Tyylikäs ja viehättävä seinäkoriste makuuhuoneessa

Makuuhuoneen remontti on vastuullinen ja hyvin henkilökohtainen asia. Huone, jonka päätarkoituksena pidetään rentoutumista ja lepoa työpäivien jälkeen, suorittaa usein huomattavia toimintoja. Joillekin makuuhuone on myös toimisto, pukuhuone tai budoari. Useimmille asunnonomistajille on tärkeää, että makuuhuoneympäristö on rauhallinen ja rauhallinen, lepoa ja nukkumista edistävä. Mutta on myös sellaisia ​​omistajia, jotka tarvitsevat aamulla iloa, joka on saatu kirkkaista väreistä tai vastakkaisista yhdistelmistä, mielikuvituksellisesta sisustuksesta tai suosituimmista taideteoksista. Erilaiset elämäntyylit, luonteet, tavat, maku ja tyyliasetukset pakottavat meidät luomaan täysin yksilöllisiä sisätiloja.

Moderni makuuhuone

Makuuhuone on henkilökohtainen tila, täällä sinun ei tarvitse huolehtia mukavuudesta ja kodikkaasta ilmapiiristä koko perheelle, sinun ei tarvitse ottaa huomioon kotitalouden mieltymyksiä ja toiveita. Tämä ei ole olohuone, jossa koko perheen kokoontumisen lisäksi iltaisin järjestetään myös kokoontumisia ystävien kanssa, sukulaisten ja rakkaiden seremoniallisia vastaanottoja. Makuuhuoneeseen ei kutsuta vieraita, joten ei ole väliä, mitä koko maailma ajattelee makuuhuoneesi sisustuksesta. Täällä voit soveltaa kaikkia taitojasi, unelmiasi ja fantasioita henkilökohtaisen tilan suunnittelusta..

Tilavuusgeometria

Ullakolla

Ja mikä tahansa huoneen kunnostus alkaa viimeistelyn suunnittelulla. Tässä julkaisussa tarkastelemme erilaisia ​​tapoja sisustaa makuuhuoneiden seinät eri tyylisuunnilla. Materiaalien ja seinäkoristeiden valikoima on yhtä vaikuttava kuin pelottaa asunnonomistajia. Tapettien, koristekipsien, erikoispaneelien ja tekstiilien markkinoiden seinäkoristeluun siirtyminen ei ole helppoa. Mutta on välttämätöntä korreloida kaikki viimeistelyvaihtoehdot henkilökohtaisten mieltymysten, huoneen koon ja sijainnin suhteessa kardinaaleihin, mutta myös perheen budjetin mahdollisuuksiin. Erityiset esimerkit seinäkoristeista auttavat sinua saamaan vaikutelman tietyistä sävyistä ja tekstuureista, tulosteista ja koristeista, tavoista kiinnittää huomiota, korostaa tärkeimpiä segmenttejä ja huonekaluja, sisustusta.

Seinäkoriste makuuhuoneeseen

Toivomme, että vaikuttava valikoima suunnitteluvaihtoehtoja moderneihin makuuhuoneisiin, jotka on sisustettu eri väreillä ja tyylisuunnilla, inspiroivat sinua luomaan omia suunnitteluratkaisuja unelmiesi makuuhuoneen sisustamiseen..

Alkuperäinen sisustus

Lumivalkoinen idylli makuuhuoneeseen

Ei ole mikään salaisuus, että valkoisella on rauhoittava vaikutus ihmisen psyykeen. Valoisassa huoneessa meidän on helpompi levätä ja rentoutua – kaupungin kiihkeä rytmi vetäytyy, ajatukset eivät enää hämmenny, hengitys rauhoittuu ja rytminen, koko kehon lihakset rentoutuvat. Valkoinen väri ei voi vain rauhoittaa psyykeemme, vaan myös herättää turvallisuuden, rauhan, keveyden ja vapauden tunteen..

valkeat seinät

Mutta tämä ei tarkoita, että täysin valkoinen huone on paras vaihtoehto lepoa ja nukkumista varten. Välttääksesi yhdistämisen steriiliin huoneeseen tai leikkaussaliin, sinun on sisällytettävä siihen muita sävyjä, korostuspaikkoja tai silmiinpistävää sisustusta. Vaikka se olisi vaaleaa puuta lattialle tai pastellivärejä vuodevaatteisiin tai ikkunoiden koristeluun, tämä riittää pitämään makuuhuoneen raikkaana ja kevyenä..

Valoisa makuuhuone

Ja jos aiot käyttää kontrastisia värikkäitä sävyjä huonekaluissa, sisustuksessa tai tekstiileissä ja sitten vaaleilla seinillä, ne luovat melko dynaamisen ja alkuperäisen makuuhuoneen.

