Moderni kylpyhuone: ainutlaatuisia ideoita

Äskettäin kylpyhuone lakkaa olemasta yksinomaan utilitaristinen huone, joka saa tälle alueelle täysin eri toiminnallisuuden. Nykyaikaisten viimeistelymateriaalien, jotka jäljittelevät täydellisesti luonnollisia raaka -aineita, ja progressiivisen putkityökalun avulla voit luoda paitsi tilan vesiprosessien ottamiseen, myös todellisen muotoilutaiteen. Nykyään kylpyhuone laajenee tavallisesta kylpyhuoneesta huoneeseen, jossa on poreallas tai minisauna. Tilavien huoneiden avulla voit sijoittaa kylpyhuoneeseen suihkukaapin ja kylpyammeen sekä wc: n lisäksi myös ongelmia, pesualtaan ja joskus kaksi erillistä pesuallasta. Joillakin asunnonomistajilla on erillinen suihkuhuone lemmikeilleen, kun taas toisilla on koko kylpylä kodin kylpyhuoneessa..

Kylpyhuone

Ja kuitenkin, modernin kylpyhuoneen päätehtävä on edelleen, kuten ennenkin, tarjota kotitalouksille mahdollisuus rentoutua, käydä vesitoimenpiteissä ja rentoutua kovan päivän jälkeen..

Verrattuna

Kun suunnittelet kylpyhuoneen uusimista tai varustamista tyhjästä, on tärkeää päättää ensinnäkin huoneen paletista. Valitsemalla kylpyhuoneesi värimallit voit ratkaista puolet itse suunnitteluprojektia edeltävistä tehtävistä. Joku suosii klassista vaaleaa värimaailmaa kylpyhuoneessa, joku on kiinnostunut siirtymään pois tavanomaisista ratkaisuista ja kokeilemaan tummia sävyjä koristeluun, ja jotkut ovat jopa valmiita kokeilemaan kirkkaita, syviä sävyjä ja epätavallisia tekstuureja.

Tilava kylpyhuone

Julkaisumme sisältää valikoiman kuvia moderneista kylpyhuoneista, joiden suunnittelussa otetaan huomioon asuntojen erilaiset mieltymykset väreissä, tekstuurien valinta ja putkityypit. Toivomme, että saat inspiraatiota viimeisimmästä kodin kylpyhuoneen suunnittelusta.

Kirkas kylpyhuone – moderni muotoilu

Kylpyhuoneen sisustus voi olla fantasioiden ja muotoiluideoidesi ilmentymä. Kirkkaat värimaailmat auttavat nostamaan huoneen suunnittelun täysin erilaiseen käsitykseen tilanteesta..

Puu ja taivaansininen

Lämpimät puumaiset sävyt ovat rinnakkain viileiden taivaansinisten laattojen kanssa, jotka on vuorattu suihkukaapin tilaan ja luovat uskomattoman tandemin. Erilaiset valaisimet auttavat esittämään kylpyhuoneen ympäristön kaikessa loistossaan.

Kullan sävyissä

Kylpyhuone näyttää elinvoimaiselta eri syvyyksien lämpimien sävyjen kontrastisen sekoituksen ansiosta. Alkuperäinen seinävalaisinjärjestelmä antaa huoneelle romantiikkaa ja viihtyisyyttä..

Meripihkan värinen

Tämä kylpyhuone, jossa on kultaisen sävyiset porrastetut lattiat, on todella tyylikäs. Keltaisen pinnoitteen jäljitelmä neutraalin viimeistelyn taustalla tuo huoneeseen kuninkaallista luonnetta ja erityistä viehätystä.

Kirkas muotoilu

Yksinkertaisesta ja lakonisesta sisustuksesta tulee positiivinen ja tyylikäs kontrastivärien ansiosta. Samaan aikaan huone on uskomattoman käytännöllinen ja mukava. Aloita uusi päivä niin lämpimässä ja positiivisessa ympäristössä – lisää elinvoimaa kaikkiin työaikoihin.

Peilit ikkunassa

Luonto ikkunan ulkopuolella

Sisustus johtuu pääasiassa tämän kylpyhuoneen kirkkaudesta, koska ikkunasta on upea näköala. Kun luonto on niin houkutteleva huoneen ulkopuolella, et halua, että kylpyhuoneessa jokin häiritsee ykseyttä luonnon kanssa. Siksi poikkeuksellinen suunnittelutekniikka – pesualtaiden sijainti ikkunan lähellä ja peilit suoraan lasilla. Valoisa ja tilava kylpyhuone on katseenvangitsija ja lumoava.

