Viihtyisä päiväkoti pienellä alueella

Ajan myötä jokainen lapsi tarvitsee oman autonomisen alueensa. Ihanteellinen vaihtoehto olisi, kun lapselle voidaan varata koko huone. Tässä tapauksessa 12 metrin tila riittää.

Kerrossänky lastentarhassa

Makuuhuone teini -ikäiselle tytölle

Materiaalit ja värit lastenhuoneeseen

Moderni viimeistelymateriaaliteollisuus tarjoaa kuluttajille täyden valikoiman sisustusvaihtoehtoja. Lastentarhan materiaalien tulee ensinnäkin olla mahdollisimman turvallisia. Pinnoitteiden koostumus ei saa sisältää haitallisia elementtejä, jotka haihtuvat ja kyllästtävät huoneen ilman eri myrkyillä.

Tilava säilytysjärjestelmä lastentarhassa

Pastellivärit lastentarhassa

On parasta valita luonnollisia materiaaleja:

  • puu;
  • paperi;
  • luonnon kankaat.

Valkoinen väri lastenhuoneessa

Värien yhdistelmä lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen värivalikoima ei ole rajoitettu. Tässä tapauksessa kannattaa muistaa sävyjen yhdistelmät. Jopa musta väri yhdessä vaaleiden sävyjen pehmentämisen kanssa ei sorru vauvaa, mutta lisää omaperäisyyttä huoneeseen..

Lumivalkoinen makuuhuone lapselle

Kirkas lastentarha -teini -ikäinen poika

On yleisesti hyväksytty, että tytön huoneen tulisi olla täynnä vaaleanpunaisia ​​sävyjä, ja pojan sininen ja sen sävyt ovat optimaalisia. Samaan aikaan suunnittelijoiden fantasiat saavat sinut joskus ihailemaan kaikenlaisia ​​väriyhdistelmiä, joissa minkä tahansa sukupuolen vauvat viihtyvät..

Punainen päiväkodissa

Epätavallinen vauvan sänky

Pienen lapsen huone on suunniteltava pehmeämmillä väreillä. Tämä edistää vauvan rauhoittumista ja rauhaa. Samaan aikaan teini voi varata kirkkaampia yhdistelmiä, jotka sopivat hänen luonteeseensa..

Kirkas väri teinin lastentarhassa

Lastenhuone moderniin tyyliin

Lastenhuoneen sisustus ja tapoja säästää tilaa

Nykyaikaisten asuntojen omistajat kärsivät usein ilmaisten neliömetrien puutteesta. Yleensä lapselle annetaan talon pienin huone. 12 neliömetriä rakentamisen ja suunnittelun nykyaikaisten suuntausten yhteydessä voidaan pitää lastenhuoneen keskimääräisenä alueena.

Vaaleat sävyt lastentarhaan

Tilava vaatekaappi lastentarhaan

Joka tapauksessa haluat aina, että lapsellasi on enemmän tilaa aktiivisille peleille. Tässä huonekalut tulevat pelastamaan, mikä säästää arvokkaita metrejä..

Yhdistelmä kirkkaita värejä lastenhuoneessa

Huone teini -ikäiselle

Jos huone on tarkoitettu kahdelle lapselle, kerrossänky tulee välttämättömäksi. Kun valitset tällaisen tuotteen, sinun on varmistettava sen laatu ja turvallisuus. Materiaalien ja kiinnikkeiden luotettavuuden tulisi olla valintaprosessissa etusijalla.

Lumivalkoiset huonekalut lastentarhaan

Sinisen ja valkoisen yhdistelmä pojan makuuhuoneessa

Toisen kerroksen portaiden tulisi olla kestäviä ja mukavia. Sen nostamisen ja laskemisen pitäisi olla helppoa. Jos huone ei tarvitse kerrossänkyä, rakenteen yläosaa voidaan käyttää muihin tarpeisiin..

Viihtyisä huone pojalle

Kodikas sänky säilytysjärjestelmällä

Useimmiten sängyn lisäksi on erilaisia ​​säilytysjärjestelmiä. Ne voivat näyttää yksinkertaisilta mezzanineilta tai täysimittaiselta kirjahyllyltä, jossa on laatikot ja lukittavat hyllyt..

