Taustakuva makuuhuoneeseen – valitse mieleisesi vaihtoehto

Riippumatta nykyaikaisista pystysuorien pintojen viimeistelymenetelmistä, tapetti on edelleen yksi suosituimmista vaihtoehdoista makuuhuoneen seinien peittämiseksi. Tämä johtuu pääasiassa huoneen tarkoituksesta – makuuhuoneessa rentoudumme ja saamme voimaa elämäni seuraavan päivän tuleviin asioihin. Sopimaton ympäristö voi helposti pilata tärkeän rentoutustoiminnon ja mukavuuden tunteen. Mutta kaikilla on erilaisia ​​ajatuksia rentouttavasta sisustuksesta. Joku tykkää neutraalista paletista, joku rakastaa herätysvärejä, jotkut uudet trendit ja viimeisimmät trendit ovat tärkeitä.

Tapetti kukkakuvioilla

Vaaleanharmaa tapetti

Tästä julkaisusta löydät monia esimerkkejä makuuhuoneista, joissa on erityyppisiä taustakuvia jokaiseen makuun ja väriin. Inspiroiva valikoima koko värivalikoimaa, kaikenlaisia ​​tekstuureja ja niiden yhdistelmiä auttaa niitä, jotka valmistautuvat makuuhuoneen kunnostamiseen tai jälleenrakentamiseen, tekemään valinnan.

Aksenttiseinä – viime vuosien trendi

Viime aikoina seuraavasta tekniikasta on tullut yhä suositumpaa makuuhuoneiden suunnittelussa – korostamalla yksi huoneen seinistä sävyllä tai tapetilla. Joskus paneelit tai yksittäiset segmentit tehdään aksenttiseinälle käyttämällä listoja tai muita viimeistelymateriaaleja..

Korostusseinä

Aksentti taustakuva

Jos makuutilaan on varattu pieniä alueita, olisi virhe käyttää aktiivisia kuvioita kaikissa seinissä, tässä tapauksessa jo pieni huone näyttäisi vielä vaatimattomammalta. Siksi yhden seinän korostaminen, usein sängyn päällä, mahdollistaa laimennuksen koko huoneen yksiväriseen viimeistelyyn..

Kirkas seinä aksenttina

Kultaisilla sävyillä

Usein aksenttiseinän taustakuvan väri valitaan verhojen tai maton värin mukaan, ja on myös mahdollisuus yhdistää päätylevyn taustakuvapaletti sängyn tekstiilien – päiväpeitteiden tai vuodevaatteiden – värin kanssa.

Päädyn aksentti

Neutraalissa paletissa

Joskus on yksinkertaisesti tarpeen laimentaa makuuhuoneen sisustus vähintään yhdellä värillisellä pinnalla, varsinkin jos muut seinät on tehty vaaleilla, neutraaleilla väreillä..

Valkoisilla seinillä

Aktiivinen piirustus

Korostusseinä auttaa luomaan visuaalisen sillan lumivalkoisen pintakäsittelyn ja makuuhuoneen huonekalun – sängyn ja sen tekstiilien – tummien sävyjen välille..

Ikkunoiden lähellä

Tässä tapauksessa aksenttiseinä putosi paitsi sängyn päähän myös kahteen ikkuna -aukkoon. Tämän seurauksena huoneen sisätiloissa ei ole niin paljon kirkkaita kuvioita, että se olisi liian värikäs, mutta ei voida sanoa, että sen kalusteet ovat tylsää ja yksitoikkoista. Tapetin rikas sininen sävy yhdistettynä runsaaseen luonnonvaloon tuo huoneeseen raikkautta ja keveyttä..

Sängyn vieressä

Toinen esimerkki siitä, että aksenttiseinän ei tarvitse sijaita pääkalusteen päässä, kaikki riippuu huoneen sisustuksesta, ikkuna- ja oviaukkojen sijainnista ja asukkaiden makuasetuksista, tietysti.

Pastelliväreissä

Tekstiilitaustakuva

Päiväpeitteen väri

Kuvioidut tekstiilitaustakuvat sopivat korostusseiniin. Ne näyttävät hyvältä makuuhuoneessa, tämä materiaali on myrkytöntä ja helppokäyttöistä. Ainoa haittapuoli on melko korkea hinta, mutta se on enemmän kuin kannattavaa, jos valitset sängylle ja ikkunoille tekstiilejä, jotka sopivat taustakuvaan, mikä johtaa harmoniseen ja rentouttavaan makuuhuoneen sisustukseen.

