Johdot sisustuselementtinä

Kodinkoneiden ja elektroniikan tuomilla mukavuuksilla on haittoja. Valtava määrä johtoja tietokonejärjestelmästä, valaisimista, televisiosta, puhelimesta, vääntyy hienoilla renkailla, yrittää kutoa käärmepalloksi tai osoittaa selvästi, mitä se on «Gordionin solmu». Kaapelit ovat täällä, kaapelit ovat olemassa, ja mitä enemmän laitteita talossa, sitä merkittävämpi ja sotkeutuneempi on erilaisten johtojen kertyminen. Ja yrität (usein epäonnistuneesti) purkaa, järjestää tai piilottaa ne uskomalla, että näkyville jääneet johdot vääristävät sisätiloja..

Suosittelemme lankojen käyttöä «rauhanomaisiin tarkoituksiin» – Muuta seinät taiteen ja käsityön mestariteokseksi. «Älä viitsi», – sanot epäuskoisesti ja olet väärässä. Ongelma-«edelleen» on alkuperäinen ratkaisu, joka ei aiheuta suuria taloudellisia kustannuksia, tuottaa sinulle suurta iloa luovasta toiminnasta ja tulet ehdottomaksi voittajaksi uuvuttavassa taistelussa lattialla olevien johtojen kanssa.

Katso tässä esitettyjä valokuvaideoita, joita voit toistaa tai käyttää inspiraation lähteenä luovaan ratkaisuun. Luovuus ilmenee paitsi seinien koristelussa langoilla, myös niiden koristamisessa eri tavoin..

 Valkoinen seinä, lampun musta kaapeli on kiinnitetty oikeisiin paikkoihin (turvatoimenpiteitä tarkasti noudattaen!) Ja sen seurauksena – tunnistettava New Yorkin, Pariisin, Lontoon, Rooman siluetti (valittavissa) tai symbolinen ääriviivat kotikaupunkisi rakennuksesta. Näyttää modernilta ja epätavalliselta.

Valaisimen musta kaapeli on loistava materiaali seinän mestariteoksen luomiseen

Musta lampun kaapeli

  Jos haluat yksinkertaisia ​​suoria viivoja ja puhtaita kulmia, kokeile tämän kaltaista geometrista kuviota. Tämäntyyppinen seinäkoriste näyttää hyvältä missä tahansa tilassa, jossa on korkeat katot – kotikäytävässä, teatteripukuhuoneessa tai myymälän esittelytilassa..

Mustien narujen geometrinen kuvio on aina karkea ja tyylikäs

Geometrinen kuvio mustista naruista

 Tässä on toinen esimerkki seinäkoristeista. Tavallinen musta kaapeli, «luonnollisesti» outoon muotoon kiertyneenä se näyttää erittäin mielenkiintoiselta, aivan kuin abstraktin taiteen tyylinen taideteos. Lisäksi se on helppo tapa luoda huoneeseen polttoväli, joka voidaan yhdistää orgaanisesti jopa kalliiden design -huonekalujen kanssa..

Kierrelanka on nyt alkuperäinen muotoiluelementti, joka on muuttanut sotkeutumisen taiteelliseksi ansioksi.

`` Taiteellisesti '' kierretty lanka

 Jos hedelmällinen idea ei tule mieleen «mitä kuvata», voit aina kokeilla suorien ja kaarevien viivojen yhdistelmiä, erilaisia ​​geometrisia muotoja ja abstrakteja muotoja. Voidaan saavuttaa erinomainen tulos, joka on näyttelyn arvoinen taidemuseossa.

Johdoista tehtyjen viivojen ja muotojen yhdistelmillä on lukemattomia muunnelmia

Johdoista tehtyjen viivojen ja muotojen yhdistelmät

 Tämä mielenkiintoinen luonnos luotiin käyttämällä pitkää mustaa lankaa ja hehkulamppua. Loistava idea nykyaikaiseen kotiin. Tarvitset vain paljon kaapelia ja tyhjän seinän. Minkä tahansa ajoneuvon (ei välttämättä linja -auton) ääriviivat luovat «tie» mielialaa ja muistuttaa sinua siitä, että maailma on suuri ja aina avoin matkoille.