Valkoinen väri lastenhuoneessa

Erityistä huomiota kiinnitetään lastentarhan säilytysjärjestelmiin. Lapset keräävät huoneeseensa suuria määriä erilaisia ​​esineitä. Lukemattomia leluja, kirjoja ja erilaisia ​​tarpeettomia, mutta erittäin mielenkiintoisia roskia on säilytettävä. Tätä varten suunnittelijat luovat kompakteja huonekaluja, joissa on monitoimiset kapeat ja vaatekaapit..

Valkoiset huonekalut lastentarhaan

Valkoiset huonekalut lastentarhaan

Lapsen työpaikan valinta ja luominen on tärkeää. Sen tulisi sijaita lähellä valonlähdettä, olla varustettu säilytysjärjestelmillä ja mitoittaa huoneen pienen omistajan tarpeiden mukaan..

Lastenhuoneen sisustus

Valkoiset pinnat lastenhuoneessa

Lastenhuoneen valonlähteitä tulisi vaihdella: keinotekoisesta koristevalaistuksesta suureen ikkunaan, jonka läpi kadun luonnonvalo tunkeutuu.

Lastenhuone merelliseen tyyliin

Merellinen tyyli lastentarhaan

Windowsista on keskusteltava erikseen. Turvallisuussyistä kaikissa lastenhuoneen ikkunoissa on oltava hyvät lukot, jotka eivät anna periksi lapselle. Tässä tapauksessa ikkunan pitäisi mahdollistaa säännöllinen korkealaatuinen ilmanvaihto. Lisäksi kannattaa huolehtia tyylikkäästä säleiköstä, joka on lisävaruste levottomille uteliaille murusille..

Lastenhuoneen vihreät seinät

Lastenhuoneen suuret ikkunat

Lastenhuoneen sisustaminen tarvikkeilla

Lastenhuoneessa aikuinen voi antaa vapauden mielikuvitukselleen ja koristaa sen niillä elementeillä, joita ei voi käyttää vaativassa olohuoneessa tai tyylikkäässä toimistossa. Kirkkaat yksityiskohdat hauskoilla tarinoilla näyttävät hyvin ajankohtaisilta lastentarhan sisustuksessa.

Lastenhuoneen keinotekoinen valaistus

Piirustus päiväkodin seinälle

Erilaiset kuvat ja kuvat satuhahmoista herättävät huoneen tavalliset seinät henkiin. On hyödyllistä valita tai luoda lapsesi kanssa joitakin näistä kuvista ja laittaa ne kehykseen..

Lumivalkoinen lastenhuone

Kontrasti vihreä lastentarhan koristeluun

Tytöille voit järjestää prinsessa-pylvässängyn. Vauva ilahtuu epätavallisesta upeasta sisustuksesta. Materiaalin sävyjen tulee olla herkkiä, ja kankaan itsensä tulee olla läpinäkyvää ja luoda salaperäinen sumu sängyn ympärille.

Kirkkaat punaiset sävyt lastentarhassa

Alkuperäiset lamput voivat myös toimia koriste -esineinä ja tulla sisustuksen kohokohtaksi. Erilaiset muodot ja värit valaisevat kattoa ja seiniä. Pöytävalaisimia ja kohdevalaisimia voidaan käyttää työtasojen ja kirjahyllyjen koristeluun.

Tyylikäs lasten teini

Merellinen tyyli pojan huoneessa

Jotkut lamput näyttävät taideteoksilta. Vauvan kanssa voi tehdä jotain. Tämä häiritsee lapsen tietokonetta ja televisiota jonkin aikaa ja pitää hänet kiireisenä hyödyllisillä ja mielenkiintoisilla asioilla..

Pehmeän sininen päiväkodin seinillä

Alkuperäinen huone pojalle

Toinen tärkeä elementti sisustuksessa on tekstiilit. Kaikenlaiset peitot, viitat, koristetyynyt antavat huoneelle erityisen mukavuuden. On tärkeää yhdistää nämä elementit oikein väreihin ja tekstuureihin..

