Kotitoimiston huonekalujen suunnittelu

Jos päätät, että sinun on suoritettava tutkimus kotona, ensimmäinen tehtävä on suunnitella selkeästi sen sisustus ja muotoilu. Kun olet valinnut tietyn tyylin, värin, materiaalit, sisustuksen ja tarvittavat lisävarusteet, siirrymme pääkysymykseen: mitä huonekalujen pitäisi olla? Luonnollisesti mukava, käytännöllinen, tilava, harmoninen ja sopii hyvin huoneen sisustukseen.

Toimistokalusteiden suunnittelu

Nyt on tärkeää miettiä huonekalusettiä, toisin sanoen mitä kohteita haluat nähdä kotitoimistossasi. Yleensä jokaiselle oma, mutta voit ryhmitellä kaikki elementit, joista jokainen voi valita tarvitsemansa.

Mitä huonekalusarjassa voi olla??

Pöytä Nojatuoli Telineet Hyllyt Seinäkaappi Sohva Televisio Pöytävalaisin Piirustuspöytä Tulostin - kopiokone Huonekalut vieraille Sisustus ja tarvikkeet

Taulukko on määrittävä elementti

Tämä on tutkimuksen tärkein elementti. Koska tämä huone on tarkoitettu erityisesti kotona työskentelyyn, työpaikan tulee tietysti olla mukava, siinä on oltava vaaditut mitat ja korkeus. Niille, jotka käyttävät työnsä erityispiirteiden mukaan piirustuspöytää tai muita työkaluja sekä suuria kirjoja, paras pöytäkoko on 140 x 70 senttimetriä. Vaikka et käytä mitään yllä olevista, pöydän suuret mitat eivät silti häiritse sinua, henkilökohtainen tietokone sopii täydellisesti tänne ja tilaa on vielä tarpeeksi. Lisäksi on kätevää selata esimerkiksi suuria kansioita. Suuri pöytä vaatii tietysti paljon tilaa, mutta jos toimistotilat eivät salli tätä, on kaksi ratkaisua: joko ostaa pienempi pöytä tai – jos tarvitset vielä enemmän työtilaa – pienennä muita huonekaluja.

Kätevin vaihtoehto on pöytä, jossa on laatikot pienille ja pystysuorille esineille (kansiot, kirjat, erilaiset asiakirjat). Näin voit löytää tarvittavan materiaalin nopeasti ja helposti. Voit säästää tilaa valitsemalla pöytämallin, jossa on ulosvedettävä paneeli näppäimistölle, erityinen hylly pöytälevyn alle järjestelmäyksikölle tai jopa näytön jalusta. Tietenkin, jos sinulla ei ole kannettavaa tietokonetta.

Tärkeämpää työpöydällä on sen sijainti. Kun vietät paljon aikaa töissä tai katsot näyttöä, sinun on poistettava rasitus silmiltä ainakin luonnonvalon avulla. Eli aseta pöytä ikkunan lähelle, jonka tulisi olla mahdollisimman suuri. Auringon säteet vaikuttavat myönteisesti näköön ja yleiseen fyysiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Siksi on tarpeen valita pöydän sijainti niin, että valo ikkunan läpi putoaa vasemmalta tai edestä..

Mukava pöytä ja hyvä valaistus Kotitoimiston pöytä

Nojatuoli – mukavuutta terveydelle

Tällä toimistokalusteella on myös tärkeä rooli, se riippuu siitä, kuinka paljon olet väsynyt työskennellessäsi. Tuolin koko ja muoto on valittava itsellesi niin, että tunnet olosi mukavaksi siinä. Pehmustettu istuin ja selkänoja ovat toivottavia, vaikka tämä riippuu tuolissa vietetystä ajasta. Se ei esimerkiksi ole pehmeä tai siinä voi olla vain istuintyyny, valitse muotoilu ja muoto mieltymystesi mukaan..

Nojatuoli kotitoimistossa

Mutta jos et halua säästää terveyttäsi, valitse kuitenkin pehmeä malli, tämä helpottaa selän ja selkärangan kuormitusta..

Pehmeä tuoli on hyvän terveyden tae

Tuolimallivalikoima on laaja ja rajaton. On kiinteitä, pyöriviä, pyörillä, käsinojilla tai ilman, puisia, muovisia, metallisia ja niin edelleen. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi ja mukavaksi tuolissa..

Kotitoimiston nojatuoli Työtuoli toimistossa Nojatuoli toimistossa Työtuoli vaihtoehto

Hyllyt – tärkeitä, tarpeellisia ja käytännöllisiä

Tietenkin jokainen toimisto tarvitsee paikan asiakirjojen, kansioiden, kirjojen, tiedostojen ja niin edelleen sijoittamiseen. Hyllyt seinää pitkin toimivat tähän hyvin..

Kotitoimiston hyllyt Tutkimushyllyt Kätevät hyllyt

Tai avoimet hyllyt.

Avoimet hyllyt

Jos sinulla ei ole liikaa paperiasiakirjoja ja sinun ei tarvitse varustaa erityistä tilaa niille, telineitä voidaan käyttää koristeluun, eli laita hahmoja, kauniita esineitä sinne. Kuten esimerkiksi seuraavassa kuvassa, jossa itämainen tyyli hallitsee..

Itämainen tyyli kotitoimistossa

Kaikki täällä on valittu yleisellä teemalla, joka luo erityisen mysteerin ja kirkkauden auran. Tämän huoneen työilmapiiri on täydellinen Lähi -kuningaskunnan hengen ystäville..

Seinäkaappi opiskeluun

Kaikki eivät halua pitää asiakirjoja, kansioita, kirjoja ja niin edelleen avoimilla hyllyillä. Joihinkin asioihin sopivat paremmin ovet ja laatikot sisältävät seinäkaapit. Tämä luo myös illuusion järjestyksestä ja minimalismista huoneeseen: kaikki on piilotettu, kaikki on suljettu, vain muutama sisustuselementti on näkyvissä – tyylikäs ja hienostunut.

Seinäkaappi kotitoimistossa

Kaikki muu: sohva, televisio, pöytävalaisimet, piirustuspöytä, tulostin, huonekalut vieraille ja erilaisia ​​sisustustarvikkeita – tämä on jo lisä. Jos huoneen koko sallii, näitä asioita tarvitaan, niin tietysti kaikki tai vain osa niistä voidaan lisätä kotitoimistoon. Tärkeintä on rakentaa suunnittelu niin, että kaikki on sopusoinnussa keskenään..

Piirustuspöytä kotitoimistossa Kodikkaat kotitoimistokalusteet Kotitoimiston tulostin Mukavuus ja mukavuus Upea ja harmoninen huonekalusuunnittelu