Modernit suuret parvekkeet

Monille ihmisille parveke on paikka sellaisten tavaroiden säilyttämiseen, jotka ovat varmasti hyödyllisiä jonain päivänä tai niille ei yksinkertaisesti ollut sijaa pienissä huoneissa. Mutta tavaroiden säilyttämiseen on monia muita tapoja: kesämökki, kellari, varastotila ja niin edelleen. Monikäyttöiset huonekalut, joissa on laatikot erityisesti tällaisiin tarkoituksiin, auttavat paljon. Ja parveke? Voi, parveke tila voidaan järjestää mukavasti, on monia vaihtoehtoja ja ideoita.

Mitä voidaan muuttaa tavalliseksi parvekkeeksi?

Modernit parvekkeet Parveke-vierashuone Parveke-kasvihuone

Kuinka varustaa parveke …

Oikein asia olisi varustaa parveke yhdellä koostumuksella asunnon sisustuksella. Suunnittelijat haluavat tehdä parvekkeet ja loggiat luonnollisena jatkona koko sisustukselle..

Joten ensimmäinen asia, joka kiinnittää katseemme, kun menemme ulos parvekkeelle, on sen aita. Tämän tilan restaurointi on mahdollista aloittaa tästä osasta. Ja tässä meillä on useita vaihtoehtoja aidan viimeistelyyn. Valinta riippuu siitä, haluaako omistaja aidata itsensä sisään vai jättää panoraamanäkymän auki. Valintaan vaikuttavat myös ilmasto -olosuhteet ja maantieteellinen sijainti..

Kuurojen parvekkeen kaide Puolisokea parvekkeen kaide Lasikaide Lasi parvekkeen kaide Metalliristikko, kuten parvekkeen kaide Hila -aidat

Seuraava vaihe on seinien, lattian ja katon viimeistely. Luonnollisesti niiden on oltava samaa tyyliä kuin aidan. Monipuolisin on kiviverhouksen jäljitelmä, se sopii kaikenlaisiin aidoihin. Mutta tässä on tärkeää valita väärennettyjen materiaalien väri ja rakenne. Tietenkin vuori, koristeelliset paneelit, laminaatti ja parketti tekevät. Voit jopa laastata tai maalata. Tärkeintä on, että se sopii parvekkeen ajatukseen eli mitä se tulee olemaan: talvipuutarha, kuntosali, työpaja, kasvihuone ja niin edelleen. Asia on, että jos päätät tehdä kasvihuoneen parvekkeelta, kalliit viimeistelymateriaalit ovat yksinkertaisesti sopimattomia täällä, vaikka sinulla olisi siihen keinot. Esimerkiksi kasvihuoneen, työpajan suunnittelun tulisi olla vaatimaton ja tyylikäs (tiilimuuraus, kipsi, vain maali, lauta lattialla ja niin edelleen). Samoin yksinkertainen viimeistely ei sovellu minisaunaan, kasvihuoneeseen. Luota aisteihisi, he kertovat sinulle oikean valinnan ja pyytävät myös neuvoja kokeneilta suunnittelijoilta.

 • Mielenkiintoinen ja monipuolinen lattian ja seinien rakenne

  Epätavalliset parvekemallit

 • Yhtenäinen tyylinen koostumus

  Yksittäinen koostumus

 • Täydellinen yhdistelmä lasia, puuta ja metallia

  Säänkestävät materiaalit

 • Moderni viimeistely näyttää hyvältä myös parvekkeella…

  Modernit materiaalit parvekkeella

 • Puu ja merituuli – mikä voisi olla kauniimpaa…

  Puulattiat

EdellinenSeuraava12345

Erityisesti kannattaa harkita avoimien parvekkeiden ja lodžien lattioiden viimeistelyä, koska ne altistuvat ilmakehän sateille. Tätä tarkoitusta varten voit valita klassisia maisemamateriaaleja, joita käytetään terassien tai polkujen peittämiseen. Näitä ovat terassi, keraamiset laatat, mosaiikkilaatat, tekonurmi. Parvekkeen nurmikko näyttää yleensä erittäin tyylikkäältä. Voit myös rakentaa yksittäisiä hiekka- tai sora -alueita.

Suurten parvekkeiden erikoisuus Suuret parvekkeet

Kalusteet parvekkeille ja loggialle

Parvekkeen huonekalujen valinta riippuu ensisijaisesti siitä, onko se avoin parveke vai suljettu. Joten suljetulle parvekkeelle voit valita ehdottomasti kaikki huonekalut, jotka ovat mielestäsi mukavampia ja sopivampia. Hänen tärkein vaatimuksensa ei ole liiallinen paino. No, ja vastaavasti, jos neliö antaa sinun olla huolissaan huonekalujen koosta, jos se ei salli – hanki erityinen kompakti.

