Pöytä opiskelijalle hyllyillä: kuvagalleria kauniin ja ergonomisen työpaikan suunnittelusta lastenhuoneessa

Lasten huonekalujen valinta on tärkeä tapahtuma erityisesti pöydän osalta, koska ostat huonekalun lisäksi myös rakenteen, joka vaikuttaa lapsen terveyteen ja mukavuuteen monien vuosien ajan. Koululaisen vanhempien tulisi tarjota mukava oppimisympäristö kotona, jotta työpaikka tuo vain iloisia tunteita tyttärelleen tai pojalleen. Pöytä opiskelijalle, jossa on hyllyt, on erinomainen valinta, koska muotoilu mahdollistaa kotitehtävien tekemisen, piirtämisen, tietokoneen käytön, mutta myös toimistotarvikkeiden ja muiden henkisen työn ja luovuuden kehittämisen kannalta välttämättömien asioiden säilyttämisen.

24

Kirjoituspöytä opiskelijalle hyllyillä: kuinka valita paras?

Kun lapsi menee kouluun, hänen huoneensa muuttuu leikkialueesta toimistoksi. Huonekalut auttavat järjestämään koulutusprosessia. Ihanteellisen opiskelijapöydän on täytettävä kolme pääkriteeriä:

  • sopivuus;
  • turvallisuus;
  • kaunotar.

Neuvoja! Valitse tarkka pöytä, joka sopii sekä sinun että lapsesi visuaalisiin ja käytännön vaatimuksiin. Jos lastenhuoneen sisustamisen lisäksi haluat myös luoda tyylikkään ja alkuperäisen sisustuksen, katso tämän artikkelin kuvagalleriaa.!

83 85yhdeksän

Opiskelijapöytä: sopivat koot

Vakiopöydät ovat 120-160 cm leveitä, 80-90 cm syviä ja 72-75 cm korkeita. Kuitenkin, jos lapsi on todella pitkä tai sillä on merkittävä kasvudynamiikka, on suositeltavaa ostaa rakenne, jonka korkeus on enintään 80 cm. erityinen jalusta. Älä siis unohda jättää vapaata tilaa pöydän alle vähintään 50 cm syvyyteen, ja muista myös, että yläosan ja istuimen välinen etäisyys on noin 30 cm ja asettaa pöydän kallistuskulman 10 ° – 16 °.21

Kuinka valita oikea pöytä lapsen pituudelle?

On olemassa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotka yleensä jätetään huomiotta. Valitettavasti huonekalujen väärä korkeus voi johtaa selkärangan pysyvään, usein peruuttamattomaan rappeutumiseen. Jos pöytä on liian pieni, lapsi ryntää, jos se on liian korkea, lapsi etsii toista mukavaa asentoa, mikä tietysti vääristää hänen asentoaan vähitellen.

Mitä tehdä selkärangan epämuodostumien estämiseksi? Käytä 4 suorakulma -periaatetta. Kun lapsi istuu tuolilla pöydän ääressä, hänen ruumiinsa neljä paikkaa tulisi taivuttaa 90 ° kulmassa:

  • kyynärpäät;
  • lonkat;
  • kierros;
  • jalat.

6

Neuvoja! Jos huomaat poikkeavuuksia lapsesi ulkonäössä istuessasi pöydässä, kokeile väliaikaista jalkatukea, mieluiten tuolia, jossa on säädettävä istuin ja selkänojan korkeus..

25

Kirjoituspöytä hyllyillä kaikenikäisille opiskelijoille: toiminnallisuus on avainasemassa

Pöydän korkea toimivuus opiskelijalle ilmenee ensisijaisesti kyvystä muokata sen kokoa ja riittävästi vapaita paikkoja kirjojen säilyttämiseen, kannettava tietokone, kyniä, kynää jne. Järjestävät järjestelmät. Näin jopa aikuinen opiskelija löytää pöytä, jossa on sopivimmat hyllyt. Tästä syystä on parasta valita huonekalut, jotka kasvavat lapsesi mukana. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse ostaa uutta pöytää 2 tai 3 vuoden välein. Ja vaikka tämän tyyppisten lastenhuonelaitteiden hinnat ovat paljon suurempia kuin perinteisten pöytien kustannukset, huomaat monta vuotta myöhemmin, että idea oli todella fiksu . Lisäksi kannattaa harkita pöytiä, joissa on siirrettävä kansi, jolla on mahdollisuus säätää pöytälevyn kallistuskulmaa..90

Neuvoja! Jos lapsesi huoneessa on vähän säilytystilaa hyllyjen, hyllyjen tai kaappien muodossa, varmista, että ostat pöydän, jossa on paljon laatikoita ja osastoja tai jossa on erityinen yläosa työtasolla, jotta rakenteeseen mahtuu helposti kaikki kirjat, muistikirjat ja muut koulutarvikkeet..

kaksikymmentä

Kulmapöydät koululaisille hyllyillä

Vaikka toiminnallisuus, mukavuus ja turvallisuus lapsille ovat luonnollisesti eturintamassa opintojensa aikana, ei pidä unohtaa houkuttelevaa muotoilua. Onneksi on olemassa laaja valikoima kulmapöytiä, jotka sopivat jokaisen lapsen ja hänen vanhempiensa makuun. Kurssien kulmakalusteet ovat erityisen suosittuja tänään, koska niiden avulla voit käyttää järkevästi huoneen vapaata tilaa. Katso katsaus opiskelijan kauneimmista pöydistä eri järjestelyissä, löydät varmasti jotain itsellesi!

Neuvoja! Pöydän tulee tarjota opiskelijalle mukava ympäristö. Mutta on parempi, jos näistä huonekaluista tulee vuosien mittaan myös sopiva sisustuslisäys sisustukseen..

95 87

Hyllyt opiskelijan pöydän yläpuolella: valokuvia tyylikkäistä lastenhuoneista

Huoneen sisustuksen tulee myös heijastaa sen asukkaan luonnetta. Pöytä on osa sisustusta. Kiinnitä huomiota nykyaikaisten lasten huonekalujen ainutlaatuisuuteen. Voit valita laajan valikoiman pöytiä. Monet vanhemmat valitsevat työkalusteet, joissa on sisäänrakennetut laatikot, ja ripustettavat hyllyt on jo sijoitettu pöydän yläpuolelle. Lapset haluavat aikuisten tavoin ympäröidä itsensä asioilla, jotka stimuloivat heidän mielikuvitustaan ​​ja ovat heidän henkilökohtaisten etujensa mukaisia. Muotiasusteet ovat upea sisustus opiskelijan huoneeseen. Hyllyjen kirkkaat värit lisäävät sisustusta. Nämä huonekalut näyttävät hyvältä pienessä lastenhuoneessa sekä teini -ikäisessä huoneessa.. 84 28

Alla olevassa kuvagalleriassa näet taulukon koululaiselle, jossa on hyllyjä valokuva -ideoissa. Valitse lapsellesi sopivin tuote, mutta muista neuvotella poikasi tai tyttäresi kanssa ostaessasi, koska opiskelijan pitäisi pitää huonekaluista, joita hän aikoo käyttää useiden vuosien ajan.  neljätoista 15 7 yksitoista 2 17 19 23 34 32 52 53 57 59 68 74 91 86 88 89 92 96 97 76 82 70 71 69

13 5 kahdeksantoista 51 54 72 73 33 26 27 29 36 37 38 39 42 44 46 47 48 49

3 55 56 58 60 61 62 63 64 65 66