Swing cu propriile mâini. Balansați pentru o reședință de vară: faceți-vă cele mai strălucitoare idei

O cabană de vară nu trebuie achiziționată exclusiv pentru cultivarea culturilor. La urma urmei, acesta este un loc minunat pentru a vă relaxa cu întreaga familie. De acord, tuturor le place recreerea în aer liber, unde puteți face grătar, puteți juca jocuri active, vă puteți întinde pe un hamac și puteți privi doar cerul senin. Dar nu uitați de divertisment pentru copii. Prin urmare, le propunem să facă un leagăn original cu propriile mâini. Este destul de simplu, principalul lucru este să calculați corect greutatea și să faceți cea mai fiabilă structură..

1 17 optsprezece3944 67 68 6943 31

Leagăn pentru copii: cele mai populare tipuri

Dacă intenționați să faceți un leagăn pentru copii, atunci în primul rând ar trebui să vă gândiți la siguranța lor. Acestea ar trebui să fie cât mai fiabile și confortabile posibil. Prin urmare, este foarte important să luați în considerare vârsta copilului. Datorită acestui fapt, puteți face cu siguranță o opțiune potrivită. De asemenea, vă recomandăm să înțelegeți mai detaliat cele mai populare tipuri de leagăn. Acestea sunt clasificate în principal în funcție de materialul care este folosit pentru a face.

32 35 38 40 60 6174 62 63 65

Balansoar din lemn

Versiunea clasică care se folosește cel mai des este un leagăn din lemn. Acest material are destul de multe avantaje. Desigur, astfel de structuri sunt foarte durabile, ecologice și au, de asemenea, un aspect atractiv. Trebuie remarcat faptul că acest material special are o durată de viață destul de lungă. Mai mult, poate fi crescut folosind o impregnare specială.

31319 douăzeci 4166 nouă1655 56 57 59

Balansoar din plastic

Este leagănul din plastic cel mai adesea cumpărat sau făcut pentru copii mici. Sunt luminoase, colorate și foarte ușoare. Datorită acestui fapt, este o plăcere să le folosim. Cu toate acestea, astfel de produse au dezavantajele lor. Se estompează destul de repede sub soare și nu tolerează frigul. Prin urmare, acestea trebuie îndepărtate și curățate în interior în sezonul de toamnă-iarnă..

opt 25 26

Balansoar metalic

Cele mai durabile, durabile și fiabile structuri metalice pot fi numite pe bună dreptate. Arată foarte frumos și au o greutate impresionantă. Dar, în același timp, aceasta le face din ce în ce mai puternice în procesul de utilizare. Prin urmare, înainte de a le instala, gândiți-vă cu atenție cât de potrivit este acest loc sau acela din grădină..

6 7 64

Există, de asemenea, mai multe tipuri de leagăn în funcție de tipul de construcție..

Balansoar suspendat

Structurile suspendate sunt printre cele mai populare. Ei sunt cei care pot fi văzuți cel mai adesea acasă sau în țară. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece asamblarea lor nu necesită abilități speciale și instrumente costisitoare. Principalul lucru este să găsești un copac sau o traversă puternică, să obții cea mai durabilă frânghie, precum și o scândură pentru șezut. Dacă doriți, puteți face spatele leagănului de pe aceeași placă.

37 22zece 1546

Leaganul cadrului

Un leagăn de cadru este cel mai bun pentru copii. Sunt destul de durabile și, prin urmare, sigure chiar și pentru cei mai mici. În plus, pot fi mutate în siguranță în diferite zone ale cabanei de vară. Dar, în același timp, sunt destul de grele. Prin urmare, încă vă recomandăm să vă gândiți mai atent la locul de instalare, ținând cont de direcția razelor solare..

2 paisprezece

Balansoar din lemn DIY

După cum sa menționat mai sus, cea mai simplă versiune a leagănului pentru copii este o structură suspendată fără cadru. Se poate face chiar și fără abilități speciale. Repetați doar clasa magistrală pas cu pas prezentată în fotografie.

47

Pentru muncă, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • ruletă;
 • scaun de dimensiuni necesare;
 • lant metalic;
 • grund;
 • perie sau rolă;
 • burghiu;
 • 2 cârlige;
 • tăietoare;
 • vopsea pe lemn;
 • nuci;
 • carabine;
 • solvent;
 • creion;
 • a văzut;
 • zdrențe.

În acest caz, vă sugerăm să folosiți o placă de parchet din lemn. Îl puteți cumpăra în fiecare magazin de hardware. Dar dacă ați făcut recent reparații, atunci puteți folosi în siguranță tăieturile inutile. Alegeți o lungime care nu este prea lungă, astfel încât să fie ideală pentru copil. Dacă doriți, puteți face o versiune puțin mai mare. Apoi este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți..

48

Cea mai optimă lungime va fi de 50 cm. O măsurăm cu o măsurătoare cu bandă și o tăiem. De asemenea, marcăm părțile laterale ale plăcii și facem găuri pentru cârlige. Cel mai bine este să folosiți o măsurătoare pentru aceasta, astfel încât semnele să fie la aceeași distanță..

4950

Placa de lemn nu trebuie să fie prelucrată, dar rețineți că, în acest caz, nu va avea o durată lungă de valabilitate. Materialul se întunecă destul de repede și, în timp, insectele pot începe în el. Prin urmare, vă sugerăm să tratați întreaga suprafață cu un primer antiseptic. Pentru uscare completă, trebuie lăsat cel puțin o zi. Abia atunci aplicăm vopsea în nuanța noastră preferată. În acest caz, se folosește albul. Dacă este necesar, o facem în două straturi și o lăsăm să se usuce complet..51

Introducem cârlige în găurile pregătite în prealabil și le fixăm cu șaibe. De asemenea, atașăm un carabiner și introducem inelul principal al lanțului în el. În acest stadiu, trebuie să determinați cât de lungă ar trebui să fie structura. Pentru a face acest lucru, utilizați o bandă măsurătoare, ținând cont de faptul că distanța optimă față de sol este de cel puțin 50 cm.

52

Cu ajutorul cleștelor, tăiați partea în exces a lanțului la fiecare segment. Le atașăm la scaun cu carabiniere. Pentru o mai mare fiabilitate, puteți utiliza în plus o frânghie sau o frânghie puternică..

53

Fixăm leagănul pe un copac și ne asigurăm că îi verificăm puterea înainte de a permite copiilor să meargă pe el. Nu uitați că siguranța este pe primul loc!

54

Swing pentru o reședință de vară: cele mai strălucitoare și mai neobișnuite idei

Nu este deloc necesar să folosiți o scândură de lemn ca scaun. Poate fi chiar o anvelopă, skateboard, scaun înalt, transport de paleți și alte articole inutile, potrivite pentru acest scop. Această soluție pare deosebit de originală. Fiți siguri că fiecare copil va aprecia acest design.1224 33 treizeci72 73 71 702723 36 542142 45 58După cum puteți vedea, este destul de ușor să realizați o construcție simplă. În ceea ce privește leagănele mai complexe, vă recomandăm totuși să achiziționați o opțiune potrivită într-un magazin specializat sau să contactați un profesionist pentru ajutor..