Mustavalkoinen olohuone on sielusi lakmus

Kiinnostuksesi mustavalkoisesta yhdistelmästä sisätiloissa puhuu melko aktiivisesta ja emotionaalisesta elämästä, halustasi jollakin tavalla kompensoida jokapäiväisen elämän stressiä, sen psykologista painetta. Ja juuri yksivärisessä sisätiloissa näit eräänlaisen suojan tätä painetta vastaan. Tämä on oikea tie ulos. Mustavalkoinen sisustus päävärien ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta rentouttaa kehoasi psyykkisesti ja auttaa palauttamaan sen voiman. Mitkä ovat näiden maalien ominaisuudet, jotka auttavat ihmistä kriisitilanteissa elämässään??

Mustavalkoiset asiantuntijat

Pinnallinen ja yleisin lähestymistapa mustaan, se on pahan ja negatiivisuuden symboli. Mutta toisaalta musta väri houkuttelee salaperäisesti ihmistä. Samaan aikaan henkilö yhdistää mustan hengen voimaan, kaiken mustan erityiseen merkitykseen. Se symboloi rauhaa ja aristokratiaa, valtaa ja jossain määrin paremmuutta ympäristöön nähden. Sisätilojen musta väri antaa painon ja vakavuuden kaikelle, mitä tässä huoneessa tapahtuu. Tämän värin vahvuus on erinomainen yhdistettynä valkoiseen..

Valkoinen, toisin kuin musta, liittyy aina johonkin kauniiseen elämässä, käyttäjänsä puhtaaseen puhtauteen. Mutta toisaalta tämä väri sisätiloissa voi aiheuttaa viileyden tunteen ja jopa epäystävällisen ilmapiirin huoneessa..

Näiden ominaisuuksien ansiosta huoneen mustavalkoinen sisustus, esimerkiksi olohuone, antaa henkilölle mahdollisuuden tuntea olonsa varmemmaksi kuin ulkona. Tunne jopa jonkin verran paremmuutta muihin, merkityksesi tässä tilassa. Hän saa sen, mikä häneltä ehkä puuttuu ulkomaailmassa. Kuitenkin, kuten kaikissa yrityksissä, mustavalkoisen olohuoneen sisustamisessa sinun pitäisi tietää tietyt säännöt. Muuten saatat saada juuri päinvastoin kuin odotit..

Mitä sinun tarvitsee tietää mustavalkoisesta olohuoneessa eikä vain

Haluan varoittaa sinua heti. Suunnittelun tärkein sääntö on, että älä koskaan käytä mustavalkoista samassa suhteessa. Yhden näistä väreistä pitäisi hallita. Ei ole väliä kumpi on musta vai valkoinen. Tämä on sinun valintasi. Riippuu siitä mitä haluat tuloksena. Muuten tällainen sisustus vaikuttaa kielteisesti läsnä oleviin. Lisäksi tällainen valkoisen ja mustan yhdistelmä, sen väkevä kontrasti väsyttää silmiä suuresti. Et voi myöskään käyttää mustaa kattoon, edes osaa siitä. Musta katto painaa läsnäolijoita aiheuttaen heille epämiellyttäviä assosiaatioita ja ajatuksia, jotka vastaavat näitä yhdistyksiä. On epätodennäköistä, että tällainen olohuone on ylpeytesi aihe, ainakin vieraidesi silmissä. Jos tämä ei tietenkään ole itsetarkoitus.

Tärkeintä ei ole rikkoa osuutta.

Valitsemalla hallitsevan värin mustavalkoisen olohuoneen sisustuksessa

Hallitsevan valinta tässä yhdistelmässä on tärkeä kohta olohuoneen sisustuksessa. Psykologinen ilmapiiri ja sen visuaalinen havainto riippuu siitä, mikä väri vallitsee olohuoneessasi..

Jos pidät yksityisyydestä. Jos sosiaalinen piirisi rajoittuu pieneen määrään ystäviä, työtovereita. Tässä tapauksessa musta on suositeltava olohuoneessa. Hän luo täysin mukavan ilmapiirin ystävälliselle keskustelulle kapeassa läheisten ihmisten piirissä. Mutta tässä on pidettävä mielessä, että tällaisessa olohuoneessa sen valaistuksella on tärkeä rooli..

Olohuoneen valaistus on tärkeä yksityiskohta Olohuone kapealle ympyrälle

Valkoisella värillä on taipumus laajentaa huoneen tilaa visuaalisesti, lisätä siihen täydellisen puhtauden ja raikkauden tunnetta ja aiheuttaa positiivisia tunteita. Luonnollisesti se on parempi pienissä olohuoneissa. Sen hallitsevuus auttaa poistamaan tilavajeen, ainakin visuaalisesti. Valkoinen kompensoi myös olohuoneen valaistuksen puutetta. Edellä mainittu ei tarkoita ollenkaan sitä, että valkoisen hallitseminen suuressa olohuoneessa ei ole tervetullutta. Tällaiset suhteet ovat jopa erittäin suosittuja suurissa huoneissa..

