Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin

Nykyaikaisen olohuoneen käsite edellyttää mahdollisimman paljon tilaa ja valoa sekä tietysti toimivia huonekaluja. Toisin sanoen sisätilojen pitäisi näyttää käytännöllisesti järjestetyiltä. Tarkastellaan kutakin tyyliä erikseen yksityiskohtaisemmin..

Minimalistiset huonekalut

Tämä tyyli erottuu vähimmäismäärästä huonekaluja, vain ehdottoman välttämättömiä, sekä sisustuksen puutteesta. On parempi välttää kontrastisia yhdistelmiä, kun valitset sisustuksen värivalikoiman, ts. tällaisen olohuoneen katseen ei pitäisi tarttua mihinkään, vaan vain liukua. Epätavallinen matto olohuoneessa Tämän tyylin tyypillisimmät värit ovat valkoinen, harmaa, musta ja kaurahiutaleiden sävy. Minimalismille on ominaista koko seinän valtavat vaatekaapit, joiden ovet ovat läpikuultavia tai peilisiä. Perinteisen seinän sijaan tässä tapauksessa sisätiloissa on modulaarinen järjestelmä, jossa on valtaosa lasista ja peileistä, sekä vähimmäismäärä tyhjiä julkisivuja..

On suositeltavaa valita kolme tarvittavaa moduulia, esimerkiksi TV -teline, kirjahylly ja CD -jalusta. Huonekalujen pääasiallinen vaatimus on kaappien, jalustien jne. Julkisivujen kaikenlaisen sisustuksen poissulkeminen, ts. niiden on oltava täysin sileitä (ei maalausta tai veistämistä). Verhoiltujen huonekalujen osalta – tässä se on geometrinen, sohvat ovat melko kovia ja matalia, useimmiten suorakulmaisia.

pehmeä kulma minimalismin tyyliin

Nojatuolit ovat askeettisia eivätkä näytä olevan kovin mukavia ulkonäöltään, koska ne eivät ole kovin samanlaisia ​​kuin tavalliset. Myös tuolien sijasta voi olla kovia pussia. Useimmissa tapauksissa verhoilu on yksivärinen: valkoinen, beige, kerma (harmaa tai ruskea on harvinaisempaa). Joskus graafinen koriste huonekalujen verhoilussa on sallittu..

Huipputekniset huonekalut

Tämä tyyli edellyttää erittäin moderneja materiaaleja, jotka ovat sopusoinnussa vähimmäismäärän sisustuksen kanssa ja minimalismin tavoin runsaasti tilaa ja valoa..

suurin korkean teknologian tila

Mitä tulee väreihin – yksinomaan yksiväriset ovat sopivia, esimerkiksi valkoisia, harmaita tai metallisia, pullonvihreitä voidaan käyttää. Mutta useimmiten käytetään vaaleita sävyjä. Tämän tyylin olohuoneen keskeinen aksentti on viimeisimmän mallin kotiteatteri, jossa on koko seinän plasmanäyttö..

korkean teknologian olohuone

Muunnettava sohva sopii myös täydellisesti esimerkiksi lasiseen sohvapöytään, ja lisäksi pöydän jalkojen tulee olla metallia. Kaikki kaapin huonekalut, joissa on liukuovet, sopivat tähän. Myös tyyli annettu «rakastaa» alkuperäiset odottamattomat yhdistelmät, esimerkiksi muovi betonilla, metalli lasilla, keinonahka puulla.

turvaistuimen sisustus

Toisin sanoen tässä tapauksessa suurin luotettavuus, toimivuus ja korkea tekniikka ovat tervetulleita. Sisustus on sallittua hyvin rajoitetusti, esimerkiksi verhoilussa. Miniseinät, kaapit, hyllyt ja kiiltävän kiiltävät hyllyt ovat tervetulleita. Jotkut huonekalut voivat olla kromia tai lasia, kuten sohvapöydät, TV -telineet tai pienet hyllyt. Pehmustetut huonekalut on tarkoitettu tavallisella verhoilulla (kangas tai kiiltävä nahka).

valkoinen sohva

Tuolit ja nojatuolit ovat mahdollisia muovista, myös läpikuultava. On hyvä, jos sisätiloissa on yksi tai kaksi hienostunutta huonekalua, esimerkiksi alkuperäinen sohvapöytä tai epätavallinen nojatuoli..

tyylimuotojen omaperäisyys

korkean teknologian tuolit

korkean teknologian elementtejä olohuoneessa

korkean teknologian elementtejä olohuoneessa

Art Nouveau -huonekalut

Tämä tyyli sisältää yhdistelmän sileitä viivoja ja tyylikkäitä muotoja sekä toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Tässä tapauksessa on parempi käyttää luonnonmateriaaleja, kuten metallia, puuta, lasia, kiveä, koska huonekalujen tulee olla yksinkertaisesti luotettavia ja kestäviä. Pääelementti on kahden tai kolmen istuttava sohva, jonka mitat riippuvat suoraan olohuoneen mitoista. Tällaisten sohvien suunnittelu edellyttää veistettyjä jalkoja, jotka virtaavat tasaisesti käsinojiin ja selkänojaan. Tässä tyylissä on myös outoja ja arvaamattomia muotoja..

