DIY-koristeellinen mylly: askel askeleelta mestarikurssi

Talon tai kesämökin omistajat tietävät omakohtaisesti, että viehättävän ulkonäön luominen koko alueelle vaatii paljon vaivaa. Vähintään perus nurmikonhoito on tarpeen. Ja tietenkin, älä unohda maisemasuunnittelua ja ylimääräistä vapaata tilaa. Erikoisliikkeissä esitetään valtava määrä erilaisia ​​vaihtoehtoja. Mutta silti tarjoamme sinulle tehdä tyylikkään, alkuperäisen sisustuksen myllyn muodossa..

576265 69 68

66 59646367

DIY-koristeellinen mylly: askel askeleelta mestarikurssi

Tietenkin tällaisen rakenteen luominen on varsin monimutkaista etenkin aloittelijalle. Siksi suosittelemme, että noudatat kuvassa olevia vaiheittaisia ​​ohjeita..

yhdeksän

Tätä varten valmistamme seuraavat materiaalit:

 • vaneri;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • puiset tangot;
 • liima;
 • pitkät ja lyhyet hiusneulat;
 • Skotlantilainen;
 • puiset laudat;
 • puristimet;
 • tiivisteet;
 • pähkinät;
 • viivotin;
 • lyijykynä;
 • näin;
 • sakset;
 • paperitavarat veitsi;
 • varapuheenjohtaja;
 • ruuvit;
 • Hiomakone;
 • polystyreenin pallonpuolisko.

Aloitetaan lankakehyksen luominen. Tätä varten leikkasimme pois saman muotoiset ja kokoiset aihiot, kuten kuvassa näkyy.

1 2

Laitamme kaikki kuusi aihiota työtasolle ja painamme ne melko tiukasti toisiinsa ja kiinnitämme teipillä, mutta vain etupuolelle.

3

Käännämme työkappaleen toisella puolella, levitä liimaa tämän rakenteen uriin ja sivuille. Yritä tehdä tämä mahdollisimman nopeasti, jotta liima ei kovetu..

4

Kokoamme rakenteen heti, kuten kuvassa, ja luotettavuuden vuoksi kiinnitämme sen teipillä. Anna vaikuttaa muutama tunti, kunnes se on täysin kuiva.

5

Leikkaa tarvittaessa liiman jäänteet työkappaleen sisäpinnalta. Tämä on välttämätöntä, jotta he eivät häiritse työprosessia..

6

Kuusikulmaisen aihion yläosan sisäpuolen mittojen perusteella leikkasimme pois samanmuotoisen kannen. Teemme pienen reiän keskelle ja ruuvaamme ruuvia hieman, ei kokonaan. Levitä liimaa sisäpuolelle.

7

Käännämme valmistetun kehyksen ympäri ja asennamme kannen, kuten kuvassa. Anna osan kuivua kokonaan.

kahdeksan

Sillä välin alamme työskennellä tehtaan pohjalla. Tätä varten leikkasimme kaksi aihiota kuusikulmion muodossa. Huomaa, että yhden sivun tulee olla yhtä suuri kuin pohjan sisäreunan pituus. Lisäksi yhdessä niistä leikkasimme neliön ja toisessa pienen reikämerkin. kymmenen

Leikkasimme myös sivut kuusi kappaletta. Taitamme kolme niistä yhteen ja kiinnitämme teipillä etupuolelle. Levitämme liimaa sisäpuolella oleviin uriin sekä kahden kuusikulmion kolmelle puolelle. Yhdistämme osat yhteen, kiinnitämme ne ruuvilla ja ruuvilla. Kiinnitämme loput osat saman periaatteen mukaisesti.. yksitoista

Aseta lohko valmiiseen rakenteeseen ja kiinnitä se yläkannen ruuvilla.

12

Asennamme tämän aihion työtasolle ja asetamme kehyksen päälle. Liimaamme ne yhteen ja kiinnitämme ne myös teipillä. Pieni paino voidaan sijoittaa päälle paremman otteen saamiseksi.

