Mustavalkoiset keittiöt: genren klassikot

Mustan ja valkoisen yhdistelmä on klassikko. Ja pitäköön joku tällaista kokonaisuutta ilmeettömänä, tylsänä ja alkeellisena, valmiina on valtava määrä ihmisiä, jotka arvostavat tällaista pimeyden ja valon vastakkaista yhdistelmää. Siksi tilojen mustavalkoiset sisätilat ovat yksi suunnittelun johtavista paikoista. Tämä värimaailma sopii ehdottomasti mihin tahansa huoneeseen, mutta tänään keskitymme mustavalkoiseen keittiöön..Mustan ja valkoisen yhdistelmä on klassikko. Ja pitäköön joku tällaista kokonaisuutta ilmeettömänä, tylsänä ja alkeellisena, valmiina on valtava määrä ihmisiä, jotka arvostavat tällaista pimeyden ja valon vastakkaista yhdistelmää. Siksi tilojen mustavalkoiset sisätilat ovat yksi suunnittelun johtavista paikoista. Tämä värimaailma sopii ehdottomasti mihin tahansa huoneeseen, mutta tänään keskitymme mustavalkoiseen keittiöön. Värien jakaminen Mikä on parempi mustavalkoinen tai valkoinen ja musta huoneen sisustus? Ehkä tämä on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joihin pitäisi vastata jo ennen korjauksen aloittamista. Jotta voit luoda todella tyylikkään, hienostuneen, hienostuneen ja joskus jopa salaperäisen sisustustyylin, sinun on harkittava kaikki yksityiskohdat pienintä yksityiskohtaa myöten. Ensimmäinen askel on siis määrittää, mikä väri on hallitseva. On pidettävä mielessä, että valtava määrä valkoista tekee huoneesta tilavan ja musta tuo syvyyttä, mysteeriä ja yksityisyyttä. Seuraavaksi sinun pitäisi päättää, millainen lattia, katto, seinät, työtaso, työtaso, keittiökalusteiden ylemmän ja alemman rivin julkisivut tulevat olemaan - kaikki tämä tulisi piirtää, kokeilla ja valita sopivin vaihtoehto. Seuraavassa on joitain yleisimpiä tekniikoita, joita suunnittelijat käyttävät mustavalkoisten keittiöiden sisustamiseen: •

Kuinka jakaa värit

Mikä on parempi mustavalkoinen tai valkoinen ja musta huoneen sisustus? Ehkä tämä on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joihin pitäisi vastata jo ennen korjauksen aloittamista. Jotta voit luoda todella tyylikkään, hienostuneen, hienostuneen ja joskus jopa salaperäisen sisustustyylin, sinun on harkittava kaikki yksityiskohdat pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ensimmäinen askel on siis määrittää, mikä väri on hallitseva. On pidettävä mielessä, että valtava määrä valkoista tekee huoneesta tilavan ja musta tuo syvyyttä, mysteeriä ja yksityisyyttä. Seuraavaksi sinun on päätettävä, millainen lattia, katto, seinät, työtaso, työtaso, keittiökalusteiden ylä- ja alarivin julkisivut tulevat olemaan – kaikki tämä tulisi piirtää, kokeilla ja valita sopivin vaihtoehto.Valkoinen työtaso ja mustat huonekalut Mustat laatat työtasolla

Tässä on joitain yleisimpiä tekniikoita, joita suunnittelijat käyttävät mustavalkoisten keittiöiden sisustamiseen:

  • Pienessä huoneessa valkoiset seinät, katto, ikkunan rinteet ja kehykset, vaalea lattia ja musta keittiösarja näyttävät täydellisiltä. Täydennyksenä voidaan käyttää tekstiilejä, joissa on yhdistelmä valkoisia ja mustia kuvioita, sekä erilaisia ​​koriste -elementtejä, kuten hahmoja, maljakoita ja maalauksia. Lasipöytä ja lumivalkoiset tuolit sopivat täydellisesti tällaiseen kokonaisuuteen..
  • Keittiöt, joissa on valkoinen setti ja musta työalue, näyttävät viehättäviltä. Mustat laitteet ja jakkarat tai tuolit sopivat hyvin tällaiseen ympäristöön. Tumman puun väriä voidaan käyttää lattianpäällysteenä.
  • Keittiö näyttää alkuperäiseltä hallitsevalla mustalla värillä. Se voidaan sisustaa täysin tummalla setillä, jossa on erilliset vaaleat elementit. Samaan aikaan harmaat sävyt sopivat parhaiten lattioille ja seinille..

