Kauneimmat häät -sisustusideat

Jokaiselle parille hääpäivä on erityinen, odotettu tapahtuma, jonka on sujuttava täydellisesti. Tämä ei koske vain kauniita asuja, renkaiden valintaa, auton sisustusta, vaan myös ravintolan tai minkä tahansa muun paikan koristelua, jossa juhla järjestetään. Tiedät luultavasti, että on yrityksiä, jotka auttavat sisustamaan salin yhdellä värimaailmalla ja toteuttamaan ideasi. Mutta jos haluat, voit tehdä sen itse. Tietenkin se vie paljon enemmän aikaa, koska salin sisustaminen on melko vaikea ja vastuullinen tehtävä..

23 28 34 48 78 81 82

Hääsalin sisustus: perussuositukset

Täydellisyyteen pyrkiessään monet parit käyttävät liikaa temppuja luodakseen salin sisustuksen. Usein se näyttää hämmentyneeltä ja joskus jopa naurettavalta. Siksi ehdotamme yksilöllisyyttä ja valitsemme vain sen, mistä pidät..

4 7 kahdeksantoista 19 24 32 44

Huomaa, että yksi pääkohdista on salin valinta niin tärkeälle tapahtumalle. Yritä pitää mielessä, että hänen tyylinsä tulee vastata tyyliä, jonka haluat nähdä omissa häissäsi. Muuten se ei näytä kovin houkuttelevalta. Sama koskee värimaailmaa. Yritä valita vaihtoehto, joka ei ole ristiriidassa sisustuksen värimaailman kanssa..

13 274236 33 3138 39Mitä tulee salin sisustukseen, siihen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Loppujen lopuksi pari tanssii ensimmäisen tanssinsa, ja heidän vanhempansa seurasivat heitä onnelliseen yhteiseen elämään. Siksi salin pitäisi luoda vaikutelma erityisestä paikasta, jonka jokainen vieras muistaa ikuisesti. Koristeluun käytetään useimmiten tekstiilejä, seppeleitä, monia ilmapalloja sekä kauniita kukka -asetelmia..

1 2 kahdeksan neljätoista 16 22 26 29 kolmekymmentä 40 41 47 89

Suosittelemme kiinnittämään huomiota tekstiileihin. Sen avulla voit muuttaa ehdottomasti minkä tahansa huoneen, antaa sille keveyttä, romantiikkaa tai juhlallisuutta..

3 6 yhdeksän kymmenen 15 17 kaksikymmentä 21 35 37 43 84 85 86 88

Ilmapallot ja seppeleet puolestaan ​​menettävät vähitellen merkityksensä. Jos kuitenkin käytät niitä alkuperäisellä tavalla, tällainen ratkaisu on tuore ja varsin mielenkiintoinen..

5 yksitoista 12 25 77 79 80 83 87

Tietysti häät eivät ole täydellisiä ilman kukkia. Niitä käytetään kirjaimellisesti kaikkialla juhlan ja romantiikan ilmapiirin luomiseksi. Jopa pöydissä on oltava tyylikkäitä kukka -asetelmia. Siksi niiden koristeluun kiinnitetään aina erityistä huomiota. Loppujen lopuksi on erittäin tärkeää, että jokainen elementti yhdistetään ihanteellisesti toisiinsa. Samanaikaisesti sinun on valittava kaikki, jotta koostumukset eivät ole liian suuria. Sopivin vaihtoehto on pienikokoiset koostumukset, jotka sopivat ihanteellisesti värimaailmaan..

52

Tehdäksesi tyylikkään kukka -asetelman, valmistakaamme seuraavat:

 • lautasliina pidike;
 • veitsi;
 • kukkakaupan sieni;
 • oksasakset;
 • luonnollinen sammal;
 • kuivatut hortensian kukat;
 • kehäkukat ja leinikki;
 • laakeri-, eukalyptus- ja thuja -lehtiä (muita vaihtoehtoja voidaan käyttää).

53

Ensimmäinen vaihe on leikata floristinen sieni lautasliinapidikkeen kokoiseksi. Muista, että sen pitäisi olla helppo asentaa ilman lisäponnisteluja..

