Olohuone skandinaaviseen perinteeseen

Kevyyttä, valoa, tilaa ja mukavuutta. Lakoninen määritelmä sisältää skandinaavisen teeman ytimen. Lakonismi heijastaa pohjoisten ihmisten luonnetta, suunnittelumieltymyksiä, elämän järjestystä, lämpöä ja mukavuutta. Itse asiassa suunta on jaettu klassiseen ja moderniin. Entisen sisustuksessa säilytetään aito idea viime vuosisadan sisätilojen esittämästä konseptista. Tämän päivän muotoilua on tarkistettu aikojen mukaan ja päivitetty versio tarjoaa toiminnallista minimalismia. Nykyaikaisesta tulkinnasta huolimatta historia, etniset piirteet ja mahdollisuus tehdä esteettisiä rinnakkaisuuksia ruotsalaisen talon sisustuksen kanssa on säilynyt. Hallitseva asema on edelleen kaikenkattavan valkoisen värin takana, huonekalujulkisivujen sävy, avoin tila ja käytännöllisyys. Suunnittelu yhdistää orgaanisesti «uudistaa» koskettavilla harvinaisuuksilla.

Olemme tottuneet pohjoiseen tyyliin IKEAn perustajan Ingward Kampradin ansiosta. Yrityskauppaketju tarjosi mahdollisuuden ostaa yksinkertaisia ​​ja edullisia huonekaluja. Rationalismi, kiinnostus sisustusryhmien tyylikkääseen muotoiluun sai suunnittelijat syventymään aiheeseen, minkä seurauksena suunta tuli kysyntään. Vaatimaton viivojen ja muotojen geometria, värin taikuus sisustuksessa viehättää yksinkertaisuudessaan. Samaan aikaan demokraattinen tyyli voi todella toteutua missä tahansa materiaalissa ja vaatimattomissa tuloissa..

Valovirroissa Panoramanäköala

Ekopinnoitteet ja värit

Kun ruumiillistetaan tyylitelty sisustus suuren huoneen kehällä, tärkeimpänä ehdona pidetään arkkitehtonisia piirteitä – havaintoikkunoiden läsnäolo, korkeat seinät. Vaatimaton muotoilu vetoaa ekologisen tyylin ystäville. Teema on erityisen tärkeä maalaistaloille. Ruotsalaisen tai suomalaisen talon katossa tuskin näet mallia ripustetusta rakenteesta. Skenaarion mukaan ylemmän tason on tarkoitus olla tasaisesti rapattu ja tasaisesti maalattu. Vaihtoehtoisesti harkitaan puista versiota. Norsunluu, kermavaahto, sinertävä sävy, vaaleat puupaneelit ovat merkityksellisiä seinille. Ne sulautuvat kauniisti harmaiden kivisegmenttien kanssa. Ne ovat takan yläpuolella olevan tason edessä ja takasivulla kapeissa ja sisäänrakennetuissa hyllyissä.

Palkkikatto Valkoisella kehällä

Vaahtera ja saarni ovat täydellisiä huomaamattomille design -lattiapinnoille. Ulkonäöltään ekomateriaali on lähes valkoista, jos et ota huomioon vaaleita punertavia tai kellertäviä sävyjä. Koivulaudat ovat sävyiltään hyvin samankaltaisia, samoin kuin tammipinnoitteen kauneus ja arvokkuus. Tämä rotu valkaistaan ​​usein saadakseen halutun värin parkettilaudalle. Valmis materiaali eroaa myös puolisävyistä ja usein sen rakenne toistetaan laminaatissa korvaamalla analoginen. Hornbeam -parketti on saatavana maitomaisena tai hiekkaisena, ja se luo joka tapauksessa erinomaisen taustan muotoilulle. Lattia sulautuu kauniisti valokehykseen ja näyttää tyylikkäältä sisustuksen vastaisesti.

Valoisa olohuone

Järjestä huonekalut

Huolellinen sisustus on ihanteellinen asumiseen. Hyllyjen lukumäärä, avoimet osiot mahdollistavat järjestyksen ylläpitämisen, annostellen suuria kaappeja. Yksityisessä talossa on paljon helpompi ratkaista asioiden säilyttäminen ulkorakennusten kautta. Teeman mukaiseksi on sallittua varustaa asuntoon ruokakomero vaatekaappia varten. Valoisassa olohuoneessa ei ole paikkaa antiikkikalusteille, kullattuille kehyksille ja hienostuneille varusteille. Organisaation ja suunnittelun periaate perustuu a priori yksinkertaisuuteen ja realismiin.

Skandinaavisen teeman sisustus on maalattu vaaleilla vesiväreillä ja näyttää hyvältä huonekaluryhmien ergonomisen ulkoasun ansiosta. Useimmiten moduulirakenteet on valmistettu puusta, jota pohjoiset idolisoivat – koivusta. Tämä ei tarkoita sitä, että nykyaikaiset materiaalit jätetään kokonaan ulkopuolelle. Kaikilla tyylisuunnilla on oikeus omaan visioonsa ja esteettiseen korjaukseensa, jättäen oikeuden ajatukseen. Ryhmät on luotu yhdistelmällä lasi- ja puukuvioita, jotka on osittain peitetty yhdistetyillä paneeleilla tai varustettu lamellijulkisivuilla. Suurin osa niiden sisällöstä on avoinna tarkasteltavaksi, ja puiset hyllyrivit tasapainottavat täydellisesti huoneen epäsymmetrisellä moduulijärjestelyllä..