Neitsyt makuuhuone

Perhosten kanssa

Nämä huoneet on sisustettu korostusseinillä, ja ne sopivat tyttöjen makuuhuoneisiin. Yksinkertaisen ja lakonisen sisustuksen taustalla romantiikan elementit ja hieman naiiviisuus näyttävät erittäin edullisilta..

Pukeutumispöydän yli

Kirkas kevään muotoilu

Tässä tapauksessa meillä on edessään ei -triviaali versio aksenttiseinästä – ei sängyn päässä, vaan ikkunan ympärillä. Ikkuna -aukon suunnittelusta on tullut edustava alusta peilipöydälle ja sen lähellä olevalle verhoillulle tuolille. Tällainen esitys tarvitsi kirkkaan ja aktiivisen taustakuvion..

Vaalea mintun sävy

Makuuhuoneen sisustuksen vaalea mintun sävy on myös korostusseinässä, mutta laimennettuna hopeakohokuvioinnilla, mikä sopii hyvin huoneen sisustuselementteihin.

Hopea kohokuvioitu

Täydellinen esimerkki tapettien valinnasta korostusseinälle, joka yhdistää harmonisesti maton, tekstiilien ja sisustuselementtien värit.

Rakenne tapetti

Joskus korostusseinä ei vaadi kirkkautta tai värien aktiivisuutta, riittää neutraali paletti ja epätavallinen rakenne, joka voidaan toistaa sisustusesineissä tai makuuhuoneen tekstiileissä.

Taustakuva

Valokuvatapettia voidaan käyttää korostusseinän luomiseen. Esimerkiksi tässä makuuhuoneessa taustakuva jäljittelee kirjahyllyjä, ei vain laimenna makuuhuoneen lumivalkoista viimeistelyä, vaan myös muuttaa sen ulkoasua radikaalisti..

Kyllästetyt värit

Tilava ja valoisa makuuhuone kestää aktiivisen korostustaustakuvion, joka sisältää huoneen sisustuksessa ja sisustuksessa käytetyt sävyt.

Tapetteja kuvioista

Poikkeuksellinen lähestymistapa aksenttiseinän suunnitteluun ilmeni itse tapetin kankaan rakenteessa, joka oli tehty kuvioista ja ompelukuvioista, mikä personoi makuuhuoneen suunnittelun ja antaa käsityksen huoneen omistajista.

Korostusseinä

Paneelit, listat ja kapeat koristeet moderneissa makuuhuoneissa

Niille. joille yksinkertaisen aksenttiseinän toteutus sängynpäässä näyttää tylsältä tai jos haluat jonkinlaista vaihtelua, yksilöllisyyttä – seuraavat seinäkoristevaihtoehdot voivat olla sopivia.

Taustakuva paneeli

Aktiivisten värien listojen ja taustakuvien avulla muodostetaan symmetrisiä segmenttejä, jotka näyttävät seinäpaneeleilta. Tällaiset mallit eivät ylikuormita makuuhuoneen sisustusta tarpeettomilla väreillä ja edistävät yksilöllisen viehätyksen tuomista huoneen sisustukseen..

Niche sänkyyn

Kirkas niche -muotoilu

Kirkkaiden, värikkäiden taustakuvien avulla voit koristella markkinaraon, jossa sänky sijaitsee. Vaalean tai lumivalkoisen seinäkoristeiden taustalla tällainen elementti näyttää virkistävältä. Se virkistää makuuhuoneen luonnetta, tekee siitä mielenkiintoisemman..

Symmetria

Yöpöydän yläpuolella olevat tilat on koristeltu värikkäillä tapettinauhoilla, joissa on aktiivinen kuvio. Tämä sisustus lisää makuuhuoneeseen symmetriaa ja lisää kirkkautta..

Kirkas taustakuva – herättävä makuuhuoneen sisustus

Psykologit suosittelevat värien valitsemista neutraalista, vaaleasta paletista makuuhuoneen seinien sisustamiseen. Suunnittelijoilla on taipumus uskoa, että sinun on käytettävä sävyjä, joista olet aina pitänyt, jotka on kehotettu toimimaan tai päinvastoin rauhoitettu. Löydät kultaisen standardin asiantuntijoiden mielipiteiden ja omien mieltymystesi välillä valitsemalla suosikkivärisi laimennetussa versiossa tai vähemmän aktiiviset värit..