Kirkkaita yksityiskohtia valkoisella taustalla

Kontrastiset yhdistelmät

Kaikki koriste -elementit erottuvat täydellisesti vaaleaa taustaa vasten. Valkoinen sävy yhdistetään kaikkiin sävyihin, eikä sinun tarvitse ryöstää aivojasi väriratkaisujen päälle. Monille asunnon omistajille tällaiset näkökulmat voivat olla ratkaisevia tekijöitä makuuhuoneen väripaletin valinnassa..

Vaatimaton sisustus

Valkoisella pohjalla

Lempitaiteesi saa parhaan mahdollisen suunnitteluvaihtoehdon ympäröivälle tilalle – lumivalkoisen seinän. Siten kuvasta voi tulla makuuhuoneen keskipiste, joka vie huomion pois keskuskalusteesta – sängystä..

Kevyt seinäkoriste

Toinen tärkeä näkökohta valkoisen käytön eduissa pystysuorien pintojen koristamisessa on tilan visuaalinen laajentaminen. Jos makuuhuoneesi on kooltaan hyvin vaatimaton, jos sen muoto on kaukana symmetriasta tai makuuhuone sijaitsee ullakolla tai ullakolla, valkoiset sävyt auttavat tasoittamaan kaikki geometriset «väärinkäytöksiä», arkkitehtuurin piirteitä.

Ullakkohuone makuuhuoneeseen

Kevyt viimeistely pieneen huoneeseen

Toinen tapa sisustaa makuuhuone, jossa seinien valkoinen väri on sopivin vaihtoehto, on minimalistinen tyyli. Jos olet lähellä tyyliä, joka perustuu sellaisiin käsitteisiin kuin tila, vapaus, käytännöllisyys, mukavuus, puhtaus ja raikkaus – lumivalkoinen paletti auttaa sinua..

Minimalismi

Lumivalkoinen huone, jossa on vähintään huonekalut ja sisustus, ei ole vaihtoehto kaikille. Mutta monet asunnon omistajat pyrkivät juuri tällaiseen askeettiseen ilmapiiriin kovan työpäivän jälkeen. Rauhallisuus ja raikkaus meluisan kaupungin jälkeen, joka on täynnä kirkkaita värejä – mitä tarvitset rentoutumiseen ja ääneen, syvään uneen.

Minimalistinen valkoinen

Askeettinen asetus

Jos valitset yhden seinistä makuuhuoneessa, jossa on lumivalkoiset pinnat (yleensä sängyn päädyssä) ja peität sen korostusäänellä, saat mielenkiintoisen makuuhuoneen sisustuksen. Makuuhuone ei menetä raikkautta ja keveyttä, mutta on hankittu erilaisia ​​värejä, jotka korostavat huoneen pääkalusteita – sänkyä..

Kontrasti

Monille asunnon omistajille klassista tyyliä, joka ilmentyy lumivalkoisessa väripaletissa, pidetään täydellisyyden korkeutena vaihtoehtona makuuhuoneen sisustamiseen. Ei ole väliä mitä uusia tyylitrendejä ilmestyy, riippumatta siitä kuinka monta ultramodernia muotoiluratkaisua keksittiin yksityisten huoneiden sisustamiseen, mutta klassikot ovat ajattomia ja muodikkaita. On vaikea kuvitella kaikkea katon ja seinän sisustuksen rikkautta muulla värillä kuin valkoisella.

Lumikki valkoinen klassikko

Tiilimuuraus makuuhuoneessa – ei vain loft -tyyliin

Yleisin on kalkittu tiilimuuraustekniikka, joka sijaitsee sängyn päässä. Siten korostusseinä erottuu niin paljon värin avulla (vaikka tämä vaihtoehto ei ole poissuljettu), vaan epätavallisen tekstuurin avulla. Tiilen läsnä ollessa huoneen henkilökohtaisessa tilassa on jotain raakaa nukkumiseen ja rentoutumiseen..

Valkoinen tiili

Päässä tiiliseinä

Valkoiseksi maalattu tiiliseinä näyttää sopivalta erittäin modernissa makuuhuoneen sisustuksessa. Huone, johon kerätään huonekaluja ja erilaisia ​​tyylisuunnitelmia, tarvitsee tilavan huoneen vaalean taustan.

Moderni sisustus

No, makuuhuoneen loft -tyyliin kaikki kaanonit ja säännöt kannattavat kirjaimellisesti tiilimuurauksen käyttöä seinien sisustamisessa. Uskotaan, että teollisten tilojen alkuperäinen muuraus maalattiin yksinkertaisesti säästääkseen kipsiä tai muuta pintaverhoilua. Tällä hetkellä suunnittelijat suorittavat erityisesti tiilen jäljittelyä tai asettavat todella tiiliseinät sisustaakseen teollisuutta ja säilyttääkseen huoneen tyylisuunnassa.

