100 ideaa huonekalujen ja sisustuksen luomiseen kuormalavoista

Käsintehdyt huonekalut ja sisustuselementit eivät ainoastaan ​​kanna mestarin lämpöä ja elintärkeää energiaa, vaan pystyvät myös tekemään huoneen sisätiloista tai sisäpihan maisemasuunnittelusta ainutlaatuisen, mielenkiintoisen ja ei-vähäpätöisen. Pienillä taloudellisilla ja aikakustannuksilla saat sisustustarvikkeita, huonekaluja ja sisustusta yksinkertaisista puulavoista, jotka yleensä jäävät rakennustöiden jälkeen. Rakennus- ja viimeistelymateriaalien erikoisjalkoja kutsutaan myös lavoiksi. Ne on valmistettu käytännössä käsittelemättömistä, mutta erittäin kestävistä puulevyistä, jotka eivät ole lähellä toisiaan, mutta jonkin matkan päässä.

Lavakalusteet

Lavojen toinen elämä

Sen sijaan, että sytytät kebab -tulen käytetyillä kuormalavoilla, kokeile käyttää niitä luomaan ainutlaatuinen tunnelma kotiisi tai puutarhaan. Tietenkin joudut käyttämään aikaa tuotteen valmistamiseen käsityöhön, kaikkien pintojen puhdistamiseen, hiontaan ja pohjustamiseen, tarvittavien mittausten tekemiseen, lisävarusteiden, mahdollisesti maalin tai lakan avaamiseen. Mutta ilmeisesti tarvittavien pienien asioiden taloudellisia kustannuksia ei voida verrata vastaavien kalusteiden kustannuksiin kaupoista. Lisäksi käytetty aika ja vaiva maksavat enemmän kuin ostamalla uuden huonekalun, joka pitää kätesi lämpimänä. Tarjoamme huomiosi vaikuttavan valikoiman valokuvaesimerkkejä siitä, että rakennusmateriaalien kuormalavat voivat paitsi saada toisen elämän, myös tulla sisustuksen tai maisemasuunnittelun kohokohtaksi.

Keskellä reikä

Matala hylly

Lavat huonekalujen ja sisustustarvikkeiden valmistukseen

Ruokapöydät, sohvapöydät ja lasinaluset

Suosituimmat huonekalut, jotka valmistetaan useimmiten rakennuslavoista, ovat eri modifikaatioiden pöytiä. Niiden jakautuminen on ilmeistä – matalan pöydän voi tehdä yksinkertaisesti ja nopeasti jopa mestari ilman paljon kokemusta. Täydellisen huonekalun hankkimiseksi tarvitset vähintään työkalut ja huonekalut..

Vaalea puu

Yhdistetty pöytä

Tummassa värissä

Yhdistelmä

Voit yksinkertaisesti hioa sohvapöytäsi tai -jalustasi, älä maalata, ja tuoda siten puisten sävyjen lämpöä sisustukseen. Pinnoitus lakalla ei ainoastaan ​​suojaa sinua ja kotitaloustasi, vaan mahdollistaa myös uuden huonekalun käyttöiän pidentämisen, koska on aina olemassa vaara, että huonekaluihin roiskuu jotain..

Avattu lakalla

Kontrastiväri

Tai voit maalata lopputuotteen, laittaa paksun lasin alkuperäiseksi pöytälevyksi ja tarjota pöydälle pyörät liikkuvuutta varten. Tällaisia ​​lisävarusteita myydään kaikissa rautakaupoissa ja ne ovat edullisia..

Valkoisena

Violetissa sävyissä

Kahvipöytä

Vaunu pyörillä

Kahden kuormalavasarjan välistä vapaata tilaa voidaan käyttää säilytysjärjestelminä tai varustaa laatikoilla. Varustaa ne alkuperäisillä kahvoilla.

Laatikoilla

Alkuperäiset laatikot

Varastointijärjestelmien kanssa

Laatikot ja hyllyt

Jos voit tehdä sohvapöydän helposti kuormalavoista, työpöytä tai ruokapöytä voidaan valmistaa melko nopeasti. Tätä varten «pidentää» asettamalla osa kuormalavoja kohtisuoraan pöytälevyä vasten, maalaamalla tuote tai lakkaamalla se. Tuloksena oleva huonekalu voidaan varustaa lasipinnalla, laatikoilla tai sivuilla olevilla alkuperäisillä lohkoilla kirjojen, paperien tai aikakauslehtien säilyttämistä varten.

Vastaanotto

Pöytä säilytyslokeroineen

Kirjoituspöydästä, jossa on laatikot metallijaloissa, jaettuna kunnostetulla kaapilla, voi tulla työpaikka tai ala kahden samassa huoneessa asuvan teini -ikäisen lapsen luovuudelle.

