Faceți-vă singur creioane neobișnuite și suporturi pentru pixuri

Pentru a menține ustensilele de scris pe masa de lucru, standurile le ajută. Impresia de calm și eficiență despre proprietarul locului de muncă este creată la vederea unor pixuri și creioane bine plasate în organizatori speciali. Cu toate acestea, pentru persoanele cu minte creativă, standurile obișnuite standard sunt neinteresante și neatractive. Puteți crea un organizator original și unic folosind instrumentele disponibile. Oferim mai multe opțiuni

1. Model vintage

Pentru un stand în stil vintage sau retro, puteți utiliza o mare varietate de obiecte antice pe care nu le mai utilizați, dar nu le puteți despărți din niciun motiv. Le puteți oferi o a doua viață și în același timp faceți un accesoriu extraordinar și extravagant. Pentru standul din această versiune, a fost utilizat un recipient pentru alimente, destinat militarilor. Măcinarea sau îmbunătățirea ceva într-un astfel de stand nu merită. Zgarieturile, loviturile și jetoanele dau un farmec special accesoriului:

Suport pentru creion alb

2. Ghivece de flori

Este foarte ușor să faci un accesoriu de masă drăguț și neobișnuit dintr-o oală obișnuită pentru plante de apartament. Puteți face inscripții și desene memorabile alegând culorile adecvate. Un astfel de suvenir minunat va fi un cadou minunat pentru iubitul dvs. profesor:

Stand negru cu margine galbenă

3. Splendoarea naturii

Un minunat suport pentru creioane și pixuri este realizat dintr-o bucată mică de lemn tăiat. Este suficient să tăiați o gaură cilindrică rotundă în centrul mini-cânepei, unde vor fi introduse ustensilele de scris. Standul poate fi lăcuit sau decorat cu pietre mici. Cu toate acestea, chiar și în forma sa originală, o astfel de papetărie va oferi biroului o căldură naturală. Locul dvs. de muncă va arăta mult mai interesant:

Stand realizat dintr-o bucată de lemn

4. Cutii de conserve

Conserve nedorite pot face un suport excelent pentru perii, pixuri și creioane. Borcanul poate fi vopsit în orice culoare doriți, decorat cu fire sau sfori. O adăugire originală va fi etichetele sau etichetele cu dorințe sau mărturisiri:

Coastere galbene și albastre

5. Borcane de sticlă

Borcanele de sticlă care se potrivesc cu o varietate de articole de birou sunt ușor de transformat în colectoare minunate. Pentru a face acest lucru, trebuie să le aplicați orice vopsea. Cutiile acoperite cu vopsele acrilice arată original:

Trei borcane

6. Stand extraordinar

Cine ar fi crezut că o răzătoare obișnuită de bucătărie ar putea deveni o geantă de călătorie pentru papetărie! Găurile deja existente în răzătoare pot fi șlefuite, îndepărtate proeminențele inutile, extinse. Și apoi fiecare creion va avea locul său:

Răzuitor de creion

7. Discuri de balsa

Discurile din plută pot fi utilizate ca dispozitiv de stocare de masă pentru stilouri. Mai multe părți rotunde sunt lipite împreună, găurile pentru creioane sunt găurite în straturile superioare. Un astfel de model poate funcționa ca o placă mnemonică: datorită flexibilității materialului din plută, este ușor să fixați note pe suport:

Stai lipit de discurile de plută

8. Stați în stiluri high-tech

Dischetele vechi, uzate pot fi utile pe desktop. 5 dischete sunt ușor conectate într-o singură cutie folosind elemente de fixare din plastic. Un astfel de organizator este potrivit pentru biroul unui programator:

Suport pentru dischete

9. Întreaga paletă într-un singur organizator

Pentru artiștii care folosesc o mare colecție de creioane colorate în lucrările lor, acest proiect este potrivit. În recipientele de plastic pentru orice lichid, trebuie să tăiați găuri dreptunghiulare, astfel încât creioanele să poată fi plasate în recipient. Aceste cutii pot fi fixate împreună și poziționate vertical pe perete sau pe o masă, astfel încât să fie convenabil să scoateți creioane:

Suporturi din plastic transparent

10. Cutii tricotate

Lucrurile de bricolaj poartă întotdeauna o încărcătură de căldură și energie pozitivă. Orice container poate fi transformat într-un suport minunat tricotând o carcasă din resturi de fire strălucitoare. Puteți face mai multe astfel de huse și le puteți schimba periodic, adăugând varietate biroului:

Huse din tricot pentru coastere

11. Decor din nasturi

Un borcan de sticlă de cea mai simplă formă devine un suport exclusiv pentru creioane atunci când este decorat cu nasturi. Coaseți-le cu un elastic obișnuit de lenjerie așa cum doriți, iar un suvenir distractiv este gata:

Butoane pe borcane de sticlă

12. Tub de carton

O bază cilindrică dintr-o rolă de hârtie igienică sau fire înfășurate poate face, de asemenea, un suport de stilou excelent. Este ușor să decorați tubul lipindu-l cu hârtie creativă sau cu orice alte autocolante, autocolante:

Standuri din tuburi de carton

13. Caz de pânză

Este extrem de ușor să transformi o cutie de conserve obișnuită într-un accesoriu elegant, care să se încadreze armonios într-un stil ecologic sau interior de țară. Luați o bucată mică de pânză de pânză și înfășurați-o în jurul recipientului, creând pliuri moi în material. Pânza de pânză poate fi lipită sau capsată:

Caz de pânză

14. Decor creion

De asemenea, puteți decora suportul stiloului cu creioane. Este suficient să ridicați specimene care sunt potrivite ca culoare sau textură și să le lipiți pe o cutie obișnuită:

Stai lipit cu creioane

15. Stai de la un bar

Un bloc obișnuit de lemn sau spumă vă va ajuta să vă păstrați creioanele și pixurile ordonate. Găsește numărul necesar de găuri în dreptunghi și suportul este gata. Puteți să-l pictați, să aplicați diferite modele sau să lipiți bucăți de hârtie colorată în stilul patchwork:

Stand de bar

16. Coca-Cola ajută întotdeauna

O cutie de Coca-Cola este cea mai simplă și mai modestă opțiune pentru suportul pentru creion. Puteți alege din întregul sortiment exact cel care vi se potrivește mai mult și interiorului dvs.:

Cutie de coca cola