Luova lähestymistapa keittiön tuoleja valittaessa

Ensi silmäyksellä tuolien valinta keittiötilaan ei ole vaikea tehtävä. Yleensä tuolit noudetaan melkein lopussa, kun pintakäsittely on tehty, pääkalusteet tilataan, kodinkoneiden, työalueiden ja säilytysjärjestelmien sijainti määritetään. Jää vain valita tuolit ruokapöydän, baaritiskin tai keittiösaaren suunnittelun ja värin mukaisesti. Käytännössä ratkaisu ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, koska keittiökalusteiden valmistajat tarjoavat meille laajan valikoiman malleja, värejä ja tekstuureja..

Keittiön tuolit

Yritetään yhdessä selvittää, millaisia ​​tuoleja on suunniteltu, mistä materiaaleista ne on valmistettu, mitä ominaisuuksia niillä on ja mikä tärkeintä, kuinka ne voidaan integroida onnistuneesti keittiön suunnitteluprojektiin. Toivomme, että erityiset esimerkit keittiötuotteista, joissa on erityyppisiä tuoleja, jotka olemme valinneet erityisesti tätä julkaisua varten, auttavat sinua tekemään oikean päätöksen..

Alkuperäiset tuolit keittiöön

Puiset tuolit keittiöön

Tuolit ovat huonekaluja, jotka kärsivät melko vakavasta stressistä. Näin ollen ne on valittava lujuuden, luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuuksien perusteella. Mutta samaan aikaan älä unohda ongelman esteettistä puolta ja sisätilojen tyylin noudattamista yleensä ja erityisesti ruokailutilaa. Materiaali, kuten puu, sopii melkein mihin tahansa keittiön sisustukseen.

Harmaan sävyissä

Puu täydentää täydellisesti lasi-, metalli- ja kivipintoja. Puhumattakaan siitä, että useimmat keittiökalusteiden säilytysjärjestelmät on valmistettu puusta tai puun jäljitelmästä. Jopa sellaisissa tyyleissä kuin huipputekniikka tai parvi, voit valita yksinkertaisen ja ytimekkään version puutuoleista huomaamattomalla väripaletilla, joka näyttää sopivalta ja yhdistyy harmonisesti muuhun keittiön muotoiluun..

Vaaleansiniset tuolit

Klassisessa keittiössä puutuoleista, joissa on veistetty selkä, on tullut todellinen jumalatar. Keittiöympäristön lumivalkoisen paletin taustalla tuolien pastellinsininen sävy näyttää aksentilta, ja pehmeä istuin, jossa on painetut tekstiilit, ei ainoastaan ​​luo mukavuutta istuville, vaan tuo myös ripauksen kodin mukavuutta ja maalaismaista yksinkertaisuutta keittiön sisustukseen.

Puiset tuolit

Maalaistyyli

Samassa paletissa kuin ruokapöytä

Keittiö, jossa on perinteinen, klassinen tyyli, on hyvin harmonisesti omaksunut nämä puiset tuolit, joissa on maalaistyyliset pehmustetut istuimet..

Pehmustetut tuolit

Lumivalkoisissa tekstiileissä

Klassinen keittiö ja puiset tuolit, joissa on pehmeä verhoilu neutraalissa väripaletissa, ovat perinteinen ratkaisu, jota suunnittelijat ympäri maailmaa ovat käyttäneet vuosien ajan, ja tällaisen kuninkaallisen houkuttelevan koristetavan suosio kasvaa vain ajan myötä..

Tuolit eklektiseen keittiöön

Ja tässä on samanlainen vaaleasta puusta valmistettu tuolimalli, joka vastaa ruokapöydän väriä, mutta jo eklektisen kehyksen puitteissa, jossa kerätään erilaisia ​​vaihtoehtoja eri väreille, tekstuureille ja sisustuksille eri tyyleistä.

Puinen ruokailuryhmä

Toinen esimerkki koko ruokailuryhmän toteuttamisesta yhdestä puulajista, mutta tällä kertaa sarja asetetaan keittiöön, jossa puuta käytetään aktiivisesti sekä koristeluun että keittiön säilytysjärjestelmien valmistukseen.

Puun koristeluiden joukossa

Tässä ulkoasussa näet, miltä samanlaiset tuolit näyttävät keittiössä, jossa on puupinta, jossa ruokapöydän, lattian lisäksi myös sisäänrakennettujen keittiökaappien tilava säilytysjärjestelmä on valmistettu maalaamattomasta puusta..

Lumikki ryhmä

Valkoiset tuolit klassiseen keittiöön

Valkoiseksi maalatut puiset tuolit voivat olla loistava vaihtoehto paitsi klassisiin keittiöihin. Riippuen siitä, millaisia ​​tekstiilejä käytetään irrotettavissa pehmeissä istuimissa, voit luoda erilaisen tunnelman koko keittiöympäristölle, korostamalla tai sulautumalla huoneen yleiseen värimaailmaan..