Katossa palkit

Kirkas pääty

Kaikilla asunnon omistajilla on erilaisia ​​käsityksiä kirkkaudesta. Joillekin seinien punainen väri on kirkas ja rikas, toisille – tämän sävyn esiintyminen taustakuvan pienissä osissa on jo liikaa makuuhuoneen sisustukseen. On vain tärkeää muistaa. Kun käytetään aktiivisia taustakuvavärejä, on parempi luopua tekstiilien tulostuksesta ikkunoihin ja sänkyihin, mieluummin tavallisiin, rauhallisiin vaihtoehtoihin.

Geometrinen kuvio

Taustakuvissa, joissa on selkeä geometrinen kuvio, sileärakenteiset verhot sopivat paremmin neutraaliin vaaleaan väriin. Sisustusesineissä on myös parempi välttää liiallisia värejä ja tekstuuria..

Kirkas tapetti buduaarilla

Tässä on esimerkki makuuhuoneen seinien koristamisesta kiinteällä sinisellä tapetilla. Samaan aikaan budoarin ja pukuhuoneen tila on koristeltu kirkkailla painetuilla tapeteilla..

Yksivärinen piirustus

Aktiivinen tulostus

Yksivärinen taustakuva voi myös näyttää kirkkaalta ja tarttuvalta. Mutta tämä jugend -makuuhuone tarvitsi juuri sellaisen painatuksen seinille, joka sopisi tilavan huoneen hieman boheemiseen tunnelmaan..

Kukkia ja raitoja

Leveät tapettiraidat venyttävät huoneet visuaalisesti korkeuteen, ja koriste -seinän kukkakuvio lisää ripaus kevyyttä ja romantiikkaa klassisen makuuhuoneen perinteiseen tunnelmaan..

Kirkkaat aksentit

Tämän makuuhuoneen eklektinen muotoilu tarvitsi aktiivisen tapetin värityksen aksenttipintaan. Seinämaalauksen värit toistuvat tekstiileissä ikkunoiden ja sänkyjen koristeluun ja jopa huonekaluissa ja peilikehyksessä.

Turkkilainen kurkku

Taustakuva kuvioinnilla «turkkilainen kurkku» on tullut huomion keskipisteenä tässä makuuhuoneessa. Harmoninen yhdistelmä tekstiileihin mahdollisti todella positiivisen ja juhlallisen tunnelman luomisen huoneeseen..

Tekstiilitaustakuva

Tekstiilitaustakuva, jossa kukkakuvio toistuu tyynyjen ja sisustusesineiden materiaalissa, loi harmonisen ja visuaalisesti houkuttelevan liiton.

Kirkkaat tapetit

Jotkut sävyt sängynpäässä olevan taustakuvan aktiivisesta väristä toistettiin kirjojen avohyllyjen tilan sisustuksessa, joka yhdisti harmonisesti makuuhuoneen sisustuksen.

Aktiivinen taustakuvan väritys

Vain vaaleat, neutraalit tekstiilit ikkunoissa ja sängyissä, lumivalkoinen katto ja pastelliväriset lattiat kestävät niin kirkkaan tapetin. Tuloksena on ei-triviaali, mielenkiintoinen huonesuunnittelu..

Art nouveau

Tämä jugend -makuuhuone on täynnä design -sisustusta, ja tapetit eivät ole poikkeus. Tällainen sisustus on unohtumaton ja kirkas. Välittömästi käy ilmi, että huoneen omistajat ovat luovia ihmisiä, joilla on poikkeuksellinen tapa järjestää tilaa rentoutumiseen ja nukkumiseen..

Smaragdin sävyissä

Kuvioidun taustakuvan syvä smaragdin sävy on täydellinen tausta lämpimille ja eloisille puusävyille huonekaluille. Makuuhuoneen ei-triviaalia muotoilua täydensi taideteos päätyyn.

