Sârmele ca element de decor

Facilitățile pe care aparatele electrocasnice și electronice le aduc vieții noastre au un dezavantaj. Un număr imens de fire de la un sistem de calculatoare, lămpi, televizor, telefon, care se zvârcolesc în inele bizare, încearcă să țese într-o minge de șarpe sau să demonstreze clar ce este «nodul gordian». Cablurile sunt aici, cablurile sunt acolo și cu cât sunt mai multe dispozitive în casă, cu atât acumularea diferitelor cabluri este mai semnificativă și încurcată. Și încercați (adesea fără succes) să le dezlegați, să le organizați sau să le ascundeți, crezând că cablajul lăsat la vedere desfigurează interiorul.

Vă sugerăm să folosiți fire «în scopuri pașnice» – transformă-ți zidurile într-o capodoperă a artelor și meșteșugurilor. «Haide», – vei spune neîncrezător și te vei înșela. Problemă-«încă» are o soluție originală care nu va implica costuri financiare mari, vă va oferi o mare plăcere din activitatea dvs. creativă și veți ieși ca un câștigător absolut în lupta epuizantă cu corzi de pe podea.

Aruncați o privire la ideile foto prezentate aici pe care le puteți repeta sau utiliza ca sursă de inspirație pentru soluția dvs. creativă. Creativitatea se manifestă nu numai prin decorarea pereților cu fire, ci și prin decorarea lor în diverse moduri..

 Peretele alb, cablul negru de la lampă este fixat în locurile potrivite (cu respectarea strictă a măsurilor de siguranță!) Și ca rezultat – silueta recunoscută a New York, Paris, Londra, Roma (de ales) sau simbolica schița clădirii orașului tău natal. Arată modern și neobișnuit.

Cablul negru de la lampă este un material excelent pentru crearea unei capodopere de perete

Cablu negru pentru lampă

  Dacă preferați linii drepte simple și colțuri curate, încercați un model geometric ca acesta. Acest tip de decor de perete va arăta grozav în orice spațiu cu tavane înalte – într-un hol de acasă, un dressing teatral sau într-un showroom de magazin..

Modelul geometric al corzilor negre este întotdeauna auster și elegant

Model geometric de corzi negre

 Iată un alt exemplu de decorare a pereților. Cablu negru simplu, «natural» răsucit într-o formă bizară, arată foarte interesant, la fel ca o operă de artă în stilul artei abstracte. În plus, este o modalitate ușoară de a crea un accent focal în cameră, care poate fi combinat organic chiar și cu mobilier de designer scump..

Sârma răsucită este acum un element de design original care a transformat încurcarea într-un merit artistic.

„Artistic” sârmă răsucită

 Dacă nu îți vine în minte o idee fructuoasă «ce să portretizez», puteți experimenta oricând combinații de linii drepte și curbe, diverse forme geometrice și forme abstracte. Se poate obține un rezultat remarcabil, demn de o expoziție la Muzeul de Artă de Design.

Combinațiile de linii și forme realizate din fire au nenumărate variații.

Combinații de linii și forme realizate din fire

 Această schiță interesantă a fost creată folosind un fir negru lung și un bec. O idee grozavă pentru o casă modernă. Tot ce aveți nevoie este mult cablu și un perete gol. Se va crea schița oricărui vehicul (nu neapărat un autobuz) «drum» starea de spirit și vă reamintesc că lumea este mare și întotdeauna deschisă pentru călătorii.

Decorarea cu un cablu și un bec creează un efect fantastic!

Decorare cu un cablu și un bec

 O versiune plină de farmec a cablului cu un strat de izolație textilă colorată. O singură compoziție de plasă pentru un abajur retro și țesături cu modele pe perete face interiorul vesel și oarecum copilăresc. Culorile fluorescente pe fundal alb sunt câștigătoare «revitalizare» interior acromatic.

Cordonul decorativ colorat îmbunătățește expresivitatea accesoriului

Cordon decorativ colorat

 Cablurile foarte lungi sunt de obicei înfășurate și încearcă să se ascundă la vedere. Dar cu puțină imaginație, puteți păstra cablajul la vedere și le puteți transforma în piese de decor spectaculoase. Nu este nevoie să plasați forme de sârmă deasupra podelei. Plinta este perfectă ca bază pentru «peisaj cu copaci».

Figurile decorative dintr-un cablu lung sunt folosite cu succes pentru a decora partea inferioară a peretelui

Figurile decorative dintr-un cablu lung

  Încercați ceva ușor pentru a decora cablul electric din dormitor. Panglicile sau hârtia colorate sunt destul de potrivite ca material pentru decorare. Și acum o păsărică strălucitoare stă pe o ramură făcută din sârmă albă cu frunze verzi. Foarte frumos. Iar figurina poate fi schimbată cu alta, în funcție de dispoziție.

Decorarea firului cu hârtie și bandă

Decorarea firului cu hârtie și bandă

  Un televizor și o consolă de jocuri, un computer, o imprimantă și un modem și alte echipamente de birou sunt inevitabil echipate cu un set de fire care nu sunt atât de ușor de ascuns. Și nu trebuie să faceți asta! Organizați-le și fixați-le într-o anumită ordine (simetric sau asimetric, după cum doriți), iar conectorii nesimpatici vor crea un model unic în stil. «High Tech».

Model pe perete din fire de conectare

Model pe perete din fire de conectare

 O soluție interesantă este un cadru decorativ în stil victorian realizat dintr-un fir lung deasupra șemineului. Nu ai șemineu? Există o oglindă? Sau o pictură? Aceste accesorii pot deveni mai expresive în cadrul conturului alb, iar interiorul va lua caracteristicile unui clasic elegant.

Un cadru decorativ din sârmă va decora un șemineu sau o oglindă

Cadru decorativ din sârmă

  O combinație complexă de linii verticale și orizontale din fire electrice vă permite să modificați vizual percepția spațiului, făcând unele părți ale camerei mai înalte și mai largi. Contrastul alb-negru este cea mai acceptabilă opțiune pentru interioare clasice stricte.

Complex decorativ de componente verticale și orizontale

Complex decorativ de componente verticale și orizontale

 Designul simplu nu înseamnă plictisitor. Un cablu portocaliu strălucitor, care se rotește în inele pe un fundal gri, se îndreaptă spre secțiunea adiacentă a peretelui și devine aproape invizibil pe zidăria din cărămidă roșie. Juxtapunerea eficientă a combinațiilor de culori este esența ideii de design.

Cablul portocaliu arată diferit pe fundalul gri și maro roșcat

Cablul portocaliu arată diferit pe fundalul gri și maro roșcat

 Mai crezi că pentru a ascunde firele sub tapet, ipsos, panouri din lemn sau plastic, în containere speciale etc. – singura soluție potrivită pentru designul interior perfect?