DIY -pullon sisustus

Jotta voisimme tuoda hieman omaperäisyyttä ja luovuutta elämän ja kodin jokapäiväiseen ilmapiiriin, riittää pieni mielikuvitus, vapaa -aika ja pieni joukko improvisoituja keinoja. Kaikenlaiset käsintehdyt tuotteet ovat nyt suosion huipulla – Internetistä löydät monia mestarikursseja monenlaisten sisustusesineiden tekemiseen, joita voidaan käyttää sisustuksen koristeluun. Taideteoksen mestariteos voi kirjaimellisesti syntyä tarpeettomista eri materiaalien tähteistä ja romuista. Tässä julkaisussa haluamme kiinnittää huomionne sellaiseen koriste- ja taideteokseen kuin koristepullot. Toivomme, että valikoimamme 100 erilaista pullojen koristeluideaa inspiroi sinua menestymään kodin sisustamisessa, lahjan tekemisessä tai käytännöllisen mutta kauniin kodin esineen luomisessa..

Pullojen koristelu kierteillä

Lumivalkoinen kiilto

Luovuudelle ei ole rajaa

On monia tapoja luoda sisustus pullolle, ja kunkin valinta riippuu siitä, millaista lopputulosta tarvitset. Halusitpa koristella pullon lahjaksi tai tarvitset sisustuksen hääpöydälle, ehkä säilytät mausteita pullossa tai käytät sitä maljakkona, ehkä etsit vain mahdollisuutta sisustaa sisustuksesi, tuoda kirkkaita värejä tai alkuperäisiä ideoita. Joka tapauksessa jokainen voi löytää oman optimaalisen tavan koristella pulloja..

Sisustuksen luominen vaihe vaiheelta

Joten useimmiten pullot on sisustettu seuraaviin tarkoituksiin:

  • hääpöydän koristeena (yleensä kaksi pulloa samppanjaa valmistetaan, mutta vaihtoehdot ovat mahdollisia);
  • lahja kaikenlaisiin juhliin;
  • koriste -elementti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokasaliin;
  • keittiössä mausteilla täytetty pullo kantaa toiminnallista kuormitusta ja on koriste -elementin rooli;
  • kylpyhuoneessa pullo värillistä merisuolaa suorittaa samanlaisen tehtävän

Sisustus aloittelijoille

Lakoninen liitto

Luovuus

Täydellinen lahja huumorin kanssa

Pullon koristelu erilaisiin juhliin

Sisustus hääpöydälle

Hääperinne koristella vastasyntyneiden pöytä kahdella kauniilla samppanjapullolla on ollut olemassa jo monta vuotta. Häiden jälkeen ns «härkiä» pysyvät vastanaineet ja pidetään kunniapaikassa. Ensimmäinen pullo avataan hääpäivänä ja toinen ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Kun otetaan huomioon hääpullojen pitkä matka, niiden koristeluun kiinnitetään erityistä huomiota. Viime aikoina kaikella hääkoristeella on oma ainutlaatuinen konseptinsa, jonka perusteella värivalikoima ja sisustus kirjaimellisesti jokaiseen sisustuselementtiin, kattaukseen ja kaikenlaiseen sisustukseen valitaan.

Lumivalkoinen pitsi

Vaaleat beigen sävyt

Tiukka muotoilu

Mutta on myös yleismaailmallisia vaihtoehtoja pullojen koristamiseen vastasyntyneiden pöydälle. Parasta on, että voit tehdä yksinkertaisten pullojen muuntamisen omin käsin lyhyessä ajassa ja kuluttamatta paljon materiaaleihin. Useimmiten pullot valmistetaan samalla tavalla kuin morsiamen ja sulhasen ulkonäkö – tätä kutsutaan «genren klassikoita», ajan testattu.

Pari hääpöydälle

Häät koristeet

Herkät sävyt

Pullo lahjaksi

Paras lahja on käsintehty lahja. Tällainen lahja ei ainoastaan ​​pidä käsien lämpöä ja kuljettaa positiivista energiaa, vaan osoittaa myös suhteen yksinoikeuden, lahjoittajan erityisen huolenpidon tilaisuuden sankarille. Kauniisti suunniteltu pullo voi myös olla juhlapöydän koriste ja tuoda omaperäisyyttä kodin sisustukseen..

Itämainen tyyli

Suuri lahja

Koostumus decoupagissa

Yksinkertainen tekniikka

Uudenvuoden juhlapyhät

Talvella uudenvuoden tyyliin sisustetusta pullosta voi tulla sekä juhlapöydän koristelu että osa huoneen sisustusta, jossa juhlitaan juhlia. Tämä voi olla joko yksinkertaisin maalaus pullosta valkoisella ja päällystetty karkealla suolalla lumisen pinnan jäljitelmänä tai tuotteen maalaus kuvioiden mukaisesti, jotka huurret jättävät ikkunoihin..

