Tyylikäs ja ajaton yhdistelmä mustaa ja valkoista kylpyhuoneen sisätiloissa

Musta ja valkoinen edustavat värejä, jotka ovat pysyneet tärkeinä, kysyttyinä ja muodikkaina monien vuosien ajan. Tämän väriyhdistelmän kylpyhuoneen sisustus näyttää aina kalliilta, kunnioitettavalta, hienostuneelta ja tyylikkäältä. Suuri plus on se, että tämä värimaailma sopii yhtä hyvin sekä tilaviin että pieniin huoneisiin. Ja jos ylläpidät oikeaa värisuhdetta, voit muodikkaan ja tyylikkään sisustuksen lisäksi luoda myös kodillesi upean rentoutumisalueen. Sinun on vain noudatettava joitain sääntöjä ja suosituksia. Yritetään selvittää kaikki järjestyksessä.

Mustavalkoinen kylpyhuone, jossa on pylväsAlkuperäinen piirustus mustavalkoisen kylpyhuoneen seinilleKylpyhuoneen suunnittelu mustavalkoisenaMustan ja valkoisen yhdistelmä = aina ajankohtainen ja muodikas

Jos kylpyhuoneen pinta -ala on pieni

Jos kylpyhuone on pieni, sisustuksen päävärin tulee olla valkoinen. Tämä koskee myös seinien, lattian ja katon väriä. Tämä muotoilu lisää visuaalisesti tilaa..

Erittäin pieni kylpyhuone, jossa on vähintään musta väri Pienen kylpyhuoneen alkuperäinen muotoilu, jonka seinillä on koristeita Pienessä huoneessa pitäisi olla enemmän valkoista Mustavalkoinen sisustus pienessä kylpyhuoneessa, jossa pääsävy on valkoinen

On mukavaa sisustaa seinät ainakin muutamalla pystysuoralla raidalla, esimerkiksi laattoista – tämä tekniikka auttaa nostamaan kattoa visuaalisesti. Vaikka laatta ei ole yksivärinen, vaan kuvio (kasvis tai geometrinen).

Pystysuorat raidat nostavat kattoa visuaalisesti On vielä yksi pieni vivahde. Kun asetat peilin, sinun on varmistettava, että musta seinä tai mustat raidat (jos niitä on) eivät heijastu siihen.

Vain valoseinät voivat heijastua peileihin

Valkoiselle lattialle on hyvä laittaa esimerkiksi musta matto. Ja on vielä näyttävämpää, jos valkoiset lattialaatat asetetaan mustilla geometrisilla muodoilla, yksi yksinkertaisimmista vaihtoehdoista on shakkilauta.

Kylpyhuoneen lattia on kaakeloitu ruudukkomallilla Pieni kylpyhuone sisätiloissa, jossa on hieno ruutulauta Kaunis mustavalkoinen kylpyhuoneen sisustus ruutupöydällä

Ei ole myöskään suositeltavaa tehdä reunusta mustana huoneen kehän ympärille – alue häviää välittömästi. Putkiston muoto on tässä tapauksessa sopivin, suorakulmainen..

Suorakulmainen putkisto mustavalkoisessa kylpyhuoneessaSuorakulmainen putkisto - paras vaihtoehto pieneen kylpyhuoneeseen

Ja kaikenlaiset hyllyt on parasta ostaa läpinäkyviä, jotta ne eivät piilota arvokasta tilaa, esimerkiksi lasia tai muovia. Läpinäkyvä lasinen suihkukaappi on myös loistava..

Lasinen suihkukaappi on erittäin sopiva pienikokoisen mustavalkoisen kylpyhuoneen sisätiloihinPieni kylpyhuone, jossa lasinen suihkukaappi Mitä tulee lamppujen valintaan, on parasta pysähtyä kristallista tai metallikehyksestä valmistetuille..

Kristallikruunu sopii täydellisesti mustavalkoiseen kylpyhuoneen sisustukseenKaunis mustavalkoinen kylpyhuoneen sisustus kristallivalaisimella

Ja älä unohda, että pienen huoneen mustavalkoisessa kylpyhuoneessa tulisi olla erittäin hyvin valaistu. Kirkkaiden värien lisävarusteet, kuten vihreä, oranssi tai keltainen, eivät myöskään ole kiellettyjä sisustuksen värikentinä. Tuoreet kukat ovat aina erittäin sopivia.

Kirkkaankeltainen ja oranssi aksentti mustavalkoisen kylpyhuoneen sisustuksessa

Jos kylpyhuone on tilava

Tällaisessa tilanteessa huoneen sisustamiseen on runsaasti mahdollisuuksia. Tällaisten kylpyhuoneiden omistajia voidaan vain kadehtia, varsinkin kun mustavalkoisessa yhdistelmässä tällaiset kartanot näyttävät yksinkertaisesti hämmästyttäviltä..

Tilava kylpyhuoneen sisustus, tehty mustavalkoisena yhdistelmänä tumman beige -värisen kanssa Tässä tilanteessa on monia suunnitteluvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi käyttää enemmän mustaa sisustuksessa, jolloin voit koristaa kaksi tai jopa kolme seinää ja koristaa vain yhden valkoisella. Tässä tapauksessa keskiseinä voidaan tehdä kuvion avulla.

Keskiseinän koristelu koristeilla mustavalkoisen kylpyhuoneen sisätiloissa

Tässä tapauksessa lattia on parempi musta. Katon tulee olla valkoinen. Tilavan kylpyhuoneen sisätiloissa mustat kaakeloidut reunat ovat sopivia. Halutessasi voit käyttää yksiväristä mustaa laattaa, mutta harmaan tai hopeanväristä koristetta – saat kauniin yhdistelmän. Peili näyttää vaikuttavimmalta tällaisessa sisätiloissa hopeakehyksessä..

Ylellinen kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena ja peilit hopeanvärisessä kehyksessä

Pörröistä valkoista mattoa voidaan käyttää lattialla. Putkityöt ovat parempi valo: valkoinen tai maitomainen, vaikka se on sallittua, jos kylpyhuoneen sisäpuoli on musta.

Suuren ja tilavan kylpyhuoneen sisustukseen voidaan aina sijoittaa monia koriste -esineitä, kuten erilaisia ​​lattiamaljakoita, lamput alkuperäisillä varjostimilla, kynttilöitä ja paljon muuta mielikuvituksestasi riippumatta.

Tuoreet kukat lisävarusteina - loistava ratkaisu

Yhteenvetona sinun on noudatettava seuraavaa:

Kun sisustat kylpyhuoneen sisustusta mustavalkoisin värein, noudata yksinkertaisia ​​sääntöjä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi:

Ja vielä muutamia vivahteita

Musta väri auttaa ihmistä keskittymään johonkin, ikään kuin rohkaisi häntä katsomaan sisämaailmaansa, ja valkoinen luo hämmästyttävän kevyen ja puhtaan ilmapiirin.

Tasapainoa tarvitaan mustavalkoisen kylpyhuoneen sisustukseen

Ja millaista tasapainoa tarvitset, voit päättää sisäisen yksilöllisen asenteen perusteella. Tärkeintä on välttää ylikyllästymistä yhdellä tai toisella värillä. Muuten mukava ympäristö sisätiloissa ei toimi..