suosittu tyyli useita vuosia. Tämän sisustuksen esimerkki osoittaa, että tällainen muotoilu ei välttämättä vaadi suuria alueita – se voi toimia pienessä huoneistossa. Olohuoneen idea perustui myös värikontrastin käyttöönottoon – oleskelualueelle sijoitettiin vaalea sohva, joka vastasi lisäksi yllä olevan seinän kuvaa.

Pienessä huoneistossa keittiön kaapit eivät saisi mennä alkuun, koska ne hukuttavat sisustuksen ja saavat sen näyttämään jopa pienemmältä kuin se todellisuudessa on. Ajatus luoda olohuone yhdistettynä keittiöön, jossa on niin pieni alue, tulisi sisältää minimalistisia keittiökalusteita, jotka eivät herätä huomiota. Lisäksi jakojen puuttuminen lattialla edistää keittiön optista vähenemistä ja samalla laajentaa oleskelutilaa..

Klassikko kohtaa modernin. On hyvä idea luoda olohuone, jossa on keittiö, jossa on trendikkäitä valkoisia ja harmaita sävyjä ja kirkkaita aksentteja, jotka tuovat iloisen ja huolettoman tunnelman sisustukseen. Vaalea puulattia, tuolit ja pöytä ovat täydellisessä harmoniassa. Tämän suunnittelun hienovaraista eleganssia eivät vaaranna edes kaksi keittiön saaren yläpuolella olevaa metallista riippuvalaisinta, jotka on otettu teollisesta tyylistä, ja ne sulautuvat hyvin moderniin ja klassiseen elementtiin..

Ajatus keittiön kanssa olohuoneen rakentamisesta on tunteellinen matka takaisin 1960 -luvulle. Huolellisesti valitut kalusteet tuovat sisustukseen vintage -tunnelman, vaikka todellisuudessa se on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Minimalistiset keittiökalusteet eivät kuitenkaan kilpaile alkuperäisen huoneen kanssa. 

Minimalistisen järjestelyn neutraaleissa, vaaleissa väreissä ei tarvitse olla tylsää. Mielenkiintoiset toiminnalliset ratkaisut yhdessä korkealaatuisten viimeistelymateriaalien kanssa tekevät sisätiloista tyylikkäitä. Ajatus luoda olohuone, jossa on keittiö tässä muodossa, on paikka, joka edistää rentoutumista ja hermojen rauhoittamista. Rauha ja järjestys vallitsevat täällä aina, vaikka valaistus on suunniteltu siten, ettei se ärsytä silmiä, vaan vain valaisee pimeyden hienovaraisesti. Sohvalla istuen näet suurimman osan keittiön huonekaluista, mutta se ei herätä huomiota, koska kaappien etupinnat on sovitettu väreihin seinien kanssa..

Mikä idea olohuoneesta toimisi parhaiten, jos keittiö sijaitsee syvällä huoneessa, eli siinä ei ole suoraa ikkunaa? Ensinnäkin sinun pitäisi luopua U -muotoisesta keittiösarjasta (eli huonekaluista, jotka ulkonevat niemimaan muotoon) – tällä järjestelyllä keittiöön tulee vähemmän valoa. Lisäksi pieni tila pienenee edelleen (pienenee). Keittiön kaapit ulottuvat kattoon – ne ovat tilavia, mikä on aina etu, mutta julkisivuissa käytetään erilaista viimeistelymateriaalia. Valkoinen antaa keveyttä, lähes sulautuu viereisen seinän kanssa.

Moderni muotoilu ei jätä epäilystäkään siitä, että keittiö, joka on erotettu muusta talosta, on menneisyyttä. Nykyään useimmat ihmiset valitsevat olohuoneen, jossa on minikeittiö, mikä helpottaa perheenjäsenten välistä kommunikointia. Kuinka järjestää tällainen huone niin, että se näyttää tyylikkäältä? Ota selvää esitetystä kuvagalleriasta.