Todelliset uutuudet makuuhuoneen verhojen suunnittelussa

Vietämme kolmanneksen elämästämme Morpheuksen käsissä. Nousemme sängystä, menemme ikkunan luo, vedämme verhot taakse ja annamme toisen päivän elämään. Unisten silmiemme kulmasta huomaa kankaiden suunnittelun, nautimme kosketuksesta kankaan kanssa ja nauttien uuden aamun miellyttävistä vaikutelmista ja ryömimme keittiöön. Ensimmäiset tunteet ovat haavoittuvia, ja ne olisi suojattava herkästi ärsyttäviltä hetkiltä, ​​ja siksi on parempi valita suosikki väripaletti makuuhuoneen suunnittelussa, ottaa huomioon valovirtojen tunkeutumisaste ja säätää taitavasti niiden voimakkuutta.

Joka kausi meille tarjotaan mielenkiintoisia verhousideoita. Tämä koskee uusia kangaskoostumuksia, alkuperäisiä tulosteita ja värikontrasteja. Samaan aikaan valitaan hallitsevat värit, sisustuksen suunnat, aksenttien periaatteet. Tänä vuonna palveluksessamme on upeita tekstiilejä, joiden väreistä silmät nousevat. Edustajat, silkki, tylli, tafti ja valikoima ihastuttavia kuvioita sisältäviä kankaita viehättävät kauneudesta. Kiiltävät kohokuvioidut ja sileät tekstuurit, painetut piirustukset, kankaat vesiväreillä ja useita fantasiatauluja on suunniteltu koristamaan huone epätavallisella tavalla.

Kolmivärinen ratkaisu Tyylikäs makuuhuone

Värien sateenkaarissa ja luovuuden meressä

Kiiltäviä pintoja ja eksoottisia malleja suositellaan. Afrikkalaiset ja intialaiset motiivit, yhdistelmien arvaamattomuus, nuhjuisessa tyylikkäässä tekniikassa tehdyt mallit ovat muodikkaita maamerkkejä verhotaiteessa. Tiheät puolivillaiset pohjat, joissa on kiiltävä pää, suosivat. Brocade, verhoilukankaat, joissa on loistavat raidat, ilmeikkäitä rakenteellisia kuvioita, ovat tervetulleita myös ikkunahoitoihin. Ainoa huomautus: tyylikäs kokonaisuus sopii vain vastaavaan sisustukseen.

Kauniita tekstiilipainoksia

Viskoosin ja puuvillan tandem on käytännöllinen ja usein käytetty versio verhoseoksista. Tekstiilit, joissa on luonnollinen pohja ja lavsan, konekirjonnan fragmentit hämmästyttävät kuvion monimutkaisuudesta. Viskoosi puuvillan ja pellavan seurassa lurexilla yllättää herkillä kohokohdilla eikä menetä edustavaa ulkonäköään monien vuosien ajan. Polyesteriä sisältävät koostumukset esitetään sateenkaaren tuotegalleriassa. Uusien Euroopasta peräisin olevien kokoelmien avulla voidaan väittää, että verhokankaiden suunnittelu muistuttaa taidetta. Tunnetut valmistajat hyödyntävät aktiivisesti luonnonkuituja ja teknologisia tuotteita ja yhdistävät menestyksekkäästi erilaisia ​​emäksiä. Esimerkiksi verhokangas «Tilkkutöitä» On ainutlaatuinen ilmiö tänä vuonna. Optimistiset värit eri tyyleissä ja mielenkiintoiset yhdistelmät ovat ylellinen lisä makuuhuoneeseen.

Kirjava verho

Kokoelma «Retra» esitetään hämmästyttävän kauniissa muunnelmissa ja siinä on lähes luonnollinen pohja (80% puuvillaa). Aamulla inspiroivat piirustukset, joissa on suuret monogrammit vaalealla taustalla, lomitetut raidat ja painatuksella levitetyt kukkakuviot. Valittavana on myös eri värejä sisältäviä organza -kankaita.

Makuuhuone lämpimillä väreillä

Uusia esineitä taiteesta. Chic on kaunis värimaailma, joka sopii hyvin yhteen ja voi tarjota illan rentoutumista. Liilan lämpö ja kesän niityn värit maalaavat tiheiden tekstuurien pinnan ja kalpean organzan solidaarisuutena ovat valmiita yhdistymään kauniiksi kokonaisuudeksi.

