Nukkuva keittiö

Koska tavallisissa huoneistoissa keittiö on erityinen paikka, ei vain ruoanlaittoon ja syömiseen, vaan myös kommunikointiin perheen ja ystävien kanssa, tehtävämme on tehdä tästä huoneesta mahdollisimman mukava ja toimiva. Lisäksi useimmilla asukkaillamme ei ole suuria alueita, etenkin keittiössä. Siksi huonekaluja tarvitaan tavalla, joka säästää tilaa. Jos esimerkiksi järjestät keittiön lisävuoteen, omistajille lisätään mukavuuden lisäksi myös viihtyisyyttä..

tilava keittiö, jossa nukkumapaikkaNukkumapaikka keittiössäPuinen keittiö, jossa nukkumapaikka

Keittiönurkkaus, jossa on nukkumapaikka, on vain jumalattu

Kun varustat keittiötä, erityisesti pientä, tärkeintä on käyttää kirjaimellisesti jokaista senttimetriä käytettävissä olevasta alueesta hyötyä ja maksimaalista mukavuutta varten. Monille perheille keittiönurkkaus, jossa on makuutila, joka on suunnittelijoiden alkuperäinen ratkaisu ja joka on tarkoitettu monikäyttöisiin keittiöihin, on suuri apu keittiön tilan järjestämisessä. Tämä vaihtoehto on erityisen tärkeä yhden huoneen huoneistoille, joissa lisävuodetta ei voida järjestää muualle kuin keittiöön. Se ei ole tarpeeton 2 ja 3 huoneen huoneistoissa. Muun muassa pehmeä moderni keittiönurkka näyttää erittäin tyylikkäältä ja voi tehdä tavallisesta keittiöstä ihanan mukavan ruokasalin tai vain rentoutumisalueen..

Kaunis pieni keittiö, jossa makuutilaYlellinen tilava keittiö makuutilallaUpea keittiönurkkaus

Keittiönurkkauksen toiminnot

Yleensä keittiönurkkaukset, joissa on vuodepaikka, ovat itsessään yleisiä. Ennen ostamista kannattaa kuitenkin päättää, mitä toimintoja tarvitsemme eniten..

Tosiasia on, että yksinkertaisempien mallien keittiönurkkauksia on paljon, ne vievät paljon vähemmän tilaa ja ovat myös taloudellisia. On myös tyylikkäitä keittiönurkkauksia, joissa on makuutila, jolloin keittiö voidaan käyttää lisähuoneena. He ovat nyt saamassa yhä enemmän suosiota ergonomiansa ja monipuolisuutensa vuoksi. Ei voi kuin myöntää sitä tosiasiaa, että tämä vaihtoehto on käytännössä ainoa ja optimaalisin, mikä mahdollistaa parhaan tavan yhdistää keittiökalusteet makuuhuoneeseen. Tämä on universaali ratkaisu, joka toimii ruokailutilana päivällä ja yövuoteena, varsinkin kun kokoontaitettuna kulma vie minimaalisesti tilaa ja sen muotoilu on niin yksinkertainen, että jopa lapsi voi käsitellä sitä. Tärkeintä on valita oikea levitys ja koko..

Kuinka valita oikea keittiönurkkaus

Minikeittiön valinnassa on erittäin tärkeää ottaa huomioon huoneen koko mahdollisimman tarkasti, koska huonekalujen pitäisi sopia niihin täydellisesti, ts. keittiöryhmien tulisi olla sekä mukavia että kompakteja samanaikaisesti, koska nykyaikaisilla huoneistoilla ei kuitenkaan useimmiten ole suuria mittoja, kuten vanhojen talojen huoneistoissa.

Pienin on kulmakalusteet, joihin kuuluu kulmasohvaosa sekä pöytä tuoleilla tai jakkareilla. Keittiössä on myös hyvin yksinkertaisia ​​pieniä kulmasohvat, jotka eroavat olohuoneen sohvista vain pienillä mitoilla. Lisäksi on taitettavia keittiön sohvia, jotka ovat optimaalinen ratkaisu pieniin keittiöihin..

Kompakti makuutila, jossa kulmasohvaOnnistunut makuutila keittiöön, jossa on kulmasohvaKeittiön makuutila, jossa suuri kulmasohva

Jos haluat säästää tilaa, sinun on myös päätettävä, kuinka monta ihmistä tämä huonekalu on suunniteltu. Sieltä määritetään tarvittavan minikeittiön koko. Samaan aikaan sohvat eivät saa häiritä keittiössä työskentelyä..