Musta keittiösarja Musta työseinä ja valkoiset huonekalut Musta ja valkoinen keittiössä Alkuperäiset tuolit keittiössä Musta työtaso keittiössä

  • Toinen mielenkiintoinen suunnitteluvaihtoehto on rajaaminen. Mikä voisi olla tyylikkäämpää kuin valkoinen yläosa ja musta pohja. Esimerkiksi kaappien ylempi taso on valkoinen ja alempi musta. Tällainen ympäristö lisää visuaalisesti tilaa ja samalla jättää siihen eräänlaisen mysteerin, jossa on ripaus yksityisyyttä..
  • Mustavalkoisen sisustuksen luomiseksi ei ole ollenkaan tarpeen maalata seinät tummiksi tai mennä ostoksille etsimään ylellisiä huonekaluja, varsinkin jos et ole liian tiukan sisustuksen ystävä. Tässä tapauksessa keittiö voidaan sisustaa korostamalla lattiaa. Sanotaan mitä tahansa, mutta niin kauan tunnettu muotoiluliike kuin ruudukon muotoinen lattia on ihanteellinen vaihtoehto. Samaan aikaan huonekalut voivat jäädä puhtaiksi valkoisiksi tai sisältää vain mustia elementtejä. Mustat jalkalistat ja työtaso ovat täydellisiä tällaiselle lattialle, jonka yhdistelmä tekee sisätiloista alkuperäisiä ja tuo myös erityistä hienostuneisuutta..

Alkuperäinen lattiaRuudullinen lattia keittiössä

Värillisiä aksentteja mustavalkoisessa keittiössä

Jotta keittiötila ei vaikuta liian tiukalta ja muodolliselta, se voidaan laimentaa kirkkailla aksentteilla. Tässä ei ole sääntöjä, koska nämä kaksi väriä ovat neutraaleja ja voidaan yhdistää mihin tahansa sävyyn. Vaihtoehtoisesti voit tehdä yhden seinistä kirkkaan punaisen tai täyteläisen lilan. Tällainen päätös on erittäin rohkea ja joskus jopa uhmakas, mutta tällainen keittiö näyttää tyylikkäältä ja erittäin mielenkiintoiselta. Tämä idea sopii mihin tahansa sisustukseen riippumatta siitä, hallitseeko se mustaa vai valkoista..Iole -seinä mustavalkoisessa keittiössä Iole -seinä mustavalkoisessa keittiössä

Ei vain seinät voivat olla värikkäitä sävyjä. Ruokapöydän lähellä olevat erilaiset kirkkaat kuvat, kaikenlaiset kuviolliset lamput tai koristetyynyt pienellä keittiön sohvalla sopivat tähän hyvin..

Mielenkiintoinen ruokailutilan suunnittelu Kuvia keittiön sisätiloista Alkuperäiset lampunvarjostimet keittiössä

Kuinka laimentaa mustavalkoinen

Tällaisen sisustuksen kontrasteja ei voi vain korostaa kirkkailla elementeillä, vaan myös laimentaa rauhallisemmilla väreillä. Tällainen sisustus sopii niille, jotka eivät pidä liian kirkkaasta ilmeikkäydestä..Ylellinen kattokruunu pöydän päällä Keittiössä mustat rintamat

Esimerkiksi suklaan tai vaalean puun väri tasoittaa täydellisesti huonekalujen ja pintakäsittelyjen kontrastit. Vaihtoehtoisesti suklaapatukalla vuoratusta työseinästä voi tulla tasoittava elementti. Tai ikkunankehykset, jotka on valmistettu hunaja -leppän väristä. Pyökki on ihanteellinen tehtävään, sillä tällä värillä voit tehdä lattian, pöydän ja noutaa tuoleja puuelementeillä.

Mustavalkoinen keittiön koristelu puuelementeillä Harmaat sisustuselementit keittiössä Ikkunoiden sisustus keittiössä

Kontrastin laimentamiseksi harmaan sävyt toimivat hyvin. Teräs- tai pronssilaitteet sopivat täydellisesti keittiön kokonaiskuvaan, joten siirtyminen mustasta valkoiseen ei ole niin äkillinen. Vaihtoehtoisesti voit asentaa teräksen värisen työtason, joka yhdistetään keittiökalusteisiin ja laitteiden viimeistelyyn.

Kalusteiden ja keittiökalusteiden yhdistelmä Teräksen väri keittiön sisätiloissa Musta työtaso ja tumma lattia

Keittiö on emännän kasvot. Kaikki tietävät tämän lausunnon ja sen merkityksen, mutta sitä voidaan tulkita selittämällä se siten, että tyylikäs keittiö korostaa vain omistajansa ainutlaatuista ja hienostunutta luonnetta. Siksi sinun on lähestyttävä sisustuksen luomista perusteellisesti ja vain harkitsemalla kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, suosimalla parasta.