Värikäs verhoilu

Verhoilua vastaava verhoilu

Toinen vaihtoehto klassiseen keittiöön on nojatuolit, joissa on puiset jalat ja pehmeät istuimet ja selkänoja. Tuolien verhoilumateriaali sopii täsmälleen ikkunoiden tekstiilien kanssa, ei vain tuo erilaisia ​​värejä keittiön lumivalkoiseen sisustukseen, vaan myös tekee tunnelmasta harmonisemman ja mukavamman.

Maalaistyyli

Ja tämä on jo muunnelma puisista veistetyistä tuoleista, maalattu vaaleanharmaalla sävyllä maalaistyyliseen keittiöön. Ottaen huomioon, että ruokapöydän jaloilla on samanlainen harmahtava sävy yhdessä tuolien kanssa, ne muodostavat harmonisen ja alkuperäisen kokonaisuuden..

Nuoren ruohon väri

Vaaleanvihreät tuolit

Vaaleanvihreät tuolit tässä perinteisessä keittiössä ovat vaaleita veistettyjä tuoleja, jotka on valmistettu alkuperäisestä puusta..

Puusta valmistetut moniväriset tuolit

Eri väreillä maalatut puiset tuolit voivat olla alkuperäinen ratkaisu keittiötilan perinteisiin kalusteisiin. Erkkeri -ikkunaan sijoitettu ruokailuryhmä näyttää houkuttelevalta, kirkkaalta ja mielenkiintoiselta, ja siitä tulee ruokailutilan huomion keskipiste.

Mustavalkoinen paletti

Puinen ruokailuryhmä vastakkaisissa väreissä, tummat tuolit ja vaaleasta puusta valmistettu pöytä on tyylilajin klassikko keittiöön, jossa sisustus käyttää myös mustavalkoista pintojen ja sisustuksen yhdistelmää.

Puurunkoiset tuolit

Ruokailuryhmässä näemme puurunkoiset tuolit. Tuolien perusmateriaali vastaa tarkasti keittiökalusteiden kehyksiä ja avohyllyjä. Mitä tulee keittiösaariin, sen tiskin lähellä olevissa metallikehyksissä on baarituolit..

Kaapien väriset tuolit

Toinen esimerkki tuoleista, joissa on puiset jalustat, jotka sopivat täydellisesti keittiökaappijärjestelmän materiaaliin. Jopa ruokapöydän yläpuolella oleva luova lamppu on valmistettu kierrätyspuusta.

Kirkkaat nahkaiset nojatuolit

Näistä mukavista keittiön tuoleista, joissa on puiset jalat ja pehmeät nahkatuolit ja selkänoja värikkäissä väreissä, on tullut modernin keittiön ruokailutilan koristelu modernilla tyylillä..

Puiset baarituolit

Tuolit korkean teknologian keittiöön

Moderni tyyli ja korkean teknologian elementit voivat myös harmonisesti hyväksyä puiset tuolit ja ruokapöydän. Sinun tarvitsee vain viettää aikaa etsimään melko yksinkertaista, mutta samalla kätevää ja käytännöllistä tuolimallia..

Yhdistetty verhoilu

Mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu voi olla eri verhoilun valinta saman ruokailuryhmän puutuoleille. Valkoiseksi kalkitut veistetyt tuolit, joissa on pehmeät istuimet, sopivat hyvin punaisten nojatuolien raidalliseen verhoiluun, jossa on lumivalkoinen runko.

Minimalistiseen keittiöön

Toinen esimerkki eri mallien ja värien tuolien ja nojatuolien yhdistämisestä samalla ruokailualueella. Tässä raikkaassa valkoisessa keittiössä, jossa on minimalistinen ympäristö, ruokailuryhmän luonnolliset värit näyttävät uskomattoman kutsuvilta ja kutsuvat sinut istumaan mukavasti tilavan ruokapöydän ääreen..

Maalaistyyliseen keittiöön

Voit yhdistää saman sävyn tuolit, mutta eri malleja ja malleja, kuten tapahtui maalaistyylisen keittiön ruokailutilassa.

Yhdessä penkkien kanssa

Osana eklektistä muotoilua voit yhdistää eri värejä ja malleja sisältäviä tuoleja, mutta myös pohjimmiltaan erilaisia ​​malleja, kuten nämä pienet penkit, jotka on valmistettu samasta puulajista kuin ruokapöytä, ja sopivat hyvin värikkäiden tekstiilien nojatuoleihin.