Hyllyjen rivit

Olohuoneessa on paljon tilaa eikä mitään ylimääräistä. Sisustuksen sisustamisen periaate voidaan määritellä seuraavasti: hyvä maku ja suhteellisuudentaju. Sohva, jossa on harmaa tai kermainen verhoilu, pienet nojatuolit, kompakti pöytä, valkoinen teline tai senkki, lipasto. Täysin erilainen vaikutelma tulee olohuoneesta, joka on koottu värikontrastin periaatteen mukaisesti..

Iltavalaistus, kuten päivänvalo, on erittäin tärkeä. Huoneen kehän ympärillä olevat lattiavalaisimet, pehmeän ryhmän molemmin puolin olevat lamput, symmetrisesti ripustetut lamput, viittaavat elävästi auringon skandinaavisten palvontaan. Syynä tähän on vaikea ilmasto. Kattokruunut eivät ole suosiossa – vain koriste. Suositaan pehmeitä virtaavia virtauksia kohdevaloista, mainituista lähteistä.

Hienolla kehällä Kohokohdat

Takka, jossa on laatat, monipuolistaa kuvan. Puulämmitteinen keraaminen liesi maalaistalon olohuoneeseen on myös vaihtoehto lämmönlähteeksi. Liekin heijastukset lumovat kauneutta. Takkakulmamallia pidetään klassikkona, mutta sen sijainti ei ole tärkeä..

Lakoniset huonekalut näyttävät maalaismaiselta vain ensi silmäyksellä. Inlay, taotut elementit rakenneosissa lisäävät hienostuneisuutta. Kirjejäljet ​​tekstiileille tai seinille piristävät huonetta huomattavasti. Puiset arkut kaiverruksilla, korituolit, lampunvarjostimet, korit, kattilat yhdistävät toiminnallisuuden ja estetiikan.

Yhdistettynä wengeen Pöytä, jossa on takorautaelementtejä

Väritetään tila

Yksityiskohtien värien ominaisuudet ja voimakkuus luovat oikean tunnelman ja vastustavat kausiluonteista bluesia. Valkoisen puhtaus on lumoavaa ja vain yhden sävyn soolo luo kuvan talven sadusta. Pörröiset asiat luonnollisissa väreissä auttavat kirkastamaan tilan kylmyyttä ja kasvottomuutta ja tekemään huoneesta viihtyisämmän..

Tee ensin valinta kuvioitujen kankaiden hyväksi. Hieno sametti ja veluuri sohvan verhoiluissa, tekoturkiksinen päiväpeite ja viihtyisä ruudullinen ruutu ovat skandinaavisen tyylin olennaisia ​​ominaisuuksia. Villainen päiväpeite on valmis paitsi lämmittämään myös huoneen sisustamiseen kirjavalla häkillä. Tuoksuvat pussit, lempikynttilän tuoksusi, aromaattiset pallot, sitrushedelmien tai bergamotin tuoksu erityisestä suihkeesta tarjoavat täydellisen rentoutumisen. Tulisija lisää miellyttäviä tuntemuksia.

Huone, joka hukkuu auringossa Värien harmoniassa

Verhoiluun on parempi valita pellava ja muut luonnolliset kankaat. Yleensä nämä ovat luonnollisia värejä: hopea, helmi, sininen ja vaaleanvihreä. Teoriassa päivällä ne kerääntyvät ylhäältä taitoksiksi, kuten roomalaisessa mallissa. Ne liikkuvat erilleen japanilaisten näyttöjen muodossa tai tavallisten kankaiden tapauksessa sivuun joka aamu. Päätöksen mekanismi ei ole niin tärkeä kuin halu hyödyntää valon energia mahdollisimman hyvin..

Jaa verhot

Kirkkaita aksentteja voidaan tehdä yhdellä vedolla ja pariliitoksilla. Kaaviot onnistuneista yhdistelmistä valkoisella: punainen hiekalla, kontrastinen musta, wenge, keltainen muodostavat miellyttäviä visuaalisia illuusioita. Värikäs sohvatyyny, lampunvarjostin, ottomaanit sopivat onnistuneesti neutraaliin taustaan. Tilaa piristää matot, pohjoisteemaiset koristeet kankailla ja huonekalukannet. Perhevalokuvien, maalausten ja keraamisten matkamuistojen kollaasi lisää vaikutelmaa pohjoisesta suunnittelusta.

Sisustetut seinät Väriaksentteja

Kuva joulukuusista, luonnollisista aiheista todennäköisesti toteutuu. Keinotekoinen jäljitelmä kattokruunun muodossa, toistuvat ylelliset hirvieläinten sarvet, puiset hahmot ja matkamuistot etniseen aiheeseen takaavat tunteiden täyteläisyyden. Toista talvikuvaus ostamalla läpinäkyvä pallo, jossa lasia laskee.

Hän tunnistaa rakkautensa lasimaljakoihin kevyillä ja heijastavilla pupuilla. Astioihin kaadetaan pieniä kiviä, tuoretta sahanpurua, sahatun rungon kiekkoja. Puinen tuoksu vihreiden kasvien harmoniassa luo luonnollisen ilmapiirin ihmiselle parhaalla mahdollisella tavalla. Maalaistalon tilava olohuone on erityisen viihtyisä pajuhuonekaluilla. Nojatuolit, arkut, pienet esineet kevyistä viiniköynnöksistä osoittavat pohjoisen tyylin syntymisen historian..

Skandinaavinen talo on muotoilu, joka ei tule tylsää. Ja jos haluat jotain uutta, vaihda vain sisustus. Usein erilaiset verhot ja lampun väri muodostavat huoneesta täysin vastakkaisen vaikutelman..

Talon katon alla Takka olohuoneessa revontulet

Pohjoiset motiivit Sopusoinnussa luonnon kanssa Lakoninen ratkaisu Väri pippuri Maantieteen oppiminen Keittiön kehällä