Tuore idea: keittiö yhdistettynä käytävään

Nykyaikaisten asuntojen ja talojen ulkoasu on yhä alkuperäisempi. Jo kukaan ei yllätä ruokasali yhdistettynä keittiöön tai pukuhuone kylpyhuoneessa. Käytävän ja keittiön yhdistämistä voidaan pitää myös alkuperäisenä ajatuksena. Ei ole väliä, mikä saa suunnittelijan yhdistämään käytävän keittiöön. Se voi olla pieni asuntoalue tai asunnon omistajan rohkea suunnitelma. Tärkeintä on, että tuloksena oleva huone on toimiva ja hyödyllinen..

Valoisa yhdistelmä käytävää ja keittiötä

Perussäännöt keittiön yhdistämisestä käytävään

Tällaisen ratkaisun tärkein etu on tietysti tila, joka voidaan saavuttaa tarpeettomien seinien puuttuessa. Tällaisessa huoneessa voit tuntea olosi mukavaksi jopa asunnon vähimmäispinta -alan kanssa..

Keittiö ja käytävä valkoisilla väreillä Keittiökäytävän kontrasti

Jos haluat jakaa huoneen toiminnallisiin alueisiin, on suositeltavaa käyttää kaavoitustekniikoita. Tässä tapauksessa liukuvat väliseinät ovat hyödyllisiä, joita voidaan käyttää ruoanlaiton tai vierailijoiden vastaanottamisen aikana. Tällaiset rakenteet koostuvat useimmiten ohjaimista lattialla ja katossa, joita pitkin väliseinä liikkuu vapaasti..

Keittiökalusteet kaavoitukseen Pitkä keittiö-käytävä Keittiö-eteinen

Väliseinä voi olla valmistettu mistä tahansa materiaalista. Käytännöllisin olisi:

  • lasi;
  • muovi;
  • metalli;
  • puu.

On osioita, joissa kangas vedetään kiinteän kehyksen päälle. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja lisäävät ainutlaatuisuutta sisustukseen, mutta ne eivät sovellu käytettäväksi keittiössä, koska ne imevät kaikki hajut. Ajan myötä höyryt jättävät kankaan rumat tahrat..

Keittiö-eteinen kaksikerroksisessa talossa Valkoiset huonekalut keittiön eteisessä

Kiinteiden rakenteiden puuttuessa voidaan käyttää yksinkertaista seulaa. Sen suurin haitta on, että tällainen este ei viivytä hajuja ja ääniä. Mutta voit rajoittaa näkemystä siitä, mitä keittiössä tapahtuu sen avulla.

Kun eteinen yhdistetään catering -yksikköön, on erityisen tärkeää harkita hygienian varmistamisen edellytyksiä. Asunnon oven ulkopuolella on sisäänkäynti – yhteinen alue. Varmista, että suurin osa liasta jää oven taakse. Tätä varten voit käyttää korkealaatuisia jalkamattoja ja erityisiä säleikköjä..

Tyylitelty keittiö-eteinen hirsitalossa Keittiön huonekalut käytävällä Hämmästyttävä kontrasti käytävällä yhdistettynä keittiöön

Järjestelmästä voi tulla tehokas «lämmin lattia». Se auttaa lattian märkiä jalanjälkiä kuivumaan nopeasti ja estää kotitalouksia leviämästä kadulta tuodun lian asunnon ympärille. Lisäksi lämpimät lattiat säästävät sinut kylmien laattojen tai muiden kovien pintojen tunteelta. Tämä on erittäin tärkeää, koska paalumatot eivät saavuta haluttua steriiliyttä. Käytävä-keittiössä on parempi käyttää laattoja tai laminaattia.

Kodin sisäänkäyntipaikat keittiössä Zonointi lattian kanssa Hieno keittiö yhdistettynä käytävään Keittiön pöytä kridorin nurkassa

Jotta käytävän vaatteet eivät olisi täynnä hajuja, sinun on huolehdittava korkealaatuisesta ilmanvaihdosta. Tärkeä elementti keittiön liesien valinnassa on varustaa liesituuletin. Lisäksi on suositeltavaa varustaa eteinen tiiviillä vaatekaapilla ja kenkähyllyillä..

