Sisäänrakennettu sänky: toimivuus ja käytännöllisyys

Nykyinen avaruuden järkevä jakaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä, joita kaikki kodin varustavat yrittävät ratkaista. Ja tämä lähestymistapa on varsin ymmärrettävä, koska kaupunkiasunnot eivät ole tilavia. Ja joskus neljän hengen perheen täytyy tulla toimeen pienessä kahden huoneen huoneistossa, ja samalla kaikilla on oltava nukkumapaikka ja työpaikka, puhumattakaan koko perheen virkistysalueesta ja olohuoneesta -yhdessä ystävien kanssa.Sininen päiväpeite sängyssäGeometrinen kuvio

Kuinka sisustaa sisustus oikein, jotta huone ei ylikuormitu ja järjestää kaikki tarvittavat huonekaluelementit. Tällaisen vaikean tehtävän ratkaisemiseksi modernit suunnittelijat turvautuvat nykyaikaisten huonekalujen käyttöön työssään. Näyttävä esimerkki on vaatekaappi, jossa on sisäänrakennettu sänky.

Toiminnallinen käytettävyys

Nykyään huonekalumarkkinoilta löytyy kahdenlaisia ​​tällaisia ​​kaappeja. Ensimmäinen on vain väärennös ja piilottaa vain nukkumapaikan, ja toinen piilotetun sängyn lisäksi on varustettu hyllyillä erilaisten tavaroiden säilyttämistä varten. Tämä on juuri täydellinen ratkaisu pieneen huoneeseen, jonka avulla voit nukkua suurella ja mukavalla sängyllä yöllä ja piilottaa sen kauniin kaapin eteen päivällä..

Harmaan sinisen ja ruskean värin yhdistelmä sisätiloissa Huoneessa on valkoiset seinät Liukuovi sisätiloissa

Tällaisen sängyn suunnittelussa oletetaan, että se säilytetään pystyasennossa joko pääty alaspäin tai sivulle. Kummassakin tapauksessa sänky vie vähimmäismäärän tilaa, mikä vapauttaa tilaa huoneen vapaaseen liikkumiseen..Tumma vaatekaappi makuuhuoneen sisätiloissa Kaksi sisäänrakennettua vuodetta huoneessa Toinen melko tärkeä plus tällaisesta nukkumapaikasta on, että tällaista sänkyä ei tarvitse tehdä joka aamu ja levittää ennen nukkumaanmenoa. Riittää, kun painat painiketta, ja mekanismi itse tuo sängyn haluttuun asentoon, kun taas riittää vain suoristamaan peittoa sängyllä.

Huone vaaleissa väreissä Makuuhuone vaaleissa sävyissä Yhdistelmä beige ja sininen Valkoisen ja tumman puun yhdistelmä

Sisäänrakennettu sänky olohuoneen sisätiloissa

Kun olet selvittänyt tämän keksinnön ihmeen kaikki edut, sinun on mietittävä, missä tämä huonekalu on sopiva. Ensinnäkin vaatekaappi, johon on piilotettu sänky, on ihanteellinen ratkaisu olohuoneeseen, jolla on makuuhuone. Palataan samaan kopiokappaleeseen, jossa pienempi huone annetaan yleensä lapsille ja vanhempien on asuttava olohuoneeseen. Useimmat nuoret perheet joutuvat tähän tilanteeseen. Ja järjestääksesi tilaa olemassa olevissa huoneissa, sinun tulee käyttää maksimaalista mielikuvitustasi..

Sisäänrakennettu sänky olohuoneessa Huonekaluseinään rakennettu sänky Sänky ja sininen vaatekaappi

Kuvittele vain, että tällaiseen olohuoneeseen sinun pitäisi sijoittaa pieni sohva ja nojatuoli, pöytä, jossa on televisio, vaatekaappi ja sänky. Tässä tilanteessa huonekaluelementtien väliset kapeat käytävät pysyvät parhaimmillaan huoneessa. Ja tässä tilassa huone näyttää ainakin epämukavalta. On toinen asia, jos nukkumapaikka lasketaan lattialle vain yöksi, ja päivällä nämä neliöt ovat vapaita.. Tummat huonekalut sisätiloissa Yhdistää olohuoneen ja makuuhuoneen

