Sininen kylpyhuone – syvyyden ja rauhan maailma

Et ole koskaan miettinyt, miksi jotkut asiat jättävät sinut välinpitämättömäksi, kun taas toiset, kuten sanotaan, «takertua»? Tällä hetkellä asia on juuri näin. Miksi et ohittanut tämän artikkelin otsikkoa? Kaikki on hyvin yksinkertaista. Psykologien näkökulmasta.

On olemassa sellainen tiede – psykologia, joka selittää lähes kaikki toimintasi. Niinpä psykologien näkökulmasta sininen väri ja kaikenlaiset sen sävyt ovat aina olleet kumppaneita henkilölle, jolle on ominaista seuraavat ominaisuudet:

  • velvollisuuden kutsu;
  • Luottamus vahvuuksiisi;
  • kyky olla luomatta konfliktitilanteita ja ratkaista rauhanomaisesti, jos niitä syntyy;
  • intuitiivisuus toiminnassa;
  • tasapaino ja rauhallisuus.

Se, että olet kiinnostunut tästä artikkelista, ainakin näihin linjoihin asti, puhuu sinusta jopa paremmin kuin luulet ja tiedät itsestäsi. Eli pyrkikää rauhallisuuteen, mieluummin vakauteen elämässä, rakentakaa suhteita ihmisten kanssa hengellisyyden periaatteiden mukaisesti.

Seinät ja lattia sinisessä kylpyhuoneessa

On monia mielenkiintoisia asioita, jotka voidaan kertoa ihmisestä hänen sitoutumisensa siniseen väriin perusteella, mutta tämän artikkelin tarkoitus on erilainen. Näyttää siltä, ​​että luet tätä artikkelia ei vain siksi, että olet kiinnostunut sinisestä. Suurin kiinnostus on tuleva kylpyhuone. No, ja sen väri vaikutti vain tämän artikkelin valintaan..

Mistä aloittaa ja miten lopettaa? Laskemme pienintä yksityiskohtaa myöten

Kaikki työt alkavat tästä kysymyksestä, etenkin kylpyhuoneen suunnittelu. Ensin sinun on päätettävä, minkä kokoinen kylpyhuone on. Tietenkin, jos sinulla on vaihtoehtoja. Koska sisustus tulee olemaan, sen suunnittelu riippuu siitä. Harkitse aluksi vaihtoehtoa, jossa on pieni kylpyhuone. Tämä on ehkä yleisin ja vaikein vaihtoehto. Kaikki on laskettava pienintä yksityiskohtaa myöten. Kylpyhuone ei ole olohuone, jossa voit muuttaa huonekalujen järjestystä ja muita ominaisuuksia tunnin sisällä..

Kylpyhuoneiden kalusteiden suunnittelu – lopullisesti

Kun valitset huoneen kylpyhuoneeseen, sinun on päätettävä «dislokaatio» putkityöt. Määritä ensin kylpyhuoneen sijainti. Tämä on huoneen pääkohde..

Kylpyhuone ei saa asentaa ikkunan lähelle. Kylpyhuone ei ole catwalk. Älkäämme puhuko tämän paikan piquancyista. Mutta on sanottava kylmyyden mahdollisuudesta kylvyn aikana. Ellei tietysti kylpyhuoneen ikkunoissa ole kuutta kaksinkertaista ikkunaa. Sitten – terveydellesi. Windows ei ole sinulle este. Kuten lukuisat hankkeet osoittavat.

Kylpyhuoneen ikkunat

Pienessä huoneessa käytetään usein nurkka -kylpyhuonetta. Sen nimi ja vastaava rakenne osoittavat sen asennuspaikan – nurkassa. Se vie vähän tilaa, mutta sen toiminnallisuus ei kärsi tästä..

Pieni kylpyhuone

Muiden putkistojen järjestelyä tulee lähestyä sen kompaktiuden, helppokäyttöisyyden ja tietysti olemassa olevan vesihuolto- ja viemärijärjestelmän näkökulmasta. Kylpyhuoneen putkisto pienessä huoneessa on sijoitettava seinää pitkin. Tämä säästää vesilinjaa.

Suljemme vesiliikenteen Suljemme vesiliikenteen Suljemme vesiliikenteen

On harkittava, miten vesi- ja viemärijohdot piilotetaan. Jopa suosikkisiniseksi maalatut putket pilaavat koko kylpyhuoneen. Siksi voit ratkaista tämän ongelman täysin LVI -kaappien avulla. Varsinkin jos ne ovat indigoja. Ja yöpöydät toimivat erinomaisena säilytyspaikkana kaikenlaisille wc -tavaroille. Seinään asennettavat, samanväriset sisäänrakennetut kaapit täydentävät niitä täydellisesti. Sinisellä värillä on vielä suurempi vaikutus, joka muistuttaa kevättaivaan ihailua. Syksyllä, kun pilvet peittävät taivaan, tämä väri on erityisen miellyttävä silmälle..

Sininen kylpyhuoneen huonekaluissa Sininen väri kylpyhuonekalusteissa

Mutta on paljon tehokkaampaa ja käytännöllisempää piilottaa kaikki tarpeeton seinille asennettujen erityispaneelien avulla. Tämän vaihtoehdon avulla viestinnän korjaaminen on erittäin helppoa..

Paneeli peittää putkiston

Tilavassa kylpyhuoneessa sisustus näyttää vapaammalta ja mielenkiintoisemmalta. Täällä voit jo sallia sisäänrakennetun kylpyammeen, jossa on jopa teetä juominen. Sinisen seinäverhouksen, lattian, lisävarusteiden ja teen juomisen yhdistelmällä on valtava, rentouttava vaikutus.