Koostumus talvilomille

Uudenvuoden teema

Yksinkertainen muotoilu

Helppo toteuttaa

Uuden vuoden lomille

Neulottu sisustus

Pullo

Yksinkertainen sisustus

Ei vain lasia, vaan myös muovipulloja voidaan valmistaa lumiukon tai joulupukin muodossa Snow Maidenin kanssa. Tässä on alkuperäinen versio muovipullon koristamisesta pingviinin muodossa – eniten «talvi-» lintuja.

Pingviini muovipullosta

Kirkkaat pingviinit

Lahja ystävänpäivälle tai hääpäivälle

Ystävänpäivän lahjan pääteema on kuvien ja käsitöiden hyödyntäminen sydämen muodossa, punaisen eri sävyjen aktiivinen käyttö, erilaiset rakkauden tunnustamistavat.

Helpoin vaihtoehto

Vaaleanpunaisena

Koostumus hääpäiväksi tai ystävänpäiväksi

Hääpäivänä koristeltuja pulloja voidaan koristaa puolison nimen ensimmäisillä kirjaimilla, hääpäivällä tai yhdessä vietettyjen vuosien määrällä. Voit luoda perheen vaakunan ja levittää sen kaavaimella pullojen pinnalle.

Kirkkaat kuviot

Alkuperäinen painatus

Värikkäitä koristeita

Kukaan ei kieltäydy koko pullosta, joka on täynnä herkullisia makeisia. Jopa lapsi voi tehdä tällaisen lahjan. Hauska kirjoitus tai liimattu kukka, helmiä tai paljetteja riittää.

Karkkipullo

Pullot sisustukseen

Meren tyyli

Pullojen koristelu meren tyyliin on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Ja asia ei ole vain se, että voit kaataa merisuolaa pulloon ja koristella kylpyhuoneen sisustusta tai kerätä kokoelman hiekkaa, joka on tuotu matkoilta eri rannoille. Merellinen teema muistuttaa meitä aina lepoa, matkustamista, miellyttäviä tunteita ja uusia vaikutelmia.

Sinisen ja valkoisen yhdistelmät

Simpukoiden käyttö

Lasin perusvärin käyttö

Merelliseen tyyliin

Meritähden kanssa

Voit koristella pulloja merellisessä teemassa käyttämällä lankaa ja kalastusverkkoa, matkoilta tuotuja simpukoita ja pieniä kiviä. Eikä tietenkään kukaan peruuttanut aaltojen kuvia, meren elämää, alusten osia ja varusteita, kaikkien sinisten sävyjen käyttöä.

Jäljitelmä kalastusverkko

Meren tyyli

Yksinkertainen mutta tehokas

Helppo tapa koristella

Provencen ja Shabby Chicin sisustukseen

Useimmiten decoupagea ja keinotekoista ikääntymistä käytetään sisustamaan huoneita, jotka on sisustettu Provencen tai nuhjuisella tyylikkäällä tyylillä. Erilaisia ​​kuvia ei käytetä vain pulloihin (useimmiten kukkia ja muita kasveja, lintuja, hyönteisiä), vaan luodaan myös pinnoite, jossa on halkeamia ja jopa siruja.

Decoupage -tekniikka

Vaaleat sävyt

Pari decoupage -tekniikassa

Decoupage -tekniikka

Lakoninen decoupage

Sisätiloissa, jotka on sisustettu Provencen tyyliin ja joihinkin muihin maalaistyyliin, pullot on täysin sidottu langalla tai «lanka». Useimmiten tällaiset tuotteet on koristeltu koriste -elementeillä – kukilla, kirjaimilla, improvisoidulla painatuksella..

Universaali vaihtoehto

Yksi helpoimmista tavoista koristella pulloja on säännöllinen värjäys. Valitse vain tarvitsemasi sävy ja maalaa se pullon pinnan alustavan puhdistuksen ja jäätymisen jälkeen. Yleisimmin käytettyjä ovat erilaiset pastellisävyt, hopea tai kulta. Pari tällaista pulloa voi toimia koristekoostumuksena tai samanaikaisesti olla maljakoiden rooli.