Pojan huone

Kirkkaan vaaleanpunainen leikki tytön lastentarhassa

Peitot ja peitteet sohvalle ovat paitsi koristeellinen myös käytännöllinen tehtävä. Vuodevaatteet on pidettävä saastumattomina, joten kirkas päiväpeite vauvan sängyllä on myös erittäin hygieeninen..

Tyylikäs sisustus lastentarhaan

Pieni lastentarha kontrastiväreissä

Ikkunoiden verhot lisäävät viehätyksensä sisätiloihin. Niiden ei tarvitse olla täsmälleen samanvärisiä kuin muu sisustus. Klassinen valkoinen tylli luo lastentarhassa keveyden, ilmavuuden ja puhtauden tunteen.

Sininen ja valkoinen lasten makuuhuoneessa

Valkoinen väri ja kontrastielementit lastentarhassa

Kirkkaat verhot ovat myös tervetulleita. Niistä voi tulla korostusväri huoneessa. Kankaan erilaiset kuviot takaavat halutun tunnelman. Tiheämmät tummat verhot piilottavat huoneen tarvittaessa uteliailta katseilta.

Siniset seinät lastentarhaan

Herkkä vaaleanpunainen tytön huoneeseen

Lastenhuoneen lattiapäällyste 12 m² voi olla hyvin monipuolinen. Yleisin tapa peittää lastentarhan lattiat on käyttää mattoja..

Yhdistelmä kirkkaita värejä lastenhuoneessa

Puun jäljitelmä lastenhuoneessa

Samalla voit pitää huoneen lämpimänä ja suojata lasten jalkoja hypotermialta. Tällaisen pinnoitteen etuihin kuuluu myös erilaisia ​​sävyjä, kuvioita ja tekstuureja, jotka toimittavat ostajien erikoisliikkeet..

Laconinen sisustus huone pojalle

Lastenhuone, jossa on alkuperäisiä elementtejä

Laminaatti sopii hyvin lastenhuoneeseen. Tämä on melko lämmin lattiapäällyste, joka on erityisen käytännöllinen. Lisäksi tällainen edullinen pinnoite on erittäin hyödyllinen lastentarhassa, jossa jotain putoaa jatkuvasti, roiskuu ja tahraa lattiaa..

Harmaa väri ja vaaleanpunaisten sävyjen yhdistelmät

Lastenhuoneen sisustus valkoisella

Tässä haluaisin myös huomata laajan valikoiman kaikenlaisia ​​sävyjä. Vaalea laminaatti lisää visuaalisesti lattia -alaa ja tekee huoneesta kirkkaamman. Yhdessä vaaleiden seinien kanssa voit saavuttaa tarvittavan valaistuksen myös pilvisenä päivänä.

Kontrastiset yksityiskohdat valkoisessa huoneessa

Panoraamaikkuna lastentarhassa

Upotettu parketti lastentarhan lattiapäällysteeksi voidaan valita vain, jos lapsi on jo tarpeeksi vanha arvostamaan tämän päällysteen kauneutta. Toisaalta kalliit esineet lastentarhan sisätiloissa antavat lapsen oppia ottamaan vastuun asioistaan..

Lastenhuone pojalle sinisin sävyin

Herkkä persikka lastenhuoneeseen

Noudattamalla yksinkertaisia ​​sääntöjä voit luoda hämmästyttävän huoneen lapsellesi. Samaan aikaan ei ole ollenkaan tarpeen käyttää suuria resursseja tähän. Voit vain näyttää mielikuvitustasi ja viettää hieman enemmän aikaa.

Epätavallinen katto lastentarhassa

Lumivalkoinen huone lapselle

Jos annat lapsen osallistua huoneen suunnitteluun itse ja tarjota omia ratkaisuja, vauva arvostaa syntynyttä sisustusta paljon enemmän..

Vaaleanpunaisen ja vihreän yhdistelmä lastentarhassa

Ja kun vauva on onnellinen valoisassa ja valoisassa huoneessaan, hänen vanhempansa eivät voi pysyä poissa ja iloitsevat yhdessä 12 neliömetrin pienen omistajan kanssa..