Suuri sininen kylpyhuone

Suihkukaappi asennetaan usein tilavaan kylpyhuoneeseen. Alue on aivan riittävä. Ja suihkutiloista on tulossa varsin monitoimisia. Heillä on useita suihkutiloja (on erityisen hienoa käydä suihkussa «sade»), hierontalaitteet jaloille ja muille kehon osille, äänilaitteet. Ja kaikki on sinistä (sininen, sininen-vihreä, sininen-violetti).

Suihkukaappi kylpyhuoneessa Suihkukaappi kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen valaistus – elokuvastudion analogi

Kylpyhuoneen valaistuksen tulee olla sama kuin Mosfilmin tai Dolzhenkon elokuvastudiossa. Katsoja ei huomaa sitä, mutta se on siellä. Näin sen pitäisi olla myös kylpyhuoneessasi – hajallaan, pehmeä ja miellyttävä. Kylpyhuone on eräänlainen rentoutumishuone, ei diskoja. Oikealla valaistusjärjestelyllä sinisen rauhoittava vaikutus huoneen sisustuksessa vain lisääntyy. Valaistuksen tulee olla riittävä mihin aikaan päivästä tahansa. Yleensä keinotekoinen valaistus (lamput, kattokruunut, varjostimet) suunnitellaan siten, että miehet voivat ajaa huolellisesti ja naiset kauniisti. Jopa illalla.

Valaistus kylpyhuoneessa Valaistus kylpyhuoneessa

Seinien ja lattian koristelu – viimeinen suunnittelutyö

Kun LVI -laitteiden, valaistuslaitteiden, tarvittavien seinäkaappien sijoitus- ja asennustyöt on suoritettu, voit siirtyä lopulliseen työhön – seinien ja lattian koristeluun halutulla väritaustalla. Sinisen ja valkoisen yhdistelmää pidetään klassisena kylpyhuoneessa..

Klassinen väriyhdistelmä Klassinen väriyhdistelmä

Sinisen ja sen monien sävyjen avulla kylpyhuoneen ja suihkutilojen alueet erottuvat muusta huoneesta. Sininen väri antaa vaikutelman, että astut veteen ennen kuin menet kylpyhuoneeseen. Muiden putkistojen vyöhykkeet on korostettu oman harkintasi mukaan. Mutta tämä on jo hyväksyttävää tilavassa kylpyhuoneessa. Jos tämä tehdään pienessä huoneessa, muotoilu on erittäin värikäs. Yleinen värin harmonia pilaantuu

Sininen on meren väri Sininen on taivaan väri

Lattia- ja seinäpintojen on oltava vedenpitäviä. Yleensä tehdään keraamisilla laattoilla. Laattojen, mosaiikkien (tietysti sinisten) värin tulee olla sopusoinnussa yleisen väritaustan kanssa. Muuten koko sininen vaikutus pilaantuu. Asiantuntijat suosittelevat kiiltävän laatan käyttöä. Seinän ja lattian mosaiikit sinisin sävyin näyttävät hyviltä. Muuten, mosaiikkipinnoitteen avulla voit suurentaa tilaa visuaalisesti. Kun käytät laattoja lattianpäällysteenä, muista kiinnittää huomiota sen pintaan. Liukas märkä lattia voi pilata vakavasti mielialasi ja jopa terveytesi. Jopa tällaisen lattian sininen väri ei miellytä sinua..

Seinät ja lattia sinisessä kylpyhuoneessa Seinät ja lattia sinisessä kylpyhuoneessa

Jos seinäkoristelu keraamisilla laattoilla on kallista, on mahdollista peittää ne muovipaneeleilla. Ne ovat halvempia kuin keramiikka. Sininen muovi näyttää hieman jaloammalta ja pehmeämmältä kuin laatat..

Seinäkoriste muovilla Seinäkoriste keramiikalla

Kylpyhuone, jonka muotoilu on sininen, hengittää meren raikkaudella. Tarjoaa ihmiselle hyvinvoinnin ja itseluottamuksen tunteen. On miellyttävää tuntea meren hengitys milloin tahansa vuoden tai päivän aikana. Se toimii sinisenä. Älä kuitenkaan ihastu syvän siniseen väriin (indigo). Hallitseva kylpyhuoneen värimaailma, se voi aiheuttaa masentavan tunteen, apaattisuuden. Mutta kylpyhuone ei ole näitä tunteita varten. Aivan?

Sininen taivas kylpyhuoneessa Indigo

Kun olet kylpyhuoneessa, jossa lähes kaikki siniset sävyt hallitsevat, tunnet, kuinka työpäivän hermostunut jännitys katoaa jonnekin, sydämesi alkaa toimia rauhallisemmin ja sukellat autuuteen ja rauhaan..

Onnellisuuden ja rauhan alue

Lopuksi

Jotkut asiantuntijat pitävät sinistä jonkin verran kylmänä, mikä luo häikäisyä auringosta ja saa ihon näyttämään vaalealta. Mutta nämä asiantuntijat eivät selvästikään ole sellaisia ​​ihmisiä kuin sinä olet. Siksi sinun ei pitäisi kiinnittää huomiota heidän neuvoihinsa sinisen värin suhteen kylpyhuoneessa. Sinulle – autuus, rauha ja itseluottamus sinisen kylvyn jälkeen!