Yhdessä värissä

Valkoisena

Lumivalkoinen koostumus

Yksivärinen vaihtoehto

Jos taidemaalaus on sinulle yksinkertainen tekniikka, yksinkertaisesta pullosta voidaan tehdä taideteos:

Safarin kokoonpano

Epätavallisia teemoja

Kauniita unikot

Kirkas toteutus

Keltaisella tekniikalla maalattujen pullojen koostumus näyttää kauniilta. Kaikissa pulloissa on parempi käyttää asettelua samanväristen sävyjen mukaan (mutta ne voivat olla erimuotoisia).

Alkuperäinen ombre

Uuden vuoden ombre

Maalattu pullo voidaan kuvioida kaavaimilla tai yksinkertaisesti «käsin», liimaa pitsiä, luo tekstuuri liimapisaroilla, liimaa koriste -elementtejä – kukkia, helmiä, tekojalokiviä, värillisiä lasikappaleita, kimalluksia.

Epätavallinen lähestymistapa koristeluun

Lasimaalaustekniikka

Kudonta helmillä

Maaleja ja lankoja

Sisätiloihin

Epätavallisia väriyhdistelmiä

Hyvin usein yhdessä värjäyksen kanssa koristelua käytetään langan, säkkikankaan ja muun tyyppisten kankaiden (pitsi, tee-se-itse-elementit, pomponit) kanssa.

Kirkas sisustus

Kontrastiset yhdistelmät

Kudonta ja sisustus

Mustat pullot ovat käteviä, koska niitä ei tarvitse peittää maalilla. Musta itsessään on loistava tausta mille tahansa koriste -elementille. Yhdistelmä useista mustista pulloista, jotka on koristeltu tavalla tai toisella, näyttää aina vastakkaiselta, korostetulta ja edulliselta.

Mustissa

Tummalla pohjalla

Koostumus tummista pulloista

Tumma pullo häihin

Metallinen kiilto pulloissa sopii erinomaisesti moderniin ja korkean teknologian sisustukseen.

Tyylikäs sisustus

Kultaisessa värissä

Hopean värinen

Ja lopuksi: joitain luovia ja käytännöllisiä ideoita

Pullot voivat toimia paitsi maljakkona myös kukkaruukuna tai pikemminkin säiliönä. Katkaisemalla osan pullosta jäljellä olevassa säiliössä voit kasvattaa keskikokoisia kasveja ja koristella sekä kodin sisustusta että sivuston tai yksityisen pihan maisemasuunnittelua.

Pullot kuin kukkaruukut

Pullot kuin maljakot

Kukkaruukut

Kukkia ja kynttilöitä

Alkuperäinen sisustus kadulle

Pullojen lasiosista voit tehdä eräänlaisia ​​kelloja, laitteen ns «tuulikello».

Toissijaiset materiaalit

Tuulen musiikki

Pulloa voi käyttää pöytävalaisimen telineenä, jos teet sen itse. Pullo voi olla myös itsenäinen koriste -elementti huoneen valaistukseen. Voidaan kastaa sirpaleeseen maalattuun seppeleen tai leikata steleksi «ikkuna» ja laita pieni kynttilä pullon sisään.

Epätavallinen kattokruunu

Lamput pulloista

Lasiset lampunvarjostimet

Alkuperäinen yövalo

Garland pullossa

Valaistus pulloissa

Hyvä uudenvuoden henki

Epätavallinen lamppu

Luova lamppu

Ei-triviaali sisustus

Pullot, jotka on täytetty elintarvikevärjätyllä riisillä, voivat olla loistava koriste keittiöön tai ruokasaliin. Värien monipuolisuus ja huoneen suunnittelun omaperäisyys varmistetaan.

Värillinen riisi

Samanlainen vaikutus voidaan saavuttaa luomalla sisustus keittiöön ja ruokasaliin. Värilliset viljat, pavut ja muut irtotavarat näyttävät hyvältä läpinäkyvissä pulloissa. ilman lisäkoristeita.

Kirkas ja syötävä sisustus

Koriste -esineet keittiöön

Juhlapöydän kattaukseen (jossa on selkeä säästötaso työtasolle), pulloja voidaan käyttää pohjana korkeille lautasille. Joten pöydälle voit laittaa suuremman määrän ruokia ja välipaloja puhumattakaan perinteisen tarjoilun lähestymistavan omaperäisyydestä..

Käytännöllinen lähestymistapa

Älä heitä pois pullon korkkeja – nämä ovat hienoja luovia materiaaleja. Näistä voit haluta lasinaluset kuumille astioille, laittaa kokonaisia ​​työtasoja, mattoja ja tehdä tällaisia ​​alkuperäisiä koriste -elementtejä:

Koristeellinen korkkimaljakko

Pullon korkin kirje

Korkkimatto