Kontrastiset kehykset

Huolimatta kevyestä viimeistelystä lähes kaikilla huoneen pinnoilla, se näyttää kirkkaalta ja mielenkiintoiselta. Pieni kontrasti peilien ja riippuvalaisimien ja kylpyhuoneen kehysten suunnittelussa heijastaa luovaa ajatusta.

Kaikenlaisia ​​kiviä ja keramiikkaa

Useat lämpimät luonnolliset sävyt kylpyhuoneessa viimeistelevät viileät värit ja luovat hienostuneen ja tyylikkään tunnelman. Keraamisten ja kivilaattojen käyttö verhoilupintojen lisäksi myös kiinteitä luonnonmateriaalikappaleita nostaa kylpyhuoneen ylellisyyden ja mukavan tyylikkään tasolle.

Kirkas esiliina

Taustavalaistu

Vain yksi seinän epätavallinen muotoilu näissä raikkaissa valkoisissa kylpyhuoneissa tekee niistä kirkkaita ja ainutlaatuisia. Taustavalo parantaa tässä tapauksessa luotua vaikutelmaa..

Luonnolliset sävyt

Luonnolliset, luonnolliset sävyt luovat ainutlaatuisen tunnelman kylpyhuoneeseen. Mielenkiintoinen ratkaisu takapihan oven varustamiseen suoraan suihkukaapissa sallii paitsi ihailla sisäpihan maisemasuunnittelua vesitoimenpiteiden aikana, mutta myös pestä lemmikkieläinten tassut suihkussa ennen kuin päästät ne taloon.

Harmaan sävyissä

Harmaan sävyt voivat olla myös kirkkaita, sinun on vain vastustettava niitä puupinnalla ja lämpimällä värillä. Ja alkuperäinen taustavalo parantaa tätä vaikutusta.

Hiekan sävyt

Hiekka- ja kultaiset sävyt näyttävät hyviltä, ​​kun ne yhdistetään beige -koristeisiin. Huoneen alkuperäinen muotoilu minimalistiseen tyyliin jättää paljon tilaa.

Tummat sävyt modernissa kylpyhuoneessa – kontrastien tai suunnittelukokeilujen leikki

Monet suunnittelijat eivät pelkää käyttää kontrastisia tummia värejä kylpyhuoneen sisustamiseen, koska tällaisille sisätiloille on aina kysyntää asunnonomistajien keskuudessa..

Tummat sävyt

Jos huoneen koko sallii, miksi et käytä kontrastivärimaailmaa kylpyhuoneen pintojen viimeistelyyn. Useat harmaan sävyt sulautuvat kauniisti samaan tilaan.

Tummanharmaat pinnat

Tumma suklaa

Tumma seinä- ja lattiapäällyste toimii erinomaisena taustana lumivalkoisille putkityökaluille.

Tumma alue

Ei ole välttämätöntä upottaa koko kylpyhuoneen sisustusta tummiin sävyihin, riittää kontrastin viimeistely yhdelle seinistä tai tumman, syvän värin levittäminen huonekaluihin.

Tumma mosaiikki

Tummien ja lumivalkoisten sävyjen kontrastien leikki ilmenee selvimmin tämän kylpyhuoneen suunnittelussa, jossa on lähes mustat mosaiikkilaatat..

Ullakolla

Tämä pieni kylpyhuone, joka sijaitsee ullakolla, on tehty tummilla väreillä, eikä sitä ole visuaalisesti vähennetty luonnollisen valon ansiosta, joka vuotaa kylpyhuoneeseen lähes koko päivän..

Tilavan huoneen tummat seinät

Tämä ylellinen, minimalistinen kylpyhuone on niin suuri, että sillä on varaa olla täysin tumma. Mutta vastakkaiset lumivalkoiset sävyt ja puulattiat laimentavat viimeistelyn pimeyden..

Kahdessa tasossa

Toinen tunnettu suunnittelutekniikka kylpyhuoneen sisustuksessa on tummien sävyjen käyttö alemmalla pintatasolla ja vaaleammat yläkerrassa..

Taustavalo tummille seinille

Kun koristelet kylpyhuoneen pintoja tummilla väreillä, valaistus on erityisen tärkeää. Useat valaistusvaihtoehdot ratkaisevat monia ongelmia. Valaistujen peilien tai pesualtaiden liitossa oleva kattokruunu on loistava vaihtoehto kylpyhuonevalaistuksen järjestämiseen.

Kontrastiyhdistelmä

Huone ei näytä pimeältä huolimatta siitä, että kaikki seinät on kaakeloitu mosaiikkilaatoilla erittäin tummissa sävyissä. Kevyt katto ja putkisto sekä peilipinnat toimivat laimentavana ja kirkastavana kontrastina kylpyhuoneessa.