Keittiökalusteet ja talon sisäänkäynti samassa huoneessa Käytävän varustaminen keittiökalusteilla

Keittiön sisustus yhdistettynä käytävään

Tällaisen huoneen järjestämiseksi voit käyttää kahta päämenetelmää:

  • yhdistää tilan yhdellä värillä ja materiaaleilla;
  • vyöhykkeen huone eri sävyillä ja materiaaleilla.

Ensimmäinen vaihtoehto ei vaadi paljon vaivaa. Keittiö ja eteinen edellyttävät kestävien materiaalien käyttöä, jotka kestävät hyvin lämpötilan ja kosteuden muutoksia. Sopivin lattia on laatat tai luonnonkivi. Voit käyttää myös muita vaihtoehtoja. Mutta valinnan pääperiaatteen tulisi olla pinnoitteen maksimaalinen hygienia..

Keittiö yhdistettynä eteiseen Keittiö yhdistettynä käytävään Keittiön ja käytävän yhdistelmä Keittiö-eteinen, vuorattu puulla

Voit myös valita laatat seinäpäällysteeksi. Jos tämä materiaali näyttää kylmältä ja epämukavalta, voit käyttää pestävää tapettia, joka kestää huoneen aggressiivisen ympäristön..

Väriratkaisuja ei ole paljon rajoitettu. Ensinnäkin on värejä, jotka voivat peittää mahdollisen saastumisen. Samaan aikaan tällaisia ​​sävyjä voidaan käyttää vain eniten kärsivien alueiden koristamiseen. Tämä on tila etuoven lähellä, liesi ja pesuallas. Muu huone voidaan sisustaa niin kirkkaasti kuin suunnittelijan mielikuvitus sallii.

Keittiökäytävän kontrasti Käytävän käyttäminen keittiönä Kirkkaat keittiökalusteet käytävällä

Huoneiden kaavoitus on suositumpi suunnittelumenetelmä. Materiaalivalikoiman runsaus sallii eteisen erottamisen keittiöstä, mutta myös työalueen, ruokailutilan, pukuhuoneen ja muiden korostamisen. Lisäksi kaavoitus materiaaleilla antaa sinun sisustaa huoneen paitsi eri väreillä myös eri tyyleillä. Tyylikkäästi käytävästä «minimalismia» pääset tyylikkäästi keittiöön «maa». Ja molemmat tyylit ovat harmonisesti rinnakkain yhdessä huoneessa..

Zonointitilaa keittiössä ja käytävällä Maalaismainen käytäväkeittiö Sisäänkäynti taloon keittiössä

Sisustus ja tarvikkeet

Huoneiden kaavoitus voidaan tehdä paitsi edellä mainittujen menetelmien avulla. Arkkitehtirakenteista voi tulla mielenkiintoisia näissä olosuhteissa. Viehättävä kaari, joka on koristeltu bareljeefeilla, on hieno aksentti yleisessä ympäristössä.

Voit myös käyttää kivivuorattua takkaa tai suurta akvaariota. Tällainen suuri esine pystyy jakamaan tilan ehdollisesti, jättäen tarpeeksi tilaa asunnon asukkaille. Samaan aikaan tällainen ratkaisu antaa huoneelle ainutlaatuisuuden ja omaperäisyyden..

Keittiön yhdistäminen käytävään

Valaistuksella voi joskus olla ratkaiseva rooli tilan jakamisessa keittiöön ja eteiseen. Aluksi voit käyttää kirkkaampaa valoa keittiössä. On mahdollista käyttää loistelamppua, jolle on ominaista kirkkaan valkoinen hehku. Tässä tapauksessa käytävään voidaan jättää tutumpi keltainen valo. Tämän menetelmän avulla voit tuntea liikkeen tilasta toiseen ilman ovia..

Käytävän käyttäminen keittiönä

Käytävällä valo voi korostaa peilin ja ripustimien alueen. Keittiössä lisävalaistuslaitteet ovat käteviä työalueella ja lähellä pöytää..

Käyttämällä kaikkia näitä jakamis- ja yhdistämismenetelmiä voit saavuttaa uskomattomia tuloksia. Pieni tila säilyttää toimivuutensa ja tarjoaa kaikille asunnon asukkaille halutun mukavuuden.