Lila makuuhuone Tyylikäs ratkaisu

Lila, lila, viini, luumu, sinappi ja kaikki vihreät sävyt erityisessä asennossa. Rauhalliset hiekka- ja kermanväriset sävyt ovat kysyttyjä kaikkina vuodenaikoina..

Avaa ikkunat Herkkä makuuhuoneen sisustus

Kauneutta ja toimivuutta

Makuuhuoneen klassista tyyliä korostavat raskaat verhot, jotka ovat palanneet muotiin viime aikoina. Kohokuvioitu sametti ja herkkä velour, mokka, tweed ja kuvakudos on peitetty pehmeästi. Tiheä kangas antaa verhoille tiheyttä ja painoa, taitokset – tilavuutta. Suorat kankaat, jotka on vuorattu silkillä alhaalta, näyttävät kalliilta ja tyylikkäiltä. Sekoitus suuria tekstuureja, kuten veluuri pitsireunuksella, helmillä maustettu, jättää juhlan tunteen. Eri tekstuurien värileikki on muodikas maamerkki ompelutaiteessa. Pellava- ja silkkitaftaa pidetään suosituimpina makuuhuoneessa..

Verhojen tyyppi riippuu vuorelta, mutta myös huoneen valaistusasteesta. Lisäksi sekoitettu vuoraus, jossa on yksipuolinen kiiltävä pinta, suojaa maalia haalistumiselta. Verhot, joissa on synteettinen tausta, on valittu katuäänen ja sään vaimentamaan. Paremman vaikutuksen saavuttamiseksi on parempi valita kontrastinen suorituskyky. Saumaton vaalea puoli tumman etupuolen taustaa vasten näyttää tyylikkäältä ja värillisten rintaneulojen avulla se osoittaa sisätilojen hallitsevan.

Kirkkaita tulosteita vaalealla taustalla

Värien sateenkaarissa

Vapaasti virtaavat raidat ovat tyylikäs pari ja unohtumaton klassikko. Jos sinua ohjaa halu korostaa tekstiilien tai tulosteiden kuvioitua kauneutta, sinun ei pitäisi olla fiksu monimutkaisten mallien kanssa, vaan mieluummin tasaisten kankaiden demokratia. Muuten, luopu kevyillä verhoilla varustetusta duetosta, jos sinua inspiroi lasin takana oleva maisema. Panoraamanäkymä selviytyy sisustuksen roolista, ja kaksipuolinen verhokehys toimii sen kehyksenä. Kankaiden koristelu nauhoilla, tartuilla, ketjuilla lisää charmia alkuperäiseen verhoon.

Panoraama ikkunasta

Läpinäkyvien verhojen sijasta on järkevää kääntyä kaihtimien puoleen, sillä niillä ei ole korostavaa kuormitusta, ja niiden läsnäolo ikkunoissa osoittaa vain toiminnallisen tehtävän. Pysty- ja vaakarakenteet luovat toimistoilmapiirin, ja kodin tunnelman ylläpitämiseksi sinun on turvauduttava tekstiileihin. Verhot, verhot, läpinäkyvät verhot yön yli tasoittavat virallisen vakavuuden.

Muodikas ratkaisu Lepoalue

Rullaverhot ovat olleet ja pysyvät johtavassa asemassa monipuolisuutensa vuoksi. Ne riimivät helposti minkä tahansa ikkunan kanssa, eivät ole riippuvaisia ​​tyylistä ja mahdollistavat erilaisia ​​muunnelmia. Valmiit versiot esitetään eri tiheyksisin tekstuurein, eivätkä ne rajoita suunnittelua. Fantasiapiirustusten ja kirkkaiden värien puolesta.

Makuuhuone herkillä väreillä

Chiaroscuron läpinäkyvät verhot

Kevyt tylli on aina trendissä. Se kokoontuu kauniisti eri taitoksiin ja on valmis yhdistämään verhot. Joustava läpinäkyvä organza taiteellisella maalauksella ja kameleontti -efektillä ei myöskään luovu ensimmäisistä paikoista. Herkkä mikroverho esitetään kiinteillä väreillä ja kuvioitu kirjonta. Painottomat mikroverkot, joissa on applikointeja, nylon ja pitsireunus verhoavat kauniisti ja tyylikkäästi makuuhuoneen. Läpinäkyvät tekstuurit, jotka pitävät muotonsa, ovat välttämättömiä pimeille makuuhuoneille. Painottomuudestaan ​​huolimatta niitä voidaan käyttää valon kontrastin säätämiseen helposti.