54

Leikkaa tarvittaessa reunat niin, että ne eivät mene lautasliinatelineen ulkopuolelle.

55

Aseta sieni vesisäiliöön ja anna sen imeytyä mahdollisimman paljon. Laita sammal lautasliinatelineen pohjalle. Tämä on tarpeen, jotta sieni ei näy..

56

Täytämme myös eri leikkaukset sammalilla, jotta koostumus näyttää luonnollisemmalta..

57

Leikkaa eukalyptus oksien reunat ja työnnä ne sieneen vinosti.

5859

Aseta suurin kukka keskelle. Hän toimii aksenttina ja sävellyksen pääelementtinä..60

Järjestämme pienemmät kukat kulmassa ilman erityisjärjestelmää.

61

Työnnämme myös pienet silmut lautasliinatelineen reikiin. Tämän vuoksi koostumus näyttää entistä houkuttelevammalta ja luonnollisemmalta..62

Käännämme lautasliinatelineen toiselle puolelle ja koristamme sen saman periaatteen mukaisesti.

63

Koristele tarvittaessa koostumus erilaisilla kuivilla kukilla.

64 65

Hämmästyttävän kaunis, alkuperäinen koostumus on valmis! Hän ei varmasti jää ilman valvontaa ja koristaa juhlapöydän häissä. Haluttaessa samoja tuotteita voidaan valmistaa jokaiselle pöydälle. Tämä auttaa muodostamaan yhtenäisen tyylin..

66 67

Kauneus on yksityiskohdissa

Tietenkin salin sisustuksella on erittäin tärkeä rooli juhlan yleisessä käsityksessä. Mutta älä unohda pieniä yksityiskohtia, kuten lasit, bonbonnieres ja kutsut. Ehdottomasti jokainen voi tehdä ne omilla käsillään, seuraa vain vaiheittaista mestarikurssia.

68

Työ vaatii seuraavaa:

 • tulostin;
 • valkoinen ja värillinen paperi, myös pahvi;
 • vaaleampi;
 • pitsi;
 • rei’ittäjä;
 • satiininauhat;
 • kiharat sakset;
 • sakset;
 • kuuma liima.

69

Aluksi harkitsemme huolellisesti kutsun kokoa, tekstiä ja yleistä ulkoasua. Tämän jälkeen tulostamme asiakirjan tekstin. Tässä tapauksessa yhdestä A4 -arkista saadaan kaksi kutsua. Yhdeltä pahviarkilta saadaan puolestaan ​​vain yksi kirjekuori. Värin suhteen voit valita ehdottomasti minkä tahansa vaihtoehdon. Useimmiten parit valitsevat klassisen valkoisen tai beige -sävyn. Kokeilun ystäville suosittelemme kiinnittämään huomiota kirkkaampiin väreihin. Vasta sen jälkeen tulostamme tekstin paperiarkille ja leikkaamme kutsukortit kiharoilla saksilla..

70

Keskellä olevaan yläosaan teemme reiän rei’ityksellä.

71

Leikkaa kutsusta kirjekuori pahvista, kuten kuvassa.

72

Koristamme jokaisen kirjekuoren pitsinauhoilla ja kiinnitämme ne kuumalla liimalla sisältä.

73

Vasta sen jälkeen taitamme reunat ja liimaamme aihion siten, että saamme kirjekuoren.

74

Yläosaan teemme pienen reiän rei’ityksellä. Aseta kutsu kirjekuoreen ja kiinnitä se pienellä nauhajousella.

75

Leveästä nauhasta teemme suuremman keulan kirjekuoren koristeluun. Käsittelemme reunat sytyttimellä, jotta ne eivät kukki. Liimaamme sen kirjekuoreen, kuten kuvassa. Luo jokainen kutsu toistamalla kaikki sama.

76

Kuten näette, salin sisustaminen on todella monimutkaista ja aikaa vievää. Mutta älä ole järkyttynyt, koska tällä tavalla voit osoittaa kaikki taitosi, makuaistisi ja jopa organisointikykysi..