Tumma lattia

Tumma suihkuhuone

Nämä kylpyhuoneet näyttävät kevyiltä, ​​vaikka joillakin pinnoilla on käytetty mustaa väriä. Luonnollinen valaistus ja runsaasti vaaleita värejä antavat meille mahdollisuuden puhua tuoreudesta ja rauhallisuudesta huoneen sisätiloissa..

Suklaan sävyissä

Kirkas kylpyhuone – tyylilajin klassikko

Vaaleiden sävyjen käyttö kylpyhuonekalusteissa ei koskaan mene pois muodista. Ja tähän on useita syitä – vaaleat värit laajentavat tilaa, ja kylpyhuoneet eivät usein voi ylpeillä neliömetreistä; valkoista taustaa vasten kaikki lisävarusteet tai sisustuselementit näyttävät uskomattoman edullisilta ja vaaleat kylpyhuonepinnat ovat paljon helpompia hoitaa..

Minimalismi

Kirkkaissa väreissä

Pienissä tiloissa minimalistisessa tyylissä vaaleat neutraalit sävyt ovat paras värimaailma.

Lumivalkoinen kylpyhuone

Valkoisissa sävyissä

Valkoiset kylpyhuoneet, joissa on perinteinen muotoilu, löytävät aina asunnon omistajansa, kuten sisätilat ovat ajattomia ja muodikkaita. Suunnitteluvalojen tai nykyaikaisten lisävarusteiden avulla voit kuitenkin nostaa huoneen tason asteittain.

Kahdelle pesualtaalle

Epätavallinen kylpy

Kirkkaat elementit

Käyttämällä muutamia vastakkaisia ​​kohtia voit laimentaa kylpyhuoneen lumivalkoisen ilmapiirin, jotta se ei näytä liian steriililtä ja viileältä..

Peili esiliina

Ja tällainen mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu pesualtaan yläpuolella olevan tilan suunnittelussa pystyy laimentamaan jopa valkoisimmat asetukset, antamalla sille hohtoa ja kiiltoa. Riippumattomien valaisimien muotoilu parantaa kiiltävän pintakuvion vaikutusta.

Kevyt viimeistely

Kevyt sisustus

Lumivalkoinen idylli

Valkoisen valtakunnassa

Kontrastinen pesuallas

Vaaleat värit kylpyhuoneen tilan järjestämisessä voidaan laimentaa alkuperäisillä sisustuselementteillä. Tällaisia ​​tekniikoita on saatavana jopa valmiissa suunnitteluprojektissa, eikä niiden toteuttaminen ole vaikeaa..

Lämpimät sävyt

Pastelliväreissä

Herkkä värimaailma

Jalustalla

Tilava huone

Vaihtoehto koko valkoisen sävyn käyttämiselle ovat pastellivärit, joissa on lämmin maku. Huoneessa, jossa on tällainen ympäristö, on helppo rentoutua, rentoutua ajatuksiinne upotettuna. Kaikki täällä viittaa viihtyisyyteen ja mukavuuteen yhdistettynä käytännölliseen ergonomiaan kylpyhuoneen kaikissa toiminnoissa..

Kaikki valkoiset sävyt

Maaelementtejä modernissa kylpyhuoneessa

Progressiivisessa kylpyhuoneen sisustuksessa luonnollinen elementti puuttuu usein. Keinotekoisten materiaalien käyttö sisustukseen, verhoukseen ja huonekalujen valmistukseen on taloudellisesti perusteltua. Mutta jos asunnonomistajilla on taloudelliset mahdollisuudet, on mahdotonta kieltäytyä luonnon raaka -aineiden käytöstä. Jopa pieni ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu pinta tuo asukkaat lähemmäksi luontoa ja lämmittää huoneen tunnelmaa. Puu ja kivi yhdistyvät täydellisesti moderneihin viimeistelymateriaaleihin, ja luonnon raaka -aineista valmistetut tarvikkeet ja sisustuselementit näyttävät tyylikkäiltä modernissa ympäristössä..

Puiset palkit

Lähes käsittelemättömät puupalkit toistavat pesualtaiden ja peilikehysten pinnan ja tuovat luonnollisen elementin ultramoderniin huoneeseen.

Ei-triviaali kylpy

Kivi koristuksessa

Puiset huonekalut

Kiviseinä

Luonnonkiviseinästä tulee kylpyhuoneen keskipiste ja se toimii erinomaisena taustana lumivalkoiselle soikealle kylpyammeelle.

Kalustettu puu

Ja lopuksi esittelemme huomionne useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja kylpyhuoneen sisustamiseen modernilla tyylillä, jossa yhdistyvät harmonisesti minimalismi, nykyaikaisuus ja huipputekniikka..

Moderni

Punaisissa sävyissä

Musta kylpyamme

Moderni muotoilu

Fancy hanat