Monivärinen verhoilu

Klassiset tuolit

Paju huonekalut

Puutuotteita ovat rotongasta, bambusta ja viiniköynnöksestä tehdyt rakenteet. Pajuhuonekalut eivät ole niin yleisiä keittiön sisätiloissa, ja siksi niiden ulkonäkö on aina ainutlaatuinen, merkittävä.

Rattong -tuolit

Rotong tuolit

Varten «kylä» maalaistyyliset sisätilat, Provence, jossa on maaseudun elementtejä, tällaiset tuolimallit ovat erittäin hyödyllisiä. Kevyet ja liikkuvat tuolit ovat helppoja käsitellä ja helposti puhdistettavia, mutta niillä on painorajoituksia ja ne edellyttävät materiaalin erityistä käsittelyä liialliselta kosteudelta ja äärilämpötiloilta.

Paju huonekalut

Paju nojatuoleista, jotka luokitellaan yleensä ulkokalusteiksi, puutarhakalusteiksi, on tullut hieno lisä tämän maalaiskeittiön maalaismaiseen tyyliin. Tietenkin erittäin modernissa kaupunkiasunnossa, korkean teknologian keittiössä, tällaiset huonekalut näyttävät sopimattomilta, mutta esikaupunkielämässä se on erittäin hyödyllistä.

Hiekkaisilla sävyillä

Ruokapöydän pajuhuonekalut ja keittiösaaren jakkarat täydentävät harmonisesti beigeä ja okkeria. Jopa ikkunoiden rullaverhot sovitetaan huonekalujen väriin. Tällainen lämmin värimaailma mukautuu kodikkuuteen, mukavuuteen ja rentoutumiseen..

Kirkkaat pajuhuonekalut

Vilkkailla, rikkailla väreillä maalatut pajuiset nojatuolit ja baarituolit ovat korostuneet keittiö-ruokasalin kirkkaassa paletissa. Tällaisella puutarhakalusteella keittiön tunnelma on aina keväinen ja positiivinen..

Muoviset keittiön tuolit ja jakkarat

Muovikalusteiden ilmeisistä eduista voidaan erottaa rakentamisen keveys, helppohoitoisuus, eri värit, helppo varastointi. Voit ostaa keittiön muovituolit, käyttää vain tarvittavaa osaa ja laittaa loput säilytykseen asettamalla yhden tuolin toisen päälle ja ottamalla sen tarvittaessa pois. Muovikalusteet on helppo hoitaa, ne ovat kosteutta kestäviä, mikä on selvä plus huoneelle, jossa on suuri saastumisriski ja korkea kosteus. Mutta on myös joitain haittoja – muovikalusteet ovat lyhytaikaisia ​​ja niillä on painorajoituksia. Yleensä muovituolit kestävät jopa 90 kg. Tuotteiden kestävyyden lisäämiseksi, mutta samalla pysyä tietyssä hintaluokassa. Valmistajat yhdistävät muovin puuhun ja metalliin. Tuolien teräs- tai alumiinijalat pidentävät merkittävästi niiden käyttöikää.

Tummat tuolit kiiltävän pinnan taustalla

Muovikalusteet näyttävät erittäin harmonisilta modernissa sisustuksessa, jossa käytetään runsaasti lasia, peilipintoja. MDF-levyiset keittiökaapit, jotka on peitetty PVC-kalvolla ja joita käytetään niin usein sisäänrakennettujen keittiökalusteiden valmistukseen, sietävät täydellisesti muovia, myös tuolien ja ulosteiden materiaalina.

Tuolit Ames

Kuuluisia tuoleja

Maailmankuuluista tuoleista, jotka Ames keksivät, on tullut huonekalusuunnittelun kuvakkeita ja ne ovat olleet suosittuja asunnonomistajien keskuudessa vuosikymmenien ajan. Yksinkertainen mutta ergonominen muotoilu sopii helposti lähes mihin tahansa sisustukseen. Nämä tuolit ovat nyt saatavana muovisella istuimella ja puisilla jaloilla, vaikka Ames valmisti istuimen alun perin vanerista kokeillen tämän edullisen ja kevyen materiaalin muovia. Valoisessa keittiössä nämä kevyet keittiön tuolimallit näyttävät paitsi sopivilta myös edullisilta..

Muoviset nojatuolit

Vähemmän kuuluisista muovista valmistetuista tuoleista-nojatuoleista, jotka toistavat tarkasti ihmiskehon ääriviivat, on tullut ruokailutilan koristelu maalaistyylisellä pöydällä.

Kirkkaat punaiset tuolit

Kirkkaista, värikkäistä muovisista nojatuoleista, joissa on metallijalat, on tullut korostuspaikka tässä valoisassa keittiössä. Alkuperäinen suunnitteluratkaisu ei vain laimentanut lumivalkoista palettia, vaan toi myös positiivisen asenteen huoneen luonteeseen.

