Nukkuva luonnos valkoisena

Jos haaveilet makuuhuoneesta, jossa vallitsee raikkauden, puhtauden ja avaruuden tunne – valitse sisustukseen valkoinen epäröimättä. Valkoinen makuuhuoneesi voidaan sisustaa mihin tahansa tyyliin klassikoista ultramoderniin tyyliin, Provencen pikkukaupungista japanilaiseen minimalismiin. Lumivalkoiset sävyt eivät ole vain ajankohtaisia, vaan myös helposti yhdistettävissä muihin sävyihin, sopivat vapaasti monenlaiseen sisustukseen ja noudattavat kaikkia suunnittelupäätöksiä.

Lumivalkoinen makuuhuone

Valkoisten sävyjen valtakunta

Valkoisen sävyinen makuuhuone näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä. Jokainen, joka lukee valkoista huonona sävyinä, on syvästi erehtynyt, se on uskomattoman monipuolinen ja monipuolinen. Valkoinen väri voi olla harmahtava, sinertävä tai antaa hieman keltaisuutta, eikä sinun tarvitse puhua kontrastista muiden värien kanssa – tosiasia on ilmeinen. Kontrastin luomiseksi yhden värin on oltava vaalea, valkoinen. Jos olet valinnut valkoisen makuuhuoneesi hallitsevaksi väriksi, sisustus ei ole tylsä..

Tilava makuuhuone

Painopiste tekstiileissä

Nykyaikaiset trendit yksityisten huoneiden suunnittelussa vetävät yhä enemmän tilaa ja raikkautta. Ehkä vain valkoinen voi luoda niin kevyen ja puhtaan ilmapiirin, että jopa vaatimaton huone näyttää tilavalta..

Moderni sisustus

Pastelliväreissä

Seinät ja lattia valkoisessa makuuhuoneessa

Luomalla täysin valkoisen sisustuksen makuuhuoneeseen välität varmasti rauhallisesta ja rauhoittavasta ympäristöstä, joka voi rentouttaa sinut kovan päivän jälkeen, asettaa sinut lepäämään ja rauhalliseen, syvään uneen. Lumivalkoisessa, jopa steriilissä huoneessa raikkauden tunne ei jätä sinua edes päivänvalon päätyttyä. Kirkkaalla valaistuksella voit saada samanlaisen tunnelman iltamatkalle..

Täysin valkoinen huone

Yhteensä valkoinen

Alkuperäinen sängyn muotoilu

Kuninkaallinen makuuhuone

Mutta nukkumis- ja lepohuoneen ehdoton valkoisuus ei sovi kaikille. Tämä pätee erityisesti pohjoispuolella oleviin tiloihin. Ilman auringonvaloa täysin valkoinen huone voi tuntua kylmältä ja epämukavalta. Tietenkin kuumalla ilmastolla tällainen ominaisuus toimii vain käsissä, mutta maamme olosuhteissa on lähes mahdotonta löytää aluetta, jossa ei olisi kylmää talvea tai limaa ja synkkää sesongin ulkopuolella.

Perinteinen asetus

Pehmeä pääty

Mukavaan oleskeluun huoneessa, jonka suunnittelussa hallitsee valkoinen, silmämme tarvitsevat aksentteja. Paras ja helpoin tapa päästä tässä tilanteessa on tehdä lattianpäällysteestä tummempi sävy. Puulattia sopii hyvin valkoisten seinien ja katon kanssa. Tällainen yhdistelmä lisää visuaalisesti tilaa ja antaa huoneelle tiukemman geometrian noudattamisen, jolloin voit rajata selkeät linjat huoneen rajoista..

Puulattia

Tummat lattiat

Valkoinen ja puinen

Vaikka lattia olisi ainoa tumma tai kirkas piste valkoisessa makuuhuoneessasi, se riittää luomaan lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin. Puiset sävyt tuovat aina luonnollista lämpöä sisätiloihin.