Lisäksi on erittäin tärkeää harkita huolella vyöhykkeitä ja niiden sijainteja. Esimerkiksi pesualtaan ei pitäisi olla liian havaittavissa, ja laiturista olisi mukava nähdä ovi – tässä tapauksessa se olisi psykologisesti mukavampaa.

Olisi myös suositeltavaa valita keittiön kulmasohvat, joissa on muita esineitä, kuten pöytä, tuolit ja ottomaanit, jotta yleinen sisustus on yhtenäinen, harmoninen ja tyylikäs..

Kaunis minikeittiö, jossa pöytä ja tuolitKulma keittiöön yhdessä muiden huonekalujen kanssa

Materiaali, josta tällaiset keittiön kulmat yleensä valmistetaan, on luonnon- tai keinonahka. Mutta voidaan käyttää myös parvea, joka ei myöskään pelkää höyryä, kosteutta tai erilaisia ​​keittiöhajuja. Nykyaikaiset tekniikat edustavat riittävän korkealaatuista ja kulutusta kestävää materiaalia pehmustettujen huonekalujen verhoiluun. Muuten, keinotekoinen nahka on erittäin suosittu tänään, jonka laatu, voidaan sanoa, ei ole huonompi kuin luonnollinen. Lisäksi on laaja valikoima värejä ja tekstuureja..

Mitä väriä valita, sitä ei ole vaikea tehdä edes jo asennettujen huonekalujen osalta. Jos keittiössä on vähän auringonvaloa, keltainen, beige, oranssi, sanalla sanoen aurinkoiset sävyt, jotka tekevät huoneesta kirkkaamman, tilavamman ja viihtyisämmän, ovat ihanteellisia. Keittiön kulmien yleisin väri on ruskea kaikilla sen sävyillä. Tämän valinnan määrää myös se, että useimmiten keittiön huonekalut ostetaan puukuviolla..

Keittiö jalo beige sohvaAlkuperäinen suunniteltu nukkumapaikka kapeallaHalutessasi voit lisätä kontrastia sisustukseen ja keskittyä uusiin huonekaluihin, jos valitset eri sävyn kuin yleinen värimaailma. Esimerkiksi tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään usein: vihreä ja oranssi, valkoinen ja sininen, punainen ja musta tai valkoinen – kaikki tämä edistää epätavallisen ja hienostuneen sisustuksen luomista keittiössä..

Kontrasti sisätiloissaUpea kontrastinen makuutila

Huonekalujen punaista väriä yhdessä puu- tai metallielementtien kanssa pidetään erittäin muodikkaana – tämä ratkaisu edistää luovaa suunnittelua..

Keittiön sohvat

Tällä hetkellä myynnissä on laaja valikoima keittiön sohvia, jotka ovat kysyttyjä sekä pienten huoneistojen omistajien että suurten tilavien asuntojen omistajien keskuudessa. Ostamalla erillisen keittiön sohvan saat:

  • esteettinen ulkonäkö;
  • kompakti;
  • monenlaisia ​​muotoja – sohvat, kulmasohvat, klassiset käsinojat ja selkänojat ja monet muut;
  • kestävyys ja helppokäyttöisyys – modernien materiaalien ansiosta, jotka hylkivät likaa ja nesteitä;
  • joissakin tapauksissa mallien muutoksen läsnäolo

Söpö kulmasohva keittiössäSohva keittiöönSohva pieneen keittiöönNukkumapaikka keittiölle maassaYlellinen tilava keittiö, jossa nukkumapaikka

Keittiönurkkausten edut

Keittiön kulmilla on useita etuja tuoleihin ja ulosteisiin verrattuna:

  • niiden päällä on paljon mukavampaa istua;
  • ne vievät paljon vähemmän tilaa (tilaa säästyy, koska kulma on sijoitettu kulmaan tai seinää vasten);
  • niihin mahtuu paljon enemmän ihmisiä;
  • monikäyttöisyys (toisin kuin tuolit ja jakkarat, kulmat ovat paikka tavaroiden säilyttämiseen, istumiseen ja myös nukkumiseen)

Keittiö, jossa on makuutila, auttaa ensinnäkin tekemään asunnosta monikäyttöisemmän, käytännöllisemmän ja tietysti mukavamman ja tyylikkäämmän..