Loft -tyyli

Makuuhuoneesi ei tarvitse olla teollista, jotta tiilimuuraus näyttää harmoniselta ja sopivalta. Voit käyttää aksenttina tiiliseinää (maalaamaton, mutta päällystetty erityisillä suojalakoilla). Jos haluat nähdä kauniin tiilivärin, sen epätavallisen tekstuurin, heräämällä aamulla, koristele sitten korostusseinä ei sängyn päässä (kuten yleensä), vaan sitä vastapäätä.

Maalaamaton tiili

On toinenkin tapa, kuten tiilimuuraus, koristella päätylaudan takana oleva tila alkuperäisellä tavalla – jäljitellä betonia tai vaahtolohkoja. Tässä tapauksessa sinun on oltava valmis siihen, että sisätiloissa on voimakas brutaali sävy. Voit pehmentää sitä pastelliväreillä tai mielenkiintoisilla sisustuselementteillä peileillä tai kirkkailla tekstiileillä..

Betonilohkon muotoilu

Korostusseinä makuuhuoneessa – monia suunnitteluvaihtoehtoja

Korostusseinän korostaminen on suunnittelutekniikka, joka on osoittautunut eri käyttötarkoituksiin soveltuvissa huoneissa. Tietenkään makuuhuone ei myöskään pysynyt syrjään. Monien vuosien ajan suunnittelijat ympäri maailmaa ovat käyttäneet tätä yksinkertaista mutta tehokasta siirtoa luodakseen mielenkiintoisia ja yksilöllisiä sisätiloja..

Korostusseinä

Kukka -taustakuva

Korostusseinän luomiseen on monia tapoja yksinkertaisesta eri sävyjen tai tulosteiden yhdistelmästä seinän verhoamiseen puulla, muovilla, teräslevyillä, tekstiileillä tai nahalla..

Kohokuvioitu tapetti

Yksi helpoimmista tavoista korostaa seinää sängyn päällä on liimata kuvioitu taustakuva. Tässä tapauksessa loput pinnat on valmistettu yksivärisestä versiosta. Usein raidallisia taustakuvia käytetään makuuhuoneiden sisustamiseen. Jos haluat laajentaa huoneita visuaalisesti, käytä tarvittaessa vaakasuoraa nauhaa «nostaa» katto – silloin pystysuorat raidat auttavat sinua tässä.

Raidallinen

Jopa pieni poikkeama yleisestä värivalikoimasta tai taustakuvan käyttö, jossa on sama sävy kuin koko huoneen tausta, antaa sinun korostaa seinää, jonka lähellä sänky sijaitsee..

Kevyt paletti

Kattokehyksellä

Ullakkohuoneessa

Korostusseinä, jossa on kirkas geometrinen koriste, on vaihtoehto aktiivisille ja aktiivisille ihmisille. Toisaalta makuuhuoneesi on varsin alkuperäinen ja edustava, ja sen sisustuksessa on kirkkaita värejä. Toisaalta mikään ei ärsytä silmiä, kun valmistaudut nukkumaan – loppujen lopuksi huoneen sisustuksen kirkas elementti sijaitsee sängyn pään takana..

Kirkas aksenttiseinä

Geometrinen koriste

Korostusseinän koristelu tekstiileillä on viimeisin trendi muotoilupiireissä. Kun olet asettanut pehmeän materiaalin seinän ja tekstiilien väliin, voit paitsi luoda alkuperäisen elementin sisustuksesta, mutta voit myös valita sängyn ilman päätyä, koska sinulla on miellyttävä, mukava ja pehmeä seinä. Olisi looginen liike toistaa tekstiilien värit muissa sisustuselementteissä – sängyn juurella seisovan nojatuolin tai atamankan verhoiluna, tyynyjen tai pehmusteiden verhoiluna..

Pehmeä seinä

Pehmeä sisustus

Alkuperäinen tapa korostaa korostusseinä voidaan tehdä käyttämällä kohokuvioituja laattoja – keraamisia tai sen muovisia vastineita. Tällaisen pinnoitteen vaikutus, joka on läsnä yksityisessä huoneessa, on upea. Samanlaista suunnittelutekniikkaa voidaan käyttää sekä maalaistaloissa sijaitsevissa makuuhuoneissa että kaupunkiasunnoissa..

Lumivalkoinen huone

Ympäristömateriaalien ystäville ja maalaistyylisten elementtien yhdistämiselle moderniin tyyliin voimme tarjota vaihtoehdon puisella aksenttiseinällä. Huoneesi pääväristä riippuen voit valita vaalean tai tumman puun sävyn. Tällaista taustaa vasten jopa yksinkertaiset sisustuselementit tai tavalliset seinävalaisimet näyttävät erityisiltä..