Lumivalkoinen muotoilu

Keskity lattiaan

Kaksinkertainen lipasto

Toinen vaihtoehto lämmön ja raikkauden yhdistämiseksi samassa makuuhuoneessa on verhoilla seinät puupaneeleilla ja valita lumivalkoiset sävyt tekstiileille ja kalusteille..

Puinen verhous

Jos valkoinen makuuhuoneesi on tehty maalaistyyliin tai käyttämällä tämän tyylin elementtejä, voit lisätä puulattiaan penkkiä tai tuoleja, jotka on valmistettu vastaavasta materiaalista, sisustusesineitä tai maaseudun elementtejä..

Maalaistyyli

Maan elementtejä

Koriste-seinän koristelu lumivalkoisessa makuuhuoneessa

Lumivalkoisen sisustuksen puitteissa on myös paikka mielikuvitukselle ja korostuksille, jos ei värin avulla, niin tekstuurien eron vuoksi. Esimerkiksi tiiliseinän maalaaminen valkoiseksi ei tee siitä erottuvaa värin suhteen, mutta siitä tulee kuvioitu ominaisuus..

Tiili valkoinen seinä

Jopa pienet poikkeamat lumivalkoisesta paletista, kun se koristaa sängyn pään ympärillä olevaa seinää, tekee siitä erottuvan. Vaalea taustakuva, mutta kuvio, kohokuviointi tai tylsä ​​painatus, voi paitsi elvyttää valkoisen makuuhuoneen sisustuksen, myös lisätä sisustusta, lisätä huoneeseen hienostuneisuutta ja tyyliä.

Korostusseinä

Ullakkohuoneisto

Taustakuva aksentille

Voit myös käyttää tummempia tai kirkkaampia sävyjä korostamaan seinää. Makuuhuoneen sisustus on harmonisempi, jos korostussävyä voidaan käyttää huoneen muissa kalusteissa nukkumiseen ja rentoutumiseen..

Tummat sävyt seinään

Makuuhuone ja työhuone

Voit korostaa seinää sängyn pään lähellä kehystetyillä perhekuvilla tai taidegallerialla. Jopa yksi suuri maalaus laimentaa sisätiloja ja tuo huoneeseen ainutlaatuisuutta ja persoonallisuutta..

Aksenttimaalaukset

Kirkas muotoilu

Valkoinen ja musta sisustus – modernin huipulla

Makuuhuoneen sisustus, jota hallitsee valkoinen sävy, mutta samalla on syviä tummia sävyjä, mukaan lukien musta, ei ole koskaan tylsää. Kontrasti antaa ilmapiirille dynaamisuutta ja jopa draamaa. Kaikki riippuu siitä, kuinka aktiivisesti käytät mustia sävyjä – onko niitä vain keskikokoisissa sisustuselementteissä vai kokonaisista seinistä tulee mustan aksentin ruumiillistuma.

Mustat seinät

Tummat yksityiskohdat

Mustat kehykset

Tummat sisustuselementit

Päätylaudan tai sen ympärillä olevan tilan koristaminen mustalla on loistava tapa korostaa makuuhuoneen huonekalujen keskipistettä. Kun mustasta pisteestä on tullut keskipiste, sitä on ainakin vähän toistettava muissa kalusteissa, tekstiilikoristeissa tai koriste -elementeissä, tarvikkeissa.

Musta pääty

Musta aksenttiseinä

Musta tekstiilitaustakuva

Mielenkiintoinen integrointi mustaan ​​lumivalkoiseen makuuhuoneeseen voi olla nauha, häkki tai mikä tahansa muu koriste, jota käytetään tekstiileissä, verhoiluissa tai sisustusesineissä..

Mustavalkoinen raita

Sisustus valkoinen ja musta

Raidallinen matto

Nauha lattialla

Valkoisen makuuhuoneen kirkas sisustus

Musta takorautavuode makuuhuoneen lumivalkoisten kalusteiden taustalla näyttää ylelliseltä ja tulee huomion kohteeksi.