Art Nouveau -huonekalut

Tämän muotoinen sohva tai sohva on tervetullut. Se voi myös olla epäsymmetrinen ja sisältää kaikenlaisia ​​epätavallisia lisäosia. Kukkakuviot tai upeat kuviot verhoiltujen huonekalujen verhoilussa ovat erittäin sopivia. Muun muassa huoneen sisätiloihin tulisi kuulua sohva- tai sohvapöytä sekä esimerkiksi nojatuolit, joissa on sohva tai pussit. Art nouveau -tyylinen seinä voi olla joko suuri ja tilava tai se vie vain vähän tilaa olennaisille. Hyllyvalaistus toimii upeana alkuperäisenä lisäyksenä siihen. Seinä voi olla puusta tai metallista tai se voidaan yhdistää eri materiaaleista. Liukuovet on yleensä valmistettu lasista tai peileistä. Art Nouveau -huonekalujen tärkein tunnusmerkki on sen liikkuvuus.

Art Deco -kalusteet

Tämä tyyli yhdistää täydellisesti geometriset muodot virtaaviin muotoihin. Materiaaleina käytetään pääasiassa jalopuuta, jossa on metallinen sisustus ja lasilevyjä. Afrikkalaiset koristeet, autojen suunnittelu tai esimerkiksi kubistiset piirustukset sopivat tähän..

hieno art deco -sisustus

Art Deco -huonekalut ovat eräänlainen yhdistelmä kalliita materiaaleja, esimerkiksi jalopuita puolijalokivillä tai liskojen ja haiden ihoa. Toisin sanoen tämän tyylin huonekaluilla pitäisi olla sellaisia ​​ominaisuuksia kuin hienostuneisuus, yksinoikeus, näyttävyys ja rikkaus, koska art deco on modernin ja uusklassismin vuorovaikutus. Tyylin tärkein erottava piirre on muotojen virtaviivaistaminen ja sujuvuus sekä tyylikkäiden elementtien, esimerkiksi kullan tai hopean, norsunluun, krokotiilinahan tai helmiäinen, läsnäolo. Värivalikoima on epätavallisen monipuolinen.

kultainen pöytä

Ekotyyliset huonekalut

Ekologinen tyyli (ekotyyli) on mahdollisimman lähellä luontoa ja edellyttää luonnonmateriaalien tai pikemminkin luonnonpuun käyttöä.

ekotyylinen olohuone

luonnollinen tyyli

ekologisen tyylin tyylikkyys

Pajuhuonekalut ovat täydellisiä keveyden luomiseksi. Jos sinun on lisättävä valoa, lasipinnat tulevat pelastamaan. Kivi- ja marmoritasot lisäävät ainutlaatuisen viehätyksen. Kun luot ekologista sisustusta ja valitset huonekaluja, sinun on luotettava kolmeen pääkohteeseen: luonnollisuus, yksinkertaisuus ja ilmava keveys. Tämä tarkoittaa, että kun ostat tuoleja ja pöytiä, sinun ei tarvitse valita maalattua.

runsaasti valoa ekotyyliin

ekologinen puinen pöytä

Tuotteiden on oltava täysin luonnollisia ilman kaikenlaisia ​​kemiallisia vaikutuksia. Sohvan verhoilun tulisi mieluiten olla puuvillaa tai pellavaa, pöydät ja tuolit ovat yksinomaan puisia ja vaaleita puulajeja. Myös kaikenlaiset bambusta ja käsin kudotut tuotteet ovat myös tervetulleita. Huonekalujen muodolle ei ole rajoituksia. Hamppu ja ajopuu ovat täydellisiä sisustukseen. Kokon muotoisia tai pesänmuotoisia huonekaluja voi ostaa.

Techno huonekalut

Tässä sisustuksessa huonekalut eroavat täysin perinteisistä, ne muistuttavat pikemminkin pukuhuoneiden työskentelylaitetta..

epätavallinen valaisin techno -tyyliin

Teräksiset kaapit ovat samanlaisia ​​kuin tallelokerot, joiden ovissa on rei’itetyt paneelit. Yleisiä ovat myös pinotut kaapit, jotka muistuttavat kontteja. Toinen erittäin tärkeä kosketus tähän tyyliin on aaltopahvilevyt sekä tuolit, jotka on valmistettu taivutetuista putkista tai ulosteista kuun roverin muodossa..

olohuone techno -tyyliin

Techno -huonekalut on varustettu kolmijalkoja muistuttavilla jaloilla, ja jalat on kiinnitetty pyörillä. Lasipöytä, jossa on jalat, on oltava läsnä. Materiaaleina käytetään värillistä muovia, metallia, lasia ja puuta. Pehmustetut huonekalut eivät ole poissuljettuja. Sohvat ovat muodoltaan matalat, ja niissä on syvät istuimet ja ylimitoitetut synteettiset päälliset. Pussit ovat myös matalat ja muodottomat. Toisin sanoen tämä tyyli sulkee täysin pois mukavuuden ja järjestyksen käsitteet, päinvastoin, yleinen laiminlyönti on tässä tarkoituksenmukainen..

epätavallisia muotoja ja esineitä

lakoninen moderni tyyli

tilava seinä

luonnon elementtejä

kirkkaita aksentteja

tyylikkäitä elementtejä modernissa sisustuksessa

suurin valo ja tila

Luonnon ja nykyaikaisuuden yhdistelmä

kontrastien hienostuneisuutta

luonnollinen väri

luonnollinen väri