Puinen seinä

Tumma puu

Seinä sängyn päässä ei aina ole aksentti. Jos pidät todella taustakuvan väristä tai kuvasta, miksi et liitä sitä seinän päälle, jonka näet heti heräämisen jälkeen? Ehkä tämä auttaa sinua heräämään hyvällä tuulella ja saamaan positiivisen sävyn koko työpäivälle..

Taustakuva painatuksella

Valokuvien tulostaminen tapetille ei ole uppoutunut unohduksiin, vaan on muuttunut nykyaikaisen tekniikan ja kykyjen mukaisesti. Jos aiemmin maanmiehemme liimaavat makuuhuoneiden seinien päälle valokuvataustakuvia, jotka kuvaavat koivulehtoa tai vesiputousta, nyt valokuvatulostuksen luonteen ja tavan valinta ei tunne rajoja. Voit sijoittaa minkä tahansa kuvan makuuhuoneen seinille – kopiosta Salvador Dalin maalauksesta suurempiin muotokuviin lapsistasi.

Valokuvien tulostus

Suurissa huoneissa, joissa on korkeat katot, voit käyttää todella tummia sävyjä korostusseinän koristamiseen. Suunnittelulamput tai kevyet sisustuselementit näyttävät hyvältä tällaista taustaa vasten..

Tummat sävyt

Taustakuva, jossa on kuvio makuuhuoneeseen – tyylilajin klassikko

Kaikille, jotka eivät halua poiketa perinteestä liittää makuuhuoneen seinät tapetilla, jossa on kuvio tai koriste, nykyaikaisten viimeistelymateriaalien valmistajat ovat valmiita tarjoamaan huomattavan valikoiman vaihtoehtoja..

Kohokuvioitu tapetti

Pystysuora raita

Tekstiilitaustakuvat ja kohokuvioidut, kullatut tai hopeoidut langat, koristeltu Swarovskin kristalleilla, käsityönä ja maalattu ammattitaitoisilla käsityöläisillä. Kuten he sanovat – «mitään himoja rahoillesi». Kaikkien vaativimpien makujen ja lompakkokokojen suhteen voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon..

Värikäs koriste

Tapetti makuuhuoneen seinille

On yksi kirjoittamaton sääntö, kun käytetään taustakuvaa painatuksella – tavalliset verhot ja verhot ikkunan aukkojen koristamiseen ovat heille parhaita. Tämä pätee erityisesti huoneisiin, joissa kaikki seinät on peitetty suurella kuvioinnilla..

Makuuhuone kahdelle

Ikoninen painatus

Värikäs tapetti

Mustavalkoiset tapetit, joissa on kukka- tai eläinkuvioita, lisäävät makuuhuoneen sisustusta. Tämän seurauksena saat mielenkiintoisen ja poikkeuksellisen muotoilun, mutta säilyttäen samalla perinteisen lähestymistavan makuuhuoneen sisustamiseen.

Eläinten painatus

Graafinen taustakuva

Koriste -elementtejä makuuhuoneen seinille

On selvää, että seinäpintojen viimeistelyn ja huonekalujen asentamisen jälkeen haluat koristella syntyvää tilaa. Maalatut seinät tai liimattu tavallisella tapetilla vain pyytää maalauksia, peilejä, perhekuvia kehyksissä ja joskus vain kehyksiä koriste -elementtinä.

Seinän sisustus

Galleria

Makuuhuoneen seinien sisustamisessa voit käyttää monia vaihtoehtoja – tärkeintä ei ole liioitella sitä esineiden vaihtelevuudella ja lukumäärällä.

Maalauksia ja peilejä

Näyttely makuuhuoneen seinällä

Ei-värikkäiden taustakuvien ja neutraalin väripaletin taustalla kirkas sisustus näyttää yhtä edulliselta. Luova luonto, jolla on aktiivinen luonne, voi valita värikkäämpiä yhdistelmiä..

Kirkas sisustus

Korostusseinän alkuperäinen muotoilu

Joillekin asunnonomistajille käytännöllisyys on aina eturintamassa, ja jopa seinän sisustuksen on palveltava tiettyjä toimintoja. Tässä tapauksessa voit käyttää avoimia hyllyjä kaikenlaisten pienien asioiden järjestämiseen, jotka on tärkeää pitää käsillä ennen nukkumaanmenoa tai heräämistä. Jos koristat valohyllyt valaistuksella, voit luoda hajavalaistuksen iltaan rauhoittavasti ja kutsumalla lepäämään ja nukkumaan..

Taustavalaistut hyllyt

Seinäkoristeiden ei tarvitse olla elinvoimaisia ​​ja eloisia. Jos makuuhuone on sisustettu pehmeillä pastelliväreillä ja haluat säilyttää rentoutumisen ja rauhallisuuden ilmapiirin, voit käyttää suuria koriste -elementtejä mutta rauhallisia värejä ilman loistoa ja tummia pisteitä..

Pastelliväreissä