Kirkkaansiniset muovituolit

Toinen esimerkki siitä, kuinka kirkkaat muovituolit, joissa on metallijalat, voivat muuttaa huoneen luonnetta. Epäilemättä tuolien rikas sininen väri on tullut ruokailutilan huomion keskipisteeksi. Keittiön saaren tiskin lähellä olevista baarituoleista niiden pohjat ovat puuta ja istuimet myös muovia..

Valkoinen muovi

Muovia ja metallia

Samanlainen malli muovituoleista metallijaloilla, mutta rauhallisemmassa, neutraalissa sävyssä, on tullut koristeena pienen keittiön ruokailutilassa, jossa on keittiön kaappien lumivalkoiset kiiltävät pinnat.

Läpinäkyvät tuolit

Väritöntä muovia

Näkymättömät tuolit

Läpinäkyvästä muovista valmistetut tuolit ostetaan usein pieniin keittiötiloihin ilmeisistä syistä – ne näyttävät painottomilta, eivät rasita huoneen ulkoasua, ja samalla niitä on helppo ylläpitää ja ylläpitää. Mutta tilavissa keittiöissä, joissa on alkuperäinen sisustus, läpinäkyvät huonekalut voivat olla jumalattu..

Jokaisella on oma tuoli

Voi olla todella poikkeuksellista yhdistää tuolit samaan ruokailutilaan, ei vain eri värejä ja malleja, vaan myös mallin valmistuksen taustalla olevaa materiaalia. Tällainen eklektinen ruokailutila voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto suurelle perheelle, jossa jokaisella kotitaloudella on oma erityinen tuoli..

Metallinen runko keittiön tuoleille

Kestävin, mutta myös melko kallis materiaali tuolin rungon valmistukseen on metalli. Alumiini- ja teräsrakenteet kestävät suuria kuormia, palvelevat pitkään ja ovat melko yksinkertaisia ​​ja käteviä huoltaa. Keittiökalusteita on sekä kiinteitä että taitettavia malleja. Metallisten baarituolien joukossa on korkeussäädettävät vaihtoehdot, mikä on ehdoton plus perheen keittiötiloihin. Joissakin tuolimalleissa selkänojan säätö on mahdollista.

Metallijaloissa

Metallinen runko

Metalliset baarituolit

Täysin metallista valmistettu tuoli on melko kallis tuote, ja samalla se on myös erittäin kylmä. Siksi metallikehyksillä varustetuissa tuoleissa tai ulosteissa on yleensä pehmeä istuin ja joskus selkänoja. Istuimen materiaali voi olla mitä tahansa, mutta keittiöön on parempi valita tekstiilejä tai materiaaleja, jotka on helppo puhdistaa, kuten nahkaa, luonnollista tai keinotekoista.

Metallituolit

Metallista on tullut baarituolien ja ruokailutilojen päämateriaali tässä modernissa, maalaistyylisessä keittiössä. Tuolien alkuperäisistä malleista on tullut keittiön ei-triviaalien kalusteiden tunnusmerkki..

Baari ja ruokapöydän tuolit

Tässä keittiösaaren vieressä sijaitsevassa keittiö -ruokailutilassa näemme baarituolit yhdistetyllä koostumuksella – metallikehykset ovat muovielementtien vieressä. Ergonominen malli, jossa on hieman tukeva istuin ja mukava jalkatuki. Ruokailutilassa näemme kirkkaan oranssit muovituolit, jotka ympäröivät samanlaisesta materiaalista valmistettua pöytää, mutta lumivalkoisessa paletissa..

Moderni tuolin muotoilu

Metallikehyksiset tuolit sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen, jossa on korkean teknologian elementtejä. Yhdessä ruokapöydän läpinäkyvän lasipinnan kanssa koko ryhmä näyttää ylelliseltä, edustavalta ja kunnioitettavalta..

Baarin nahkatuolit

Mukavat metallituella varustetut baarituolit ja pehmeät nahkatuolit on koristeltu eläinten nahkaa jäljittelevillä tekoturkiksilla. Keittiön tuolien kontrastiväristä mustaa ja valkoista väriä tukivat jugend -riippuvalaisimet.

Baarituolit säädettävällä jalalla

Näistä metallijaloissa olevista baarituoleista, joiden korkeus on säädettävissä, on tullut harmoninen lisä kaikkiin jugendtyylin elementteihin pienessä keittiössä.

Baarituolien alkuperäinen muotoilu

Toinen esimerkki alkuperäisestä baarituolista, josta voi tulla tunnusmerkki modernille, edistyksellisellä sisustuksella varustetulle keittiölle..