Musta takorautavuode

Kirkkaita aksentteja lumivalkoisessa sisustuksessa

Valkoisella taustalla jopa pastellivärien yksityiskohdat erottuvat ja korostuvat, ja jopa kirkkaat tekstiilit, matot tai kalusteet ja sisustus ovat ansaitusti valokeilassa.

Värikkäitä tekstiilejä

Pääpaino sängyn tekstiileissä

Lumivalkoisessa huoneessa helpoin tapa on sijoittaa kirkkaita aksentteja tekstiilien avulla. Kaikkea käytetään – päiväpeitteistä vuodevaatteisiin ja koristetyynyihin, tukiin.

Hienot aksentit

Kirkkaita kohtia

Valkoisessa makuuhuoneessa kirkkaat verhot, joissa on rikas sävy, ovat huomion keskipisteenä, jopa muilla aksentteilla, runsaasti peili- ja lasipintoja. Värillisten verhojen värin pienet täplät auttavat tasapainottamaan sisustusta ja tuomaan siihen harmoniaa.

Kirkkaat verhot

Siniset tekstiilit

Huonekaluista voi tulla tummia aksentteja. Yleensä pienet lipastot tai yöpöydät, päälliköt lähellä sängyn jalkaa tai matalat pöydät toimivat näin..

Antiikki rintakehä

Korostus huonekaluissa

Makuuhuone + työhuone

Lumivalkoinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta

Jos haluat luoda makuuhuoneen sisustuksen, johon sinun on asennettava kaksi sänkyä, valkoinen on ihanteellinen. Jopa huoneessa, jossa on suuri alue, kaksi nukkumapaikkaa vie suurimman osan tilasta, mikä tarkoittaa, että huoneen visuaalinen laajentaminen on välttämätöntä.

Kahdella sängyllä

Ullakolla tai ullakolla sijaitsevassa makuuhuoneessa vaaleiden sävyjen käyttö sisustuksessa ja kalusteissa on erityisen tärkeää. Ullakkohuoneet ovat usein epäsymmetrisiä, ja niissä on erittäin viistot katot ja muut geometriset piirteet. Tällaisessa ympäristössä on parempi olla keskittymättä tilan epäsäännöllisyyksiin ja nurkkoihin, vaan yrittää «pehmentää» niiden lumivalkoinen viimeistely.

Ullakolla

Makuuhuone kahdelle

Jos lumivalkoinen makuuhuone luodaan kahdelle lapselle tai nuorelle, pastellien tai jopa kirkkaiden värien käyttöönotto ei ole vain toivottavaa, vaan psykologien ja lastenlääkäreiden erittäin suositeltavaa. Pienetkin värivaihtoehdot tekstiilikoristeessa tai pintakuvioinnissa eivät vain monipuolista huoneen vaaleaa palettia, vaan myös luovat suotuisan ilmapiirin tarvittavalle katseelle..

Makuuhuone kirkkailla aksentteilla

Azure -maalaus

Valkoinen makuuhuone on loistava vaihtoehto Provencen ja nuhjuisille tyylikkäille tyyleille

Lumivalkoinen makuuhuone, jossa on käytetty nuhjuisen tyylikkään tai Provence-tyylin elementtejä, sopii paremmin tytön huoneeseen. Yleensä nuoret tytöt ja naiset haluavat koristella sisustuksen pitsitekstiileillä käyttäen kukkakuvioita, kuvia amorista ja kaikenlaisista linnuista. Antiikkihuonekalut (todella antiikki- tai erikoiskalusteet) antavat makuuhuoneelle ripauksen hienostunutta antiikkia, hienostunutta eleganssia.

Shabby chic

Lumivalkoinen takorautavuode, jossa on runsaasti koristeellisia yksityiskohtia valkoiseksi maalattujen seinien ja lattialaudan taustalla, näyttää paitsi alkuperäiseltä, myös tyylikkäältä. Kauniista kattokruunuista ja värikkäistä tekstiileistä, joissa on kukkakuvioita, voi tulla myös nuhjuisen tyylikkään makuuhuoneen tunnusmerkki..

Makuuhuone, jossa on antiikkiesineitä

Neitsyt makuuhuone