Voit sijoittaa vaatekaapin, jossa on sisäänrakennettu sänky, kapeaa seinää pitkin ja järjestää muut huonekalut huoneeseen, jättäen tarpeeksi tilaa lasketulle sängylle. On myös syytä huomata, että itse kaappi voi olla kulmikas, mikä luo riittävän määrän hyllyjä ja laatikoita henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Jos huoneen leveys sallii, vaatekaappi, jossa on sisäänrakennettu sänky, sopii täydellisesti suurempaa seinää pitkin, tärkeintä on vain laskea oikein, kuinka paljon tilaa muut halutut huonekalut vievät. Kummassakin tapauksessa ovien ja ikkunoiden sijainti on otettava huomioon, jotta voit yöllä, kun sänky on avattu, liikkua helposti huoneessa.

Kirjahyllyt makuuhuoneessa Työpaikan suunnittelu Kirkkaita elementtejä sisätiloissa Puiset huonekalut makuuhuoneessa Sisäänrakennettu parivuode

On mahdotonta jättää huomiotta muuttuva vuode ja ne, jotka usein ottavat vieraita kotiinsa ja joilla ei ole erillistä huonetta tätä varten. Näin ollen perheenjäsenten ei tarvitse kokoontua, jotta he voivat varustaa kaikki yöksi..

Huonekalut, joissa on kontrastielementtejä Valkoinen vaatekaappi sisätiloissa

Sisäänrakennettu sänky lastentarhan sisätiloissa

Ajatus sisäänrakennetusta sängystä toimii hyvin myös lastenhuoneessa. Loppujen lopuksi tämä on paikka, jossa lapsi tarvitsee tarpeeksi tilaa leikkiä. Ratkaisu on erityisen tärkeä, jos kaksi lasta asuu pienessä huoneessa. Asettamalla suuren vaatekaapin, jossa on kaksi sisäänrakennettua sänkyä seinän viereen, voit varustaa lapset helposti työpaikalla ja leikkialueella. Ja jotta lapsi pystyisi avaamaan sängyn itse, on parempi antaa etusija sivusuunnassa olevalle mallille.

Lastenhuone valkoisilla huonekaluilla Sisäänrakennettu kerrossänky Lastenhuone kahdella sisäänrakennetulla vuoteella

Tällainen päätös olisi asianmukainen teini -ikäisessä huoneessa, varsinkin jos lapsi harjoittaa jonkinlaista taidetta, koska kaapin nukkumapaikan taittamisen jälkeen huoneesta tulee todellinen luova työpaja. Tällaisen sisustuksen luomiseksi sinun on vain valittava oikeat huonekalut työalueelle. Suuri nahkainen nojatuoli ja moderni lasipöytä ovat erittäin sopivia.

Työskentelyalueen alkuperäinen muotoilu Teini -ikäisen huoneen tutkimus

Sänky on rakennettu vaatekaappiin ja sisustuksen tyyliin

Puhuttaessa huoneen suunnittelutyylistä, jossa vaatekaappi sisäänrakennetulla sängyllä ei näytä vieraalta, on huomattava, että ulkoisella suunnittelulla on tässä tärkeä rooli. Ja kun otetaan huomioon käytännöllisyyden ja toimivuuden vaatimukset, nykyään tällaisen muotoilun sänky voidaan syöttää ehdottomasti mihin tahansa sisustukseen, tärkeintä on, että kaapin etuosan muoto vastaa valittua suuntaa. Julkisivut, joissa on valokuvien tulostus

Kirkkaiden värien kiiltävät julkisivut tai valokuvatulostetut ovet näyttävät täydellisiltä korkean teknologian sisätiloissa, mykistetyt sävyt sopivat täydellisesti moderniin ja minimalismiin, mutta peileistä ja veistetyistä puujulkisivuista tulee alkuperäisiä aristokraattisen ja klassisen tyylin elementtejä. On mahdotonta puhua tyylitetyistä puoliksi antiikkisista julkisivuista, provencelaistyylistä, maasta tai jopa tiilimuurauksesta naamioituina. Yleensä rajoitus voi olla vain oma mielikuvitus tai mestarin taito..