Bucătărie în stil kitsch: soluții îndrăznețe de design interior în idei de fotografii

În ciuda tendințelor în schimbare în interior, stilul kitsch continuă să se bucure de un mare interes și popularitate. Mulți îl consideră prea controversat și excentric, dar este imposibil să nu observăm farmecul său unic. Există multe argumente atât din partea susținătorilor, cât și a opozanților acestei direcții. Stilul kitsch este, în cele din urmă, o combinație de diverse tendințe și design original. Accente etnice, țigani și hippie pot fi găsite în ea. Pentru mulți, acest lucru este considerat excesiv, dar nu mai există plângeri. Chiar și astfel de interioare originale pot arăta elegante și climatice, fără glamour inutil. Vedeți cum să vă decorați bucătăria în stil kitsch, astfel încât să nu se suprasolicite sau să enerveze cu numeroase motive, modele și culori.

Cum să decorați o bucătărie kitsch?

Stilul kitsch este, în primul rând, libertate și conexiuni originale și îndrăznețe. Mobilierul și accesoriile create în cele mai strălucitoare culori vor funcționa excelent, energizându-vă și motivându-vă să acționați. Cu siguranță vă puteți îndrăgosti de stilul kitsch, dar îl puteți ură la fel de repede. De aceea, este important să respectați moderarea și să vă gândiți cu atenție la fiecare bucată de echipament de bucătărie. Cu toate acestea, dacă respectați câteva reguli, interioarele vor fi confortabile și chiar romantice. Deci, dacă îți place un interior colorat, original, stilul kitsch este doar pentru tine.

Interioare kitsch: inspirați-vă din fotografii reale

Este dificil de identificat caracteristicile stilului kitsch, deoarece principiul său principal este absența lor. Acest stil este dominat de eclecticism, glamour și tot felul de varietăți. Nu doar mobilierul și accesoriile sunt importante, ci și decorațiunile pentru pereți. Reproducerile picturilor celebre, precum și grafica sau fotografiile preferate sunt perfecte. În stilul kitsch, există un loc atât pentru suveniruri vechi, cât și pentru obiecte Art Nouveau originale, neobișnuite. Nu trebuie să vă faceți griji că accesoriile dvs. diferă în ceea ce privește stilul sau modelul, deoarece totul va fi potrivit. În aranjamentele din bucătărie, perfecționismul nu este recomandat. Aici sunt importante creativitatea și originalitatea. Deci, puteți fantezia cu succes, implementând cele mai îndrăznețe decizii în bucătăria preferată..

Caracteristicile stilului kitsch

Kitsch, cunoscut și ca stilul oamenilor liberi. Oamenii îl apreciază pentru naturalețea, neglijența și confortul său, precum și pentru libertatea de a alege modele și materiale. Estetica interioarelor în stil kitsch se bazează pe aceleași principii ale eclecticismului casual și echilibrat, unde mobilierul rafinat și antic întâlnește accesorii moderne și de designer, decorațiuni exotice, materiale delicate, precum și modele folclorice cu opere de artă sau elemente ale culturii pop. Multicolorul, mozaicul, arta și originalitatea sunt caracteristicile stilului original..

Avantajul incontestabil al stilului kitsch este libertatea de a combina culori și modele care, la prima vedere, nu ar trebui să se intersecteze între ele. Stilul bogat rezistă tuturor convențiilor și principiilor din designul interior, își urmează propria cale, fiind mai mult o avangardă elegantă decât un clasic doborât și previzibil. Deși este dificil să adere la reguli rigide în acest stil, există mai multe motive repetitive ale stilului kitsch în interioare care îi pot inspira pe cei care se gândesc să introducă această tendință în bucătăria lor..

Culori preferate pentru bucătărie

Culorile saturate și dominante sunt un element important al stilului kitsch, care iubește legăturile extravagante, uneori colorate și atrăgătoare. Nu vă fie teamă să combinați culori bogate și expresive. Cele mai des interioare alese aparțin paletei orientale de culori, adică roșu în nuanța de vin sau rubin, albastru turcoaz, cacao, maro sau violet intens. Bucătăriile kitsch folosesc, de asemenea, tonuri pastelate dezactivate pentru a oferi un fundal pentru decorațiuni sau accesorii expresive..

Mobilier de bucatarie in stil kitsch

În stilul kitsch, materialele și materiile prime din care sunt fabricate mobilierul, accesoriile și decorațiunile joacă un rol important. Exotismul interiorului va fi subliniat de tipurile nobile de lemn, de exemplu, lemn de trandafir, mahon sau abanos, care se referă la estetica unui stil colonial rafinat. Lemnul copleșitor și dominant poate fi înlocuit cu mobilier mai ușor din bambus sau răchită.

Decorațiunile sunt la fel de importante. Alegeți articole ceramice complicate, de preferință cele din călătorii lungi, precum ghivece de flori, vaze sau figurine lucrate manual. Accesorii autentice în stil kitsch pot fi găsite și în magazinele populare de lanțuri de design interior. O soluție interesantă pentru pereți vor fi imagini de fundal colorate, cu un model elegant..

O bogăție de bijuterii și accesorii

Stilul kitsch, pe lângă culorile expresive și modelele caracteristice, este, de asemenea, o abundență de decorațiuni, dotări care subliniază caracterul artistic și liber al interiorului. Kitsch-ul este țesături multicolore, aruncări și perne cu modele, covoare cu finisaje rafinate, covoare extravagante și cuverturi de pat brodate. Alegeți culori strălucitoare și modele originale pentru stil..

Natura tropicală se reflectă cel mai bine în suvenirurile exotice din excursii și excursii lungi. Figurine, vaze, boluri, sfeșnice și farfurii decorate manual, își vor găsi locul în stilul kitsch colorat și imprevizibil, unde domnesc diversitatea, libertatea și sincretismul cultural. Pereții pot fi decorați cu picturi de reproduceri de opere de artă, precum și afișe de filme sau festivaluri de muzică.

Fără reguli și reglementări, stilul kitsch opțional, nonconformist și neglijent îi atrage pe toți cei care caută combinații originale în interior, care conțin adesea elemente opuse. Aici exoticul se întâlnește zilnic, de înaltă calitate, cu kitsch deliberat. Designul extraordinar al bucătăriei creează o atmosferă unică în interior, care este relativ ușor de realizat – este suficient să se abandoneze tiparele și convențiile obișnuite în design, ghidate de imaginația personală.