Kahdelle

Ruokapöytä puulavoista, jotka on asennettu pyörillä varustettuihin metallijalkoihin (niitä voi ostaa huonekaluliikkeistä), on toisaalta kestävä ja luotettava, ja toisaalta se on liikkuva ja voi helposti järjestää ruokailutilan tuolit missä tahansa.

Ruokapöytä Metallijalat ja pyörät

Vuoteet

Koko sängynrunko voidaan valmistaa kuormalavoista. Voit tehdä pohjan yhdestä kuormalavatasosta (tässä tapauksessa saat aasialaisen sisustuksen tyylisen nukkumapaikan, jossa kaikki huonekalut ovat hyvin alhaiset) tai laittaa kaksi tasoa päällekkäin. Sinun ei tarvitse huolehtia tällaisen sängynpohjan tuuletuksesta, mutta emme suosittele hyppäämistä voimakkaasti tuloksena olevaan runkoon.

Kuormalava

Makuuhuoneen sisustuksen tyylistä ja valitusta värivalikoimasta riippuen joko puun luonnollinen väri voi olla sopiva tai runko on maalattava..

Lumivalkoinen kehys

Kuormalavoja voidaan käyttää päätyyn. Sisustustyyleissä, joissa käytetään elementtejä, kuten parvi, minimalismi, maa, teollinen pop -taide tai niiden lajikkeet, tällainen sisustus voi olla jumalattu, modernin makuuhuoneen kohokohta..

Pääty

Lokerot sängyn pään koristamiseksi voidaan sijoittaa eri tavoin seinään ja sänkyyn nähden. Joissakin tapauksissa voit järjestää kapean hyllyn niin, että voit laittaa puhelimen tai kirjan.

Mukava pääty

Minimalistiseen makuuhuoneeseen, jossa sänky ei ole vain keskeinen huonekalu, vaan myös usein ainoa, lavat ovat täydellisiä kehyksen valmistusmateriaalina..

Makuuhuoneen sisustus

Sohvat ja nojatuolit

Jos voit tehdä sängyn kuormalavoista, sohvan tekeminen on hyvin todellinen asia. On selvää, että tällainen huonekalu vaatii pehmeiden istuinten ja selkänojien ostamisen. Mutta voit käyttää tällaista sohvaa jopa huoneissa, joissa on vaara likaantua verhoiluun, kuten keittiö tai ruokasali, mutta voit yksinkertaisesti pestä irrotettavat pehmeät osat.

Sohva

Sohvan korkeus yleensä ja erityisesti selkänoja, käsinojien läsnäolo on sinun päätöksesi. Ottaen huomioon kuormalavojen vakiokoot – vaihtoehtoja on vähän, mutta ne ovat.

Sohva pehmeällä alustalla

Tällaisia ​​sohvia, joissa on irrotettavat pehmeät osat, voidaan käyttää sekä sisustukseen että asennettavaksi kadulle..

Parvekkeella

Voit jättää kuormalavat alkuperäisiin väreihinsä käsittelemällä niitä vain erityisillä suojalakoilla. Tai voit lisätä erilaisia ​​värejä huoneen sisustukseen ja maalata tuloksena olevan sohvan kehyksen kirkkaaksi, tai ehkä käyttää kahden sävyn kontrastisia yhdistelmiä.

Sininen ja valkoinen versio

Puisia rakennuslavoja voidaan käyttää koko sohvaryhmän valmistamiseen tai kulmamuutoksiin tilavan huonekalun luomiseksi. Pehmeillä tyynyillä ja paljon tyynyjä sisältävä sohva voi olla loistava oleskelutila olohuoneeseesi..

Kulmasohva Huonekalukokonaisuus

Jos haluat askeettisemman ympäristön, voit käyttää kuormalavoista valmistettua sohvaa ilman pehmeitä tyynyjä.

Lava -sohva

Pieni nojatuoli voidaan suunnitella samalla tavalla. Kuormalavojen tasojen välistä tilaa voidaan käyttää säilytysjärjestelmänä – pinota lehtiä tai kirjoja, jotka ovat sinulle parhaillaan tärkeitä.

Nojatuoli

Koristeelliset elementit

Käyttämällä vanhoilta kuormalavoilta otettuja lautoja, puhdistamalla ne liasta, hiomalla ja hiomalla voit tehdä huonekalujen lisäksi myös sisustusta kotiisi. Alkuperäiset sisustuselementit tuovat vaihtelua perinteiseen pysäkkiin, tekevät huoneesta omaperäisemmän, mutta niistä voi tulla myös kotisi huoneiden keskipisteitä..

Piirustus laudoille

Pieni paneeli haavamuotoisia ja -värisiä puisia muotteja, joissa on avoimet hyllyt, voi olla paitsi seinän sisustus, myös säilytysjärjestelmä pienille asioille, jotka on tärkeää säilyttää «käsillä».