13

Poistamme teipin ja jauhamme varovasti koko rakenteen pinnan.

neljätoista

Tehtaan seuraava osa koostuu kolmesta lohkosta. Alaosa on kuusikulmio, jonka sivuseinät on liitetty liimalla ja teipillä. Kiinnitämme levyn myös vastakkaisiin seiniin ruuveilla tai liimalla. Täsmälleen keskelle asennamme esivalmistetun neliömäisen laatikon, joka on valmistettu puusta. 15 16

Edelliseen työkappaleeseen on kiinnitettävä kuusikulmainen pyramidi ilman yläosaa. Se tehdään samalla periaatteella kuin ensimmäinen aihio..

17

Yhdistetään toinen aihio. Mutta toisin kuin edellinen, sillä ei pitäisi olla kaltevuutta. Lisäksi yläosassa on oltava uria. Tämä on tarpeen näkökentän asentamiseksi.

kahdeksantoista

Keräämme kolme viimeistä valmistettua osaa ja kiinnitämme ne liimalla, kuten kuvassa. Asennamme päälle raskaan esineen, jotta ne liitetään paremmin. Leikkaa liima varovasti pois kuivumisen jälkeen.

19

Aloitamme tehtaan koristeellisen katselualustan luomista. Leikkaa kuusi samankokoista palaa. Päätyihin teemme pieniä reikiä, jotka ovat merkkejä ruuveille. Leikkasimme myös viisi nauhasarjaa..

kaksikymmentä 21 22

Tässä tapauksessa ehdotamme sivustomallin luomista mukavuuden vuoksi. Levitämme nauhat teipille ja liimaa ne yhteen. Asennamme tangot liitoksiin ja kiinnitämme ne ruuvipuristimella.

23 24 25

Irrotamme työkappaleen mallista ja kiinnitämme tangot itsekelausruuveilla.

26

Näkökentän täydentäminen kaiteella.

27 28

Käännämme myllyn yläosan ympäri ja kiinnitämme siihen näkökannen runko. Asennamme sen uriin ja haluttaessa voit painaa kuormalla useita tunteja.

29

Leikkaa kiinnitysrengas ja pohja vanerista puolipallon koon mukaan.

kolmekymmentä 31

Leikkaa kehyksestä kaksi neliömäistä aihiota. Taitamme ne, kiinnitämme ne ruuvipuristimella ja teemme reikiä laakereiden koon mukaan.

32

Me avaamme ne ja teemme ruuveihin jälkiä kahdessa paikassa..

33

Leikkaa työkappaleet varovasti ympyröiden keskelle.

34

Laitamme tangot kahden elementin väliin ja liimaamme ne yhteen.

3536

Työnnä tappi molempiin laakereihin ja kiinnitä muttereilla ja aluslevyillä.

37 38

Teemme merkin kupoliin ja liimaamme sen sitten renkaaseen. Korjaamme sen teipillä luotettavuuden vuoksi.

39 40

Yhdistämme yksityiskohdat kuten kuvassa.

41 42

Merkitsemme ympyrän palkkiin ja poraamme sitten reiät.

43 44 45 46

Valmistamme neljä halutun kokoista terää.

47 48

Leikkaamme erikseen neljä tankoa ja teemme reikän jokaisen päähän. Nasta on korjattava. Toisaalta liimaamme terät tankoihin. Yhdistämme osat yhteen kuten kuvassa.

49 50 51 52 53 54

Kiinnitämme terät myllyyn. Tyylikäs ja alkuperäinen sisustus pihalle on valmis.

55

Koristeellinen mylly: valokuvan tyylikkäimmät suunnitteluideat

71 81 83 85 86 89 92 93 94 99 102 103 104 105 20170 80

78

Koristeellinen mylly on todellinen löytö alkuperäisen ja samalla minimalistisen pihan ystäville. Sen avulla voit paitsi koristella vapaata tilaa, mutta myös korostaa talon omistajien hyvää makua..