Ilmava tylli Päivän valossa

Uusi ilmiö on värillinen sifonki. Keltaisen tai punaisen kankaan läpi kulkevat säteet lisäävät lämpöä ja kesäistä tunnelmaa. Etelään päin oleva makuuhuone hukkuu sisään «puput», on parempi järjestää kylmä sininen väri, harmaat sävyt auringon aktiivisuuden korjaamiseksi.

Kaunis verho

Kesän teemaa jatkavat verhot, joissa on kiharat leikkaukset. Jäljitettävä minimalismi siirtyy ekologisiin malleihin. Karheiden kudottujen pohjien, brodeerattujen koristeiden tai leikkausten leikkausten rinnalla tällaiset verhot sopivat maalaistalossa, japanilaisissa, skandinaavisissa ja japanilaisissa sisätiloissa. Niillä on taipumus tyylitellä maalaismaisella tavalla ja ne ovat kaukana kaupunkien sisustuksesta. Kuvioidut tyynyliinat, joissa on siteet, tarkoituksellisesti valtavat napit, käsintehdyt lautasliinat, harjakoukut, suuret renkaat puisessa reunalistassa, kiristysnauhat tai leveät satiininauhat, jotka on kiristetty sauvaan, luovat erilaisen muodon.

Provencen perinteen mukaan

Pienessä huoneessa, jossa on rajoitettu pääsy aurinkoon, on parempi valita läpinäkyvät tekstuurit. Nauhaan kerätty organza tai tylli riittää tekemään makuuhuoneesta älykkään. Jos pidät pimeästä yöllä, käytä nostojärjestelmiä. Iltapäivällä rullaverhot rullaavat rummun päälle ja avaavat päivän panoraaman.

Paljon valoa ja vähän värejä

Maalaukselliset kankaat

Ranskalaiset suunnittelijat tarjoavat mahdollisuuden nauttia metallikierteiden hopean ja kullan sävyistä ja tarjota niitä suosittuun huipputekniikkaan. Minimalistisissa konsepteissa on tarpeeksi vaaleita kiiltäviä tekstuureja, jotka antavat makuuhuoneelle täydellisen ilmeen. Voit myös sitoa valkoiset filamenttiverhot ja niiden sävyt tähän tyyliseen ideaan. Siro jouset on koristeltu läpinäkyvillä kiteillä, strassilla, helmihelmillä. Tämän sisustuksen ansiosta ne sopivat täydellisesti huoneen valoisaan tilaan. Makuuhuoneessa, jossa metalli ja lasi hallitsevat: päätylevyn suunnittelussa, yöpöydän ja lampun putkien jaloissa organzan kylmä kiilto on varsin sopiva. Korostusten keskinäinen peilaus lisää taitoksiin syvyyttä ja tilavuutta, mikä näyttää vaikuttavalta huomaamattomissa malleissa.

Siniset motiivit Luovuus

Älä hämmenny edulliseen pohjaan vangittavasta luovuudesta. Keinotekoinen silkkivuori tai karkea pellavarakenne, jossa on guipure -viimeistely ja mallin primitiivisyys – osoitus tietoisuudesta uusimmista trendeistä. Akvarellimaalaus kankaalle on sama muodikas piirre. Läpinäkyvät yksiväriset juovat ja värien abstraktiot näyttävät tyylikkäiltä ja omaperäisiltä.

Verhoja ei voi ripustaa verhotangolle ilman lisävarusteita. Sormuksista, koukkuista, pidikkeistä ja kauniista verhotangon kärjistä tulee suunnittelutyökaluja. Heidän avullaan kankaat muodostuvat pieniksi ja tilaviksi laskosiksi tai jopa jännityksen avulla mainostetaan kuvion etuja. Luo mukava tila itsellesi täyttämällä yksityinen alue väreillä ja valolla.

Läpinäkyvä tausta Klassinen muotoilu Tumman seinän taustalla Makuuhuone dynaamisella aksentilla Kirkkaat tekstiilipainatukset