Värit valkoinen ja sininen

Kirkas, mutta yksivärinen taustakuvio koostuu sävyistä, joita käytetään aktiivisesti koko makuuhuoneen sisustuksessa. Valoisa ja tilava huone hämmästyttää keveydestään, kirkkaudestaan ​​ja kesäisestä tunnelmastaan.

Lämpimät sävyt

Kukkakuvio

Tapetti makuuhuoneeseen vaaleilla väreillä

Ylivoimaisesti yleisimpiä ovat makuuhuoneen taustakuvat vaaleista väreistä. Tämä johtuu siitä, että monille asunnonomistajille se on rauhallinen, pastelliväri, joka liittyy rauhalliseen uneen, lepoon ja rentoutumiseen. Neutraalin värimaailman ansiosta voit laajentaa huoneen visuaalista ulkonäköä, mutta se toimii myös erinomaisena taustana huonekalujen, asusteiden ja sisustuselementtien sävyille. Tavallisille vaaleille taustakuville on helppo valita tekstiilejä ikkunoihin ja sänkyihin. Ja myös peittää huoneen rakenteen ja tekstuurin epätarkkuudet.

Pystysuorat raidat

Vaalea taustakuva laajentaa tilaa, ja pystysuorat raidat painavat myös makuuhuoneen ylös. Voit käyttää tummia verho -tekstiilejä äläkä pelkää visuaalisesti pienentää huonetta..

Painon vaaleat sävyt

Jopa suurella kuviolla, mutta vaalealla värillä, taustakuva toimii erinomaisena taustana huonekalujen puupinnoille, ovi- ja ikkuna -aukkoille.

Kohokuvioitu kullalla

Tumma minttu -taustakuva, jossa on kultainen kohokuviointi, on täydellisessä sopusoinnussa brokaatverhojen ja ylellisen kattokruunun kullatun kiillon kanssa. Tapetit täydensivät kuninkaallisen makuuhuoneen sisustusta.

Seinät ja katto yhtä väriä

Ei ole usein mahdollista löytää makuuhuoneen muotoilua, jossa seinät ja katto on sisustettu yhdellä viimeistelymateriaaliversiolla. Epätavallinen tapetti, jossa on hieman metallista kiiltoa, sopii täydellisesti nahkaverhoiluun, tummiin verhoihin ja suunnittelijataiteisiin seinälle.

Valkoinen ja vihreä

Kevyt, mutta samalla kirkas makuuhuoneen sisustus on omaperäisyytensä, mukaan lukien taustakuva, jossa on pieni ribbikuvio. Valkoisen ja vihertävän sävyjen yhdistelmästä on tullut keskeinen trendi makuuhuoneen suunnittelussa.

Puiden kanssa seinillä

Tämä valoisa huone muuttui paljon mielenkiintoisemmaksi tapetilla, joka kuvaa puita. Ripaus luonnollista lämpöä minimalistisessa ympäristössä on heikentänyt makuuhuoneen yleistä tunnelmaa.

Kevyt paletti

Tumma taustakuva – ei -triviaali makuuhuoneen sisustus

Tarjoamme huomiosi useita kuvia makuuhuoneista, joissa on tumma taustakuva. Syvällä seinäkoristeiden paletilla voit luoda todella ainutlaatuisen yksilöllisen makuuhuoneen.

Tumma indigo

Seinäkoristeiden syvä, tumma indigoväri on loistava tausta taideteoksille ja kevyelle sängylle..

Tummansininen seinä

Syvän sinisestä tapetista, jossa on suuri kuvio, on tullut tämän makuuhuoneen kaikkien silmien vetovoima. Tumma päiväpeite, tyynyt, rullaverhot ja jopa tylli ikkunassa tukivat makuuhuoneen hieman rappeutunutta tunnelmaa..

Musta seinä

Maalaistyylisiä ja moderneja tyylejä yhdistävistä mustista tekstiilitaustakuvista on tullut mielenkiintoinen valinta, ja ne tukevat ikkunakehysten tummaa valikoimaa. Tapetti ei tummenna tilaa suurten ikkuna -aukkojen ja luonnonvalovirtojen vuoksi.

Tumman harmaa tapetti

Tummanharmaa tekstiilitaustakuva, jossa on silkkipainatus, luo ylellisen mukavuuden tunnelman. Tällaisessa makuuhuoneessa, jossa on sisustus kaikissa harmaan sävyissä, haluat nukahtaa ja herätä.