Vaze de podea: frumos decor DIY

Desigur, decorarea joacă rolul principal în decorarea spațiilor. Dar, în același timp, nu subestimați importanța decorului. Într-adevăr, cu ajutorul său, vă puteți concentra asupra stilului ales, puteți oferi confort unei anumite camere sau pur și simplu completați spațiul gol. Produsele decorative din propria noastră producție arată deosebit de originale în cameră. De exemplu, vazele mari de podea DIY vă vor ajuta să vă arătați individualitatea și simțul gustului în decor..

45

42 48

28 32

62 33

53 56 63

Vaze de podea: reguli de selecție și decor

Indiferent dacă achiziționați un produs finit sau doriți să îl fabricați singur, este important să înțelegeți clar la ce stil trebuie să respectați. La urma urmei, camera ar trebui să fie cât mai armonioasă posibil. Și acest lucru se realizează nu numai prin alegerea mobilierului, ci și printr-un design decorativ adecvat..

61

3 43

dekor-vazy-svoimi-rukami-31 Dacă respectați minimalismul, atunci cea mai reușită soluție ar fi o vază cu forme laconice cu decor minimal. În ceea ce privește schema de culori, aceasta ar trebui să fie restrânsă. Culorile clasice de alb, negru și roșu vor fi cele mai potrivite în acest caz. Cu toate acestea, dacă ați achiziționat o vază transparentă, atunci nu ar trebui să vă supărați. La urma urmei, poate fi vopsit cu vopsele acrilice..

31 34 40

Nu oricărei persoane îi place stilul clasic din interior. Dar dacă îți place, atunci probabil știi că decorul poate fi nu numai modelat, ci și cât mai laconic posibil. Prin urmare, alegeți o vază care vă va accentua camera sau casa în ansamblu..

6 29 treizeci

Este imposibil să nu menționăm stilul Art Nouveau. Aceasta este o direcție destul de interesantă, care devine din ce în ce mai populară. În acest caz, puteți alege în siguranță o vază din lemn sau cu un finisaj metalic. Acest design arată uimitor de frumos, dar în același timp reținut..

7 12 13 paisprezece 65

Iubitorii de avangardă știu că acest stil presupune prezența obiectelor de o formă neobișnuită în cameră. Aruncați o privire mai atentă la vazele originale de designer. Adesea astfel de opțiuni sunt prezentate în magazine specializate. Dacă doriți, puteți transforma chiar și o simplă vază de sticlă într-un decor care se potrivește perfect unei astfel de camere. Este suficient doar să-l pictezi cu culori strălucitoare în interior sau în exterior. Dar, în acest caz, este imperativ să îl lăsați o zi până când se usucă complet..

100

Decor vază podea DIY

Desigur, vazele de podea diferă de cele obișnuite prin mărimea lor. Acestea sunt adesea obiecte destul de mari. Prin urmare, a le face singuri poate fi dificil. În acest caz, vă recomandăm să acordați mai multă atenție decorului. Acest lucru necesită nu mai puțin efort și imaginație. Dar fiți siguri că rezultatul merită cu adevărat..

5 57 58 60 69 70 71

Poate că cel mai simplu mod de a decora o vază este să o pictezi cu acrilice. Acest lucru va necesita, de asemenea, lac, perii și bandă sau șabloane. Înainte de lucru, este imperativ să protejați suprafața de lucru, de aceea vă recomandăm să puneți coli de hârtie sau un ziar pe el. Abia atunci puteți începe să lucrați..

Mai întâi trebuie să vopsiți vaza în alb. Acest lucru va crea un fel de fundal pe care desenul sau decorul vor ieși în evidență mult mai luminos. Două sau trei straturi pot fi aplicate după cum este necesar. De asemenea, trebuie să așteptați până se usucă pentru a nu strica toată pata. Apoi, aplicați un șablon pe vază sau lipiți banda în linii verticale. Vopsiți spațiul intermediar cu o vopsea contrastantă. După ce șablonul sau banda poate fi îndepărtat, veți primi o vază cu adevărat elegantă și originală.

101

Recent, eco-decorul a devenit destul de popular. Absolut toată lumea poate face o vază în acest stil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să pregătiți chiar tăieturi ale ramurilor. Șlefuiți-le pentru a evita rugozitatea. După aceea, trebuie să le lipiți în vază în ordine aleatorie. De acord, procesul este destul de simplu, dar rezultatul merită..

2 25

Designul destul de neobișnuit al unei vaze de podea pare întotdeauna avantajos. În acest caz, vă recomandăm să folosiți monede. Desigur, trebuie mai întâi să pregătiți vaza. Adică, vopsiți-o într-o nuanță adecvată și așteptați până se usucă complet. Abia atunci puteți trece la etapa următoare. Folosind o cantitate mică de adeziv fierbinte, fixăm monedele pe suprafața vazei, făcând linii mici.

102 51 52

De fapt, puteți folosi bucăți de oglindă, bucăți mici de lemn, mozaicuri, scoici și multe altele. Totul depinde de imaginația și de dorința ta de a experimenta..

zece 27 39 46 54

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni simple pentru decorarea unei vaze, atunci folosiți sfoară sau coardă nu prea strânsă ca decor. Pur și simplu înfășurați o vază cu ea și fixați-o cu lipici. În ciuda simplității execuției, astfel de produse atrag întotdeauna atenția și ridică întrebări din partea oaspeților..

opt nouă 23 24 59

În sezonul rece, decorul tematic arată excelent. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un pulover tricotat inutil. În funcție de dimensiunea vasei, tăiați mâneca sau altă parte a puloverului. Dacă este necesar, puteți coase piese împreună. Rezultatul este un decor foarte frumos și confortabil pentru o vază de pardoseală bricolaj..

unsprezece 26

Apropo, nu este deloc necesar să decorați vaza afară. Umpleți un produs transparent cu nisip, scoici, diverse crenguțe, pietricele sau chiar mărgele, dopuri de vin. Fiecare dintre opțiuni arată original în felul său. Adesea bețe, flori artificiale sau crenguțe de bumbac sunt așezate în astfel de vaze. De asemenea, puteți decora compoziția cu o ghirlandă. În sezonul de iarnă, acest decor interior arată uimitor de frumos..

49 50 55

Vaza de podea în interior

1 4 15 16 17 optsprezece 19 douăzeci 21 22 35 36 37 38 41 44

Absolut toată lumea poate face o vază de podea cu propriile mâini. Acest lucru nu necesită abilități, experiență sau cunoștințe speciale. Inspirați-vă de idei, urmăriți diverse ateliere și asigurați-vă că încercați. Aceasta este singura modalitate de a crea ceva cu adevărat util..