EdellinenSeuraava123

Mustavalkoinen olohuone – tyylikäs ja käytännöllinen

Ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, ​​että mustavalkoinen sisustus sopii paremmin toimistohuoneisiin. Näyttää aika muodolliselta ja tiukalta. Mutta tämä on ensi silmäyksellä. Todellisuudessa mustavalkoinen sisustus on melko dynaaminen sisustus. Tiedetään, että valkoisen ja mustan yhdistelmään voidaan helposti ja harmonisesti lisätä muita värejä. Tämä tarkoittaa, että yksivärinen olohuone voidaan haluttaessa muuttaa epämuodollisemmaksi ja kodikkaammaksi ja lämpimämmäksi lisäämällä sen sisustukseen keltaista, oranssia, punaista ja sinistä. Mielikuvituksesi lentomatka on rajaton. Se voi olla huonekaluja, verhoja ja lamppuja. Mitä tahansa. Mutta jotta tämä olisi mahdollista, on selvitettävä yksityiskohtaisesti, missä suhteessa mustaa ja valkoista käytetään. Mustan hallitsevuus ei todennäköisesti salli tätä tehdä asianmukaista vaikutusta, etenkin mustat seinät ja katot. Ja vielä yksi yksityiskohta. On toivottavaa laimentaa mustavalkoinen olohuone yhdellä tai kahdella kirkkaalla värillä..

EdellinenSeuraava1234

Jopa pieni vihreiden kasvien sisällyttäminen olohuoneen mustavalkoiseen taustaan ​​voi elvyttää sen primitiivisyyden. Pari kasvia ei ole koskaan ollut tarpeeton missään tyylissä..

EdellinenSeuraava1234

Valkoisen hallitseva väri yksivärisissä sisätiloissa tekee siitä mukavamman perheille, joilla on pieniä lapsia ja lemmikkejä. Tosiasia on, että valkoisen hallitsevuuden vuoksi häiriö, pöly, jotka ovat aina olleet suuren perheen luonnollisia kumppaneita, ei ole niin silmiinpistävää..

EdellinenSeuraava123

Kun olet valinnut päävärin, voi osoittautua, että seinät ja katto eivät riitä näyttävään ja tyylikkääseen ulkonäköön. Täällä huonekalut ja verhot voivat tuoda hehkunsa. Niiden avulla voit laimentaa tämän tai toisen värin olohuoneessa, mikä poistaa mustavalkoisten värien liiallisen kontrastin..

Valkoiset huonekalut mustavalkoisessa olohuoneessa Mustat huonekalut mustavalkoisessa olohuoneessa

Tyylien osalta mustavalkoista sisustusta käytetään useimmiten sisustettaessa olohuonetta minimalistiseen tyyliin. Mustavalkoinen tausta on kuin luotu tätä tyyliä varten, mikä lisää sen yksilöllisyyttä ja askeettisuutta.

EdellinenSeuraava123

Mustavalkoinen yhdistelmä seepra -ihon muodossa, raidat näyttävät hyvältä eksoottisessa sisustustyylissä.

Eksoottinen mustavalkoisessa olohuoneessa Seepran iho mustavalkoisessa makuuhuoneessa

Huolimatta siitä, että asiantuntijat eivät suosittele sisustustyylien sekoittamista käytettäessä mustavalkoista yhdistelmää, voit silti kokeilla.

Eksoottinen ja maa mustavalkoisessa olohuoneessa

Yhteenvetona – varoitus

Jos sinulla on selittämätön ja vastustamaton halu mustan valtaukseen sisätiloissa, sinun on harkittava vakavasti mielentilaasi. Mustan keskittynyt hallitsevuus huoneen sisätiloissa osoittaa, että olet kriisitilassa. Psykologit eivät suosittele käyttämään mustalle yli 50% huoneen pinta -alasta. Ihmisen visuaaliset reseptorit aiheuttavat aivoissa biokemiallisia reaktioita, jotka vastaavat vastaanotettua väriä – positiivista tai negatiivista. Sinun ei tarvitse olla suuri asiantuntija ymmärtääksesi millaisia ​​reaktioita musta väri aiheuttaa. Siksi sinun ei pitäisi ihastua mustaan. Musta on aina ollut pahan ja surun symboli. Valkoinen puolestaan ​​auttaa sinua pääsemään pois kriisitilanteesta, jos olet siinä, hankkimaan ja ylläpitämään elinvoimaa..

Anna olohuoneesi olla harmonian personifikaatio kaikissa sen ilmenemismuodoissa!