Käytännöllinen paneeli

Vain muutamia lyhyitä lautoja, jotka on lyöty yhteen matalalla sivulla ja pari kahvaa sivuilla – alkuperäinen lokero on valmis, jota voit käyttää tilanteissa, joissa sinun täytyy tuoda jotain, esimerkiksi aamiaista sängyssä.

Lokero

Voit tehdä lepopaikan lemmikillesi, valmistusperiaate on samanlainen kuin sohvan tai tuolin saaminen. Tuloksena oleva paikka koiralle tai kissalle voidaan varustaa pehmeällä alustalla, reiät juotavalle ja kulho ruoka voidaan tehdä niin, että ne ovat aina paikallaan ja vettä, ruoka ei läiky.

Paikka lemmikille

Alkuperäinen peilin kehys, joka koostuu eri väreistä ja muodoista puukappaleista, voi olla kylpyhuoneesi tai wc: n kohokohta.

Peilin kehys

Kuormalavojen käyttö pihan tai henkilökohtaisen tontin järjestämiseen

Jos et ole vielä valmis tuomaan tuotetta puulavoista kotiisi, kokeile käyttää rakennuspalikoita koristamaan kesämökin maisemaa tai yksityisen talon pihaa. Puiset lavalaudat voivat toimia grillialueen luomisen perustana. Älä unohda käsitellä pintoja kuumuutta kestävillä kyllästyksillä.

BBQ -alue

Lavat voivat tehdä upean, kestävän puutarhakeinun, jota voivat käyttää sekä lapset että aikuiset. Saatua tuotetta voidaan täydentää pehmeillä istuimilla tai yksinkertaisesti laittaa peitto mukavampaan sijoittamiseen..

Keinu

Kaikkien samojen kulmasohvien periaatteessa voit rakentaa istuimia ulkoilmaan tai terassille, verannalle, katoksen alle. Lisäämällä huonekalusarjaan matalan pöytäpöydän saat täydellisen virkistysalueen.

Katoksen alla

Pieni aamiaispöytä ja tuolit tai ruokailutila neljälle ovat loistavat mahdollisuudet ruokailla ulkona. Mikä voisi olla parempi omalle pihalle tai esikaupunkialueelle, jossa on talo?

Lounasryhmä

Meille jo tunnettuja pyörillä olevia kerrossänkypöytiä voidaan käyttää myös ulkokäyttöön tarkoitettujen puutarhakalusteiden lisäyksenä. Pyörien ansiosta tuote on erittäin liikkuva ja voit helposti piilottaa sen katoksen alle, jos sataa.

Lasinen yläosa

Puulavoilla on rajattomat käyttömahdollisuudet kesämökillä tai yksityisen talouden pihalla. Esimerkiksi kukkaruukkujen ja -altaiden telineet voivat olla käytännöllinen lisä paikallisen maisemasuunnittelun järjestämiseen..

Tuki kukille

Tällaisia ​​kukkien telineitä ei voi vain sijoittaa paikoille, vaan myös ripustaa aidalle tai muulle pystysuoralle pinnalle..

Aidan sisustus

Pieniä sohvia ja nojatuoleja, jotka näit tämän julkaisun ensimmäisessä sisustussuunnittelussa, voidaan käyttää myös puutarhakalusteina. Tietenkin tällaiset huonekalut haalistuvat lopulta auringossa ja ne on suojattava kosteudelta erityisen huolellisesti, mutta tällaiset puutarhakalusteet maksavat sinulle paljon vähemmän. Erilaiset kyllästykset, lakat ja muut sumutteet voivat pidentää ulkona olevien kuormalavojen tuotteiden käyttöikää..

puutarhakalusteet

Kadulle

Kirkas pehmeä tausta

Pehmustettu istuin

Puiset aurinkotuolit auringonottoon ja auringonottoon ovat toinen käytännöllinen käyttö kuormalavojen rakentamisessa. Voit täydentää niitä pehmeillä tyynyillä ja sijoittaa ne uima -altaan lähelle tai yksinkertaisesti avoimelle alueelle pihalla tai sivustolla.

Aurinkotuoleja

Missä tahansa kesämökissä tai yksityisen talon sisäpihalla rakennuspalloista valmistettu puupenkki voi olla kätevä.

Penkki

Puutarha penkki

Tukeva penkki

Pieni penkki

Kirkkaalla värillä maalattu ja pehmeillä istuimilla tai tyynyillä varustettu penkki voi olla kotitalouksien tai vieraiden kokoontumispaikka sivustossasi..

Sinisenä

Vanhoista lavoista, jotka olisivat voineet juuri sytyttää saunan tai polttaa tulipaloa, voit luoda kokonaisen huonekalukoostumuksen, joka voi täydentää terassin takapihallasi tai takapihallasi. Tällaiset kuulokkeet eivät ole vain luotettavia, käytännöllisiä, edullisia, vaan myös erittäin orgaanisia.

Lavajärjestely

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja huonekalut puulaatikoista katso täältä.