Innovatiivisten teknologioiden rooli huonekalumuodissa

Kodikkuuden ja erikoisen tunnelman luomiseksi modernissa huoneistossa tai talossa on tänään kaikki – arkkitehtien, suunnittelijoiden ja rakentajien rajoittamaton mielikuvitus, uudet materiaalit ja kehittyneet tekniikat, joiden avulla voit tehdä käsittämättömiä asioita tutuilla materiaaleilla.

Yleinen sisustustrendi viime vuosina on pyrkimys maksimaaliseen toimivuuteen. Tietenkin salongeissa voit ostaa perinteisiä puisia huonekaluja, suuria ja tilaa vieviä, valmistettu monenlaisista tyyleistä. Perinteet tapahtuvat aina, joku haluaa silti elää «vähän menneisyydessä». Tässä on tietty viehätys. Mutta ajatus ja tekniikka tekevät tehtävänsä, ja tuloksena on epätavallisia huonekaluratkaisuja.

Geenitekniikan päivinä, jolloin ihmisen ei ole vaikeaa tuoda hyönteisgeenejä kasveihin, kannattaa yhdistää esimerkiksi peilipöytä ja jääkaappi. Tällaisia ​​malleja on jo olemassa. Pöytään rakennettua pientä jääkaappia käytetään kasvonaamioiden jäähdyttämiseen, kosmetiikan säilyttämiseen. Naiset arvostavat.

Eräänlainen symbioosi huonekaluissa, yleensä lähes sadan vuoden takaisia ​​uutisia. Muistakaamme esimerkiksi kuuluisat Neuvostoliiton vuodesohvat. Mutta nykyaikaiset huonekalut ovat tietysti menneet vertaansa vailla kaukana näistä ensimmäisistä päätöksistä..

Nykyiset pehmustetut huonekalut voidaan kutsua parafraaseiksi, ei muuten «sohva-kaikki». Joissakin malleissa yhdistyvät sohvan, lipaston, hyllyjen, sohvapöydän elementit ja toiminnot, ja ne voidaan muuntaa parivuoteeksi, nojatuoliksi tai useaksi mukavaksi istuttavaksi pussiksi..

Muunnettava sohva

Jakamalla sohvan elementit erillisiin osiin voit käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä ja muuttaa sen ulkonäköä. Sohvan liikkuvat osat voidaan helposti muuttaa. Jokainen tämän rakenteen uusi kokoonpano sisältää käsinojien, selkänojien ja muiden nukkumiseen ja istumiseen tarkoitettujen lisäelementtien yhdistelmän, jotka voivat kääntyä ja pyöriä eri kulmista. Joten esimerkiksi joidenkin muuntajamallien taittuva selkänoja toimii myös lisäpaikkana, ja erityisesti laskeva käsinoja muuttuu helposti mukavaksi istuimeksi, jossa on pöytä.

Muunnettava sohva

Innovatiivisia tekniikoita keittiökalusteiden valmistuksessa

Moderni keittiö on varustettu monilla uusilla gadgeteilla, keittiön kaappeista, jotka avautuvat napin painalluksella, sähkökäytöllä varustettuihin muuntopöytiin ja koon muuttamiseen omistajan pyynnöstä. Lisäksi suurin osa niistä tehdään asiakkaan asuintilan mittausten mukaan, valitsemalla sopivimmat ja vaativimmat vaihtoehdot. Oven vetämiseksi sisään käytetään erityisiä mekanismeja, mikä edistää sen hiljaista ja nopeaa sulkemista. Vähemmän käytännöllisyys ja toimivuus ilahduttavat ostajia innovatiivisilla tandemboxeilla klassisten hyllyjen sijaan, jolloin he voivat sijoittaa niihin noin 50 kg erilaisia ​​ruokailuvälineitä. Joissakin keittiökalusteissa on sisäänrakennetut ruokailuvälineet, kätevät lineaariset jakajat, pystysuuntaiset toiminnonjakajat ja ulosvedettävät laatikot, joissa on kaksoispohja.

Keittiökalusteet

Sädekaapit

Viime aikoina sädekaapit ovat olleet merkityksellisiä. Ne voivat olla eri muotoja – säteittäisiä ja puolipyöreitä, kaarevia. Tällaiset huonekalut valmistetaan tilauksesta ja ne sopivat täydellisesti tiettyyn huoneeseen. Sen avulla voit sijoittaa melko suuren määrän asioita mahdollisimman tehokkaasti ja kompaktisti..

Radian -kaappi

Kulmasädeinen vaatekaappi

Tällaisilla kaappeilla ei ole rajoituksia niiden muodolle. Ne voivat seurata lattian ja katon kaaria sekä sulkea onnistuneesti tarpeettomat kulmat. Nämä mallit ovat monikäyttöisiä. Täällä voit rakentaa suuren määrän erilaisia ​​hyllyjä ja laatikoita, ja telineeseen, jossa on monia ripustimia, voit sijoittaa kompaktisti sekä päällysvaatteet että vapaa -ajan vaatteet. Lisäksi kulmasäteisissä kaappeissa on paikka kenkiä, kirjoja, kodinkoneita ja muita asioita varten..

Puolipyöreä vaatekaappi

Säteittäinen vaatekaappi

Säteittäiset kaapit ovat paras vaihtoehto pieneen huoneeseen. Pyöreä muotoilu sopii mukavasti mihin tahansa nurkkaan, vie vain vähän tilaa ja korostaa koko sisustusta. Tämä muotoilutaide houkuttelee kauneudellaan, uutuudellaan ja yksinoikeudellaan..

Kaappi

Samaan aikaan huonekalumuodissa on trendi, joka on vieraantunut kaikesta järkevyydestä. Suunnittelijat, jotka kehittävät niin sanottuja muodottomia huonekaluja ja mielikuvituksellisia monimutkaisia ​​malleja, pyrkivät toisaalta ihmisen mukavuuteen ja toisaalta esteettisyyden vahvistamiseen ja ylivoimaisuuteen sisätiloissa. Eli tärkeintä on, että se on kaunista ja epätavallista, ja jopa kuinka mukava on istua tuolimatolla tai säilyttää asioita läpinäkyvässä lipastossa, ovat toissijaisia ​​asioita..