Candelabru pe hol: o varietate de corpuri de iluminat

Holul este cea mai vizitată cameră, s-ar putea spune, chipul fiecărei gazde. Un candelabru pe hol va face chiar și cea mai mică cameră confortabilă și confortabilă. Atunci când alegeți un candelabru, luați în considerare dimensiunea holului pe care ar trebui să îl lumineze. Numărul becurilor din candelabru va depinde de acest lucru. Candelabrele sunt împărțite în două tipuri: perete și tavan. Decoratorii recomandă candelabrele de perete ca stand-alone sau ca iluminare suplimentară. Atunci când alegeți veioze, ar trebui să țineți cont de regula cu cât camera este mai mică, cu atât ar trebui să fie mai mic candelabrul. Un candelabru este elementul final de design al holului tău.

Candelabre moderne pe hol

În zilele noastre, designerii ne oferă un număr mare de candelabre moderne pe hol. Cumpărarea unui candelabru nu este atât de dificilă. Este mult mai dificil să te decizi asupra opțiunii care se potrivește gustului tău. Unele dintre cele mai elegante sunt candelabre cu pandantiv. Lungimea unui astfel de candelabru este ușor de reglat, este extrem de necesară pentru tavanele joase. Principalul lucru atunci când alegeți un astfel de candelabru este să decideți dimensiunea și forma.

Candelabrele de înaltă tehnologie vor adăuga ușurință și individualitate pe hol. Stilul high-tech este destul de practic, se distinge prin minimalism, forme geometrice clare.

Candelabru Fusion va adăuga prospețime interiorului.

Când cumpărați un candelabru, amintiți-vă că nu ar trebui să fie un element separat în interior, ar trebui să se amestece cu stilul holului.

Candelabru de tavan pe hol

Dacă sunteți în căutarea unui candelabru compact, mic, mic – aruncați o privire mai atentă pe candelabrul de tavan. Un astfel de candelabru este atașat chiar de tavan. Aceste candelabre vin într-un singur segment și în mai multe segmente.

Atunci când alegeți un candelabru pe hol, ar trebui să vă amintiți caracteristicile de iluminare, elementele de iluminare din hol ar trebui să fie suficient de luminoase. Într-adevăr, în această cameră nu există adesea ferestre. Atunci când alegeți un candelabru, luați în considerare dimensiunea holului dvs..

Un candelabru mic este potrivit pentru o cameră mică, una mai mare ar trebui aleasă pentru una spațioasă. Luați în considerare și forma holului atunci când alegeți un candelabru. De exemplu, dacă holul tău este pătrat, candelabrul ar putea fi rotund. Candelabre alungite se vor potrivi pe holuri alungite. Candelabrele de tavan arată armonios pe holuri mici.

Candelabru pe hol sub un tavan întins

Pentru ca tavanul dvs. să arate rafinat, trebuie să alegeți candelabrul potrivit. Tavanul întins este completat de diverse corpuri de iluminat. Poate fi candelabru cu LED, candelabru decorativ din lemn, candelabru de cristal, spoturi și multe altele..

O soluție minunată pentru hol va fi un tavan întins din pânză lucioasă. O astfel de pânză reflectă perfect lumina, care este foarte benefică pentru hol..

Dispozitivele de iluminat pe un astfel de tavan nu ar trebui să fie amplasate aproape de pânză, ele pot să o distrugă. Această problemă poate fi evitată prin utilizarea lămpilor de mică putere sau prin utilizarea reflectoarelor. De asemenea, nu ar trebui să cumpărați un candelabru cu o montură complexă – acest lucru poate deteriora pânza..

Candelabru pe un hol mic

Atunci când alegeți un candelabru pentru un mic hol, fiecare dintre noi trebuie să țină cont de o mulțime de nuanțe. Pentru camere mici, cel mai bine este să alegeți candelabre mici. În acest caz, dispozitivul de iluminat trebuie să fie suficient de puternic. Iluminarea puternică vă va permite să măriți vizual un mic hol, în această privință, amplasarea corectă a candelabrului nu va fi de prisos.

Alegând un candelabru pe hol, trebuie să țineți cont de stilul camerei dvs., candelabrul ar trebui să-l completeze și să nu fie o componentă separată. Un candelabru în stil minimalist se va potrivi unui hol cu ​​suprafețe clare, uniforme, simplitate în design, cu mobilier în forme geometrice.

Stilul englezesc este un stil de confort și austeritate. Astfel de candelabre sunt de obicei realizate din metal, nuanțe de cristal sau sticlă mată. Prin urmare – dacă v-ați decis deja stilul holului dvs. Atunci alegerea unui candelabru nu vă va fi dificilă..

Lustre suspendate cu patru brațe pentru hol

În prezent, piața iluminatului ne poate oferi un număr mare de opțiuni de candelabru. Lemn, metal, LED cu sau fără telecomandă. Dar totuși, candelabrele cu patru brațe nu încetează să fie populare pe piața electrică..

Candelabrele suspendate cu patru brațe sunt alese în principal pentru încăperile cu tavan înalt. Astfel de candelabre sunt universale, pot fi selectate pentru fiecare gust. Datorită prezenței brațelor, candelabrul este potrivit pentru iluminatul central într-un hol spațios. Avantajul acestor candelabre este ușurința lor de instalare. Puteți gestiona singur ansamblul și conexiunea.

Candelabrele cu roșcove sunt ușor de întreținut, trebuie doar să îndepărtați umbra și să o ștergeți cu o cârpă umedă. Un alt avantaj al lămpilor cu deschidere este că atunci când schimbați interiorul, nu ar trebui să cumpărați un candelabru nou. Este suficient doar pentru a schimba nuanțele care se potrivesc noului design.

Candelabre cu LED-uri pe hol

Candelabrele cu LED sunt pe primul loc pe piața producătorului. Deși aspectul unui candelabru cu LED nu este practic diferit de cel obișnuit. Diferența poate fi văzută numai atunci când candelabrul este aprins. LED-urile vă permit să schimbați schema de culori, creând astfel o atmosferă fascinantă. Lucrând cu LED-uri, atunci când creează un candelabru, designerii nu sunt limitați în imaginația lor. Stilurile unor astfel de candelabre sunt foarte diverse de la clasici, minimalism la mansardă sau baroc..

Un candelabru cu LED cu panou de control poate străluci nu numai cu lumină albă, ci și cu roșu, verde, albastru, neon. Candelabrele cu LED au un alt plus. Pot schimba luminozitatea luminii lor. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul unui dispozitiv special – un dimmer. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să rotiți comutatorul special. În plus, candelabrele cu LED sunt foarte economice. Depinde de faptul că LED-urile își consumă energia în iluminat și o parte foarte mică în conversia căldurii. În prezent este cea mai eficientă sursă de lumină.

Abordându-vă cu toată responsabilitatea, la alegerea unui candelabru pe hol, puteți fi siguri de frumusețea și confortul camerei dvs..