Mutta avoimille loggioille valitse huonekalut, kuten lattia, materiaaleista, jotka kestävät sateita ja äärilämpötiloja, eli maisematuotteista. Tämä on muovikalusteita ja moderneja pajuja.

Millaisia ​​huonekaluja tarvitset, riippuu käsityksestäsi mukavuudesta. Joillekin tärkein on sohva tai lepotuoli, toisille pöytä ja tuolit (nojatuolit). Toiset taas pitävät grillin läsnäoloa tärkeimpänä. Toiset asettavat lisää kaappeja eri laitteille ja niin edelleen. On erittäin kätevää käyttää toiminnallisia huonekaluja, esimerkiksi sohvaa, jossa on laatikko, penkki, jossa on vaihdettava yläosa ja muita laitteita erilaisten tavaroiden säilyttämiseen. Silloin sisustus näyttää tilavammalta ja ergonomisemmalta..

 • Pari muovituolia ja kukkia, kukkia…

  Kukkia ja pari tuolia

 • Mukavat tuolit ja pöytä…

  Mukavat tuolit ja pöytä

 • Illallisalue…

  Ruokailutila parvekkeella

 • Mukavimmat aurinkotuolit…

  Aurinkotuoleja parvekkeella

EdellinenSeuraava1234

Ei ole ihme, että on parvekkeita, joilla ei yleensä ole mitään, ei yhtä tuolia tai pöytää. Tällaisen parvekkeen käyttö on erilainen jokaiselle omistajalle. Mutta useimmiten se on vain jatkoa huoneelle (makuuhuone, olohuone). Toisin sanoen voit istua tai maata mukavasti huoneessa, ja huonekalujen – tai yleensä kaiken – puuttuminen parvekkeella antaa sinun ihailla panoraamaa vapaasti nousematta esimerkiksi sohvalta.

Ei huonekaluja parvekkeella

Kasveja parvekkeella

Riippumatta parvekkeen tarkoituksesta, vihreät kasvit koristavat sitä aina, tietysti, jos sinulla on halu. Määritä ensin, kuinka paljon tilaa haluat varata kukille. Tämän perusteella on mahdollista määrittää kasvien määrä ja koko. Todellisilla kasvuolosuhteilla on myös erittäin tärkeä rooli, nimittäin maailman puoli, valaistusaste, vallitseva tuulen suunta. Nämä tekijät vaikuttavat suoraan täällä viihtyisien kasvilajien valintaan..

Jos haluat vaatimattomampia parvekkeita tai jos et yksinkertaisesti voi varata tarpeeksi tilaa kasveille, mutta haluat silti saada ne, voit turvautua riippuruohoihin, jotka voidaan sijoittaa seinille tai kaiteille parvekkeen kaiteen molemmille puolille. Kiipeilykasvit näyttävät parhaiten seiniltä ja pienet tai jopa koristeelliset aidat kaiteilla.

Koristamme parvekkeet kasveilla Värit merimetsoilla Kasveja parvekkeella

Parvekkeen tai loggian sisustus

Tätä tilaa leimaa myös sisustusten ja lisävarusteiden läsnäolo. Nämä näennäisesti huomaamattomat yksityiskohdat korostavat mitä tahansa sisustusta ja tekevät suunnittelusta täydellisemmän ja hienostuneemman. Parvekkeille mikä tahansa sopii makuusi koristeena, on hyvä, jos tämä yhdistetään koko asunnon yleiseen suuntaan. Metalli, muovi, keraamiset tarvikkeet ja kivituotteet selviävät täydellisesti säämuutoksista. Erinomainen valinta parvekkeelle – tuulikello tai lintujen syöttölaite.

Viime aikoina yhä useammin loggiat on koristeltu keinotekoisilla säiliöillä, vesiputouksilla ja suihkulähteillä. Kuumuudessa vesi virkistää sinua ja kohina rauhoittaa.

Parvekkeen sisustus

Kun varustat parveketta tai loggiaa, tärkeintä on, että et kohtele tätä huonetta erillisenä tilana. Sen pitäisi olla yksi kokonaisuus koko asunnon kanssa. Harkitse lisävalaistusta täällä, jos haluat rentoutua parvekkeella illalla. Voit varustaa pöydän erikseen valolla, luoda taustavalon kasveille, ja sitten hiljainen ja suojaisa nurkka raikkaassa ilmassa on kodikas ja mukava.

Modernit suuret parvekkeet Parvekkeiden loisto Kevyyttä ja yksinkertaisuutta Ylelliset näkymät parvekkeilta Mukavuus ja viihtyisyys Suurten parvekkeiden armo