Sisustaminen johdolla ja hehkulampulla luo fantastisen vaikutelman!

Sisustus johdolla ja hehkulampulla

 Lumoava versio johdosta värillisellä tekstiilieristyspinnoitteella. Yksi verkkokoostumus retro -lampunvarjostimeen ja kuviolliset kudotut seinät tekevät sisätiloista iloisia ja hieman lapsellisia. Fluoresoivat värit valkoisella pohjalla – win -win «elvyttäminen» akromaattinen sisustus.

Koristeellinen värillinen johto lisää lisävarusteen ilmeikkyyttä

Koristeellinen värillinen johto

 Hyvin pitkät kaapelit rullataan yleensä ja yritetään piilottaa näkyvistä. Mutta pienellä mielikuvituksella voit pitää johdot näkyvissä ja tehdä niistä upeita sisustuselementtejä. Langan muotoja ei tarvitse sijoittaa korkealle lattian yläpuolelle. Jalkalista on täydellinen pohja «maisema puiden kanssa».

Pitkän kaapelin koristeellisia hahmoja käytetään onnistuneesti seinän alaosan koristamiseen

Koristeelliset hahmot pitkästä kaapelista

  Kokeile jotain helppoa sisustaa makuuhuoneesi sähköjohto. Värilliset nauhat tai paperi sopivat hyvin koristemateriaaliksi. Ja nyt kirkas pieni lintu istuu oksalla, joka on valmistettu valkoisesta langasta vihreillä lehdillä. Erittäin kiva. Ja hahmo voidaan vaihtaa johonkin toiseen mielialan mukaan.

Langan koristelu paperilla ja teipillä

Langan koristelu paperilla ja teipillä

  Televisio ja pelikonsoli, tietokone, tulostin ja modeemi sekä muut toimistolaitteet on väistämättä varustettu johtosarjalla, jota ei ole niin helppo piilottaa. Ja sinun ei tarvitse tehdä tätä! Järjestä ja korjaa ne tietyssä järjestyksessä (symmetrisesti tai epäsymmetrisesti, kuten haluat) ja epäsympaattiset liitososat luovat ainutlaatuisen tyylin. «Korkeateknologia».

Liitäntäjohdoista tehty kuvio seinälle

Liitosjohtimista tehty kuvio seinälle

 Mielenkiintoinen ratkaisu on viktoriaaninen tyyli koristeellinen kehys, joka on valmistettu pitkästä langasta takan yläpuolella. Eikö sinulla ole takkaa? Onko peili? Tai maalaus? Näistä lisävarusteista voi tulla ilmeikkäämpiä valkoisen ääriviivan kehyksessä, ja sisustus saa tyylikkään klassikon piirteet.

Koristeellinen lankakehys koristaa takan tai peilin

Koristeellinen lankakehys

  Monimutkainen yhdistelmä pystysuoria ja vaakasuoria viivoja, jotka on valmistettu sähköjohdoista, mahdollistaa visuaalisen tilanmuutoksen muuttamisen, jolloin jotkin huoneen osat ovat korkeampia ja leveämpiä. Mustavalkoisen kontrasti on hyväksyttävin vaihtoehto tiukkoihin klassisiin sisätiloihin.

Koristeellinen pystysuorien ja vaakasuorien osien kompleksi

Koristeellinen pystysuorien ja vaakasuorien osien kompleksi

 Yksinkertainen muotoilu ei tarkoita tylsää. Kirkkaan oranssi kaapeli, joka kiertyy renkaissa harmaalla taustalla, menee seinän viereiseen osaan ja tulee lähes näkymättömäksi punaisen tiilen muurauksessa. Suunnitteluidean ydin on väriyhdistelmien tehokas rinnakkain asettaminen.

Oranssi kaapeli näyttää erilaiselta harmaalla ja punaruskealla taustalla

Oranssi kaapeli näyttää erilaiselta harmaalla ja punaruskealla taustalla

 Luuletko edelleen, että johdot piilotetaan tapetin, kipsi-, puu- tai muovipaneelien alle, erityisiin astioihin jne. – ainoa sopiva ratkaisu täydelliseen sisustukseen?